Pin It


Τα νέα από τις εταιρίες στοιχημάτων

Τα διεθνή νέα από τις εταιρίες στοιχημάτων από όλο τον κόσμο

Νέα φορολογική νομοθεσία για τα online αθλητικά στοιχήματα στην Ιταλία

Οι Ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να θεσπίσουν νέους φορολογικούς κανόνες για τα online αθλητικά στοιχήματα στη χώρα, επιβεβαιώνοντας ότι οι εταιρείες θα πληρώνουν πλέον φόρο 22% επί των εσόδων που έχουν από το στοίχημα. Οι εταιρείες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στη χώρα πληρώνουν σήμερα φόρο στο κύκλο εργασιών τους, ο οποίος κυμαίνεται από 2% έως 5% ανάλογα με τον τύπο του στοιχήματος που διατίθενται στους παίκτες.

Ωστόσο, η Ιταλική επιτροπή Προϋπολογισμού την περασμένη εβδομάδα έδωσε την έγκρισή της για μια σειρά από νέες τροποποιήσεις στο νόμο Σταθερότητας και στο σύστημα αντικαταστάθηκε με ένα 22% επί των εσόδων.  Με την επιφύλαξη της έγκρισης από τη Βουλή των Επιτροπών, ο νέος φορολογικός νόμος θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου, με εξαίρεση τον φόρο για το bingo, ο οποίος δεν θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ μέχρι το επόμενο έτος. Στο ίδιο νόμο θεσπίζεται το ελάχιστο payout που πρέπει να έχουν οι εταιρίες και θα μειωθεί το 70%.

Η Αγγλική εταιρεία στοιχημάτων SkyBet επεκτείνει τη χορηγίας στην Football League

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Αγγλία η SkyBet έχει επιλέξει να επεκτείνει τη χορηγική της συμφωνία με την Αγγλική Football League. Η νέα συμφωνία θα τρέξει για τρεις σεζόν, 2016-17, 2018 έως 19. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Sky Bet θα συνεχίσει ως χορηγός τίτλου της Football League(EFL) και στα τρία τμήματα που λειτουργούν από το EFL – την Championship, την League One και την League Two.

Ο Richard Φλιντ, διευθύνων σύμβουλος της SkyBet, δήλωσε: «Κατά τις τελευταίες δύο σεζόν είχαμε εξαιρετική συνεργασία με την ομοσπονδία, τα κλαμπ και τους οπαδούς, και έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη χορηγία της Sky Bet.

Οι μέτοχοι εγκρίνουν συγχώνευση της Paddy Power και της Betfair

Οι μέτοχοι της Betfair και της Paddy Power, η οποία είναι μία από τις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων στην Ελλάδα, έχουν ψηφίσει και εγκρίνει το σχέδιο συγχώνευσής τους. Οι δύο εταιρίες στοιχημάτων, τον Αύγουστο ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για συγχώνευση, μια κίνηση που θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου σχήματος αξίας (δις € 8/8700000000 $) £ 5.8.

Η Betfair δήλωσε την Παρασκευή ότι η συγχώνευση είναι σε καλό δρόμο και προχωράει σύμφωνα με το προγραμματισμό και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2016, αφού ήδη έχει δοθεί έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Betfair, το 99,99% των μετοχών της Betfair ψήφισε υπέρ της συγχώνευσης, με το υπόλοιπο 0,001% να ψηφίζει κατά.

Η PokerStars ξεκινά την εταιρεία στοιχήματος BetStars.

Η Amaya που έχει στην ιδιοκτησία της την PokerStars επιβεβαίωσε την έναρξη του νέου Brands, της BetStars που θα προσφέρει αθλητικά στοιχήματα σε επιλεγμένες χώρες. Οι νέες ιστοσελίδες Betstars.com, Betstars.eu και Betstars.uk θα είναι διαθέσιμες για πρόσβαση μέσω επιτραπέζιων υπολογιστών, καθώς και ειδικές iOS και Android εφαρμογές. Η νέα στοιχηματική εταιρία BetStars αρχικά θα προσφέρει επιλογές στοιχήματος σε περισσότερα από 25 αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, τένις και μπάσκετ, εκτός αλλά και πόκερ. Η BetStars επίσης θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του επόμενου έτους.

Ο Rafi Ασκενάζι, διευθύνων σύμβουλος της Amaya δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το λανσάρισμα του brand BetStars, και αναμένουμε ότι θα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αθλητικά στοιχηματικά sites στο 2016, καθώς συνεχίζει να εξελίσσεται με νέα προϊόντα και νέα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ως ένα εμπορικό σήμα στο στοίχημα στον αληθινό φίλαθλο, ενώ συνέχισε δηλώνοντας

«Η μάρκα BetStars θα αξιοποιήσει το πάθος και θα παρέχει ένα ασφαλές, αξιόπιστο και, το πιο σημαντικό, συναρπαστικό περιβάλλον για τους λάτρεις των σπορ».

Κατηγορίες: Bookmakers News

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως..

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114