Κουπόνι στοιχήματος Ποδοσφαίρου | Πάμε στοίχημα

Κουπόνι στοιχήματος Ποδοσφαίρου στο πάμε στοίχημα

Πώς να στοιχηματίσετε on-line; Από αρχάριος γίνε επαγγελματίας

Υπάρχουν πολλές πτυχές για να τοποθετήσετε ένα επιτυχημένο στοίχημα εκτός από την απλή πρόβλεψη του νικητή. Είτε τοποθετείτε ένα περιστασιακό ποντάρισμα σε μια αθλητική διοργάνωση είτε στοιχηματίζετε συστηματικά και καθημερινά, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα. Επομένως, προσθέτοντας μέγιστη αξία στα στοιχήματα μας και επιλέγοντας το σωστό σημείο στο κουπόνι στοιχήματος, είναι εξίσου σημαντικό.

Οι παίκτες στοιχήματος μπορούν να κερδίσουν περισσότερα όταν στοιχηματίζουν στα αθλητικά γεγονότα, βρίσκοντας τις καλύτερες αποδόσεις, χρησιμοποιώντας προσωρινές και μακροπρόθεσμες προσφορές, χρησιμοποιώντας κουπόνια και βρίσκοντας τους σωστούς ιστότοπους με τις σωστές πληροφορίες, τα όρια και τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αυτό που θέλουν να στοιχηματίσουν και με τον τρόπο που θέλουν να ποντάρουν. Κάνοντας κάποια εύκολα και λογικά βήματα μπορούν να συμβάλουν στη μεγιστοποίηση των κερδών όταν κερδίζουν.

Επιτυχημένο στοίχημα αφορά την εξεύρεση των σωστών στοιχημάτων για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προβλέψεις σας. Συχνά υπάρχουν διάφορες αγορές και διαθέσιμα εεδικά στοιχήματα που μπορούν να προσθέσουν πολύ περισσότερη αξία σε σύγκριση με τα τυποποιημένα σημεία, όπως είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το πώς να ποντάρετε στο πάμε στοίχημα στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Κουπόνι στοιχήματος

Κουπόνι στοιχήματος

Πώς να τοποθετήσετε ένα online στοίχημα

Το στοίχημα στο διαδίκτυο είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, εφόσον είστε άνω των 21 ετών (στην Ελλάδα), τοποθετείτε στοιχήματα για τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα δικά σας χρήματα και το κάνετε σε ένα μέρος όπου το παιχνίδι είναι νόμιμο. Εάν στοιχηματίζετε στην Ελλάδα, θα πρέπει απαραίτητα να ποντάρετε μόνο μέσα από τις αδειοδοτημένες εταιριες στοιχήματος

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στοιχήματος είναι να δημιουργήσετε ένα. Αν δεν είστε σίγουροι ποια είναι η πιο αξιόπιστη καλύτερη πλατφόρμα στοιχημάτων, ρίξτε μια ματιά στις συνιστώμενες σελίδες στοιχημάτων, έχουμε λίστα με αξιόπιστους φορείς που ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε. Θα αναγνωρίσετε τα περισσότερα ονόματα αυτών των σελίδων και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ειλικρινά τα πιο γνωστά ονόματα τείνουν να έχουν την καλύτερη συνολική απόδοση, που οφείλεται στον πλούτο των εμπειριών και των πόρων που διαθέτουν.

Η εγγραφή διαρκεί κυριολεκτικά λίγα λεπτά, το μόνο που χρειάζεστε είναι το όνομά σας, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μια διεύθυνση κατοικίας. Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης και βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι ασφαλές. Επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής και καταθέστε χρήματα στο λογαριασμό σας, μπορείτε τώρα να στοιχηματίσετε αμέσως. Λάβετε υπόψη ότι σε αντίθεση με την αγορά αγαθών, on line, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρήματα από κάποιον άλλον για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας. Κάθε πηγή πληρωμής πρέπει να είναι καταχωρημένη στο όνομά σας.

Μέθοδος πληρωμής

Η πιο κοινή μέθοδος πληρωμής είναι με χρεωστική κάρτα, αλλά είναι επίσης δυνατόν να χρηματοδοτήσετε ένα λογαριασμό με σχεδόν οποιαδήποτε άλλη μέθοδο με νόμιμη πληρωμή, πρόσφατα ακόμη και Bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθούν. Στους περισσότερους από τους διοργανωτές στοιχημάτων, μπορείτε να στοιχηματίσετε ακόμη και σε μετρητά, είτε με την κατάθεση και την απόσυρση στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι μέσω ενός συνεργαζόμενου καταστήματος,  είτε με τη χρήση συστημάτων κουπονιών όπως η PaySafeCard. Αν θέλετε έναν καλύτερο τρόπο για να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε ένα ψηφιακό σύστημα πορτοφολιού όπως το PayPal, Neteller ή Skrill.

Άνοιγμα λογαριασμού στοιχήματος

Μόλις έχετε χρήματα στον λογαριασμό απλά βρείτε το στοίχημα στο κουπόνι στοιχήματος που θέλετε να τοποθετήσετε και το προσθέσετε στο δελτίο σας (συνήθως στη δεξιά πλευρά της οθόνης). Επιλέξτε το είδος του στοιχήματος που θέλετε να τοποθετήσετε, όπως το μονό στοίχημα, το πολλαπλό στοίχημα, το στοίχημα με ζητούμενα κ.λ.π. Επιλέξτε το ποντάρισμα, θυμηθείτε αν πρόκειται για πολλαπλό στοίχημα για να πολλαπλασιάσετε το μερίδιο μονάδας σας για να έχετε την τελική αξία στοιχήματος. Τέλος, κάντε κλικ στο “Τοποθετήστε το στοίχημα” ή στο “Στοίχημα τώρα”.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθείτε ζωντανή δράση στο live στοίχημα ή live streaming ή ακόμη και εξαργύρωση του στοιχήματος σας νωρίς, μέσω της υπηρεσίας Cash Out.

Σημειώστε ότι θα σας ζητηθεί να δώσετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως η ταυτότητας σας για να επαληθευτεί η ηλικία και η διεύθυνση κατοικίας σας. Αυτό δεν καθυστερεί την εγγραφή σας ή το στοίχημα, αλλά ενδέχεται να μην μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων μέχρι να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία. Αυτό είναι συχνά τόσο εύκολο όσο η αποστολή ενός σαρωμένου εγγράφου.

Τις περισσότερες φορές, εάν κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας μια τραπεζική κάρτα που είναι καταχωρημένη στην ίδια διεύθυνση που δώσατε κατά την εγγραφή, τότε οι έλεγχοι επαλήθευσης γίνονται αυτόματα και λιγότερο χρονοβόρα. Ακόμη και αν έχετε επαληθεύσει τον λογαριασμό σας, με αυτόν τον τρόπο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να προμηθευτείτε περαιτέρω έγγραφα. Αυτή είναι μια νομική απαίτηση και ορίζεται στην άδεια χρήσης από το Ελληνικό κράτος.

Μια γενική συμβουλή είναι να στείλετε άμεσα τα έγγραφα επαλήθευσης. Οι περισσότερες διαφωνίες με τους ιστότοπους που θα αρνηθούν να πληρώσουν οφείλονται σε μη επαληθευμένους λογαριασμούς. Αυτή είναι μια νομική απαίτηση, απαραίτητη για όλους του λογαριασμούς και για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες.

Τοποθετήστε το στοίχημα που θέλετε στο Κουπόνι στοιχήματος

Σκεφτείτε το σημείο στο πάμε στοίχημα που θέλετε να βάλετε πριν επισκεφθείτε την νόμιμη πλατφόρμα στοιχημάτων. Εάν δεν το κάνετε αυτό, μπορεί συχνά να καταλήξετε να στοιχηματίσετε  σε κάτι άλλο, παρασυρόμενοι από τις τάσεις στο Κουπόνι στοιχήματος πάμε στοίχημα. Είναι ακριβώς το ίδιο με τη μετάβαση σε ένα σούπερ μάρκετ χωρίς μια προκαθορισμένη λίστα, καταλήγετε με άλλα πράγματα στο καρότσι.

Πολύ συχνά οι σελίδες στοιχημάτων έχουν βελτιωμένες αποδόσεις ή προσφορές για να προσελκύσουν τους πελάτες να στοιχηματίζουν, κάτι άλλο. Για παράδειγμα, θέλετε να ποντάρετε στην Άρσεναλ ώστε να νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, τότε πάτε στην σελίδα σας που έχει μια προσφορά με την Άρσεναλ να κερδίσει και και οι δύο ομάδες να σκοράρουν. Τώρα αυτό δεν είναι το στοίχημα που σκοπεύατε να τοποθετήσετε και αν η Άρσεναλ κερδίσει 2-0 τότε θα χάσετε μία επιτυχημένη πρόβλεψη σας.

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τα αυθόρμητα στοιχήματα, αρκεί να μην ξεπερνούν τα αρχικά σας στοιχήματα. Οι προσφορές στοιχημάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε αξία στα στοιχήματά σας, αλλά θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε μόνο αν ταιριάζουν με τις προθέσεις των στοιχημάτων σας. Αυτός είναι ένας λόγος που βοηθά να έχετε ένα χαρτοφυλάκιο ιστότοπων στοιχημάτων, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την σελίδα με την προσφορά που ταιριάζει με το στοίχημα που θέλετε να ποντάρετε στο Κουπόνι στοιχήματος.

Στοιχηματίστε μόνο σε έναν έγκυρο ιστότοπο με άδεια χρήσης

Όλες οι ιστοσελίδες on line στοιχημάτων απαιτείται να διαθέτουν πλήρη άδεια τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα που εκδίδεται από την επιτροπή τυχερών παιχνιδιών. Επίσης, συμμετέχουν ενεργά στην προώθηση ασφαλών παιχνιδιών για άτομα ηλικίας άνω των 21 ετών και υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τον κώδικα δεοντολογίας, ιδίως όσον αφορά την αντιμετώπιση καταγγελιών και τον υπεύθυνο τζόγο. Όλες οι ιστοσελίδες να πληρώνουν επίσης φόρο στο Ελληνικό κράτος.

Είναι παράνομο να στοιχηματίζετε σε ιστοσελίδα χωρίς άδεια, σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν εγγυάται τα χρήματα σας. Αν ποντάρετε σε αυτούς τους φορείς, δεν θα έχετε καμία προστασία σύμφωνα με το Ελληνικό δίκαιο. Αυτό σημαίνει ότι εάν αποφασίσουν να μην σας πληρώσουν ή εξαφανιστούν τελείως, θα έχετε ελάχιστες πιθανότητες να επιστραφούν τα χρήματά σας. Πάντα να ελέγχετε ότι οι ιστοσελίδες στοιχημάτων έχουν στην κατοχή του μια νόμιμη άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

SitesPLUSΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Betsson
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις
Stoiximan
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
PameStoixima
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Novibet
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
Sportingbet
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Vistabet
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Bwin
21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Interwetten
21+ | MGA | Ε.Ε.Ε.Π | ΚΕΘΕΑ 2109237777

POPULAR
MUST READ

Stoiximan

1


Εγγραφή! | 21+

Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Η συμμέτοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών
Διεξαγωγή παιγνίων βάσει αρχών υπεύθυνου παιχνιδιού I Παίξτε Υπεύθυνα
Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777
Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA Ι Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

betsson

2


Εγγραφή! | 21+

Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Η συμμέτοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών
Διεξαγωγή παιγνίων βάσει αρχών υπεύθυνου παιχνιδιού I Παίξτε Υπεύθυνα
Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777
Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA Ι Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3


Εγγραφή! | 21+

Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Η συμμέτοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών
Διεξαγωγή παιγνίων βάσει αρχών υπεύθυνου παιχνιδιού I Παίξτε Υπεύθυνα
Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777
Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA Ι Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

PameStoixima.gr

4


Εγγραφή! | 21+

Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Η συμμέτοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών
Διεξαγωγή παιγνίων βάσει αρχών υπεύθυνου παιχνιδιού I Παίξτε Υπεύθυνα
Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777
Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως.

Ο ιστότοπος λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα με αριθμό Άδειας Καταλληλότητας Συνεργάτη HGC-000045-AFF, που έχει χορηγηθεί από την ΕΕΕΠ.

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114