Pin It

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ο ηλεκτρονικός τζόγος και η ελληνική νομοθεσία έδωσαν το δικαίωμα σε διάφορες νόμιμες ιδιωτικές εταιρείες να ανταγωνίζονται τον ΟΠΑΠ στο ηλεκτρονικό στοίχημα και σε άλλα παιχνίδια μέσω ίντερνετ.

Η ιστοσελίδα μας Betcatalog βρίσκεται από το 2012 στο πλευρό σας και σας προτείνει μόνο τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες που φυσικά είναι και νόμιμες.

Στόχος μας είναι να σας δώσουμε προτάσεις στοιχήματος με τις εταιρείες που έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά μπόνους στην αγορά και που είναι αξιόπιστες και γρήγορες στις πληρωμές τους.

Από όλες τις εταιρείες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την άδεια λειτουργίας στην Ελληνικά αγορά σας προτείνουμε μόνο ορισμένες για τις οποίες γνωρίζουμε και εμείς οι ίδιοι για την δραστηριότητα τους γιατί και εμείς οι ίδιοι είμαστε παίχτες και ξέρουμε ακριβώς τις ανάγκες σας.

Τι θα πρέπει να προσέξετε στο στοίχημα στο ίντερνετ;

Αν και οι αποδόσεις στο ίντερνετ είναι λίγο μεγαλύτερες από ότι στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, θα πρέπει να προσέξετε να πάρετε τα bonus εγγραφής των στοιχηματικών εταιρειών καθώς και τις λίγο διαφορετικές μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων από το στοίχημα.

Στο στοίχημα στο ίντερνετ ο παίκτης έχει περισσότερες επιλογές, τόσο σε όγκο αγώνων, όσο και στα στοιχήματα που προσφέρονται σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυξάνονται, επομένως, οι πιθανότητες του να κερδίσει μεγαλύτερα ποσά δαπανώντας λιγότερα χρήματα.

Μέθοδοι κατάθεσης στο στοίχημα στο ίντερνετ

Οι περισσότερες εταιρίες προσφέρουν αρκετές επιλογές στον κάθε παίκτη, προκειμένου να καταθέσει τα πρώτα του χρήματα και να ξεκινήσει να παίζει στο ίντερνετ.

Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που διαθέτει από κάποια τράπεζα, ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, ή ακόμη και μία paysafe card, την οποία μπορεί να προμηθευτεί κανείς από διάφορα σημεία πώληση, ακόμη και από περίπτερο.

Μέσω τραπέζης γίνεται επίσης να κάνετε κατάθεση μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Μέθοδοι ανάληψης στο στοίχημα στο ίντερνετ

Η διαδικασία ανάληψης είναι το ίδιο απλή και εύκολη με την μέθοδο κατάθεσης.

Όλες οι αξιόπιστες εταιρίες προσφέρουν μία σειρά από επιλογές στους παίκτες.

Η πιο διαδομένη μέθοδος είναι η απευθείας μεταφορά των χρημάτων που έχει κερδίσει κάποιος στη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που έχει καταχωρήσει στην εταιρία. Τα χρήματα, σε αυτή την περίπτωση, χρειάζονται κάποιο χρόνο προκειμένου να πιστωθούν στο λογαριασμό του παίκτη, συνήθως από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Τον ίδιο χρόνο περίπου, θα χρειαστεί κάποιος και στην περίπτωση που επιλέξει να λάβει τα χρήματά του με τραπεζικό έμβασμα.

Ο απλούστερος και γρηγορότερος τρόπος για να πραγματοποιήσει κανείς ανάληψη είναι με ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, όπως η Skrill και η Neteller, καθώς θα λάβει το ποσό που έχει επιλέξει εντός της ημέρας και θα το έχει άμεσα στη διάθεσή του.

 

Δείτε περισσότερα για το στοίχημα στο ίντερνετ

 

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως..

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114