Pin It

Στοιχηματικές εταιρίες Plus

στοίχημα

Στοιχηματικές εταιρίες Plus

*Όλες οι παραπάνω εταιρίες στοιχημάτων είναι Νόμιμα προσωρινά αδειοδοτημένες στην Ελλάδα και βρίσκονται εκτός Blacklist Ε.Ε.Ε.Π

**Για όλες τις προσφορές ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Tύποι προσφορών έναρξης εταιριών στοιχημάτων

Το στοίχημα είναι, θεωρητικά τουλάχιστον, ένα τυχερό παιχνίδι που παίζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Η πληθώρα επιλογών όμως που προσφέρονται είναι πολλές για τον κάθε παίχτη. Έτσι μπορεί να δημιουργήσει ένα σύστημα συνδυασμών που θα του χαρίζουν διασκέδαση και δεν θα επηρεάζουν την οικονομική του κατάσταση στη χειρότερη περίπτωση.

Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν για στοιχηματισμό τα περισσότερα δημοφιλή αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ενώ άλλες εταιρίες στοιχημάτων διαθέτουν ακόμα και επιλογές σε αθλήματα με μικρό βαθμό ανατροπών, όπως το σκάκι. Στην άλλη πλευρά του νομίσματος θα καταφέρετε να βρείτε εταιρίες στοιχημάτων εξειδικευμένες σε ένα σπορ. Ειδικά, στα Βρετανικά online πρακτορεία στοιχημάτων θα βρείτε στοιχήματα που προσφέρουν αποκλειστικά ιπποδρομίες.

Πριν την ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου ο κλασσικός στοιχηματισμός διενεργούταν μέσω παιχνιδιών όπως το προπο, προπογκολ και παράλληλα ο παίχτης παρακολουθούσε τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Σήμερα το στοίχημα έχει αλλάξει, ο online στοιχηματισμός προσφέρει την δυνατότητα live επιλογής αγώνων και παρακολούθησης μέσω κάποιας πλατφόρμας. Η απόλαυση του παιχνιδιού έχει μεγιστοποιηθεί, ο κλάδος αναπτύσσεται ακόμα και σε περίοδο οικονομικής ύφεσης βοηθώντας στην απασχόληση, και βέβαια ο παίχτης μπορεί να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Σε αυτή την πορεία που έχει κάνει το online στοίχημα, πολλές εταιρίες υπάρχουν μέχρι σήμερα και παραμένουν κερδοφόρες, ενώ άλλες δεν κατάφεραν να αντισταθούν στον ανταγωνισμό.

Για να δελεάσουν και να δώσουν κίνητρα στους παίχτες οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν διάφορα είδη προσφορών στοιχημάτων. Ανάλογα με τον ανταγωνισμό, την πολιτική της κάθε εταιρείας και πολλές φορές και την περίοδο οι προσφορές αυτές έχουν τις διακυμάνσεις τους.

Ας δούμε παρακάτω τους τύπους προσφορών εταιριών στοιχημάτων που υπάρχουν στην αγορά του online στοιχήματος:

1. Προσφορές έναρξης στοιχήματος

Οι προσφορές έναρξης δίνεται τη στιγμή που θα εγγραφείτε και θα κάνετε κατάθεση στο νέο λογαριασμό σας. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την εταιρεία στοιχημάτων, αλλά κυμαίνεται κατά μέσο όρο σε ποσοστό 50% και μπορούν να φτάσουν μέχρι και 100%.

2 . Προσφορές κατάθεσης

Αν κάνετε την πρώτη σας κατάθεση οι εταιρίες στοιχημάτων μπορούν να σας δώσουν ένα μπόνους εγγραφής που μπορεί να είναι στο 100% της κατάθεσής σας . Αν κάνετε μια εκ νέου κατάθεση μπορείτε να επιβραβευτείτε με πρόσθετο μπόνους σε χαμηλότερο ποσοστό.

3 . 100% προσφοράς προτίμησης

Οι προσφορές εταιριών στοιχημάτων είναι αρκετά γενναιόδωρες για τους υπάρχοντες πελάτες. Αυτός είναι ένας τρόπος για να ευχαριστήσουν τα μέλη τους για την προτίμησή τους. Ένα από τα πιο γενναιόδωρα bonus είναι η προσφορά, με συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, που θα σας παροτρύνει να κάνετε μια κατάθεση με κέρδος 100%. Δηλαδή, αν καταθέσετε 100 ευρώ θα πάρετε ένα μπόνους της τάξης των 100 ευρώ.

4. Δωρεάν στοίχημα

Αυτό το είδος bonus είναι μια επιβράβευση για την εγγραφή σας σε μια εταιρία στοιχημάτων που θα σας επιτρέψει να παίξετε με ένα συγκεκριμένο ποσό. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, αυτό το online αθλητικό προσφορά εγγραφής μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός ανάμεσα στις εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν εκπτώσεις και άλλες προσφορές. Η διεκδίκηση και η εξαργύρωση των παραπάνω αναφερόμενων εξαρτάται από την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας στοιχημάτων που επιλέγετε. Βέβαια, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν πολύπλοκες διαδικασίες για τη διεκδίκηση των προσφορών και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην εταιρεία που επιθυμείτε και να απολαύσετε το παιχνίδι σας.

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

Δείτε Επίσης

POPULAR MUST READ

Λάβετε τα άρθρα μας στο email σας

Please wait...

Thank you for signing up!

Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας. Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114 Ελληνικό Αθλητικό Forum
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ειδήσεις και προγνωστικά για το στοίχημα, τις στοιχηματικές εταιρείες, το πάμε στοίχημα και γενικά το ποδόσφαιρο και όλα τα σπορ σε Ελλάδα και εξωτερικό.