Στοίχημα Προγνωστικά Serie A Ιταλίας: Αγριεμένη στο Τορίνο

 

16.00 ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

 

Προϊστορία: 1-1-0
Πέρυσι: ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 3-2

 

ΛΑΤΣΙΟ: Εντυπωσιακό πέρασμα από την Σικελία και από την έδρα της Παλέρμο με το ευρύ 4-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σέρβος επιθετικός Τζόρτζεβιτς, που σημείωσε χατ τρικ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα το κερασάκι στην τούρτα συμπλήρωσε ο Παρόλο, παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι στην Ρώμη με μεταγραφή. Η Λάτσιο έχει χάσει αρκετό έδαφος αν και νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα, αφού αυτή ήταν η μόλις δεύτερη νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Τραυματίες ο στόπερ Τζεντιλέτι (2 συμ.), ο μπακ Ράντου (1 συμ.) και μέσοι Μπίλια (3 συμ.), Γκονζάλες, Κατάλντι.

 

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 2-0-3

 

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Μαζί με την Παλέρμο είναι οι μοναδικές ομάδες στην Serie A χωρίς τρίποντο ακόμη. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε εντός έδρας από την ανώτερη Νάπολι με 1-0, τέρμα που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ο απολογισμής της Σασσουόλο έως τώρα είναι 0-3-2, ενώ το πιο ανησυχητικό είναι ότι σε αυτό το διάστημα έχει σκοράρει μόνο μια φορά. Επίσης, την περιμένει και νέα δύσκολη αναμέτρηση σήμερα, αυτή την φορά με αντίπαλο την Λάτσιο. Παραμένει τραυματίας ο πορτιέρο Πέγκολο.

 

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-9
Τελευταία 5: 0-3-2

 

Στοίχημα Προγνωστικά: Προβάδισμα στην Λάτσιο, που ήταν θέμα χρόνου να πάρει τα πάνω της. Στο 1,51 ο άσος από την Goalbet.


 

 

Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

 

19.00 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ

 

Προϊστορία: 20-14-11
Πέρυσι: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ 3-0

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο. Η Γιουβέντους είχε δύσκολη αποστολή με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League την Τετάρτη στην Ισπανία, εκεί που δεν απέφυγε το γκολ της ήττας με 1-0 στο 75′. Στο πρωτάθλημα πάντως προέρχεται από απόλυτο νικών με πέντε τρίποντα σε ισάριθμες αγωνιστικές, κρατώντας ανέπαφη την εστία της σε αυτό το διάστημα. Σήμερα δίνει το πιο δύσκολο ματς από ποτέ στο Καμπιονάτο απέναντι στην Ρόμα, που έχει και αυτή 15 βαθμούς. Λογικά προλαβαίνει ο μέσος Πίρλο. Τραυματίας ο στόπερ Μπαρτζάλι.

 

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 10-0
Τελευταία 5: 5-0-0

 

ΡΟΜΑ: Όρθια και στο Μάντσεστερ η Ρόμα, μένοντας στο 1-1 με την Σίτι για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 5′ λεπτό, όμως ο μεγάλος αρχηγός Φραντσέσκο Τότι ισοφάρισε άμεσα με ωραίο πλασέ στο 23′. Σε επίπεδο Serie A την περιμένει σήμερα ένα μεγάλο ντέρμπι και το απόλυτο των 5/5 νικών δοκιμάζεται για τα καλά στο Τορίνο. Τραυματίες ο μπακ Μπαλτζαρέτι, οι στόπερ Αστόρι (2 συμ.), Καστάν (1 συμ.), οι χαφ Ντε Ρόσι (3 συμ.), Στρούτμαν, Ουτσάν και ο επιθετικός Μποριέλο.

 

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 9-1
Τελευταία 5: 5-0-0

 

Στοίχημα Προγνωστικά: Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως στο ντέρμπι κορυφής στο Καμπιονάτο. Παίρνουμε το goal/goal στο 1,85 από τον Stoiximan και ξεμπερδεύουμε.


 

 

Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

21.45 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΙΝΤΕΡ

 

Προϊστορια: 7-9-22
Πέρυσι: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΙΝΤΕΡ 1-2

 

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μια χαρά τα πάει στο Europa League, όπου προέρχεται από το εύκολο πέρασμα στην έδρα της Ντινάμο Μινσκ με 3-0. Το αντίθετο θα λέγαμε σε σχέση με το πρωτάθλημα, όπου μετράει μόλις μια νίκη (1-3-1). Στο τελευταίο της παιχνίδι εκεί φιλοξενήθηκε στην έδρα της Τορίνο και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 62′, όμως βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 78′ με τον Μπαμπακάρ. Τραυματίες ο εξτρέμ Χοακίν (2 συμ.) και οι επιθετικοί Γκόμες (3 συμ.), Ρόσι.

 

Εντός: 0-2-0
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 1-3-1

 

ΙΝΤΕΡ: Παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές την Πέμπτη στο Europa League με την Καραμπάγκ, αλλά και πάλι το ρόστερ της ήταν ανώτερο και κέρδισε 2-0 εντός έδρας. Είχε προηγηθεί πάντως το ντροπιαστικό 1-4 στο Μιλάνο από την Κάλιαρι την προηγούμενη Κυριακή, αποτέλεσμα πάντως που διαμορφώθηκε μετά την αποβολή του Ναγκατόμο στο 28′ και όταν το σκορ ήταν 1-1. Ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι (2-2-1) και η ομάδα του δοκιμάζεται σήμερα στην πάντα υπολογίσιμη έδρα της Φιορεντίνα. Τιμωρημένος ο μπακ-χαφ Ναγκατόμο (4 συμ.). Τραυματίες ο μπακ Τζόναθαν (2 συμ.) και ο στόπερ Καμπανιάρο.

 

Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 11-5
Τελευταία 5: 2-2-1

 

Στοίχημα Προγνωστικά: Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, με τις δύο ομάδες να έχουν την δύναμη τους στην επίθεση. Καθόλου άσχημο το over 2,5 με 2,20 απόδοση στην Nokibet.


 

 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

21.45 ΝΑΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ

 

Προϊστορία: 5-9-4
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ 2-0

 

ΝΑΠΟΛΙ: Θέλει να βρει και πάλι την ηρεμία της και ως προς αυτή την κατεύθυνση ήρθαν δύο νικηφόρα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Europa League. Αρχικά με το πέρασμα από την έδρα της Σασσουόλο με 1-0 την προηγούμενη Κυριακή και την Πέμπτη το άνετο 2-0 μέσα στην Σλοβακία επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Δεδομένα υπάρχει καλό ρόστερ στους «παρτενοπέι», που χρειάζονται αν μη τι άλλο ένα καλό σερί στην συνέχεια. Πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν οι χαφ Ζούνιγκα (4 συμ.), Ζορζίνιο (3 συμ.).

 

Εντός: 0-1-1
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-1-2

 

ΤΟΡΙΝΟ: Λύτρωση από τον Κουαλιαρέλα στο ματς του Europa League, καθώς με τέρμα του Ιταλού φορ στο 94′ η Τορίνο επικράτησε της Κοπεγχάγης εντός έδρας με 1-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής άνοιγε το σκορ στο 62′ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Φιορεντίνα, αλλά οι «γκρανάτα» δεν απέφυγαν την ισοφάριση στο 78′ για το τελικό 1-1. Τέσσερις πόντοι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για την ομάδα του Βεντούρα, που βελτίωσε αισθητά την βαθμολογική της εικόνα. Τραυματίες οι χαφ Νοτσερίνο (2 συμ.), Μπάσα, Φάρνερουντ και ο φορ Μπαρέτο.

 

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 1-2-2

 

Στοίχημα Προγνωστικά: Ώρα για ένα καλό σερί από πλευράς Νάπολι. Η Τορίνο δεν πείθει ακόμη και ο άσος πληρώνει 1,55 στην Playbet.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις