Τζίροι στοιχήματος από τα ανταλλακτήρια

Τζίροι στοιχήματος όλων των αγώνων

Στο αθλητικό στοίχημα, πλέον έχει αλλάξει, η ανταλλαγή στοιχημάτων και τα ανταλλακτήρια, έχουν μπει κανονικά στην ζωή μας. Κάθε νέο πράγμα, κάνουν τους ανθρώπους επιφυλακτικούς, πολλές φορές δικαιολογημένα, όμως η ανταλλαγή στοιχημάτων, μετά από χρόνια έχει εδραιωθεί στην συνείδηση των παικτών στοιχήματος.  Είναι εμφανείς, οι τζίροι στοιχήματος, σε όλους για όλα τα αθλήματα. Σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου, έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του ματς, να ξέρουμε πόσα χρήματα έχουν παιχτεί σε όλα τα προσφερόμενα σημεία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρούμε το τελικό αποτέλεσμα με σιγουριά, ούτε θα είμαστε κάθε μέρα στο ταμείο. Οι τζίροι στοιχήματος των αγώνων, μας δίνουν μία τάση, όπου είτε την ακολουθείς είτε την απορρίπτεις. Πρώτα απ ‘όλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έννοια ανταλλάγη – Trading -χρησιμοποιείται όχι μόνο στο στοίχημα αλλά και στο χρηματιστήριο. Τα αποθέματα, τα νομίσματα, η εμπορία πρώτων υλών έχουν πολλά κοινά με το Trading. Με το παρόν κείμενο, θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε, όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το αθλητικό Trading.

Τζίροι στοιχήματος

Τζίροι στοιχήματος

Τι είναι η αθλητική ανταλλαγή στοιχημάτων;

Η απλούστερη εξήγηση που θα μπορούσα να σκεφτώ:

Η αθλητική ανταλλαγή στοιχημάτων είναι η πρακτική της τοποθέτησης δύο στοιχημάτων εναντίον άλλου παίκτη, στην ίδια επιλογή, προκειμένου να κερδίσει ο ένας και να αποζημιώσει ο χαμένος παίκτης. Το αθλητικό εμπόριο – Αγγλικός όρος Sports trading – είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για την αναφορά αυτού του είδους συμπεριφορές σε μια ανταλλαγή στοιχημάτων.

Ένας άλλος τρόπος για να το εξηγήσω είναι: είναι η διαπραγμάτευση στον αθλητισμό ακριβώς όπως στο χρηματιστήριο. Αντί να αγοράζουμε και να πουλάμε μετοχές μίας εταιρείας, αγοράζουμε και πουλάμε στοιχήματα σε αθλητικές εκδηλώσεις. Η πραγματική ομορφιά του αθλητικού εμπορίου είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει ποιος κερδίζει ή χάνει το γεγονός. Εξαιτίας αυτού, δεν πρέπει να επιλέξουμε τους νικητές για να κερδίσουμε. Ένας βασικός στόχος των εμπόρων μετοχών είναι να αγοράζουν χαμηλά και να πωλούν υψηλά. Οι αρχές είναι ακριβώς ίδιες στον αθλητισμό, αγοράζουμε χαμηλά και πουλάμε ψηλά. Το πρωτοπόρο και το πιο γνωστό ανταλλακτήριο στοιχημάτων είναι η Βρετανική Betfair, στην οποία έχει μεγάλο μερίδιο στην αγορά και, έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στους τζίρους στοιχημάτων

Πώς λειτουργεί η ανταλλαγή στοιχήματος (σε 3 στάδια)

Οι αθλητικές ανταλλαγές λειτουργούν όπως όλες οι άλλες χρηματοπιστωτικές αγορές. Οι παίκτες από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την ανταλλαγή για να τοποθετήσουν στοιχήματα μεταξύ τους. Η Betfair ενεργεί σαν διαμεσολαβητής. Λαμβάνοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από χιλιάδες ποδοσφαιρικούς αγώνες, ιπποδρομίες και άλλα αθλήματα, η Betfair εξασφαλίζει ότι οι νικητές πληρώνονται και οι ηττημένοι πληρώνουν. Για την παροχή αυτής της υπηρεσίας, η Betfair λαμβάνει 5% προμήθεια σε όλα τα κερδοφόρα στοιχήματα.

Ωστόσο, η προμήθειά μπορεί να μειωθεί. Το χαμηλότερο ποσοστό προμήθειας είναι 2% στην Betfair, αλλά θα έπρεπε να είσαι ένας τεράστιος παίκτης για να μειώσεις στο χαμηλό! Άλλα ανταλλακτήρια στοιχήματος με μικρότερους τζίρους στοιχημάτων είναι οι SMarkets και  Betda, οι οποίες προσφέρουν μόνιμο ποσοστό προμήθειας στο 2%. Η ρευστότητα και οι τζίροι στοιχήματος είναι οπουδήποτε είναι καλή – καθιστώντας δύσκολη την μη αντιστοίχιση των στοιχημάτων χωρίς κίνδυνο.

Όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα σε μία παραδοσιακή σελίδα στοιχημάτων, τοποθετείτε (σχεδόν) πάντα ένα στοίχημα στο υπέρ. Αυτό σημαίνει ότι στοιχηματίζετε ότι κάτι θα συμβεί. Χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή στοιχημάτων, όπως η Betfair, μας επιτρέπει να τοποθετούμε τόσο υπέρ όσο και κατά στοιχήματα. Κάνοντας αυτό πολλές φορές, μπορούμε να παράγουμε ένα εγγυημένο κέρδος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, κάτι που δεν συμβαίνει στις στοιχηματικές εταιρίες.

Μην ξεχνάτε ότι οι ανταλλαγές στοιχημάτων διαφέρουν πολύ από τη χρήση μίας νόμιμης πλατφόρμας στοιχημάτων με την έννοια ότι:

  • Δεν θα περιορίσουν ή θα απαγορεύσουν την είσπραξη λογαριασμών
  • Σχεδόν πάντα θα έχετε καλύτερη τιμή
  • Το μόνο μειονέκτημα είναι οι πρόσθετες χρεώσεις, όπως τα τέλη της Betfair

Παράδειγμα στοιχήματος στα ανταλλακτήρια

Για να γίνει ξεκάθαρο, ας δούμε ένα παράδειγμα στοιχήματος.

Στην αναμέτρηση Κόκκινοι – Πράσινοι, ανοίγουμε μία θέση στο κατά του διπλού σε απόδοση 2,50 για 100 ευρώ, για κέρδος 100 ευρώ. Στην συνέχεια, η τάση και οι τζίροι στοιχήματος είναι κατά της νίκης των κόκκινων, έτσι η απόδοση του του διπλού ανεβαίνει σε απόδοση 3,00, τότε αγοράζουμε το διπλό με 130 ευρώ. Τότε, σε κάθε περίπτωση το κέρδος, θα είναι σίγουρο, είτε 30 είτε 60 ευρώ.

Γενικότερα, όπως και στο χρηματιστήριο, η διαφορές τιμών, μπορούν να μας προσφέρουν κέρδη ή ζημιές. Ισχύει πάντα ο κανόνας, αγοράζουμε χαμηλά και πουλάμε ψηλά, ή το αντίθετο πουλάμε χαμηλά και αγοράζουμε ψηλά.

Πως να εκμεταλλευτείς το Trading και τους τζίρους στοιχημάτων

Trading και τους τζίρους στοιχημάτων

Trading και τους τζίρους στοιχημάτων

Για να εκμεταλλευτείς τα ανταλλακτήρια και τους τζίρους, απαιτείται να έχεις πολυεπίπεδη γνώση, σε πολλούς τομείς. Υπάρχει ένα τεράστιο σύνολο μεταβλητών στο παιχνίδι, όπως, το μέγεθος του πλεονεκτήματος, το bankroll, το σετ δεξιοτήτων, τα πλεονεκτήματα ταχύτητας – πολλοί παράγοντες μπαίνουν στο μείγμα.

Ρεαλιστικά, πολλοί δεν θα φτάσουν στα ανώτερα επίπεδα. Είχα το προνόμιο να συναντηθώ με μερικούς κορυφαίους παίκτες που έκαναν τεράστιους τζίρους, αλλά από την άλλη πλευρά έχω ακούσει για πολλούς που δεν έχουν κάνει ποτέ ούτε μια δεκάρα.

Κάθε αγορά στοιχημάτων αποτελείται από τεράστιο αριθμό μεταβλητών. Μερικές επηρεάζουν την αγορά περισσότερο από άλλες, αυτό είναι κατανοητό. Με τα χρόνια έχω δοκιμάσει τα περισσότερα πράγματα, όχι όλα, αλλά τα περισσότερα. Τα γενικά ευρήματα είναι, οι καλύτεροι και ευκολότεροι τρόποι να κερδίσετε χρήματα στις αγορές της Betfair (ή της Betdaq) είναι να κατανοήσετε την κατάσταση. Κατανοήστε τις μεταβλητές, τα χαρακτηριστικά της αγοράς, γιατί συμβαίνουν τα πράγματα. Μόλις το κάνετε αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολο να κερδίσετε χρήματα, με συνέπεια. Η εμπειρία μετρά πολλή για τις αγορές στοιχημάτων

Επομένως, σε ένα σύστημα ή μία μέθοδος προσέγγισης των στοιχημάτων, είναι σημαντικό να την ξεκινήσουμε από την αρχή. Η οικοδόμηση ενός επιτυχημένου συστήματος αθλητικών συναλλαγών δεν είναι τόσο δύσκολο όταν είστε προετοιμασμένοι. Είναι λίγο σαν να χτίζεις έναν τοίχο, πρέπει κάθε τούβλο, να το τοποθετείτε σωστά από την αρχή, διότι όλη η σειρά θα είναι λάθος και στο τέλος ο τοίχος θα καταρρεύσει.

Ακολουθούν μερικά απλά βήματα, αν με καταλάβετε πλήρως:

  • Επιλέξτε ένα άθλημα – ένα που καταλαβαίνετε τουλάχιστον τους κανόνες ή τους περιορισμούς. Για παράδειγμα: αγώνες ποδοσφαίρου.
  • Πηγαίνετε βαθύτερα – σε ποιο μέρος αυτού του αθλητισμού θα εστιάσετε; παράδειγμα: αγώνες Πρέμιερ Λιγκ.
  • Αναπτύξτε μια υπόθεση – γιατί το κάνετε αυτό; παράδειγμα: Πιστεύω ότι γνωρίζω άριστα το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
  • Επιβεβαιώστε ή αρνηθείτε – αντιδρά η αγορά όπως θα περιμένατε;
  • Μόλις αποδείξετε ή απορρίψετε τη σκέψη σας, πάρτε το επόμενο τούβλο!!! Η γνώση των επιρροών στην αγορά είναι καθοριστική.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις