Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Τεστάρεται με Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

 

15:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 1997): 4-2-2
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μετά τη νίκη επί της Βέροιας πήρε ακόμα ένα τρίποντο για το παιχνίδι με τη Νίκη και η κατάσταση βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αν και δεν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, με ένα βαθμό να τον χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα (Ολυμπιακός εντός, Ατρόμητος εκτός, ΠΑΟΚ εντός). Ο Έλληνας τεχνικός πάντως ζήτησε μεγάλη συγκέντρωση από τους παίχτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με μία νίκη «κλειδώνει ουσιαστικά η παραμονή», αφού έχει ήδη εξασφαλισμένο ένα τρίποντο από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Ουζουνίδης τον Γιάννου (28 συμμ./9 γκ.), που δε συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις, με τις πιθανότητες όμως να είναι υπέρ του. Αμφίβολοι και ο δεξιός μπακ Πάνος (17 συμμ.) με τον Ιμπαγάσα (23 συμμ./3 ασίστ). Εκτός ο εξτρέμ Μουζακίτης (10 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 7-5-2
Γκολ: 19-13
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στη χειρότερη καμπή του πρωταθλήματος έκανε την κοιλιά του ο Παναιτωλικός, που με την τελευταία ήττα από τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο (0-1), παρέμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-2-3) και απομακρύνθηκε κι άλλο από τον μεγάλο στόχο των Play-off, που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε να είναι πολύ κοντά. Άδικο το αποτέλεσμα κόντρα στη Λειβαδιά, αφού ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι, σπαταλώντας πολλές καλές ευκαιρίες, με κορυφαία το κοντινό άστοχο πλασέ του Μορένο από το ένα μέτρο στο 25’. Συνέχισε την πίεση και στην επανάληψη, που έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και τελικά η μπάλα τον τιμώρησε, δεχόμενος γκολ στη μοναδική αξιόλογη επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων στο 72’. Μεγάλο το πρόβλημα στο σκοράρισμα για την ομάδα του Μάκη Χάβου, που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Αν παίξει όπως με τον Λεβαδειακό πάντως σήμερα, δύσκολα να σταθεί και πάλι το ίδιο άστοχος. Σε αυτό στάθηκε και ο ίδιος λέγοντας πως είναι οι παίχτες του έχουν άγχος. Under τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στον Πανιώνιο, no goal τα 6 από αυτά. Σημαντική η επιστροφή του εξτρέμ Βιγιαφάνιες μετά από 1,5 μήνα (15 συμμ./6 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικό Ετζεκουέλε (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), αριστερός μπακ Σκαραμοτσίνο (8 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Γοδόι (25 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μηλιός (2 συμμ.).

Εκτός: 4-7-4
Γκολ: 12-12
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση Στοίχημα: Δεν περιμένουμε να μην καταφέρει να σκοράρει ο Παναιτωλικός για 5ο σερί παιχνίδι, ενώ αν παίξει τελικά ο Γιάννου, το γκολ-γκολ θα έρθει ακόμα πιο εύκολα (2.10 Stoiximan).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2008): 3-1-3
Α’ γύρος: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αυτή τη στιγμή φαντάζει το μεγάλο φαβορί για μία από τις δύο θέσεις που έμειναν για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Και όχι άδικα, μιας και το -9 από τη σωτηρία δεν μπορεί να καλυφθεί εύκολα. Τελευταίος αγώνας του το 1-2 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου έχασε δίκαια από έναν αντίπαλο που δε χρειάστηκε να κάνει και πολλά στο γήπεδο, για να πετύχει δύο τέρματα (9’, 45’ πεν.). Είχε κάποιες καλές αναλαμπές στην επανάληψη, αλλά δεν ήταν σε τίποτα αρκετές για να τον ξαναβάλουν στο παιχνίδι, καταφέρνοντας απλά να μειώσει στις καθυστερήσεις, με αυτογκόλ (91’). Απομένει μετά το σημερινό Ξάνθη (εκτός), Κέρκυρα (εντός), ΠΑΣ (εκτός), Λεβαδειακός (εντός) και τουλάχιστον δύο μπορεί να είναι αδιάφοροι μέχρι τότε, οπότε μαθηματικά έχει ελπίδες, αλλά θα χρειαστεί να πάρει σίγουρα το σημερινό «εξάποντο» για να τις διατηρήσει. Εκτός από Νίκη και ΟΦΗ, έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (55). Over τα 5 από τα 7 κόντρα στον Πανθρακικό. Εκτός ο κίπερ Σαράνοφ (9 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Γιοβάνοβιτς (12 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπουρσέλης (4 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί μέσοι Γκέντσογλου (22 συμμ.), Κοζορώνης (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 3-4-7
Γκολ: 19-28
Τελευταία 5: 1-0-4

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Διατήρησε το αήττητο εντός έδρας (7-7-0), παίρνοντας μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (3-1), που τον κράτησαν δυνατά στο παιχνίδι για την παραμονή. Εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη κατάσταση που εμφάνισαν οι φιλοξενούμενοι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 7’ με τον Ντιγκινί. Σκληρά μαρκαρίσματα στη συνέχεια και αποτελεσματική άμυνα, δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να απειλήσει, κάνοντας το 2-0 στο 43’ με κεφαλιά του Τζάνη. Μειώθηκε με γκολ από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ στο 63’, αλλά ένα ακόμα διαιτητικό λάθος στο 77’, υπέρ του, επέτρεψε στον Ίγκορ να κάνει το 3-1 από την άσπρη βούλα. Ισοβαθμεί στους 34 με Λεβαδειακό και Πλατανιά, από τους οποίους έχει παιχνίδι λιγότερο, αλλά με τον πρώτο να έχει ΟΦΗ, τον δεύτερο ΟΦΗ και Νίκη και τον Πανθρακικό να χρωστάει ματς με τον Ολυμπιακό, είναι φαινομενικά στην πιο δύσκολη θέση. Αρχικό μέλημα για τον Ρόκα είναι να αποφύγει την ήττα σήμερα, αφού σε τέτοια περίπτωση ακόμα και αν χάσουν οι άλλοι δύο, θα είναι σαν να μένει και πάλι 3 και 6 βαθμούς πίσω τους. Στο διάστημα της διακοπής έδωσε φιλικό αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ, που έπαιξε με «δευτερότριτα», την οποία κέρδισε δίκαια με 2-0, με δύο γκολ του Ντιγκινί. Βαθμολογικά, αυτό που «πληρώνει» περισσότερο είναι ότι εξαιρώντας Νίκη και ΟΦΗ, έχει τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή, με 5 βαθμούς σε 14 εξόδους (1-3-10). Παραμένει εκτός ο αρχηγός/αμυντικός μέσος Λαδάκης (17 συμμ.).

Εκτός: 1-3-10
Γκολ: 10-29
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Στοίχημα: Περιμένουμε πολλές σκληρές μονομαχίες σήμερα, με τον Πανθρακικό να παίζει όπως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού μπορούμε να πούμε ότι παίζει για δύο αποτελέσματα και τον συμφέρει να μην έχει ρυθμό το παιχνίδι. Η ισοπαλία στο ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας (2.05 Goalbet).


 mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

17:15 ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 1994): 22-10-9
Α’ γύρος: ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 4-2

ΠΑΟΚ: Το κλίμα παραμένει πολύ κακό στον ΠΑΟΚ, που πριν την διακοπή έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του, χάνοντας αρκετά εύκολα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία στην αρχή, αλλά με το πρώτο γκολ (7’) αποσυντονίστηκε τελείως και οι γηπεδούχοι με πολύ καλό στήσιμο δεν τον άφησαν να κάνει παιχνίδι. Στο 43’ μάλιστα βρέθηκε με 2 γκολ στην πλάτη, κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, από καθαρή θέση οφσάιντ, αλλά τελικά στο 79’ όλα τελείωσαν με τρίτο γκολ που δέχτηκε, από πέναλτι. Το τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε με 10, αφού αποβλήθηκε ο Σκόνδρας. Με την ισοπαλία που έφερε χθες ο Παναθηναϊκός, έχει την ευκαιρία να τον πλησιάσει στους 2. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Σούπερ Λιγκ (52). Νο goal οι 13 από τις 14 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Ξάνθη. Στα 12 από αυτά δεν έχει δεχτεί γκολ. Έλυσε κοινή συναινέσει τα συμβόλαιο με τον κεντρικό αμυντικό Κατσικά (12 συμμ.) και τον μέσο Τζανδάρη (20 συμμ./1 ασίστ), ενώ σειρά έχει ο αριστερός μπακ Σπυρόπουλος (6 συμμ.), που δεν υπολογίζεται. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ρικάρντο Κόστα (8 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Μαντούρο (10 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Σκόνδρας (23 συμμ./2 γκ./6 ασίστ).

Εντός: 9-3-2
Γκολ: 26-12
Τελευταία 5: 2-1-2

ΞΑΝΘΗ: Τα πρώτα λεπτά με τον Ατρόμητο έδειξαν ότι θα δούμε καλό αγώνα, αλλά εκτός από μία εκατέρωθεν φάση στα πρώτα δέκα λεπτά, το υπόλοιπο ημίχρονο δεν κινήθηκε στα ίδια πλαίσια. Όλα κρίθηκαν στην αρχή της επανάληψης, όπου από ωραία ενέργεια του Κλέιτον ήρθε το γκολ, με την ομάδα του Λουτσέσκου να μην απειλείται ως το τέλος. Δύσκολο και κρίσιμο ματς, αλλά ο Ρουμάνος το χειρίστηκε εξαιρετικά και πάλι, με την ομάδα του να συνεχίζει να αποδίδει και να παίζει το ίδιο καλά με το τελευταίο διάστημα. Αν και το έργο της δεν ήταν εύκολο, με την εικόνα που έχει μέσα στο 2015 και από την στιγμή που ανέλαβε ο Ρουμάνος, έχει πλασαριστεί στην 6η θέση, με ένα μόνο βαθμό να τον χωρίζει από τον ΠΑΣ, τον οποίο ελπίζει να φτάσει, ή να ξεπεράσει, αφού παίζει λίγο αργότερα με τον Ολυμπιακό, αρκεί βέβαια να αποφύγει η ίδια την ήττα σήμερα. Τη μισή από την καλή εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο με τον ΠΑΟΚ να έχει, τότε δε θα είναι δύσκολο να το πετύχει. Εξαιρετικό το κλίμα για τους Ξανθιώτες, που δε θέλουν να το χαλάσουν σήμερα, ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον πρώτο ημιτελικό με τον Ηρακλή, που θα γίνει στο Καυτατζόγλειο. Μοναδικοί απόντες ο κίπερ Ζαρόπουλος (5 συμμ.) και κεντρικός μέσος Ορφανίδης, που δεν υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου.

Εκτός: 4-4-6
Γκολ: 18-21
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Στοίχημα: Σε μαύρα χάλια, σε όλα τα επίπεδα, ο ΠΑΟΚ, με απουσίες, με απομακρύνσεις παιχτών και με προπονητή να δείχνει να μην μπορεί να κάνει και πολλά να το αλλάξει. Η Ξάνθη είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και αν δεν την επηρεάσει η διακοπή και δεν σκέφτεται από τώρα τον ημιτελικό, μπορεί να φύγει από την Τούμπα χωρίς να χάσει. Στο 2.30 το Χ2 (Novibet).


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2000): 2-4-12
Α’ γύρος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Και χωρίς να το καταλάβει κανείς, ο ΠΑΣ ανέβηκε στην 5η θέση και οδηγεί την κούρσα στις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα πλέι-οφ. Πριν την διακοπή πήρε το τρίποντο-δώρο από τον ΟΦΗ, παραμένοντα τυπικά αήττητος για 4η αγωνιστική (3-1-0), σερί που ξεκίνησε πάλι με δώρο, από τη Νίκη, ενώ στο ενδιάμεσο είχε μείνει στο 0-0 με Παναιτωλικό και κέρδισε τον Πλατανιά με 1-0, αμφότερα παιχνίδια που έγιναν στους Ζωσιμάδες. Πιθανότατα ούτε ο Γιάννης Πετράκης το πιστεύει, αλλά όπως συνηθίζει ούτως ή άλλως, προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίχτες χαμηλώνοντας τους τόνους. Στο +1 από τη Ξάνθη, για την οποία θα ελπίζει να μη μάθει άσχημα νέα πριν το παιχνίδι. Τιμωρημένος ο αριστερός μέσος Κοροβέσης (20 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς (1 συμμ.) και ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Τσάβες (24 συμμ./6 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 8-5-2
Γκολ: 26-14
Τελευταία 5: 3-1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τρίτη σερί νίκη για τους πρωταθλητές –και οι τρεις εντός- χωρίς να δεχτεί γκολ, επικρατώντας αυτή τη φορά της Κέρκυρας με 3-0. Από τους Τσόρι (8’), Μποτία (26’), Χάρα (48’) τα τέρματα, με το σκορ να μην ξεφεύγει κι άλλο στη συνέχεια, λόγω των δοκιμών που προτίμησε να κάνει ο Περέιρα από νωρίς. Με την τιμωρία του ΠΑΟ ισχύει, η διαφορά παρέμεινε στους 9, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, εκτός έδρας με τον Πανθρακικό, κάτι που σημαίνει ότι με νίκη σήμερα κλειδώνει το τίτλο. Την Τετάρτη ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός με τον Απόλλωνα στη Σμύρνη. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (63) και άμυνα (16). Είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για τον Μιλιβόγεβιτς. Σίγουρη η επιστροφή του Σαντάνα στη Σάλκε μετά από τις απογοητευτικές εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν γερμανικά μέσα. Επέστρεψε μετά από 4 μήνες ο Φουστέρ (8 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Ελαμπντελαουί (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο αρχηγός-αμυντικός μέσος Μανιάτης (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Ντουρμάζ (16 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο Μήτρογλου (20 συμμ./13 γκ./1 ασίστ). «Αδειούχος» ο Αφελάι (19 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 8-3-2
Γκολ: 27-8
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Στοίχημα: Ματς που δε χρίζει μεγάλης ανάλυσης. Με νίκη ο Ολυμπιακός κλειδώνει τον τίτλο και πάει με αέρα πρωταθλητή την Τετάρτη για τον δεύτερο. Σφιχτή ομάδα ο ΠΑΣ, θα κοιτάξει αρχικά να μη χάσει, ειδικά αν υπάρχουν ευχάριστα νέα προηγουμένως από την Τούμπα. Από το 1.57 (Stoiximan) του διπλού, προτιμάμε το 1.97 του under (Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις