Στοίχημα Προκριματικά Euro 2016 9ος όμιλος: Χωρίς κόσμο η Σερβία

21:45 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ

Προϊστορία: 2-2-0

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Το πρώτο επίσημο του Φερνάντο Σάντος συνοδεύτηκε με νίκη, οριακή και αγχωτική πάντως, χάρη σε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 95’! Πειραματίστηκε ο Σάντος στο παιχνίδι, παίζοντας χωρίς κλασικό φορ, αλλά με επιθετική τριάδα τους Ντάνι, Ρονάλντο, Νάνι δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των Δανών. Γλίτωσε από το δοκάρι το γκολ, στην πρώτη φάση των γηπεδούχων στο 34’, αλλά εκτός από μία φάση στο 72’ δεν αισθάνθηκε να απειλείται. Τελικά στο 95’ ο Ρονάλντο της χάρισε με κεφαλιά της χάρισε την πολύτιμη νίκη. Αναπτέρωσε έτσι το πεσμένο ηθικό μετά την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα από την Αλβανία (0-1) και με τρεις βαθμούς και αγώνα λιγότερο είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από Δανία και Αλβανία. Τυπικά ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Σάντος στην «Σελεσάο», αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τη Γαλλία σε φιλικό (1-2). Ο πρώην τεχνικός της Ελλάδας έδειξε πάντως έδειξε ότι είναι ικανός να αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο για την Πορτογαλία. Αήττητη από την Αρμενία σε 4 αναμετρήσεις. Την κέρδισε και τις δύο προηγούμενες φορές που την υποδέχτηκε σε προκριματικά Μουντιάλ (1996, 3-1) και Euro (2007, 1-0). Under οι 3 από τις 4 αναμετρήσεις τους. Έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας σε επίπεδο προκριματικών Euro. Συνολικά 11!

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λ.), Άντονι Λόπες (Λυόν), Μπέτο (Σεβίλλη)
Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Πέπε (Ρεάλ), Χοσέ Φόντε (Σαουθάμπτον), Χοσέ Μποσίνγκουα (Τραμπζονσπόρ), Ρικάρντο Καρβάλιο (Μονακό), Τιάγκο Γκόμες (Μπράγκα), Σέντρικ Σοάρες (Σπόρτινγκ Λ.), Γκερέιρο (Λοριάν)
Μέσοι: Ζοάο Μουτίνιο (Μονακό), Ντάνι (Ζενίτ), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ), Ζοάο Μάριο (Σπόρτινγκ Λ.), Αντρέ Γκόμες (Βαλένθια), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Σπόρτινγκ Λ.), Αντριέν Σίλβα (Σπόρτινγκ Λ.), Τιάγκο Μέντες (Ατλέτικο)
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Έντερ (Μπράγκα), Νάνι (Σπόρτινγκ Λ.), Κουαρέσμα (Πόρτο), Έλντερ Πόστιγκα (Λα Κορούνια)

ΑΡΜΕΝΙΑ: Είχε ρεπό στην προηγούμενη αγωνιστική και έτσι έδωσε φιλικό με τη Γαλλία, από την οποία γνώρισε δίκαια την ήττα εντός έδρας με 0-3. Στον όμιλο έδωσε μόνο δύο παιχνίδια, δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία στην ήττα της με τη Δανία (1-2 εκτός), ενώ έμεινε στο 1-1 με τη Σερβία εντός έδρας, που ήταν πολύ καλύτερη. Αν και τελευταία στον όμιλο, το ότι είναι στον μοναδικό όμιλο με 5 ομάδες και οι εξελίξεις μετά το Σερβία-Αλβανία την διατηρούν ακόμα στο παιχνίδι για την 3η θέση. Παραμένει πάντως χωρίς νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (0-1-5), μόλις μία νίκη μετράει στα 8 παιχνίδια της με τον Σάλαντ στον πάγκο της (1-1-6).

Τελευταία 5: 0-1-4

Τερματοφύλακες: Μπερεζόφσκι (Ντιναμό Μόσχας), Κασπάροφ (Μίκα), Μπεγκλαριάν (Ουλίσες)
Αμυντικοί: Αρζουμανιάν (Ακτόμπε), Μκογιάν (Εστεχλάλ), Χαϊραπετιάν (Πρίμπραμ), Χοβχανισιάν (Πιούνικ), Χαρογιάν (Πιούνικ), Βοσκανιάν (Πιούνικ), Χαμπαρντζουμιάν (Βαρντάρ)
Μέσοι: Μχιταριάν (Ντόρτμουντ), Μανουτσαριάν (Ουράλ), Γκαζαριάν (Ολυμπιακός), Γεντιγκαριάν (Καϊράτ Αλμάτι), Μάρκος Πιτσέλι (Ακτόμπε), Μκρτσιάν (Πιούνικ), Μανογιάν (Πιούνικ), Χοβσεπιάν (Μέταλουρχ Ντονέτσκ), Ασλανιάν (Άλμιρε Σίτι), Βοσκανιάν (Πιούνικ), Σιμονιάν (Ζενίτ)
Επιθετικοί: Μοβσισιάν (Σπαρτάκ Μόσχας), Σαρκίσοφ (Βόλγκα), Καραπετιάν (Ντούντελανζ)

Πρόταση Στοίχημα: Καλά στοιχεία έδειξε η Αρμενία ως τώρα, αλλά ο Σάντος, που είναι γνωστός για την άμυνα, μπορεί να συνδυάσει το πρώτο εντός έδρας του με νίκη και μηδέν παθητικό. Να μη δεχτεί γκολ η γηπεδούχος στο 1.55 (Championsbet).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

21:45 ΣΕΡΒΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Προϊστορία: –

ΣΕΡΒΙΑ: Το ματς της Σερβίας με την Αλβανία δεν τελείωσε ποτέ, παρά μόνο στα χαρτιά. Γνωστά τα παρατράγουδα, με μία σημαία της Μεγάλης Αλβανίας να πετάει πάνω από το γήπεδο και μετά συρράξεις παιχτών των δύο ομάδων και είσοδο οπαδών της Σερβίας, έδωσαν από τη μία στα χαρτιά το ματς στους Σέρβους, αλλά η UEFA τους πήρε πίσω, αφού της αφαίρεσε τρεις βαθμούς για την είσοδο των οπαδών, ενώ την υποχρέωσε σε δύο κεκλεισμένων, αρχής γενομένης σήμερα. Παρέμεινε έτσι στον ένα βαθμό, αλλά με δύο μόλις αγώνες. Στο προηγούμενο δεν ήταν καλή κόντρα στην Αρμενία, αλλά κατάφερε να μείνει στο 1-1. Με πολύ καλή φουρνιά παιχτών και τον Άντβοκαατ στον πάγκο, οι ελπίδες για διάκριση διατηρούνται στο στρατόπεδό της. Δεν έχει αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν με τη Δανία.

Τελευταία 5: 1-3-1

Τερματοφύλακες: Στοΐκοβιτς (Μακάμπι Χάιφα), Μπρκιτς (Ουντινέζε), Ραΐκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Αμυντικοί: Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κολάροφ (Μάν. Σίτι), Ρουκάβινα (Βιγιαρεάλ), Μπίσεβατς (Λυόν), Νάστασιτς (Μάν. Σίτι), Τόμοβιτς (Φιορεντίνα), Ντούσκο Τόσιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Μακσίμοβιτς (Τορίνο), Στέφαν Μίτροβιτς (Φράιμπουργκ)
Μέσοι: Ζόραν Τόσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κουζμάνοβιτς (Ίντερ), Πέτροβιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Τάντιτς (Σαουθάμπτον), Τζούριτσιτς (Μάιντς), Μάτιτς (Τσέλσι), Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ), Γκουντελί (Άλκμααρ), Γιόγιτς (Ντόρτμουντ)
Επιθετικοί: Λάζοβιτς (Παρτιζάν), Τζόρτζεβιτς (Λάτσιο), Αλεξαντάρ Μίτροβιτς (Άντερλεχτ)

ΔΑΝΙΑ: Δέχτηκε πολύ πίεση στα πρώτα λεπτά με την Πορτογαλία, αλλά άγγιξε το γκολ στην πρώτη της ουσιαστικά καλή φάση, με τον Κρον-Ντέλι να βρίσκει το δοκάρι, με ωραίο σκαφτό πλασέ στο 34’. Δεν κατάφερε να απειλήσει όμως περαιτέρω, ο Σμάιχελ χρειάστηκε να κάνει αποκρούσεις για να την κρατήσει στο παιχνίδι, αλλά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η μπάλα γύρισε αρκετά γύρω από την περιοχή και τελικά κατέληξε στα δίχτυα της. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στον όμιλο, μετά τη νίκη επί της Αρμενίας (2-1 εντός) και την ισοπαλία με την Αλβανία (1-1 εκτός), παραμένοντας πάντως πρώτη με 4 βαθμούς, σε ισοβαθμία με την Αλβανία. Πολύ σημαντικό το ματς, αφού αν καταφέρει να αποφύγει την ήττα σήμερα, θα κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης, δεδομένου του μηδενισμούς της Σερβίας και του ότι η Αλβανία δε δείχνει ικανή για την υπέρβαση. Αήττητη στις 4 τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο προκριματικών Euro (2-2-0).

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Άντερσεν (Κοπεγχάγη), Σμάιχελ (Λέστερ), Λεσλ (Γκινγκάμπ)
Αμυντικοί: Άγκερ (Μπρόντμπι), Γιάκομπσεν (Γκινγκάμπ), Κίερ (Λιλ), Σίμον Πόουλσεν (Άλκμααρ), Μπιέλαντ (Τβέντε), Μποΐλεσεν (Άγιαξ), Άνκερσεν (Σάλτσμπουργκ), Χάνσεν (Ναντ)
Μέσοι: Κβιστ (Γουίγκαν), Έρικσεν (Τόττεναμ), Κάλενμπεργκ (Μπρόντμπι), Κρον-Ντέλι (Θέλτα), Σένε (Άγιαξ), Βουρτς (Άαλμποργκ), Χόιμπιεργκ (Μπάγερν), Τόμσεν (Άαλμποργκ)
Επιθετικοί: Μπέντνερ (Βόλφσμπουργκ), Ράσμουνσεν (Μίντιλαντ), Βίμπε (Γκέτεμποργκ), Μπεχ (Νόρντζελαντ), Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία)

Πρόταση Στοίχημα: Θα περιμένουμε να δούμε πως θα επιδράσει η τιμωρία της Σερβίας στους παίχτες της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανε τον σημερινό αγώνα τον πιο κρίσιμο για τη συνέχεια. Οι συνθήκες ευνοούν στο να μην δούμε ανοιχτό ματς και έτσι θα πάμε με το under (1.50 Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Τετραπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις