Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Μεγάλη μάχη στο Λονδίνο!

 

17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Προϊστορία: 31-24-22
Α’ γύρος: ΜΠΕΡΝΛΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-3

ΕΒΕΡΤΟΝ: Παρέμεινε αήττητη για 4η αγωνιστική (3-1-0), φεύγοντας με το 1-1 από το Μιλένιουμ. Η Σουόνσι μπήκε πιο ορεξάτη, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε και άνοιξε το σκορ με τον Λένον στο 41’. Χωρίς πολλές επιθέσεις η συνέχεια του αγώνα, αλλά στο 66’ ο Κόλμαν από υπερβάλλοντα ζήλο σε προσπάθεια του να απομακρύνει, έκανε χέρι, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν. Στο +12 πλέον από την τελευταία τριάδα, όχι ότι θα είχε πρόβλημα, αλλά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που την έβγαλαν εκτός ρυθμό για αρκετό χρονικό διάστημα, είχε πλησιάσει στους 6 και μαθηματικά τουλάχιστον έδειχνε να είναι σε κίνδυνο. Σε καλύτερη θέση κάπως ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που στοχεύει στο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται η ομάδα του. Εκτός ο δεξιός μπακ Χίμπερτ (4 συμμ.), ο αριστερός μπακ Οβιέδο (6 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (9 συμμ.), ο εξτρέμ ΜακΓκίντι (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Λουκάκου (30 συμμ./8 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 5-7-3
Γκολ: 23-18
Τελευταία 5: 3-1-1

ΜΠΕΡΝΛΙ: Τα έχουμε πολλές φορές για τη Μπέρνλι: από υλικό μέτρια πράγματα, αλλά το παλεύει όσο μπορεί και έχει κάνει τις εκπλήξεις με τέτοιο χαρακτήρα (βλ. Μάντσεστερ Σίτι). Στο τελευταίο κόντρα στην Άρσεναλ δε θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο και ηττήθηκε εύκολα εντός έδρας με 0-1. Την προσπάθεια της πάντως κατά διαστήματα πάλι την έκανε. Τυχερή που και οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία είναι στα ίδια επίπεδα. Στους 26 βαθμούς και εντός επικίνδυνης ζώνης. Στο -2 και -3 από Σάντερλαντ και Χαλ αντίστοιχα. Τη δεύτερη την αντιμετωπίζει αρχές Μαΐου. Θέλει επίσης οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα σήμερα, για να πάει με καλή ψυχολογία στον «τελικό» την επόμενη εβδομάδα με την τελευταία Λέστερ. Under τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Έβερτον. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Μάρνεϊ (20 συμμ.) και ο δεξιός μέσος Γουάλας (12 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Ριντ (6 συμμ.).

Εκτός: 1-5-9
Γκολ: 12-30
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Στοίχημα: Η μοναδική με κίνητρο σήμερα είναι με η Μπέρνλι, που θα προσπαθήσει να χτυπήσει και αυτό το παιχνίδι. Η Έβερτον θα παίξει χωρίς άγχος και ελπίζουμε να μην κλειστεί. Στο 1.95 το over (Stoiximan).


 

Interwetten.gr – Aπολαύστε παίζοντας στοίχημα σε ασφαλές, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον.

17:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 10-10-20
Α’ γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΣΤΟΟΥΚ 1-0
Λιγκ Καπ (29/10): ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2-3

ΣΤΟΟΥΚ: Κάνει λογική «κοιλιά» τελευταία, έχοντας σώσει τη χρονιά από νωρίς φέτος. Τέταρτο ματς χωρίς νίκη (0-1-3), αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της ήταν καλύτερη από την Γουέστ Χαμ, με την οποία έμεινε πάντως στο εκτός έδρας 1-1. Με στημένη φάση προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, ήταν όμως πολύ καλύτερη σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα, δεν αξιοποίησε όμως τις ευκαιρίες της. Τελικά ο Αρναούτοβιτς της έδωσε το βαθμό στο 95’. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες από Γουέστ Μπρομ, Κρίσταλ Πάλας και Τσέλσι, όλες στο γκολ. Γκολ-γκολ τα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Σαουθάμπτον. Παραμένουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Μόουζες (19 συμμ./3 γκ./3 ασίστ), ο εξτρέμ Μπόγιαν (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (2 συμμ.).

Εντός: 7-2-6
Γκολ: 20-19
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα από τη Χαλ στο Σεντ Μέρις, αλλά έδειξε και πάλι δείγματα αστοχίας. Δεν έχασε όμως την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, ανοίγοντας το σκορ στο 56’ με εύστοχο πέναλτι του Γουάρντ-Πράους, ενώ επέστρεψε και ο Πελέ στον πίνακα των σκόρερ, κλειδώνοντας το τρίποντο στο 81’. Μεγάλος στόχος και στοίχημα η Ευρώπη για τον Κούμαν, που πιστώνεται το μεγαλύτερο ποσοστό της φετινής ομάδας, η οποία άλλαξε ριζικά σε σχέση με πέρυσι. Είναι 6η στη βαθμολογία, θέση που οδηγεί στην Ευρώπη λόγω Λιγκ Καπ, και θέλει να παραμείνει εκεί με νίκη σήμερα, ώστε να υποδεχτεί την 7η Τόττεναμ το επόμενο Σάββατο, την μοναδική ομάδα που την απειλεί στη βαθμολογία. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ (22), έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στους 15 από τους 32 φετινούς αγώνες. Under τα 10 τελευταία παιχνίδια της. Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Γουανιάμα (23 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Φόρστερ (30 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Τζούριτσιτς (5 συμμ.) και οι επιθετικοί Μαγιούκα (5 συμμ.), Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ.

Εκτός: 7-2-6
Γκολ: 15-12
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Στοίχημα: Η Στόουκ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά όπως και στο Μπόλεϊν, δεν την περιμένουμε να παίξει σαν αγγαρεία. Η άνοδος του Πελέ μπορεί να φέρει πιο εύκολα το γκολ για τη Σαουθάμπτον. Over στο 2.25 (Mybet).


 BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

19:30 ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 47-43-63
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ 1-1

ΤΣΕΛΣΙ: Μπορεί να παραμένει αήττητη από τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (8-5-0), αλλά από τότε, με εξαίρεση τον τελικό του Λιγκ Καπ, δείχνει να μην πατάει και τόσο καλά, κάνοντας αρκετές αγχωτικές νίκες, ενώ στο ενδιάμεσο αποκλείστηκε και από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά στα 9 τελευταία παιχνίδια της, οι 6 από τις νίκες της έχουν έρθει στο γκολ, παίζοντας με μικρομεσαίες ομάδες και στα δύσκολα δεν κατάφερε να κερδίσει (Μάντσεστερ Σίτι, Σαουθάμπτον), έκανε και την έκπληξη με τη Μπέρνλι στο Στάμφορντ Μπριτζ (1-1). Στο πιο πρόσφατο πήρε ακόμα μία αγχωτική νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας της ΚΠΡ με 1-0, χάρη σε γκολ του «μασκοφόρου» Φάμπρεγκας στο 88’. Δημιούργησε ελάχιστες φάσεις και χρειάστηκε η καθοριστική συμβολή του Κουρτουά σε τρεις περιπτώσεις, για να κρατήσει το μηδέν νωρίτερα. Παραμένει αήττητη εντός έδρας στην Πρέμιερ (12-3-0), η μοναδική ομάδας στην κατηγορία που το έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (64) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (26). Αήττητη από τη Γιουνάιτεντ στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις (4-3-0). Εκτός οι επιθετικοί Ντιέγκο Κόστα (24 συμμ./19 γκ./3 ασίστ) και Ρεμί (16 συμμ./5 γκ.).

Εντός: 12-3-0
Γκολ: 30-7
Τελευταία 5: 4-1-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Από 6 σερί νίκες προέρχεται η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ, που έχει εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος. Και αυτό ήρθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικρατώντας εντός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ με 4-2, εξέλιξη που αφήνει τη μισητή συμπολίτισσα στην 4η θέση και αρκετά πίσω στη βαθμολογία (+4). Χορταστικό το θέαμα στο ντέρμπι με τα 6 γκολ που σημειώθηκαν. Η Σίτι ήταν πιο απειλητική στα πρώτα λεπτά και προηγήθηκε στο 8’. Οι μπέμπηδες όμως απάντησαν γρήγορα και στο 14’ έκαναν το 1-1 με τον Γιάνγκ, ο οποίος στο 27΄έδωσε έτοιμο γκολ στον Φελαϊνί, ο οποίος σκόραρε με το κεφάλι, σε οριακή θέση για οφσάιντ. Στο 52’ είχε τεράστια διπλή ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ, αλλά ο φορ της Γιουνάιτεντ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το τρίτο γκολ στο 67’, δίνοντας την ασίστ στον Μάτα, που ήταν όμως οφσάιντ. Στο 73’ τελείωσε και τυπικά το παιχνίδι, με τη δεύτερη ασίστ του Γιάνγκ, στο κεφάλι του Σμόλινγκ. Το τελικό 4-2 γράφτηκε στο 89’. Παραμένει τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Έβανς (13 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Σο (13 συμμ.) και ο επιθετικός Γουίλσον (12 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 5-7-3
Γκολ: 19-17
Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση Στοίχημα: Το momentum είναι με τη Γιουνάιτεντ, που πάει με μεγαλύτερη άνεση στο Στάμφορντ Μπριτζ. Προσωπικά, αυτό το αντιποδόσφαιρο του Μουρίνιο δεν μου αρέσει και προτιμώ να τη δω να μην κερδίζει για να υπάρχει ένα –σχετικά- μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Στο 1.85 το Χ2 (Interwetten.gr).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις