Προκριματικά Euro 2016 5ος όμιλος: Με καλή παράδοση η Ελβετία στη Σλοβενία

 

21:45 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ

Προϊστορία: 19-8-18

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (103η): Ξεκίνησε με το ευκολότερο ματς που έχει να δώσει στον όμιλο, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο και έκανε το αυτονόητο επικρατώντας με 2-0. Προηγήθηκε μόλις στο 5’ με τον Ματουλεβίτσιους και με το δεύτερο γκολ του Νοβίκοβας στο 36’ καθάρισε το παιχνίδι, έχοντας δοκάρι στην επανάληψη, όπου μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο. Under τα 9 από τα 10 τελευταία επίσημα και μη, 6 από αυτά no goal. Πολλές οι αναμετρήσεις της με την Εσθονία (45), οι οποίες εμφανίζουν ισορροπία, με τη Λιθουανία να υπερέχει κατά μία (19-18). Την Κυριακή ακολουθεί και άλλο εντός έδρας, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Αρλάουσκις (Στεάουα), Ζουμπάς (Μπελχάτοφ), Τσερνιάουσκας (Κορόνα Κίλτσε)
Αμυντικοί: Κιανάσκας (Χαποέλ Χάιφα), Ζαλιούκας (Ρέιντζερς), Αντριουσκεβίτσιους (Καμπούρ), Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Φρεϊντγκέιμας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Σλαβίτσκας (Πιάτρα Νεάμτς)
Μέσοι: Μικουλιούνας (Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ), Καλόνας (Χαποέλ Χάιφα), Πάνκα (Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα), Λούκτσα (Τρακάι), Νοβίκοβας (Άουε), Βίτσιους (Σαχτέρ Καραγκαντί), Τσέρνιτς (Γκόρνικ Λέζνα), Κούκλις (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Τσβέντουκας (Σούντουβα), Ζούλπα (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Ελιόσιους (Κρουόγια)
Επιθετικοί: Μπενιούσις (Κρουόγια), Ματουλεβίτσιους (Παντούρι), Στανκεβίτσιους (Λέστερ U21)

ΕΣΘΟΝΙΑ (81η): Με βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά, όπου κέρδισε την Σλοβενίας εντός έδρας με 1-0, την ομάδα που στα χαρτιά δείχνει ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τη τρίτη θέση, βάζοντας την ίδια στο κόλπο της πρόκρισης από νωρίς. Μέτριο το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να είναι προσεχτικές και να μην επιτρέπουν να πάρει ρυθμό τα παιχνίδι. Οι ισορροπίες όμως άλλαξαν στα τελευταία λεπτά, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10, κάτι που επέτρεψε στους Εσθονούς να πιέσουν και να φτάσουν στο γκολ της νίκης με τον Πούριε στο 86’. Under τα 7 από τα 8 τελευταία, επίσημα και μη. Την Κυριακή ακολουθεί ο πιο δύσκολος αγώνας στον όμιλο, όπου θα φιλοξενήσει την Αγγλία.

Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Παρέικο (Βόλγκα Νίζνι Νοβγκόροντ), Ακσάλου (Σεϊναγιόεν), Λόντακ (Μπόντο/Γκλιμτ)
Αμυντικοί: Μπέρενγκρουμπ (Νόμε Κάλιου), Μορόζοφ (Ντέμπρετσεν), Καλάστε (Νόμε Κάλιου), Κλαβάν (Άουγκσμπουργκ), Γιέγκερ ( – ), Καμς (Σεϊναγίοεν), Αρτιουνίν (Λεβάντια), Τενίστε (Σόγκνταλ)
Μέσοι: Λίντπερε (Μπανίκ Οστράβα), Ντιμιτρίεφ (Λεβάντια), Ζενιόφ (Μπλάκπουλ), Βουνκ (Νόμε Κάλιου), Βασίλιεφ (Πιαστ Γκλίβιτσε), Αντόνοφ (Λεβάντια), Μετς (Φλόρα), Κρουγκλόφ (Λεβάντια)
Επιθετικοί: Πούριε (Κουόπιο), Ανιέρ (Άουε), Χουντ (Καϊσάρ Κιζιλόρντα), Ογιάμα (Μάδεργουελ)

Πρόταση: Ντέρμπι της Βαλτικής, με τις δύο ομάδες να γνωρίζονται καλά. Κινούνται γενικά σε μέτριο επίπεδο και δεν περιμένουμε να δούμε κάτι το εξαιρετικό από άποψη ποιότητας. Στο 1.95 να δούμε ισοπαλία στο ημίχρονο (Goalbet).


 

 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

 

21:45 ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Προϊστορία: 1-1-5

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (53η): Δεν έδειξε την θεωρητική ανωτερότητα της στο Ταλίν της Εσθονίας και γνώρισε την ήττα με 0-1. Χωρίς πολλές φάσεις το παιχνίδι, όπου κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα, με την εξέλιξη του να κρίνεται στα τελευταία λεπτά, όταν έμεινε με 10 στο 79’, με την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Στεφάνοβιτς. Πιέστηκε στο τέλος και στο 86’ δέχτηκε το γκολ. Αυτή ήταν η 4η σερί ήττα, υπολογίζοντας και τα τρία προηγούμενα φιλικά, στις οποίες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Στην αποστολή για ακόμη μία φορά ο Στρούνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετράει 6 σερί under και 9 στα 10 τελευταία, επίσημα και μη. Και τα δέκα ήτα nο goal. Την Κυριακή φιλοξενείται από τη Λιθουανία.

Τελευταία 5: 1-0-4

Τερματοφύλακες: Χαντάνοβιτς (Ίντερ), Ομπλάκ (Ατλέτικο), Μπέλετς (Κόνιασπορ)
Αμυντικοί: Σέζαρ (Κιέβο), Μπρέτσκο (Κολωνία), Ίλιτς (Παρτιζάν), Μαρόχ (Κολωνία), Μίλετς (Σταντάρντ Λιέγης), Μπάλαζιτς (Καρπάτι Λβιβ), Βίλερ (Μάριμπορ)
Μέσοι: Μπίρσα (Κιέβο), Κιρμ (Ομόνοια), Πέτσνικ (Ερυθρός Αστέρας), Στεφάνοβιτς (Τορπέντο Μόσχας), Κούρτιτς (Φιορεντίνα), Στρούνα (ΠΑΣ Γιάννινα), Καμπλ (Σάλτσμπουργκ), Μερτέλι (Μάριμπορ), Λαζάρεβιτς (Κιέβο), Φιλίποβιτς (Μάριμπορ), Ρότμαν (Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ)
Επιθετικοί: Νοβάκοβιτς (Σιμίζου Σ-Παλς), Λούμπιανκιτς (Ομίγια Αρντίτζα), Μάταβτς (Άουγκσμπουργκ)

ΕΛΒΕΤΙΑ (10η): Το ντεμπούτο του Πέτκοβιτς στον πάγκο της συνδυάστηκε με ήττα, αφού δεν μπόρεσε να βάλει εμπόδια στην Αγγλία, που έφυγε με νίκη με 2-0 από τη Βασιλεία. Απειλήθηκε περισσότερες φορές στο πρώτο μέρος, με την ίδια να χάνει την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 32’ με τον Σακιρί και τον Σόμερ να τη γλιτώνει με μεγάλη απόκρουση στο 43’. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 58’ από αντεπίθεση, με την ίδια να χάνει μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν με τον Σεφέροβιτς. Ο Ντρμιτς έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 70’, όταν πέρασε και τον Χαρτ, αλλά ο Κέιχιλ έκοψε το πλασέ πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στο 94’ ήρθε η χαριστική βολή, πάλι μετά από αντεπίθεση. Δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα της από τα όσα παρουσίαζε επί εποχής Ότμαρ Χίτσφελντ, με καλή κυκλοφορία, αλλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Κανονικά στην αποστολή ο Κασάμι του Ολυμπιακού. Ξαναπαίζει την άλλη Τρίτη, όπου θα φιλοξενηθεί στο Σαν Μαρίνο. Καλή η προϊστορία με τη Σλοβενία, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σε 7 αναμετρήσεις (5-1-1). Τελευταία φορά επισκέφτηκε τη Σλοβενία στα προκριματικά του τελευταίου Μουντιάλ, όπου έφυγε με διπλό (0-2). Στις τρεις επισκέψεις της στην Σλοβενία, δεν έχει ηττηθεί (2-1-0).

Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Μπούρκι (Φράιμπουργκ), Χιλτς (Άουγκσμπουργκ)
Αμυντικοί: Λιχτστάινερ (Γιουβέντους), Σεντέρος (Άστον Βίλλα), Τζουρού (Αμβούργο), φον Μπέργκεν (Γιούνγκ Μπόις), Ροντρίγκεζ (Βόλφσμπουργκ), Λούστενμπεργκερ (Χέρτα), Μουμπαντζέ (Τουλούζ), Βίντμερ (Ουντινέζε)
Μέσοι: Ίνλερ (Νάπολι), Μπαρνέτα (Σάλκε), Μπεχράμι (Αμβούργο), Φερνάντες (Ρεν), Σακιρί (Μπάγερν), Τζεμαϊλί (Γαλατάσαραϊ), Ζάκα (Γκλάντμπαχ), Κασάμι (Ολυμπιακός)
Επιθετικοί: Μεχμέντι (Φράιμπουργκ), Σεφέροβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ντρμιτς (Λεβερκούζεν), Φράι (Λιλ)

Πρόταση: Η Σλοβενία θα ψάξει τη αντίδραση, αλλά η Ελβετία είναι ανώτερη και είναι επίσης σε δύσκολη κατάσταση μετά τη δική της ήττα. Τα πράγματα δεν πήγαν ιδανικά για τον Πέτκοβιτς στο ντεμπούτο του, αλλά με λίγη προσοχή μπορεί να καλύψει το κενό σήμερα, φεύγοντας με τη νίκη (2.35 Nokibet). Εναλλακτικά, αξίζει και το over στο εξαιρετικό (2.45 Nokibet), αφού η Ελβετία και να θέλει να παίξει προσεχτικά, πιστεύουμε ότι δε μπορεί και θα βοηθήσει να ανοίξει το παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις