Στοίχημα Προκριματικά Euro 2016 4ος όμιλος: Αλλαγές στη Γερμανία

19:00 ΣΚΩΤΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ

Προϊστορία: 1-0-1

ΣΚΩΤΙΑ (29η): Αν και είναι η γηραιότερη εθνική ομάδα στον πλανήτη (1873), δεν έχει πολλές διακρίσεις. Αυτό θέλει να αλλάξει ο Γκόρντον Στράχαν, ο οποίος θέλει να οδηγήσει για τρίτη μόλις φορά στην ιστορία της στα τελικά Euro. Η νέα μορφή βοηθάει, αφού δεδομένου ότι η Γερμανία θα τερματίσει πρώτη, οι θέσεις 2 και 3 θα παιχτούν ανάμεσα σε αυτή, την Πολωνία και την Ιρλανδία. Απέδειξε ότι μπορεί άλλωστε και με την πορεία της από τότε που ανέλαβε ο Στράχαν, αλλά και με το τιμητικό 1-2 με το οποίο ηττήθηκε στη Γερμανία στην πρεμιέρα. Το γήπεδο της Εθνικής ομάδας είναι το ουδέτερο Χάμπντεν Παρκ, αλλά σήμερα ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο γειτονικό Άιμπροξ, έδρα των Ρέιντζερς. Έχει ξαναβρεθεί αντιμέτωπη ακόμα μία φορά με τη Γεωργία σε προκριματικά Euro το 2008, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από μία νίκη στην έδρα τους (2-1 η Σκωτία, 2-0 η Γεωργία). Την Τρίτη φιλοξενείται από την Πολωνία. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός μέσος Μάλγκριου, αν και υπάρχουν λύσεις για τη θέση του. Εκτός σε σχέση με τη Γερμανία έμειναν οι μέσοι ΜακΝτόναλντ (Γουλβς), Καλούμ ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), που δεν έχουν συμμετοχή ακόμα με τον εθνόσημο. Ήταν στην αρχική επιλογή, αλλά έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο 2ος κίπερ, Άλαν ΜακΓκρέγκορ (Χαλ).

Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Γκιλκς (Μπέρνλι), Γκόρντον (Σέλτικ), Μάρσαλ (Κάρντιφ)
Αμυντικοί: Μπέρα (Ίπσουιτς), Φόρσιθ (Ντέρμπι), Γκριρ (Μπράιτον), Χάνλεϊ (Μπλάκμπερν), Χάτον (Άστον Βίλα), Ράσελ Μάρτιν (Νόριτς), Ρέινολντς (Αμπερντίν), Ρόμπερτσον (Χαλ), Γουίτακερ (Νόριτς)
Μέσοι: Άνια (Γουότφορντ), Μπάναν (Κρίσταλ Πάλας), Μπράουν (Σέλτικ), Μπρίσον (Ντέρμπι), Μπερκ (Νόττινχαμ), Ντόρανς (Γουέστ Μπρομ), Ντάρεν Φλέτσερ (Μάν. Γιουν.), Γκολντ (Σπόρτινγκ Λ.), Μαλόνεϊ (Γουίγκαν), ΜακΆρθουρ (Κρίσταλ Πάλας), Μόρισον (Γουέστ Μπρομ)
Επιθετικοί: Στίβεν Φλέτσερ (Σάντερλαντ), Κρις Μάρτιν (Ντέρμπι), Μέι (Σέφιλντ Γουέντσντεϊ), Νέισμιθ (Έβερτον)

ΓΕΩΡΓΙΑ (110η): Ήττα για την Γεωργία στην πρεμιέρα, που ήρθε με δραματικό τρόπο, δεχόμενη το γκολ στο 90’. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24’, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38’ με τον Οκριασβίλι και στην επανάληψη δεν κατάφερε να απειλήσει, ούτε απειλήθηκε, στο τελευταίο λεπτό σε αντεπίθεση ήρθε η παγωμάρα στο γήπεδο. Κανονικά στην αποστολή ο κίπερ του ΟΦΗ, που θα είναι βασικός και σήμερα. Μόλις 6 οι παίχτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, οι 5 από αυτούς ανήκουν στη Ντιναμό Τιφλίδας. Την Τρίτη έχει τον πιο εύκολο αγώνα στον όμιλο, αφού θα ταξιδέψει στο Γιβραλτάρ. Εκτός σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία έμειναν παίχτες που δεν επηρεάζουν, όπως ο αμυντικός Γκονγκάτζε (Τσιχούρα) και οι μέσοι Ταργκαμάτζε (Ιλίτσεβιτς), Χμαλάτζε (Οθέλλος), Ντολίτζε (Σαμτρέντια).

Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Λόρια (ΟΦΗ), Κβασχβάτζε (Οθέλλος), Μιγκινεϊσβίλι (Ντιναμό Τμπιλίσι)
Αμυντικοί: Κβιρκβέλια (Σαμτρέντια), Λομπιανίτζε (Ομόνοια), Κάσια (Φίτεσε), Γκριγκάλαβα (Ανζί), Χουμπούτια (Χόβερλα), Σόλομον Κβιρκβέλια (Ρουμπίν Καζάν), Ντβάλι (Σκόντο Ρίγα), Ρεχβιασβίλι (Μπολουσπόρ)
Μέσοι: Κανκάβα (Ντνίπρο), Ανανίτζε (Σπαρτάκ Μόσχας), Νταουσβίλι (Καρπάτι Λβιβ), Κομπαχίτζε (Βολίν Λουτσκ), Οκριασβίλι (Γκενκ), Τζάρια (Ντιναμό Τμπιλίσι), Καζαϊσβίλι (Φίτεσε), Εμπραλίτζε (Ζιλ Βιθέντε), Παπάβα (Ντιναμό Τμπιλίσι), Παπουνασβίλι (Ντιναμό Τμπιλίσι), Τσιντσάτζε (Ντιναμό Τμπιλίσι)
Επιθετικοί: Μχεντλίτζε (Έμπολι), Γκελασβίλι (Φλαμουρτάρτι Βλόρε)

Πρόταση Στοίχημα: Κακή η Γεωργία στο πρώτο παιχνίδι. Η Σκωτία είναι διψασμένη για διάκριση και δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Χαμηλά ο άσος στο 1.65 (Stoiximan).


 

 

 Playbet – Παίξε νόμιμα και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

 

21:45 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προϊστορία: 0-3-7

ΠΟΛΩΝΙΑ (70η): Έκανε πάρτι στην πρεμιέρα, στον πρώτο επίσημο αγώνα του Γιβραλτάρ, διασύροντας το με 7-0, σκορ που θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Πρωταγωνιστής ο Λεβαντόφσκι που πέτυχε 4 γκολ (50’, 53’, 86’, 91’), δύο σημείωσε ο Γκροσίτσκι (11’, 48’), ένα ο Ζουκάλα (58’). Σήμερα δίνει τον πιο δυνατό αγώνα της στον όμιλο κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και το κίνητρο είναι μεγάλο στην Πολωνία, που ψάχνει διάκριση, μετά από τις συνεχόμενες αποτυχημένες πορείες σε προκριματικά Euro και Μουντιάλ. Την Τρίτη υποδέχεται την Σκωτία, με την οποία. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο Γιβραλτάρ, δεν κλήθηκαν ο αμυντικός Σάντλοκ (Βίσλα Κρακοβίας), ο μέσος Κλιχ (Βόλφσμπουργκ) και ο επιθετικός Ζαχάρα (Γκόρνικ Ζαμπρίζε), αλλά οι απουσίες τους δεν είναι σημαντικές. Ο Ναβάλκα ήθελε σήμερα την καλύτερη δυνατή επιλογή και έτσι είχε καλέσει αρχικά 36 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους έκοψε 11. Πιο σημαντικοί οι μέσοι Ομπράνιακ (Βέρντερ), Πέζκο (Κολωνία), Πολάνσκι (Χόφενχαϊμ).

Τελευταία 5: 3-1-1

Τερματοφύλακες: Μπόρουτς (Μπόρνμουθ), Φαμπιάνσκι (Σουόνσι), Σέζνι (Άρσεναλ)
Αμυντικοί: Βαβρζίνιακ (Αμκάρ Περμ), Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Γκλικ (Τορίνο), Βοϊτκόβιακ (Μόναχο 1860), Μπόνις (Λεβερκούζεν), Γιεντρζέιτσικ (Κράσνονταρ), Ζουκάλα (Στεάουα Βουκ.), Ολκόφσκι (Κολωνία), Σιόνεκ (Μόντενα)
Μέσοι: Γιοντλόβιεκ (Λέγκια Βαρσοβίας), Μιλά (Σλασκ Βρόσλαβ), Ρίμπους (Τέρεκ Γκρόζνι), Γκροσίτσκι (Ρεν), Κριτσόβιακ (Σεβίλλη), Σόμποτα (Κλαμπ Μπριζ), Μαζίνσκι (Γκουίζου Ρενέ), Ζίρο (Λέγκια Βαρσοβίας), Σταρζίνσκι (Ρουχ Χορζόβ)
Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μίλικ (Άγιαξ), Κούχαρτζικ (Λέγκια Βαρσοβίας), Τεόντορτσικ (Ντιναμό Κιέβου)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (1η): Έβγαλε κούραση η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην πρεμιέρα με την Σκωτία, από την οποία βρήκε απροσδόκητη αντίσταση, επικρατώντας τελικά με 2-1. Πρωταγωνιστής ο Μίλερ, που σημείωσε και τα δύο γκολ (18’, 70’). Η Σκωτία είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε αντεπίθεση στο 66’ και έμεινε με 10 στις καθυστερήσεις. Αήττητη από την Πολωνία σε 10 αναμετρήσεις (7-3-0). Την Τρίτη φιλοξενεί την Ιρλανδία και στόχος της είναι να κάνει το 3 στα 3 και να ξεμπερδεύει με την πρόκριση από νωρίς. Πολλές οι αλλαγές στην Γερμανία. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Εζίλ, που δε θα είναι σήμερα στη διάθεση του Λεβ. Το κενό του στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να καλύψει ο Ντράξλερ. Λείπει από την αποστολή ο κεντρικός αμυντικός Μερτεσάκερ, που κρέμασε τα παπούτσια του, μαζί με τους Λαμ, Κλόζε, αλλά και ο κίπερ τερ Στέγκεν, που φάνηκε πως δε χωρούσε. Τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Χέβεντες, οι εξτρέμ Ρόις (Ντόρτμουντ), Σαμ (Σάλκε), Γκόμεζ (Φιορεντίνα). Αυτές είναι και οι βασικές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Σκωτία. Στη θέση τους οι Ρούντιγκερ, Μπελαραμπί, Κράμερ, Κρούζε.

Τελευταία 5: 4-0-1

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Ζίλερ (Αννόβερο), Βάιντερφελερ (Ντόρτμουντ)
Αμυντικοί: Μουστάφι (Σεβίλλη), Γκίντερ (Ντόρτμουντ), Χιούμελς (Ντόρτμουντ), Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Ντουρμ (Ντόρτμουντ), Ρούντιγκερ (Στουτγάρδη), Μπόατενγκ (Μπάγερν)
Μέσοι: Σούρλε (Τσέλσι), Μπελαραμπί (Λεβερκούζεν), Μίλερ (Μπάγερν), Ντράξλερ (Σάλκε), Κρόος (Μπάγερν), Κράμερ (Γκλάντμπαχ)
Επιθετικοί: Γκέτσε (Μπάγερν), Κρούζε (Γκλάντμπαχ), Ποντόλσκι (Άρσεναλ)

Πρόταση Στοίχημα: Αναμέτρηση μεταξύ γνωστών και φίλων, με τα αστέρια της Πολωνίας να αγωνίζονται στη Γερμανία. Απουσίες έχει η Νασιονάλμανσαφτ και μπορεί να τη δυσκολέψουν. Ειδικά μετά το ξεφούσκωμα που ενδεχομένως να έχει (όπως έδειξε άλλωστε) στο ματς με τη Σκωτία. Ασφαλέστερη επιλογή το γκολ-γκολ στο 1.75 (Mybet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

MEGA DEAL!!! Εσύ διαλέγεις το ΔΩΡΟ σου

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις