Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ψάχνει ανάκαμψη η Άρσεναλ

 

14:45 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 31-28-62
Πέρυσι: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τυχερή στο ματς με την Τσέλσι, που δεν γνώρισε το διασυρμό, χάνοντας μόνο με 2-0. Διαμαρτυρήθηκε στο πρώτο γκολ (11’), που φαίνεται να είναι οριακά οφσάιντ, αλλά τα δεύτερο στο 25’ και η αποβολή του Γιάκομπ στο 29’ τελείωσαν το παιχνίδι. Δεύτερη σερί ήττα, που πάλι δεν καταφέρνει να σκοράρει, αλλά διατηρήθηκε στην 13η θέση, με τη γραμμή του υποβιβασμού να απέχει πλέον τρεις βαθμούς. Δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της, αφού στο Χόθορνς φέτος έχει κερδίσει μόνο τη Μπέρνλι (1-3-2). Under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στην Άρσεναλ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γιόνας Όλσον (4 συμμ.) και ο επιθετικός Βαρέλα. Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Ποκονιόλι (11 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μόρισον (10 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Γιάκομπ (4 συμμ.). Ο Μπεραχίνο πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος τα ξημερώματα της Τετάρτης και δεν είναι σίγουρο αν θα τιμωρηθεί από τη διοίκηση.

Εντός: 1-3-2
Γκολ: 10-10
Τελευταία 5: 1-2-2

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στο ντέρμπι κορυφής με τη Ντόρτμουντ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με γκολ του Σανόγκο μόλις στο 2’, αν και ήταν σε θέση οφσάιντ και να απειλήσει αρκετές φορές μέχρι το 15’, όπου το παιχνίδι ισορρόπησε. Εξαιρετικό ξεκίνημα και στην αρχή της επανάληψης, όπου απείλησε αρχικά με δοκάρι από τον Τσάμπερλεϊν στο 54’, αλλά στο 57’ ο Σάντσεζ με πλασέ έκανε το 2-0, το οποίο έμεινε ως το τέλος, χωρίς να υπάρχουν πολλές συγκινήσει στο παιχνίδι. Έφτασε έτσι στους 10 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη Ντόρτμουντ και πλέον ελπίζει ακόμα και για την πρώτη θέση, αν δεν κερδίσει η Ντόρτμουντ την Άντερλεχτ εντός και η ίδια πάρει διπλό στην αδιάφορη Γαλατά. Πλέον η ομάδα του Βενγκέρ στρέφει το ενδιαφέρον της στα εγχώρια, με τον Αλσατό τεχνικό να δέχεται έντονες πιέσεις και από το εσωτερικό της, αφού οι κανονιέρηδες πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα των 32 τελευταίων χρόνων. Στο τελευταίο έχασε μέσα από τα χέρια της –και τα χέρια του Ντε Χέα- το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ, αφού δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο (0-0), στην κόντρα και με αυτογκόλ του Γκιμπς προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 85’ από αντεπίθεση έγινε το 0-2, με τον Ζιρού να μειώνει στο 95’ στο τελικό 1-2. Αήττητη στις 7 τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκε στο Χόθορνς, σε όλες τις διοργανώσεις (4-3-0). Εκτός ο κίπερ Οσπίνα, ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (4 συμμ.), οι κεντρικοί μέσοι Γουίλσιρ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Εζίλ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Σανόγκο (3 συμμ.), Γουόλκοτ (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο κίπερ Τσέζνι (12 συμμ.) και ο επιθετικός Γουέλμπεκ (11 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 2-2-2
Γκολ: 9-7
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Η Γουέστ Μπρομ έχασε τη φρεσκάδα που έδειξε τον προηγούμενο μήνα και επέστρεψε σε χαμηλές πτήσεις, λογικές για την ποιότητά της. Η Άρσεναλ έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη και είναι πιο κοντά στο να την πετύχει. Διπλό στο 1.80 (Stoiximan).


 

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 47-27-18
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΤΟΟΥΚ 1-0

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Από το κακό στο χειρότερο οι κόκκινοι: μόλις μία νίκη, στο Λιγκ Καπ επί της Σουόνσι, στα 8 τελευταία επίσημα, χωρίς νίκη στα τελευταία 4 για το πρωτάθλημα, με την ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 1-3 να είναι το τελευταίο κατόρθωμα της, ενώ στην Ευρώπη, παίζει πλέον το μέλλον της στον τελευταίο αγώνα του ομίλου κόντρα στην Βασιλεία, από την οποία είναι στο -2, αφού την Τετάρτη τα βρήκε πάλι δύσκολα κόντρα στην Λουντογκόρετς και έμεινε στο 2-2, παρότι προηγήθηκε με ανατροπή στο 37’. Ο Ρότζερς δήλωσε πως αντιλαμβάνεται πόσο κοντά είναι πλέον στην απόλυση, αλλά τι να κάνει που η ομάδα έπιασε ταβάνι πέρυσι και φέτος δεν είχε τον Σουάρεζ να τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο. Ούτε ο Τζέραρντ είναι όμως στα καλύτερα του και δεν έχει γλιτώσει και αυτός το κράξιμο. Ειδικά με τον αρχηγό, το ότι δεν έχουν γίνει συζητήσεις περί ανανέωσης –το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι- περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Στόουκ όταν την υποδέχεται, παραμένοντας αήττητη σε 46 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (36-10-0). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Σακό (3 συμμ.), ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (2 συμμ.) και ο οργανωτής Στέρλινγκ (12 συμμ./3 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν, ο μέσος Σούσο και οι επιθετικοί Μπαλοτέλι (9 συμμ.), Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 2-2-2
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΤΟΟΥΚ: Από δύο επιθέσεις μέσα σε ένα δίλεπτο (12’, 13’) κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ από την αδύναμη Μπέρνλι. Πίεσε στη συνέχεια και κατάφερε να μειώσει με καρφωτή κεφαλιά του Γουόλτερς στο 32’, αλλά παρά την καθολική της υπεροχή, δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση και έτσι γνώρισε την εντός έδρας ήττα. Δεν έδωσε συνέχεια στο μεγάλο διπλό επί της Τόττεναμ, πέφτοντας στην 11η θέση. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Χουτ, Ντιόναταν, ο μεσοεπιθετικός Μόουζες (10 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (2 συμμ.). Ίωση χτύπησε τους παίχτες της Στόουκ και έτσι για την ώρα δίνονται αμφίβολοι ο κίπερ Μπέγκοβιτς (12 συμμ.), οι δεξιοί μπακ Κάμερον (5 συμμ.), Μπάρντσλεϊ (11 συμμ.), ο αριστερός μπακ Πίτερς (9 συμμ./1 ασίστ) και ο κεντρικός αμυντικός Γουίλσον (11 συμμ.). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο εξτρέμ Ασαϊντί (5 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-2-2
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Η Στόουκ είναι ομάδα με πολλές λύσεις στο σκοράρισμα και μπορεί να το καταφέρει και σήμερα, κόντρα στην ανύπαρκτη άμυνα των κόκκινων. Άσος είναι το ματς (1.67 Mybet), μιας και Λίβερπουλ και Ρότζερς δεν έχουν περιθώρια απωλειών, αλλά εμείς κρατάμε και το γκολ-γκολ στο 1.75 (Mybet).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

17:00 ΚΠΡ – ΛΕΣΤΕΡ

Προϊστορία: 16-7-13
Πέρυσι: ΚΠΡ-ΛΕΣΤΕΡ 0-1

ΚΠΡ: Τα πήγε αρκετά καλά στα προηγούμενα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά κόντρα στη Νιούκαστλ έκανε το χειρότερο παιχνίδι της στο τελευταίο διάστημα και γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-1. Όχι ότι οι γηπεδούχοι πετούσαν φωτιές, αλλά η ίδια δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει ήταν η ισοπαλία. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-2), παραμένοντας έτσι ουραγός στη βαθμολογία, με μόνο δύο νίκες και 8 ήττες σε 12 αγωνιστικές. Έχει παράλληλα και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (23). Νο goal τα 5 τελευταία κόντρα στη Λέστερ, under τα 4 πιο πρόσφατα. Εκτός ο κεντρικός μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Σάντρο (8 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Τααράμπτ (2 συμμ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Νταν (7 συμμ.).

Εντός: 2-2-2
Γκολ: 9-8
Τελευταία 5: 1-1-3

ΛΕΣΤΕΡ: Άξιζε κάτι καλύτερο στο 0-0 με τη Σάντερλαντ, όπου ήταν καλύτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Η ουσία όμως είναι ότι συμπλήρωσε 7 αγωνιστικές χωρίς νίκη και με μόλις δύο βαθμούς συγκομιδή παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, δύο βαθμούς πάνω από τον πάτο. Το πρόβλημα της εντοπίζεται κυρίως στο σκοράρισμα, αφού αυτό ήταν το 5ο ματς που δεν καταφέρνει να σκοράρει. Εκτός έδρας μετράει 5 ήττες σε 6 εξόδους, έχοντας κερδίσει μόνο τη Στόουκ στο ίδιο διάστημα, ματς στο οποίο πέτυχε και το μοναδικό γκολ της μακριά από το Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ. Συνολικά μετράει 6 under και ισάριθμα no goal εκτός έδρας. Ανεξαρτήτου έδρας έχει 5 σερί under και no goal. Πέρυσι στα πλαίσια της Τσάμπιονσιπ, κέρδισε και στα δύο ματς την ΚΠΡ με 1-0. Εκτός ο κεντρικός μέσος Χάμοντ (8 συμμ.) και ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο, αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Άπσον.

Εκτός: 1-0-5
Γκολ: 1-9
Τελευταία 5: 0-1-4

Προγνωστικά: Ντέρμπι νεοφώτιστων και… ουραγών. Οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους και παρότι η Λέστερ είχε καλύτερο ξεκίνημα, το τελευταίο διάστημα τις έφερε στα ίδια επίπεδα. Σε τέτοια ματς που κρίνουν την παραμονή πρέπει να το δίνουν όλα και περιμένουμε να πέσουν κορμιά σήμερα στο Λόφτους. Γκολ-γκολ στο 1.83 (Netbet).


 

Playbet – Παίξε νόμιμα και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

 

17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 31-25-38
Πέρυσι: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-3

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Σε ένα ματς με πολλά νεύρα και με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα (1η φορά βασικός ο Άντι Κάρολ, μετά από 6 μήνες), δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Έβερτον, χάνοντας στο Γκούντισον Παρκ με 1-2. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, που προηγήθηκαν στο 26’. Ο Ζάρατε, που πέρασε στο παιχνίδι στο 51’ κατάφερε 5 λεπτά αργότερα να κάνει το 1-1. Οριακό το ματς στη συνέχεια, τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που βρήκαν το γκολ στο 73’ και πήραν τη νίκη. Σταμάτησε έτσι αήττητο 5 αγωνιστικών (3-2-0), αλλά παρέμεινε σε απόσταση βολής από την πεντάδα, στο -1 για την ακρίβεια από τη σημερινή αντίπαλο. Νο goal τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Νιούκαστλ. Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος Νομπλ (10 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο αριστερός μέσος Ντάουνινγκ (11 συμμ./2 γκ./4 ασίστ) και οι αμυντικοί μεσοί Σονγκ (8 συμμ.), Κουγιατέ (8 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Σακό (8 συμμ./6 γκ./1 ασίστ), Βαλέντσια (10 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Βαλέντσια, Σονγκ και Ντάουνινγκ πιο δύσκολα να προλάβουν. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Ριντ (12 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 3-1-2
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 2-2-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ακόμα μία νίκη πέτυχε η «νέα» Νιούκαστλ, που επικράτησε δίκαια της ΚΠΡ εντός έδρας με 1-0, χάρη σε γκολ του Σισοκό στο 78’. Ήταν καλύτερη, αλλά χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Δεν απειλήθηκε όμως και τελικά τη λύση την έδωσε ο διεθνής Γάλλος, μετά από εξαιρετική ασίστ του Σάμι Αμεόμπι. Λίγο αργότερα είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς με μεγάλη ευκαιρία του Σισέ, που κόπηκε λίγο πριν τη γραμμή. Σε τρομερή κατάσταση είναι οι ανθρακωρύχοι, που σημείωσε έτσι την 6η σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τις 5 που πέτυχε στο πρωτάθλημα, από υποψήφια για υποβιβασμό, τώρα λογίζεται ως υποψήφια για την πρώτη πεντάδα. Την αλλαγή στην εικόνα της έχει κάθε δίκιο να την πιστώνεται ο Άλαρνταϊς, που ήταν τρομερά αντιπαθής από την πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας. Στο ενδιάμεσο κατάφερε να αποκλείσει και τη Σίτι στο Λιγκ Καπ! Μαζί με τον αγώνα του Λιγκ Καπ μετράει 4 αγώνες χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Είναι αήττητη στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο Μπόλεϊν Ρόουντ (2-1-0). Αμφίβολοι ο κίπερ Κρουλ (12 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Κολοτσίνι (11 συμμ.), Στίβεν Τέιλορ (4 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (5 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ριβιέρ (7 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μπακ Ράιαν Τέιλορ (2 συμμ.), ο δεξιός μπακ Σαντόν, ο κεντρικός αμυντικός Γκουντ, ο κεντρικός μέσος Αμπέιντ (2 συμμ.), οι μεσοεπιθετικοί Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.), Ομπερτάν (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο αριστερός μέσος Γκουτιέρεζ και ο επιθετικός Ντε Γιόνγκ (2 συμμ.).

Εκτός: 2-2-2
Γκολ: 6-8
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά: Δύο ομάδες με βαριές φανέλες, που ελπίζουν να κάνουν την υπέρβαση φέτος. Η Νιούκαστλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά πάλι έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Αρκετοί και σημαντικοί είναι οι απόντες και για τα «σφυριά», οπότε περιμένουμε να επηρεαστούν αμφότερες και να οδηγήσουν το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ. Under στο 1.78 (Bet8).


 

 Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

 

19:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 36-18-53
Πέρυσι: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ 3-4

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Το 0-0 κόντρα στη Λέστερ ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει από την αναμέτρηση, στην οποία οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αν και η ίδια είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Φλέτσερ στο 22’. Αυτό που μετράει για τον Πογέτ είναι ότι η ομάδα του κατάφερε να πάρει πάλι βαθμό, από ένα ματς που δεν ήταν καλύτερη, όπως και στο 1-1 με την Έβερτον και να διευρύνει στα τρία ματς το αήττητο της (1-2-0), ξεφεύγοντας τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ουρουγουανός μπορεί από αυτή την άποψη να κάθεται καλύτερα στη θέση του, αλλά και πάλι η ομάδα δε μπορεί να συνεχίσει να κινείται τόσο στο όριο, αφού δεν αποκλείεται να έχουμε πάλι «οχτάρες» τύπου Σαουθάμπτον! Μετράει δύο σερί νίκες κόντρα στην Τσέλσι με 2-1, πρώτα στο Λιγκ Καπ πέρυσι τον Δεκέμβρη και μετά στο Στάμφορντ Μπριτζ τον Απρίλιο για το πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Άλβαρεζ (2 συμμ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Μπίλι Τζόουνς (2 συμμ.) και ο αριστερός μπακ φαν Άανχολτ (10 συμμ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Τζιακερίνι (3 συμμ.).

Εντός: 1-4-1
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 1-2-2

ΤΣΕΛΣΙ: Έκανε πάρτι στο Σάλκε, διασύροντας την ομάδα του πρώην τεχνικού της, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, με 5-0. Ούτε δύο λεπτά δε χρειάστηκε να ολοκληρωθούν για να ανοίξει το σκορ, με κεφαλιά του Τέρι από κόρνερ του Φάμπρεγκας. Με πλάσε το Γουίλιαν το 2-0 και το εντυπωσιακό αυτογκόλ του Κίρχοφ στο 44’ τελείωσε το παιχνίδι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Ντρογκμπά (76’), Ραμίρες (78’), με τον Ιβοριανό να φτάνει τα 44 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ανεβαίνει έτσι στη 10η θέση των σκόρερ της διοργάνωσης. Πανηγυρικά στην πρώτη θέση του ομίλου και ήδη στην επόμενη φάση, ενώ σταθερά πρώτη παραμένει και στο πρωτάθλημα –και μόνη αήττητη- κερδίζοντας δια περιπάτου τη Γουέστ Μπρομ εντός έδρας με 2-0, σε ένα ματς που ο Μουρίνιο αποφάσισε να μην κουράσει την ομάδα, τελειώνοντας το ματς από το πρώτο μισάωρο, με γκολ από τους Ντιέγκο Κόστα (11’), Αζάρ (25’) και με τους γηπεδούχους να παίζουν με 10 από το 29’. Αύξησε έτσι τη διαφορά από τη 2η Σαουθάμπτον στους 6 βαθμούς, ενώ η Σίτι ακολουθεί στους 8. Μετράει αήττητο σερί 18 αγώνων από την αρχή της χρονιάς, σε όλα τα επίσημα (14-4-0). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (30) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (11). Εκτός ο αριστερός μπακ Ακέ. Αμφίβολος ο Ντιέγκο Κόστα (10 συμμ./11 γκ.).

Εκτός: 4-2-0
Γκολ: 15-8
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Πέρυσι η Σάντερλαντ κατάφερε να κάνει δύο κηδείες με αντίπαλο την Τσέλσι, αλλά δεν το βλέπουμε να γίνεται και φέτος. Λογικά τόσο χαμηλά το διπλό (1.37 Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις