Προβλέψεις Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι Ευρώπης στο Αγρίνιο

 

15:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2006): 2-1-4
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπήκε μικρό φρένο στην πολύ καλή του πορεία, αφού σε ακόμα ένα εκτός έδρας κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο προσπάθησε να κλέψει τον βαθμό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, χάνοντας στη Λεωφόρο από τον ΠΑΟ με 0-1. Πολύ καλά στημένος αμυντικά, λίγα πράγματα όμως επιθετικά. Καθοριστική η αποβολή του Ρουσκουλέδα στο 60’, αφού το γκολ ήρθε 7 λεπτά αργότερα. Πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές (2-1-0), στο -3 από τον Αστέρα ξανά, αισθάνεται πολύ έντονα πίσω του τον ΠΑΣ, ο οποίος μείωσε στο -1. Under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον Αστέρα. Αμφίβολος ο αμυντικός μέσος Λαζάρ (4 συμμ.). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Φωτάκης (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), αμφίβολος ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.). Τιμωρημένος ο αριστερός μέσος Ρουσκουλέδα (3 συμμ.).

Εντός: 6-3-2
Γκολ: 20-9
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πολύ χρήσιμη η ξεκούραση για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, που μετά το εντός έδρας 1-0 με τον Πλατανιά, με το οποίο διατήρησε το εντός έδρας αήττητο (7-4-0), έκανε το ρεπό του με τη Νίκη, παίρνοντας και τους πιο εύκολους τρεις πόντους. Πήρε ανάσες ενόψει της συνέχειας, αφού είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει δώσει 40 αγώνες φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ σημαντική η σημερινή αναμέτρηση, αν κερδίσει θα πάρει πολύ σημαντικό προβάδισμα για την 4η θέση. Αήττητος στα 4 τελευταία κόντρα στον Παναιτωλικό (3-1-0). Απέκτησε τον ισπανό μεσοεπιθετικό Λομπάτο Βιγιέγας (Οσασούνα). Μοναδική απουσία ο εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (4 συμμ.).

Εκτός: 4-1-6
Γκολ: 17-18
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις: Αυτή τη φορά δεν περιμένουμε το ίδιο διστακτικό τον Παναιτωλικό στην επίθεση, ενώ η μεσοεπιθετική γραμμή είναι το φετινό όπλο για τον Αστέρα. Το λογικό σημείο στο ματς είναι το γκολ-γκολ (1.95 Stoiximan).


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 1996): 2-4-9
Α’ γύρος: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πολύ ανεβασμένος ο ΠΑΣ, που με τις τρεις κολλητές νίκες του και το αήττητο 8 αγωνιστικών (3-5-0), είναι πολύ δυνατά στο κόλπο για την πεντάδα, με μόλις ένα βαθμό να τον χωρίζει από τον 5ο Παναιτωλικό. Στο τελευταίο παιχνίδι του επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-1, έχοντας αφήσει τον έλεγχο στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ωστόσο να απειλήσουν. Κόντρα στη ροή μάλιστα (38’) κατάφερε να ανοίξει το σκορ, σε στημένη φάση και τον Τζημόπουλο να αλλάζει την πορεία της μπάλας σε σουτ του Τσουκαλά, ισοφαρίστηκε στο 68’, αλλά ο φορμαρισμένος Μανιάς σε αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 73’. Ο Πετράκης πάντως κρατάει χαμηλούς τόνους, δηλώνοντας πως «Ούτε σωθήκαμε, ούτε βγήκαμε Ευρώπη». Πολύ κακή η πρόσφατη προϊστορία με τον Πανιώνιο στους Ζωσιμάδες, τον οποίο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 7 τελευταίες φορές που τον φιλοξένησε (0-3-4). Νο goal και under τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στον «Ιστορικό», ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς (1 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Τζημόπουλος (21 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Ντάσιος (16 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 7-4-1
Γκολ: 24-11
Τελευταία 5: 3-2-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: «Δήμιος» των ομάδων της Σούπερ Λιγκ φέτος ο Ηρακλής, από τον οποίο έχασε και ο Πανιώνιος στη Θεσσαλονίκη με 0-2 για τους «8» του κυπέλλου και η πρόκριση πλέον θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Απογοητευμένος από την εμφάνιση των παιχτών του εμφανίστηκε ο Ουζουνίδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι προσπάθησε να βρει τουλάχιστον έναν παίχτη της ομάδας του που ήταν καλός, αλλά δεν υπήρχε. Έδειξε όμως ότι το κύπελλο θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, που θα τον βοηθήσει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή. Στο τελευταίο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα ήταν το εντός έδρας 0-0 με την Κέρκυρα, όπου βάση συνολικών ευκαιριών άξιζε κάτι περισσότερο. Αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια του (1-2-0). Το μεγαλύτερο ρόλο στην κακή του πορεία έχουν και οι εκτός έδρας εμφανίσεις του, όπου έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς σε 11 εξόδους, η δεύτερη χειρότερη συγκομιδή μετά τη Νίκη Βόλου! Την Τετάρτη δίνει το ματς με τον Εργοτέλη που είχε αναβληθεί. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Ρισβάνης (7 συμμ.), εκτός ο αμυντικός μέσος Σιώπης (17 συμμ.).

Εκτός: 0-2-9
Γκολ: 7-20
Τελευταία 5: 1-3-1

Προβλέψεις: Ο Πανιώνιος είναι πολύ κακός στα εκτός έδρας και επιπλέον έχει την απογοήτευση από την ήττα στο κύπελλο. Πολύ ανεβασμένος ο ΠΑΣ, που έχει τη συνταγή να παίρνει αποτελέσματα και ευκαιρία να σπάσει την κακή παράδοση με τον Πανιώνιο στα εντός. Άσος στο 2.00 (Mybet).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προϊστορία (από 2004): 13-2-2
Α’ γύρος: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πήγε στην Τούμπα με τη σιγουριά του +8 και γνωρίζοντας τα πολλά προβλήματα του Δικεφάλου, αλλά δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί, μένοντας στο 0-0, αν και στο τελευταίο τέταρτο φάνηκε να κάνει ότι θέλει και άγγιξε τη νίκη. Διατηρήθηκε έτσι το +8, αλλά είδε πλέον τον ΠΑΟ, τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη εβδομάδα, να πλησιάζει στους 6 βαθμούς. Κόντρα στον έτερο Δικέφαλο ωστόσο την Τετάρτη για το κύπελλο ήταν πολύ κακός και μάλλον τυχερός που απέφυγε την ήττα. Εικόνα ανάλογη με αυτή που έδειχνε η ομάδα επί Μίτσελ, με την ΑΕΚ να ανοίγει το σκορ στο 16’ και να έχει αρκετές και καλύτερες ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο μέχρι το τέλος. Ο Μιλιβόγεβιτς έκανε το 1-1 στο 48’. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (52), αλλά και την καλύτερη άμυνα (14). Έχει κάνει το απόλυτο κόντρα στον Εργοτέλη όταν τον υποδέχεται (8 στα 8), ενώ παραμένει αήττητος κόντρα στους Κρητικούς στα 9 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας (8-1-0). Εφτά από αυτά συνοδεύτηκαν με over. Ο Περέιρα ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ροτέισον σήμερα, ενόψει την πρώτης αναμέτρηση με την Ντνίπρο την Πέμπτη για τους «32» του Γιουρόπα στην Ουκρανία, αλλά με μέτρο. Μην ξεχνάμε, στο ενδιάμεσο των αναμετρήσεων με τους Ουκρανούς, υπάρχει την επόμενη Κυριακή το ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο. Σίγουρο είναι ότι θα προφυλαχθεί ο Σαντάνα (2 συμμ.), ενώ πιθανότατα να μην ξεκινήσει βασικός ούτε ο Μήτρογλου (18 συμμ./13 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικό Μποτία (10 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Φούστερ (8 συμμ./2 γκ.).

Εντός: 9-1-1
Γκολ: 26-8
Τελευταία 5: 4-1-0

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αν και είχε αποφασιστεί ότι η ομάδα θα συνέχιζε μέχρι το τέλος με τον υπηρεσιακό Ταουσιάνη, η κατάσταση άλλαξε μεσοβδόμαδα και ο Γιάννης Ματζουράκης θα ηγηθεί την προσπάθεια του Εργοτέλη για την παραμονή. Με τον Ταουσιάνη στον πάγκο πάντως η ομάδα είχε πολύ καλύτερη εικόνα, συγκεντρώνοντας σε 9 αγωνιστικές τους 14 από τους 21 συνολικά βαθμούς του (4-2-3 / 7 βαθμούς σε 12 αγ. με τον Δερμιτζάκη). Στο τελευταίο πήρε πολύ σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική νίκη, επικρατώντας στο Κρητικό ντέρμπι επί του ΟΦΗ με 3-2. Προηγήθηκε στο 23’ (Μποέ-Κονέ), ο Γκέντσογλου τον άφησε με 10 δευτερόλεπτα αργότερα, αλλά πέτυχε και δεύτερο με τον Τζιλάς στο 31’, πρώτο του Σέρβου στην ομάδα. Επίσης δευτερόλεπτα αργότερα η μείωση από τον ΟΦΗ, αλλά έκλεισε το ημίχρονο με 3-1, χάρη στον έμπειρο Γκορκς (36’). Πιέστηκε πολύ στην επανάληψη και εκτός την μείωση στο 68’, δεν την πλήρωσε περισσότερο. Στο -1 από την παραμονή, την Τετάρτη δίνει το κρίσιμο αναβληθέν με τον Πανιώνιο. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (43). Γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις των δύο σωματείων, με τον Ολυμπιακό να επανδρώνει κάθε χρόνο με τουλάχιστον τρεις δανεικούς τον Εργοτέλη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που και οι Πειραιώτες «ψωνίζουν» από τους Κρητικούς. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γιοβάνοβιτς (12 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μέσος Γιουσούφ (21 συμμ./6 γκ./3 ασίστ) και ο δεξιός μέσος Χαλκιαδάκης (16 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Κοζορώνης (18 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 2-3-6
Γκολ: 10-21
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις: Καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων, επίσης καλές και αυτές Ολυμπιακού-Ματζουράκη. Νίκη με 1-0, 2-0 το πολύ. Πάμε προς το under (2.95 Netbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

MEGA DEAL!!! Εσύ διαλέγεις το ΔΩΡΟ σου

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις