Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Με Μπεργκ κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΟ!

15:00 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία (από 2004): 3-4-11
Πέρυσι: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2-2

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μπορεί μετά την έλευση του Δερμιτζάκη να αναπτερώθηκαν οι ελπίδες ότι μπορεί να αλλάξει εικόνα η ομάδα και εν μέρει το κατάφερε, αλλά τα αποτελέσματα συνεχίζουν να μην έρχονται. Μεσοβδόμαδα παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές κόντρα στη Βέροια και δείχνοντας μία σχετική αδιαφορία, γνώρισε δίκαια την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια με 2-0 (10’, 64’), κάτι που αφήνει τους Κρητικούς κατά ψαλίδισε τις ελπίδες του στην επόμενη φάση. Σαφώς καλύτερος στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, που πήρε δίκαια το βαθμό στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, αλλά ελάχιστες φάσεις, με την ομάδα του Δερμιτζάκη να είναι εξαιρετικά στημένη στο μεγαλύτερο διάστημα. Στο 52’ δέχθηκε το γκολ από στημένη φάση, η κατοχή συνέχισε για τους γηπεδούχους, αλλά στο 78’ ο Μπρούνο σε κόντρα επίθεση κατάφερε με πλασέ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Παρέμεινε ωστόσο χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-2-1), έχοντας πετύχει τη μοναδική του ως τώρα κόντρα στην ουραγό Νίκη, από την οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς. Ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη στο Ηράκλειο (0-1-2). Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (13). Γκολ-γκολ και over τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Δερμιτζάκη, αφού εκτός είναι μόνο ο κεντρικός αμυντικός Φιντέλεφ (1 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Άλαν (2 συμμ.).

Εντός: 0-1-2
Γκολ: 3-7
Τελευταία 5: 1-2-2

ΠΑΟΚ: Κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της τελευταίας 40ετίας, καταφέρνοντας να πετύχει την 6η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι κορυφής με τη δεύτερη Βέροια. Άνετη νίκη, που χαρακτηρίστηκε από τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα για ακόμη μια φορά, με 4 παίχτες να βρίσκουν δίχτυα (Μακ 25’, Σαλπιγγίδης 42’, Κάτσε 57’, Αθανασιάδης 79’). Η Βέροια απλώς κατάφερε να μειώσει στο 83’. Μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα, με δύο βαθμούς να τον χωρίζουν από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αγώνα λιγότερο. Μοναδική απώλεια βαθμών το 1-1 της πρεμιέρας με την Καλλονή. Μεσοβδόμαδα πάντως δεν ήταν τόσο καλός και υποχρεώθηκε στο εντός έδρας 1-1 με τον ΠΑΣ για το κύπελλο, αποτέλεσμα που τον βάζει σε περιπέτειες, αφού στην πρεμιέρα του ομίλου είχε χάσει από τον Απόλλων Καλαμαριάς. Σε περιπέτειες είναι πάντως και στο Γιουρόπα, αφού μετά την τελευταία ήττα από την Φιορεντίνα στην Τούμπα, την οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη στη Φλωρεντία, έχει μείνει με 3 βαθμούς. Πέρυσι υστερούσε πολύ στα εκτός έδρας, αλλά φέτος μετράει ήδη δύο διπλά στις δύο εξόδους του, κόντρα σε Πλατανιά και Παναιτωλικό, κρατώντας το μηδέν και στις δύο περιπτώσεις. Έχει άλλωστε την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση (19). Αήττητος από τον Εργοτέλη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Στην αποστολή, αλλά δεν είναι στο 100% ο μπακ Ρατς (7 συμμ./3 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Σκόνδρας (5 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 5-0
Τελευταία 5: 5-0-0

Προβλέψεις Στοίχημα: Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ φέτος στην επίθεση. Επί Δερμιτζάκη πάντως και ο Εργοτέλης έχει βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα και είναι ίσως η ώρα για το πρώτο εκτός έδρας γκολ-γκολ του ΠΑΟΚ (2.05 Stoiximan).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

17:15 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία (από 2003): 1-2-5
Πέρυσι:
(17/04) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0
(20/01) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παρατάχθηκε με σκοπό να κλέψει το βαθμό στη Ξάνθη, προσπάθεια που πήγε καλά για ένα ημίχρονο, αλλά η επανάληψη ήταν άλλη υπόθεση, αφού οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Μάχη με τον χρόνο δίνει η Νίκη, που με την μέχρι τώρα εικόνα της είναι με διαφορά η μεγάλη υποψήφια για τον υποβιβασμού. Κωμικοτραγικές καταστάσεις μεσοβδόμαδα στον αγώνα κυπέλλου με τη Ζάκυνθο στον Βόλο, που τελικά αναβλήθηκε γιατί οι Βολιώτες δεν είχαν το απαιτούμενο ποσό να πληρώσουν τους διαιτητές. Κατά πάσα πιθανότητα ο αγώνας θα κατοχυρωθεί ως νίκη στη Ζάκυνθο. Μαζί με τον ΟΦΗ και μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα (1-0-6). Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (3), αλλά και τη χειρότερη άμυνα (14). Η νίκη της στα περσινά play-offs της Football League επί της Κέρκυρας, ήταν η μοναδική στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Μοναδική απουσία, αλλά σημαντική, είναι αυτή του μεσοεπιθετικού Ροζέριο Μάρτινς (5 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 1-0-2
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 1-0-4

ΚΕΡΚΥΡΑ: Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Καλαμαριά, αλλά πάτησε γκάζι στα τελευταία λεπτά, που ήταν αρκετά για να καθαρίσει το παιχνίδι. Με διαφορά λίγων δευτερολέπτων τα δύο πρώτα στο 77’ με τους Χαβίτο, Γκόμες (πεν.), με τον Ισπανό να σκοράρει με πανομοιότυπο τρόπο το τελικό 3-0. Στο πρωτάθλημα πρέπει να νιώθει αδικημένη από το εντός έδρας 1-2 με τον Πλατανιά. Και αυτό γιατί ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, αλλά κατάφερε να δεχτεί γκολ στο 15’ με πέναλτι, από χέρι του Μπεν Μπασάτ μέσα στην περιοχή, γκολ που ήρθε κόντρα στη ροή. Ισοφάρισε στο 26’ με τον Μαρκόφσκι χάνοντας κλασικές ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά στο 58’, πάλι κόντρα στη ροή, δέχθηκε και δεύτερο. Χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις τρεις ευκαιρίες. Δεύτερη σερί ήττα για τους Φαίακες, με το αποτέλεσμα να τους αδικεί και πάλι, όπως και στο 1-0 από την Καλλονή, αποτελέσματα που την έριξαν στην 9η θέση με 10 βαθμούς. Πέρυσι αναμετρήθηκαν 4 φορές με τη Νίκη. Κέρδισαν και τις δύο φορές στην έδρα τους, ενώ στον Βόλο, έχασαν ένα και ένα έμεινε στην ισοπαλία. Και τα δύο ήταν under. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπεν Σαμπάτ (4 συμμ.), και οι μεσοεπιθετικοί Ναγιάρ (4 συμμ./1 γκ.), Καϊκούτ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις Στοίχημα: Τελικά υπάρχει πιο παρακάτω για την Νίκη. Συμπαθητική ομάδα η Κέρκυρα, καλά οργανωμένη σε όλους τους τομείς, με δύναμη όμως την αποτελεσματικότητα της μεσοεπιθετικά, δείχνει ικανή να φτάσει στη νίκη μέσα στον Βόλο. Διπλό στο 2.45 (Netbet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 2008): 3-2-3
Πέρυσι: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΦΗ 1-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Άκης Μάντζιος, παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο Περιστέρι, στον αγώνα για το κύπελλο, φεύγοντας με το 1-1, αποτέλεσμα που τον έβαλε στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, αφού υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ θα περιμένει να μην κερδίσει ένας εκ των ΑΕΚ, Ατρόμητου για να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Πολύ καλά στημένος στην άμυνα, δεν επέτρεψε πολλές φάσεις τους γηπεδούχους, που είχαν τον έλεγχο. Από ατομική ενέργεια δέχτηκε το γκολ στο 78’, αλλά στο Χασομέρη στο 88’ πήρε το βαθμό. Στο πρωτάθλημα έφτασε τρεις σερί ήττες, όλες εκτός έδρας, χάνοντας στο πιο πρόσφατο από τον Παναιτωλικό με 1-3. Πίσω στο σκορ στο 13’, αγγίζοντας την ισοφάριση στο 30’ με την κεφαλιά του Ίγκορ να βρίσκει στο δοκάρι. Κατάφερε να ισοφαρίσει τελικά στο 60’ με τον Κάσες, ο οποίος σκόραρε ξανά μετά από 10 μήνες, αλλά στα τελευταία λεπτά έκανε απανωτά λάθη στην άμυνα, δεχόμενος δύο τέρματα στο 74’ και 86’ (πεν.). Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, ο Άκης Μάντζιος έχει ακόμα την υποστήριξη διοίκησης και παιχτών, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει ότι η ομάδα του χρειάζεται μία καθαρή νίκη για να ανέβει ψυχολογικά. Αήττητος εντός έδρας (1-1-0), κερδίζοντας τον Πανιώνιο, που είναι και η μοναδική του νίκη ως τώρα (1-2-4) και μένοντας στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ. Αμφότερα έληξαν under. Μαζί με τον Ατρόμητο, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5). Αήττητος στις 4 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τον ΟΦΗ. Γκολ-γκολ οι τρεις πιο πρόσφατες. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-1-3

ΟΦΗ: Σε σήριαλ εξελίχθηκε η παραμονή του Γκατούζο, με τον Ιταλό να αποφασίζει τελικά να μείνει. Με το ευνοϊκό κλίμα που επικρατούσε κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ξάνθη. Είχε και τύχη βέβαια, αφού η Ξάνθη ήταν πιο απειλητικοί και στην επανάληψη έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες, με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη στο 84’ με τον Ζορζ, φάση που δημιουργήθηκε από αντεπίθεση, μετά από χαμένη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Στο πρωτάθλημα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-3 έχασε από τον Αστέρα στο Ηράκλειο. Πίσω στο σκορ στο 10’ από πέναλτι, ισοφάρισε στο 53’ με τον Μιλιάζες, αλλά δύο γρήγορα γκολ του Αστέρα στα επόμενα λεπτά (58’, 63’) τελείωσαν το ματς. Ο Μερεμπασβίλι απλά μείωσε στο 88’. Παραμένει χωρίς ισοπαλία μετά από 7 αγώνες (3-0-4). Εκτός ο κεντρικός μέσος Απόνιο (1 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Κάλαϊτζιτς (3 συμμ.) και ο επιθετικός Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 2-8
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις Στοίχημα: Έχει μέταλλο και ενθουσιασμό ο ΟΦΗ κατά περιόδους, αλλά κατά… άλλες περιόδους παίζει ανιποδόσφαιρο και δεν βλέπεται! Ο Μάντζιος θα κυνηγήσει τη νίκη και αντικειμενικά, η ομάδα του, παρά τα αποτελέσματα, δείχνει ικανή να τα καταφέρει. Άσος στο 1.92 (Bet8).


Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

 

17:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 2011): 3-0-1
Πέρυσι: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 1-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρικ Ρομέρο, που πέτυχε χατ-τρικ, έκανε σεφτέ φέτος, επικρατώντας εντός έδρας του Πανθρακικού με 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 13’, στην πρώτη ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού. Στο 30’ σώθηκε από το δοκάρι, αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60’, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να γυρίσουν το παιχνίδι λίγο αργότερα. Ανοιχτό το παιχνίδι στη συνέχεια, όπου ο Παναιτωλικός πήρε εκ νέου προβάδισμα με πέναλτι στο 74’, το οποίο κέρδισε ο Βασιλείου, ενώ στο 84’ ο Μορένο, πάλι με κεφαλιά όπως στο πρώτο, εδραίωσε τη νίκη για τους Αγρινιώτες. Πολύ καλά στημένος την Πέμπτη στη Λεωφόρο, αλλά τελικά λύγισε στην επανάληψη και γνώρισε την ήττα με 1-3. Δεν επέτρεψε φάσεις στο πρώτο μέρος, έχοντας δοκάρι με τον Ρισβάνη στο 34’. Ένα ξέσπασμα όμως του Παναθηναϊκού στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, το έφερε με δύο γκολ στην πλάτη (50’, 58’). Μείωσε στο 62’ με τον Κουτρουμάνο, αλλά στο 78’ έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Κούσα και έτσι στο 84’ δέχτηκε και τρίτο. Νο goal και under τα 3 από τα 4 τελευταία κόντρα στη Ξάνθη. Στα δύο τελευταία που την υποδέχτηκε πέτυχε ισάριθμες νίκες, χωρίς να δεχτεί τέρμα. Συνολικά μετράει 3 νίκες στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Εκτός ο επιθετικός Βασιλείου (2 συμμ.).

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 1-3-1

ΞΑΝΘΗ: Την πρώτη της νίκη με τον Λουτσέσκου στον πάγκο πανηγύρισε η Ξάνθη, που είχε εύκολο έργο κόντρα στη Νίκη Βόλου, επικρατώντας με 2-0 στα Πηγάδια. Είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, οι οποίες συνεχίστηκαν και στην αρχή της επανάληψης, όπου εκεί τις μετουσίωσε δύο φορές σε γκολ (Κλέιτον 47’, Σολτάνι 54’), με το ματς να τελειώνει χωρίς να ανησυχήσει σε κανένα διάστημα του παιχνιδιού. Πολλές οι ευκαιρίες και στο μεσοβδόμαδα ματς του κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά εκεί δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Δεν κατάφερε να προηγηθεί σε δύο κλασικές περιπτώσεις στην επανάληψη, ήταν καλύτερη και στην επανάληψη και άξιζε το γκολ, αλλά τελικά αυτοί που το πέτυχαν ήταν η Κρητικοί, με κόντρα επίθεση μετά από μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σολτάνι. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 4 εξόδους (0-2-2). Εκτός ο βασικός κίπερ Κυριακίδης (5 συμμ.) και ο εξτρέμ Τριάδης.

Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα ο Παναιτωλικός και ο Μάκης Χάβος ψάχνει ακόμα να βρει χημεία. Η Ξάνθη από την άλλη αδικεί τον εαυτό της και η συγκομιδή της θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Δημιουργεί πάντως πολλές ευκαιρίες και αυτό βοηθάει στην εμφάνιση του γκολ-γκολ (2.05 Championsbet).


 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 9-7-2
Πέρυσι:
(Play-offs) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1
(14/12/13) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με τον Μπεργκ να επιστρέφει μετά από σχεδόν από δύο μήνες και να καταφέρνει μέσα σε λίγα λεπτά από την είσοδο του να σκοράρει, ο ΠΑΟ πήρε τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο κύπελλο και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση. Δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει φάσεις στο πρώτο μέρος, απέναντι στους πολύ καλά στημένους Αγρινιώτες, οι οποίοι είχαν και δοκάρι στο 34’. Χρειάστηκε όμως ένα ξέσπασμα στην αρχή της επανάληψης, για να πάρει τα ηνία (Κλωναρίδης 50’, Μπούι 58’), οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 62’, αλλά η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του όταν έμειναν με 10. Σαν να μην πέρασε μια μέρα… για τον Μπεργκ, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 76’ και το καθάρισε με πολύ ωραίο πλασέ 84’. Νίκη μετά από 4 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον τελευταίο στο πρωτάθλημα να είναι η ήττα στο ντέρμπι των αιωνίων, όπου ηττήθηκε δίκαια με 1-0. Φοβισμένος σε όλο το ματς, όπου δεν κατάφερε να απειλήσει. Στο 59’ δέχτηκε το γκολ από στημένη φάση, ενώ στο 82’ ο Στιλ είπε όχι στο πέναλτι του Μήτρογλου, κερδίζοντας κι άλλους πόντους στα μάτια του Αναστασίου. Πριν το ντέρμπι, είχε πάρει δίκαια την ισοπαλία στην Ολλανδία με την PSV, την οποία μόνο αν κερδίσει την Πέμπτη στη Λεωφόρο, θα έχει ελπίδες για πρόκριση. Under τα 11 από τα 12 τελευταία κόντρα στον Ατρόμητο. Κακή η πρόσφατη παράδοση με τους Περιστεριώτες, τους οποίους κέρδισαν μόλις μία φορά στις 6 τελευταίες που φιλοξένησαν (1-4-1). Συνολικά πάντως είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα, αφού έχουν χάσει μόλις δύο φορές στις 18 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτου έδρας (9-7-2). Μόλις μία φορά στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας, έχει εμφανιστεί ο άσος. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Σίλντενφελντ (7 συμμ.). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Ντίνας (5 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 2-0-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Είχε την υπεροχή, αλλά όχι ουσία, στο εντός έδρας με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα, με τον Σα Πίντο να δοκιμάζει ένα πειραματικό επιθετικό δίδυμο, με τους Καραμάνο και Τάτο. Η λύση ήρθε στο 52’ με πλασέ του Λαζαρίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία. Συνέχισε να έχει τον έλεγχο, αλλά μία οργανωμένη αντεπίθεση του Εργοτέλη ήταν αρκετή για να δεχτεί την ισοφάριση, με το 1-1 να μην αλλάζει ως το τέλος. Από εντός έδρας 1-1 προέρχεται και στο κύπελλο, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανθρακικό, παιχνίδι με παρόμοια εξέλιξη, αφού προηγήθηκε στο 77’ με τον Τάτο, αλλά ισοφαρίστηκε στο 87’. Στον αέρα η πρόκριση του στην επόμενη φάση, αφού έφτασε μεν τους 4 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζει στην τελευταία αγωνιστική, με τον Πανθρακικό να είναι στους δύο βαθμούς και να υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών, που ακόμα δεν έχει βαθμό. Στο πρωτάθλημα είναι στην 6η θέση, με τρεις βαθμούς να τον χωρίζουν από Καλλονή και Αστέρα. Μαζί με τον ΟΦΗ, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5). Εκτός ο κίπερ Μπάρκας, ο κεντρικός αμυντικός Θεολόγου, ο αριστερός μπακ Κούρος (2 συμμ.) και οι κεντρικοί μέσοι Μπρίτο (2 συμμ.), Ενγκουέμ.

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Στοίχημα: Δεν πατάει πολύ καλά ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Σα Πίντο δείχνει ακόμα να ψάχνεται στον Ατρόμητο. Σπάνιο φαινόμενο ο άσος στα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας, αλλά αυτή τη φορά θα τον προτιμήσουμε, ειδικά αν ο Μπεργκ ξεκινήσει από την αρχή (2.03 Playbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις