Προβλέψεις Σούπερ Λιγκ: Κακό το κλίμα στον ΠΑΟΚ, όνειρα τίτλου στον ΠΑΟ!

17:15 ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 1997): 7-2-7
Α’ γύρος: ΒΕΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ 3-2

ΞΑΝΘΗ: Δεν μπόρεσε να επαναλάβει ανάλογες εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ κόντρα στον Ολυμπιακό και τελικά γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τους πρωταθλητές, μόλις η δεύτερη για φέτος στα Πηγάδια. Είχε την πρώτη φάση του αγώνα με τον Λουσέρο στο 7’, αλλά η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν στο 19’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 30’. Στο 52’ το παιχνίδι τελείωσε με το 3ο τέρμα του Ολυμπιακού στο 52’, θα μπορούσαν να δεχτούν και 4ο αλλά τελικά πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Λουσέρο στο 82’, μετά από πολύ ωραία συνεργασία Σολτάνι-Μπέρτου. Αινιγματικές δηλώσεις Ουζουνίδη, για «παιχνίδι χαμένο πριν καν αρχίσει», ενώ δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία, ειδικά στο πρώτο γκολ, όπου δεν ήταν καθαρό το φάουλ πάνω στον Ντοσεβί, από το οποίο προήλθε το 0-1. Έμεινε πάντως έτσι χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-1-2) και απομακρύνθηκε τρεις βαθμούς από την πεντάδα, η οποία με τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί και τις καλές εμφανίσεις των Ακριτών ως τώρα, δεν είναι ακατόρθωτος στόχος. Νο goal τα 6 από τα 7 τελευταία όπου υποδέχτηκε τη Βέροια. Επιστρέφει από τιμωρία ο αριστερός μπακ Γουάλας (10 συμμ.). Εκτός ο εξτρέμ Τριάδης και ο επιθετικός Ρανός (7 συμμ.).

Εντός: 6-2-1
Γκολ: 17-9
Τελευταία 5: 2-1-2

ΒΕΡΟΙΑ: Ξεκίνησε ορεξάτη την αναμέτρηση με την Καλλονή και απείλησε με δοκάρι του Μπατιόν στο 7’, κατάφερε να προηγηθεί με τον Καλτσά ένα λεπτό αργότερα. Το γκολ αυτό άνοιξε αμέσως το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν άμεσα και τελικά να ισοφαρίζουν στο 16’. Το παιχνίδι «έκατσε» στη συνέχεια, η αρχή της επανάληψης έδειξε καλά στοιχεία, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος. Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Βασίλισσα (0-2-1), που παρέμεινε σε θέση βολή από την 5η θέση, στόχος που ήταν πέραν των προσδοκιών στην αρχή της χρονιάς, αλλά βρίσκεται εκεί όχι άδικα. Under τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Στα χέρια της δικαιοσύνης έχει φτάσει ο φάκελος για το ύποπτο ματς ΠΑΟΚ-Βέροια, με τον δεξιό μπακ Μαλόν (10 συμμ.) να φέρεται ως ο κύριος ύποπτος και με τον πρόεδρο να τον βάζει στο «ψυγείο» έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση. Αποδεσμεύτηκαν οι Τσιάμης, Παναγιωτούδης, που δεν προσέφεραν, ενώ οι επόμενοι φέρεται να είναι ο κεντρικός μέσος Κατίδης (4 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Βούκιτς (3 συμμ.). Μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ ο επιθετικός Μπεν. Επιστρέφει από τιμωρία ο αριστερός μπακ Ραούλ Μπράβο (12 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός μέσος Μπαλάφας (7 συμμ./1 γκ.) και ο κεντρικός μέσος Βάσκεζ (11 συμμ.).

Εκτός: 1-3-4
Γκολ: 6-14
Τελευταία 5: 1-2-2

Προβλέψεις: Ξάνθη και Βέροια είναι από τις δύο ομάδες που ξεχωρίζουν φέτος για τις επιθετικές τους αρετές. Η μάχη θα είναι δύσκολη και αμφότερες θέλουν βαθμό κόντρα σε ομάδες με ίδιους στόχους, αλλά με τις άμυνες τους να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη, το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας (1.85 Stoiximan).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2006): 8-1-5
Α’ γύρος: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπορεί να είναι η ομάδα που έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια στην Ελλάδα φέτος (28), αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του, επικρατώντας του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με 3-0 στην Τρίπολη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιαννιώτας που σημείωσε δύο γκολ (9’, 45’), με τον πρώην παίχτη του Άρη να το πανηγυρίζει δεόντως. Ο Σανκαρέ είχε κάνει το 2-0 στο 30’. Υπήρξε διαιτητική εύνοια, αφού του δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στο 7’ για φάουλ που έγινε μάλιστα ολοφάνερα εκτός περιοχής, ενώ και στο πρώτο του γκολ ο Γιαννιώτας κάνει κοντρόλ με χέρι. Συνολικά πάντως άξιζε τη νίκη, αφού ο ΠΑΟΚ ήταν εκτός κλίματος και δεν του άφησε περιθώρια. Ο διαιτητής ισορρόπησε το παιχνίδι στο τέλος που του ακύρωσε καθαρό τέρμα. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (5-3-0), έχοντας και τη καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Αήττητος και στις 6 φορές που έχει υποδεχτεί τον ΠΑΣ (5-1-0). Εκτός ο αμυντικός μέσος Κιτόκο (1 συμμ.), αμφίβολος ο επιθετικός Πάρα (11 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Κουρμπέλης (11 συμμ./1 ασίστ). Επέστρεψε ο Μπαντιμπανγκά (4 συμμ.).

Εντός: 5-3-0
Γκολ: 12-4
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στάθηκε τυχερός στο πρώτο μέρος στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου γλίτωσε από το δοκάρι στο 12’ και τις σωτήριες επεμβάσεις του Βελλίδη, αλλά στην επανάληψη βελτιώθηκε και μπορούσε τη νίκη, ενώ έχει δίκιο να διαμαρτύρεται στο τέλος για πέναλτι που δε δόθηκε σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων, που θα μπορούσε να του έχει δώσει τους τρεις βαθμούς. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-1), χωρίς να σκοράρει σε κανένα από τα τρία, σταθερά πάντως στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν πεντάδα. Under τα 7 από τα 8 φετινά εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Επιστρέφει σήμερα ο Μπέριος. Δανεικός στην Πάρμα συνεχίζει ο μέσος Λίλα. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γαρουφαλιάς και ο μεσοεπιθετικός Χαρίσης. Λείπει για οικογενειακούς λόγους ο αριστερός εξτρέμ Ακόστα.

Εκτός: 1-4-3
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις: Πολύ δυνατός ο Αστέρας εντός έδρας, μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ που χάνει πολύ από τη δυναμική μακριά από τα Γιάννενα. Άσος στο 1.60 (Mybet). Καλή εναλλακτική και το γκολ-γκολ, αφού ο ΠΑΣ δεν είναι τόσο κακός επιθετικά, ώστε να μείνει για άσφαιρος για τέταρτο σερί παιχνίδι (2.25 Mybet).


 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

17:15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 13-2-2
Α’ γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τον καλύτερο φετινό Παναθηναϊκό είδαμε την Κυριακή, όπου διέσυρε τον Εργοτέλη με 5-0 στη Λεωφόρο, σκοράροντας και τα 5 τέρματά του στο πρώτο μέρος! «Φονιάς» ο Μπεργκ, που σημείωσε χατ-τρικ (12’, 15’, 42’), τρεις ασίστ από τον αναγεννημένο Πέτριτς στο 1ο, 3ο και 5ο γκολ. Γκολ σημείωσε και ο Ταυλαρίδης στη δεύτερη συμμετοχή του με τους πράσινους. Δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους οι παίχτες, ο Αναστασίου πάντως έχει χαμηλά τη μπάλα, αφού τους θέλει όλους προσγειωμένους, βλέποντας την κορυφή πλέον να είναι στο -6. Πρώτος στόχος η 2η θέση, με τον ΠΑΟΚ να απέχει 4 βαθμούς. Αισθητά βελτιωμένος και ανασταλτικά τελευταία, κρατώντας το μηδέν για τρίτο σερί παιχνίδι και 4ο στα 5 τελευταία. Επιστρέφει από τιμωρία ο αρχηγός Ζέκα (15 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Σίλντενφελντ (12 συμμ./1 ασίστ), εκτός ο Νίνης.

Εντός: 7-0-1
Γκολ: 19-4
Τελευταία 5: 3-1-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στα χαρτιά πήρε τους τρεις βαθμούς από τη Νίκη Βόλου, ξεκολλώντας χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί από την επικίνδυνη ζώνη. Προηγούμενος αγώνας του ήταν το ματς κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου, όπου επικράτησε εκτός έδρας με 2-0, παίζοντας με ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Υπάρχει μια γενικότερη άνοδος της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, στο δεύτερο μισό του πρώτου γύρου, ενώ στάθηκε πολύ καλά και στα τρία τελευταία ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο παρά τις ήττες. Η αρχική του πορεία ωστόσο τον κρατάει ακόμα πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Απέκτησε τον αριστερό μπακ Μιλιάζες από τον Λεβαδειακό και τον μέσο Μπουσταμέντε από την Ολ Μπόις, ενώ στον Άρη συνεχίζει ο μπακ Γεωργιάδης. Παρελθόν και ο επιθετικός Μπορνταγκαράι.

Εκτός: 3-1-4
Γκολ: 11-7
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις: Άγριες ορέξεις έδειξε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο, αλλά απέχει πολύ από το να μπορούμε να τον στηρίξουμε στο 1.25. Προς το over τείνουμε (1.70 Championsbet), αλλά όχι ζεστά.


 Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

19:30 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία (από 2013): 0-1-2
Α’ γύρος: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ 1-1

ΚΑΛΛΟΝΗ: Το ματς με τη Βέροια ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά βάλτωσε με το 1-1 να διαμορφώνεται πολύ νωρίς και έμεινε έτσι ως το τέλος. Πιο κινητικοί οι γηπεδούχοι που άνοιξαν το σκορ στο 8’, ο Χουάνμα όμως έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 16’, χάνοντας προηγουμένως μεγάλη ευκαιρία. Ομάδα της ισοπαλίας έχει γίνει η Καλλονή, με αυτή στη Βέροια να είναι η 4η στα 5 τελευταία, αλλά η ουσία είναι ότι δεν κερδίζει, έχοντας συμπληρώσει 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-3). Ο Μαντζουράκης θα ψάξει σήμερα την αντίδραση στην πολύ καλή έδρα της Μυτιλήνης, παίζοντας το γνωστό παιχνίδι τακτικής και ελπίζοντας να χτυπήσει τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είναι στα καλύτερα του. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (13), αν και τα 5 τα δέχτηκε μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Νο goal και τα 8 φετινά εντός έδρας, under τα 7 από αυτά. Στα 4 τελευταία πάντως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει (0-3-1) ούτε να σκοράρει. Απέκτησε τον αμυντικό χαφ Μαρσέλο, που ήταν και πέρυσι στην ομάδα (26 συμμ../5 γκ./1 ασίστ). Επιστρέφει από τιμωρία ο μεσοεπιθετικός Λεοζίνιο (14 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εντός: 4-3-1
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 0-4-1

ΠΑΟΚ: Περίοδο κρίσης διανύει ο Δικέφαλος αγωνιστικά, η οποία πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις μετά την απώλεια της 1ης θέσης, αλλά και λόγω της πολύ κακής εμφάνισης στην Τρίπολη (0-3). Έχει δίκιο να φωνάζει για το ανύπαρκτο πέναλτι στο 7’, το οποίο απέκρουσε ο Ιτάνζ και για το γκολ λίγο αργότερα του Γιαννιώτα, που κοντρόλαρε με το χέρι, αλλά δεν έκανε τίποτα περισσότερο για να αλλάξει την κατάσταση και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Το τρίτο κακό της εβδομάδας ήταν ο αποκλεισμός στο κύπελλο, το οποίο είναι στους στόχους του Αναστασιάδη. Υπάρχει φαγωμάρα στο εσωτερικό του, λίγοι πάντως τα ρίχνουν στον Αναστασιάδη, ο οποίος με το μέτριο υλικό που έχει κάνει πολλά παραπάνω από ότι θα μπορούσαν άλλοι τεχνικοί. Για την ώρα όλοι ζητούν μεταγραφές, οι οποίες (πλην του Νομπόα) δεν έρχονται. Στο τραπέζι Σίβοκ, Κάντλετς κ.α. Ακόμα δεν έχει εκτός έδρας ισοπαλία (5-0-3). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (36), αλλά δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια του (Κέρκυρα, Αστέρας), κάτι που έχει να συμβεί από τον Νοέμβρη του ‘13. Γκολ-γκολ και οι τρεις αναμετρήσεις του με την Καλλονή. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός μέσος Κάτσε (15 συμμ./3 γκ.). Παραμένουν εκτός ο κίπερ Γλύκος (14 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Κατσικάς (8 συμμ.), ο οποίος πιθανότατα δε θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και ο αμυντικός μέσος Τζιόλης (11 συμμ./2 ασίστ). Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζαβέλας (7 συμμ./1 γκ.). Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο νεοαποκτηθείς Νομπόα.

Εκτός: 5-0-3
Γκολ: 13-12
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις: Σε κακό φεγγάρι ο ΠΑΟΚ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά δεν μας πείθει ότι μπορεί. «Γάτα» έχει αποδειχτεί ο Μαντζουράκης σε παιχνίδια δεύτερου ρόλου, μπορεί να αποφύγει την ήττα. Για την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο 3.60 (Bet8.gr).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις