Προβλέψεις Πρέμιερ Λιγκ: Με το μυαλό στη Μπάρτσα η Σίτι

 

17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Προϊστορία: 22-13-33
Α’ γύρος: ΜΠΕΡΝΛΙ-ΤΣΕΛΣΙ 1-3

ΤΣΕΛΣΙ: Δημιουργώντας μόλις μία φάση και χάρη στις επεμβάσεις του Κουρτουά, κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Παρίσι (1-1) και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ προήλθε από τη συνεργασία τριών αμυντικών (σέντρα Τέρι, τακουνάκι Κέιχιλ, κεφαλιά Ιβάνοβιτς), με τον Σέρβο να πετυχαίνει ακόμα ένα καθοριστικό γκολ για τους μπλε. Η Παρί ισοφάρισε στο 54’, αλλά μέχρι εκεί. Ο επαναληπτικός αργεί (11/03), οπότε μέχρι τότε μπορεί να επικεντρωθεί στο να διατηρήσει τα ηνία στο πρωτάθλημα, ενώ μεσολαβεί και ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ με την Τόττεναμ σε 10 ημέρες. Στον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα, υποδέχτηκε την Έβερτον. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά στο 88’ έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα, με τον Γουίλιαν να κερδίζει φάουλ στο κέντρο, από το οποίο προήλθε το γκολ, το οποίο σκόραρε ο ίδιος. Διατήρησε έτσι το +7 από τη Σίτι, έχοντας την ευκαιρία να το διατηρήσει ή ακόμα και να το αυξήσει, αντιμετωπίζοντας τις δύο τελευταίες του πρωταθλήματος, Μπέρνλι και Λέστερ. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (55), αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (21). Παραμένει αήττητη εντός έδρας (11-1-0). Αήττητη από τη Μπέρνλι στα 6 τελευταία για το πρωτάθλημα (5-1-0). Μοναδική «απώλεια» το πρόσφατο 1-1 με τη Σίτι. Εκτός ο αμυντικός μέσος Όμπι Μίκελ (13 συμμ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Όσκαρ (20 συμμ./6 γκ./7 ασίστ).

Εντός: 11-1-0
Γκολ: 26-4
Τελευταία 5: 4-1-0

ΜΠΕΡΝΛΙ: Αξιοπρεπή εμφάνιση στο Ολντ Τράφορντ, έβαλε κατά περιόδους δύσκολα στη Γιουνάιτεντ, δίκαιη όμως η ήττα. Πίσω στο σκορ στο 6’, ισοφάρισε προσωρινά με τον φορμαρισμένο Ινγκς στο 12’, αλλά βρέθηκε να χάνει και πάλι στο 45’, με τη χαριστική βολή να έρχεται με πέναλτι στο 82’. Τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-3), που την έφεραν και πάλι στη ζώνη του υποβιβασμού και την προτελευταία θέση, βλέποντας ΚΠΡ και Χαλ να την προσπερνάνε και πάλι. Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος, αν δεν την λυγίσει η πίεση. Έτσι κι αλλιώς λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν να παραμείνει στην κατηγορία. Για τα δεδομένα της ωστόσο, αλλά και το υλικό που διαθέτει ο Πίρσον, είναι αρκετά ανταγωνιστική, σίγουρα περισσότερο από την αρχή της χρονιάς. Εξαιρετικά βελτιωμένη επιθετικά, με τον Ινγκς να έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Στις 7 τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε τα μισά από τα 24 γκολ της, 12 δηλαδή είχε πετύχει στις υπόλοιπες 18!! Μαζί με την ΚΠΡ, έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (43). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Γουάρντ (7 συμμ.).

Εκτός: 1-4-7
Γκολ: 11-25
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις: Το ματς της Τσέλσι στο Παρίσι μπορεί να ήταν πιεστικό, αλλά δεν κουράστηκε ιδιαίτερα. Η Μπέρνλι δύσκολα στέκεται στην κατηγορία. Η νίκη για τους μπλε μπορεί να έρθει με αρκετά γκολ. Over στο 1.55 (Bet8)


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

17:00 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 2-8-19
Α’ γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2-1

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Για ένα ημίχρονο άγγιξε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, έχοντας πάρει προβάδισμα με τον Κάμπελ στο 15’. Λύγισε όμως στην επανάληψη και τελικά δέχτηκε δύο γκολ από τη Λίβερπουλ, αποχαιρετώντας το θεσμό. Στροφή πλέον στο πρωτάθλημα, εκεί όπου από τότε που ανέλαβε ο Πάρντιου έχει ηττηθεί μόνο από την Έβερτον σε 5 παιχνίδια, μετρώντας τρεις νίκες, μία ψυχολογίας με την Τόττεναμ και δύο εξάποντα παραμονής με Μπέρνλι και Λέστερ. Στο πιο πρόσφατο ο Πάρντιου αντιμετώπισε την παλιά του ομάδα, τη Νιούκαστλ, με την οποία αναδείχθηκε 1-1. Γενικά είναι σε καλό επίπεδο, με τη διαφορά όμως στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, ειδικά τη στιγμή που μετά το δύσκολο σημερινό εντός με την Άρσεναλ, ακολουθούν δύο πολύ δύσκολοι έξοδοι σε Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον και ο κίνδυνος μπορεί να πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Σε 14 φορές που υποδέχτηκε την Άρσεναλ, μόνο μία φορά κατάφερε να την κερδίσει (1-6-7). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νταν (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Γουίλιαμς, ο εξτρέμ Ζερόμ Τόμας (1 συμμ.) και ο επιθετικός Σανόγκο (4 συμμ.). Αμφίβολοι οι κεντρικοί μέσοι Γέντινακ (18 συμμ./5 γκ./2 ασίστ) και ΜακΆρθουρ (20 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 3-3-6
Γκολ: 13-17
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σε ανοδική πορεία η Άρσεναλ, που με εξαίρεση την ήττα στο ντέρμπι με την Τόττεναμ, μετράει 4 νίκες, με σημαντικότερη αυτή κόντρα στη Σίτι. Κάλυψε έτσι το χαμένο έδαφος και με την τελευταία νίκη της επί της Λέστερ πάτησε στην 5η θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από την 4η Σαουθάμπτον. Δύσκολη η πιο πρόσφατη νίκη της, αν και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, η Λέστερ της έκανε τη ζωή δύσκολη στην επανάληψη, μειώνοντας στο 61’. 50-50 η κατοχή, με τη Λέστερ να έχει ίσα σουτ με τους κανονιέρηδες. Εκτός από το κυνήγι της τετράδας, την περασμένη εβδομάδα επικράτησε δίκαια της Μίντλεσμπρο με 2-0 στο Έμιρεϊτς για το κύπελλο, με την κλήρωση να βγάζει στο δρόμο της τον πιο δύσκολο αντίπαλο από όλες τις ομάδες που έμειναν στους «8», τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (9/3). Έχει επιπλέον να σκέφτεται και την πρώτη αναμέτρηση στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονακό, την οποία υποδέχεται την Τετάρτη. Αήττητη από την Κρίσταλ Πάλας στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (6-2-0). Εκτός οι δεξιοί μπακ Ντεμπουσί (10 συμμ./1 γκ.), Μπεγιερίν (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Φλαμινί (19 συμμ./1 ασίστ), οι κεντρικοί μέσοι Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), Ράμσεϊ (18 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Γουίλσιρ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ντιαμπί και ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 5-3-5
Γκολ: 19-17
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις: Δείχνει πιο αποφασιστικότητα η Κρίσταλ Πάλας με τον Πάρντιου στον πάγκο. Η Άρσεναλ από την άλλη, εκτός από τις πολλές απουσίες και πάλι, θέλει να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει της αναμέτρηση με τη Μονακό και περιμένουμε αλλαγές. Οι συνθήκες οδηγούν στο under (1.83 Championsbet).


mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 3-2-7
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Μίνι διακοπή για τη Σουόνσι, που έχει να αγωνιστεί από τις 11/2 και την ήττα που γνώρισε στο Χόθορνς από τη Γουέστ Μπρομ με 0-2. Μόνο ένα σουτ με τον Γκομίς είχε να επιδείξει στο πρώτο μέρος, όπου γλίτωσε το γκολ χάρη σε σωτήρια επέμβαση του Φαμπιάνσκι πάνω στη γραμμή λίγο πριν. Κυνική στο πρώτο μέρος η Άλμπιον, όπως όλες οι ομάδες του Πούλις, άνοιξε το σκορ στο 60’. Προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ένα λάθος του Μοντέρο στο 73’ επέτρεψε στους γηπεδούχους να βγουν στην κόντρα και να κάνουν το τελικό 0-2. Υπολογίσιμη αντίπαλος, πολύ καλές μονάδες, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να βρει σταθερότητα έχει μείνει εκτός όλων των στόχων (αποκλείστηκε και στο κύπελλο πρόσφατα), οπότε δεν περιμένουμε να ξεφύγει από το μέσο της βαθμολογίας, στο οποίο βρίσκεται και τώρα (9η). Το 2-3 γκολ εμφανίστηκε στις 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Γιουνάιτεντ, την οποία έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 5 που την υποδέχτηκε συνολικά (1-2-2), αν και την κέρδισε στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Ολντ Τράφορντ, μία φέτος για το πρωτάθλημα και άλλη μία πέρυσι για το κύπελλο, αμφότερες με 2-1. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπάρτλεϊ (6 συμμ.) και ο δεξιός μέσος Μπάροου (7 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Έμνες (10 συμμ.).

Εντός: 6-4-3
Γκολ: 17-14
Τελευταία 5: 1-2-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Η γειτονική Πρέστον της έβαλε δύσκολα και μάλιστα προηγήθηκε στο 47’. Κατάφερε όμως να γυρίσει το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας με τον Ερέρα αρχικά (65’) και γυρνώντας το παιχνίδι 5 λεπτά αργότερα με τον Φελαϊνί, ενώ στο 88’ ο Ρούνεϊ σφράγισε την πρόκριση από την άσπρη βούλα. Πέναλτι για το οποίο ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη βουτιά που έκανε, προκειμένου να το κερδίσει. Αξιοσημείωτο ότι ο φαν Χάαλ έκανε μόλις μία αλλαγή, αυτή του Γιάνγκ στη θέση του Φαλκάο, ο οποίος πάλι κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ο Γιάνγκ μάλιστα μέσα σε 5 λεπτά από την είσοδό του έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Ερέρα. Τετριμμένο πλέον, αλλά η Γιουνάιτεντ μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, καταφέρνει να παίρνει ωστόσο τα αποτελέσματα. Στα 19 τελευταία επίσημα έχει χάσει μόνο από τη Σαουθάμπτον στο πρωτάθλημα (13-5-1). Στο τελευταίο παιχνίδι της στην Πρέμιερ, μία από τα ίδια. 3-1 την Μπέρνλι στο Ολντ Τράφορντ χωρίς να εντυπωσιάσει, με πρωταγωνιστή τον Σμόλινγκ, ο οποίος σκόραρε στο 6’, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, στη θέση του Τζόουνς που τραυματίστηκε. Στο 12’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, αλλά στο 45’ ο Σμόλινγκ της έδωσε και πάλι το προβάδισμα, με τον φαν Πέρσι να ευστοχεί σε πέναλτι στο 82’. Σταθερά στην 3η θέση, που είναι και ο πρωταρχικός στόχος, έχοντας όμως από πολύ κοντά Σαουθάμπτον (-1) και Άρσεναλ (-2). Εκτός ο αμυντικός μέσος Κάρικ (13 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Τζόουνς (14 συμμ.) και ο φαν Πέρσι (23 συμμ./10 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-7-2
Γκολ: 15-14
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις: Εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο θα ψάξει η Γιουνάιτεντ, που φαινομενικά είναι ανώτερη των Ουαλών και επιπλέον έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Οριακά αποδεκτό το 2.02 στο διπλό (Playbet). Πιθανό και το γκολ-γκολ στο 1.73 (Playbet).


Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

19:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 51-32-52
Α’ γύρος: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-2
Λιγκ Καπ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 0-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έψαχνε τα βήματά της στο Μπριτάνια, όπου ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να μη μείνει κι άλλο πίσω από την Τσέλσι, έχοντας να κερδίσει 4 αγωνιστικές (0-3-1). Από ωραία ατομική προσπάθεια του Αγουέρο άνοιξε το σκορ (33’), αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα (38’), ξέσπασε όμως στην επανάληψη και με άλλα τρία γκολ (Μίλνερ 55’, Αγουέρο 70’ πεν., Νασρί 76’), πήρε τη νίκη. Πολύ σημαντική η σημερινή αναμέτρηση αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και να μη δει τη μισητή συμπολίτισσα να την πλησιάζει κι άλλο στη βαθμολογία, αλλά ακόμα πιο σημαντική η αναμέτρηση της Τρίτης με τη Μπαρτσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (51). Αήττητη σε επίπεδο πρωταθλήματος στις 11 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Νιούκαστλ (9-2-0). Για καλή του τύχη, ο Πελεγκρίνι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Εντός: 7-3-2
Γκολ: 21-12
Τελευταία 5: 1-3-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ο άνθρωπος που παραλίγο να την καταστρέψει πέρυσι και την παράτησε στα κρύα του λουτρού πριν 1.5 μήνα, ο Άλαν Πάρντιου, ως τεχνικός πλέον της Κρίσταλ Πάλας, την υποχρέωσε σε δεύτερο σερί 1-1, εκτός έδρας αυτή τη φορά. Παρέμεινε πάντως αήττητη για 3η αγωνιστική (1-2-0), με τη διοίκηση να έχει εμπιστευτεί τις τύχες της ομάδας στο μέχρι πρότινος βοηθό του Πάρντιου, Τζον Κράβερ, με τον οποίο οι ανθρακωρύχοι έχουν σερί 1-2-2, που τους διατηρεί στο μέσο της βαθμολογίας (11οι), με 10 βαθμούς να τους χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη. Στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, επικράτησε ο φιλοξενούμενος με 2-0. Αυτό συνέβη και στον πρώτο γύρο υπέρ της Σίτι, αλλά και στη νίκη πρόκριση στο Λιγκ Καπ της Νιούκαστλ μέσα στο Μάντσεστερ, τον περασμένο Οκτώβρη. Νο goal οι 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Εκτός ο κίπερ Έλιοτ (3 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (10 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (11 συμμ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός ντε Γιόνγκ (2 συμμ.) και ο εξτρέμ Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Σάμι Αμεόμπι (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-4-6
Γκολ: 13-20
Τελευταία 5: 1-2-2

Προβλέψεις: Δεύτερη φορά να φύγει με το διπλό η Νιούκαστλ από το Σίτι οφ Μάντσεστερ είναι πολύ δύσκολο. Λογικό το 1.28 στον άσο, αλλά με τη Σίτι να έχει το μυαλό στη Μπαρτσελόνα, περιμένουμε γκολ αλλά σε λογικά πλαίσια. 2-3 γκολ στο 2.05 (Betshop).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις