Στοίχημα Προβλέψεις Διεθνή Φιλικά (2): Ρονάλντο εναντίον Μέσι στο Μάντσεστερ

 

Αργεντινή-Πορτογαλία, Σκωτία-Αγγλία, Γαλλία-Σουηδία

 

21:45 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ (Μάντσεστερ)
Προϊστορία: 5-1-1

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Εδώ και εννιά μέρες βρίσκεται στην Αγγλία για να δώσει τα φιλικά με Κροατία και Πορτογαλία. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο Λονδίνο και το Μπόλεϊν Ρόουντ της Γουέστ Χαμ, όπου αντιμετώπισε τα «δεύτερα» της Κροατίας, αφού ο Νίκο Κόβατς κράτησε τους καλούς παίχτες του ξεκούραστους για τον προσεχή αγώνα με την Ιταλία. Ακόμα και έτσι όμως δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίστασή τους, κερδίζοντας με ανατροπή στην επανάληψη (2-1). Αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά, όταν δέχτηκε το γκολ (11’), έχοντας κατοχή, αλλά όχι αρκετές τελικές. Στην στο 47’ με μακρινό σουτ του Ανσαλντί ισοφάρισε, με τη μπάλα να αλλάζει πορεία στην πλάτη του Αγουέρο και 8 λεπτά αργότερα ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε πέναλτι με το οποίο έγραψε το τελικό σκορ ο Μέσι. Δεν ήταν πάντως καλό ματς σε γενικές γραμμές, κάτι που περιμένουμε να αλλάξει σήμερα κόντρα στην Πορτογαλία, με τα φώτα φυσικά να στρέφονται πάνω στους Μέσι και Ρονάλντο. Επιστροφή του Κάρλος Τέβεζ στη «αλμπισελέστε» μετά από τρία χρόνια απουσίας, με τον Τάτα Μαρτίνο να δείχνει ότι υπολογίζει στον άσο της Γιουβέντους, παίζοντας στα τελευταία 30’. Λείπουν οι τραυματίες αμυντικοί Φεντερίκο Φερνάντεζ (Σουόνσι), Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουν.), Γκαράι (Ζενίτ).

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Σαμπντόρια), Καμπαγέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Γκουζμάν (Τίγκρες)
Αμυντικοί: Βεργκίνι (Σάντερλαντ), Ανσαλντί (Ατλέτικο), Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Οταμέντι (Βαλένθια), Ρονκάλια (Τζένοα), Ντεμικέλις (Μάντσεστερ Σίτι), Φάζιο (Τόττεναμ), Σίλβα (Σπόρτινγκ Λ.)
Μέσοι: Μπίλια (Λάτσιο), Ντι Μαρία (Μάντσεστερ Γιουν.), Πέρεζ (Μπενφίκα), Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Ρομπέρτο Περέιρα (Γιουβέντους), Μπανέγκα (Σεβίλλη), Γκαϊτάν (Μπενφίκα), Παστόρε (ΠΣΖ)
Επιθετικοί: Λαμέλα (Τόττεναμ), Ιγκουαΐν (Νάπολι), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Τέβεζ (Γιουβέντους)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με την Αρμενία και τα χρειάστηκε σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μισάωρο, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς, μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και τελικά στο 72’ σε φάση διαρκείας ο Ρονάλντο βγήκε επωφελημένος από τις κόντρες και από κοντά έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Δεύτερη σερί νίκη σε επίσημο με τον Σάντος στον πάγκο, δεύτερο σερί 1-0, με την Πορτογαλία να φτάνει στους 6 βαθμούς και να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη Δανία, η οποία έχει αγώνα περισσότερο. Βολικός ο όμιλος για τους Πορτογάλους, αφού είναι στον μοναδικό με 5 ομάδες, που πάλι προκρίνονται δύο απευθείας στα τελικά του Euro. Με την Σερβία να έθεσε εαυτόν εκτός μάχης, μετά την ήττα από τους Δανούς, δύσκολα να χαθεί μία θέση στην πρώτη δυάδα. Ακόμα ένα ρεκόρ σημείωσε ο άσος της Ρεάλ, που με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 23 στα προκριματικά του Euro και έγινε έτσι ο πρώτος σκόρερ στον άτυπο αυτό θεσμό, ξεπερνώντας τον Δανό Γιαν Νταλ Τόμασον. Εφτά φορές έχει αναμετρηθεί με την Αργεντινή, όλες σε επίπεδο φιλικών. Πιο πρόσφατη ήταν η ήττα με 1-2 το 2011, που έγινε πάλι σε ουδέτερο. Στις άλλες 6 την υποδέχτηκε στην Πορτογαλία.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λ.), Άντονι Λόπες (Λυόν), Μπέτο (Σεβίλλη)
Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Πέπε (Ρεάλ), Χοσέ Φόντε (Σαουθάμπτον), Χοσέ Μποσίνγκουα (Τραμπζονσπόρ), Ρικάρντο Καρβάλιο (Μονακό), Τιάγκο Γκόμες (Μπράγκα), Σέντρικ Σοάρες (Σπόρτινγκ Λ.), Γκερέιρο (Λοριάν)
Μέσοι: Ζοάο Μουτίνιο (Μονακό), Ντάνι (Ζενίτ), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ), Ζοάο Μάριο (Σπόρτινγκ Λ.), Αντρέ Γκόμες (Βαλένθια), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Σπόρτινγκ Λ.), Αντριέν Σίλβα (Σπόρτινγκ Λ.), Τιάγκο Μέντες (Ατλέτικο)
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Έντερ (Μπράγκα), Νάνι (Σπόρτινγκ Λ.), Κουαρέσμα (Πόρτο), Έλντερ Πόστιγκα (Λα Κορούνια)

Στοίχημα Προβλέψεις: Η Πορτογαλία δείχνει πιο οργανωμένη από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σάντος, ενώ από την άλλη η Αργεντινή δεν είναι ομάδα που πατάει τον αντίπαλο και ας έχει συνήθως την κατοχή. Όλοι θα θέλαμε να δούμε Μέσι και Ρονάλντο να κάνουν «παπάδες», αλλά εδώ δεν είναι το Ελ Κλάσικο. Δύσκολη η αναμέτρηση, αξίζει να το δούμε, αλλά δεν περιμένουμε να ξεφύγει από το λογικό 2-3 γκολ το παιχνίδι (1.73 Playbet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

22:00 ΣΚΩΤΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Γήπεδο: Σέλτικ Παρκ (Γλασκώβη)
Προϊστορία: 42-25-47

ΣΚΩΤΙΑ: Πατάει πολύ καλά στα προκριματικά και υπάρχει (συγκρατημένη) αισιοδοξία ότι αυτή είναι η ευκαιρία της να βρεθεί μετά από πολλά χρόνια σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Ξεκίνησε βάζοντας δύσκολα στη Γερμανία (1-2), στη συνέχεια κέρδισε Γεωργία εντός (1-0) και πήρε βαθμό στην Πολωνία (2-2), ενώ την Παρασκευή πήρε το βρετανικό ντέρμπι με την Ιρλανδία, πάλι με 1-0, έχοντας τις καλύτερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση και δοκάρι στο 73’, πριν ανοίξει το σκορ στο 75’ με ωραίο πλασέ του Μαλόνεϊ και συνεργασία με τον Μπράουν. Έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Γερμανία και Ιρλανδία. Το θετικό είναι ότι στα εναπομείναντα 6 ματς, τα δύο είναι με το Γιβραλτάρ. Ρεκόρ αναμετρήσεων σε επίπεδο εθνικών για τις δύο ομάδες σήμερα, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχουν αναμετρηθεί 114 φορές! Μετράνε όμως και τα φιλικά από το 1872 (40-24-43)! Πιο πρόσφατο ήταν το φιλικό πριν από ένα χρόνο, όπου η Αγγλία είχε επικρατήσει με 3-2. 24-14-19 το ρεκόρ της επί σκοτσέζικου εδάφους. Εκτός σε σχέση με το τελευταίο, ο αμυντικός Μπάρντσλεϊ (Στόουκ) και ο μέσος ΜακΆρθουρ (Κρίσταλ Πάλας).

Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Γκιλκς (Μπέρνλι), Γκόρντον (Σέλτικ), Μάρσαλ (Κάρντιφ)
Αμυντικοί: Μπέρα (Ίπσουιτς), Φόρσιθ (Ντέρμπι), Γκριρ (Μπράιτον), Χάνλεϊ (Μπλάκμπερν), Ράσελ Μάρτιν (Νόριτς), Πάτερσον (Χαρτ), Ρόμπερτσον (Χαλ), Γουίτακερ (Νόριτς)
Μέσοι: Άνια (Γουότφορντ), Μπάναν (Κρίσταλ Πάλας), Μπράουν (Σέλτικ), Μπερκ (Νόττινχαμ), Ντόρανς (Γουέστ Μπρομ), Ντάρεν Φλέτσερ (Μάν. Γιουν.), Μακλίοντ (Ρέιντζερς), Μαλόνεϊ (Γουίγκαν), ΜακΆρθουρ (Κρίσταλ Πάλας), Μόρισον (Γουέστ Μπρομ), Μάλγκριου (Σέλτικ)
Επιθετικοί: Στίβεν Φλέτσερ (Σάντερλαντ), Κρις Μάρτιν (Ντέρμπι), Μέι (Σέφιλντ Γουέντσντεϊ), Νέισμιθ (Έβερτον), Ράσελ (Ντέρμπι)

ΑΓΓΛΙΑ: Με τον Ρούνεϊ (συμπλήρωσε 100 συμμετοχές) να ισοφαρίζει και να δίνει το έναυσμα για την ανατροπή στο παιχνίδι με τη Σλοβενία, η Αγγλία έκανε το 4 στα 4 και είναι με το ένα πόδι στη Γαλλία. Φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, χωρίς πολλές τελικές. Στο 58’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Χέντερσον με κεφαλιά που κρέμασε τον Χαρτ, στην προσπάθεια του να απομακρύνει μετά από στημένο των Σλοβένων. Αμέσως μετά τη σέντρα όμως ο Ρούνεϊ κέρδισε και ευστόχησε στο πέναλτι και με δύο ακόμα γκολ του πρώην συμπαίκτη του Ντάνι Γουέλμπεκ, γράφτηκε το τελικό σκορ. Έφτασε τους 12 βαθμούς και με τις Ελβετία, Σλοβενία να μένουν στους 6, αλλά και τις αδύναμες Λιθουανία, Εσθονία, Σαν Μαρίνο στον όμιλο, η πορεία της μέχρι τα τελικά της διοργάνωσης μπορεί να εξελιχθεί σε περίπατο. Με πολύ ασφάλεια η αποστολή της Αγγλίας, αφού η Γλασκώβη είναι αστυνομοκρατούμενη, μιας και πάρα πολλά «καλόπαιδα» από την Αγγλία (πάνω από 5.000) έχουν ταξιδέψει εκεί, έχοντας κανονίσει ήδη πολλά «street battles» με σκοτσέζους φιλάθλους. Η αστυνομία ανέφερε ότι κάνει έρευνες για κάποιες ομάδες Άγγλων χούλιγκαν που αγόρασαν αρκετά εισιτήρια στις κερκίδες όπου θα είναι φίλαθλοι των Σκωτσέζων, με σκοπό να κάνουν φασαρίες και μέσα στο γήπεδο. Την τελευταία φορά που ταξίδεψε στην Σκωτία για φιλικό (1999) είχαν συλληφθεί 230 άτομα. Η UEFA το χαρακτήρισε το σημερινό ως ματς υψηλού κινδύνου.

Τελευταία 5: 5-0-0

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Φόρστερ (Σαουθάμπτον)
Αμυντικοί: Γιαγκέλκα (Έβερτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Μπέινς (Έβερτον), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουν.), Γκιμπς (Άρσεναλ), Τσέιμπερς (Άρσεναλ), Σο (Μάντσεστερ Γιουν.), Κλάιν (Σαουθάμπτον)
Μέσοι: Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντάουνινγκ (Γουέστ Χαμ), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Μπάρκλεϊ (Έβερτον)
Επιθετικοί: Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουν.), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ), Λαμπέρτ (Λίβερπουλ), Μπεραχίνο (Γουέστ Μπρομ)

Στοίχημα Προβλέψεις: Περιμένουμε ένα αρκετά νευρικό ματς, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, αφού τις δύο ομάδες τις χωρίζουν πολλά. Δεν ξέρουμε αν διακοπεί όπως συμβαίνει τώρα τελευταία σε ματς εθνικών, αλλά αν διεξαχθεί κανονικά το over 3.5 στις κάρτες θα είναι η επιλογή μας.


 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

22:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Γήπεδο: Σταντ Βελοντρόμ (Μασσαλία)
Προϊστορία: 8-5-5

ΓΑΛΛΙΑ: Έδωσε ακόμα ένα φιλικό, αυτή τη φορά στο Παρίσι κόντρα στην Αλβανία, αλλά δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο, μένοντας στο 1-1. Δεν ήταν καλή και μάλιστα απειλήθηκε από πολύ νωρίς, γλιτώνοντας από το δοκάρι στο 2’. Τελικά δέχτηκε το γκολ στο 40’, ο Γιορίς χρειάστηκε να κάνει δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις στην αρχή του ημιχρόνου, αλλά ο Γκρίζμαν με ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το σημερινό παιχνίδι δε θα διεξαχθεί στο γήπεδο που παίζει συνήθως η Γαλλία, στο Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού, αλλά στο πρόσφατα ανακαινισθέν Βελοντρόμ της Μασσαλίας. Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της (3-2-0), όλα φιλικά και όλα στα πλαίσια προετοιμασίας για το Euro που θα διοργανώσει, αφού ως οικοδέσποινα δε συμμετέχει στα προκριματικά και παίρνει απευθείας το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης. Πιο πρόσφατη αναμέτρηση της με της Σουηδία ήταν στα τελικά του προηγούμενου Euro, στη φάση των ομίλων, όπου είχε ηττηθεί με 2-0. Σε φιλικά δεν έχει χάσει στα πέντε πιο πρόσφατα, από το 1989 (3-2-0). Απουσιάζουν σε σχέση με το τελευταίο φιλικό οι τραυματίες Τρεμουλινάς (Α, Σεβίλλη) και Ματουιντί (Μ, ΠΣΖ). Εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού ο κίπερ Ριουφιέ (Σεντ Ετιέν) και οι επιθετικοί Ρεμί (Τσέλσι), Ζιρού (Άρσεναλ).

Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τόττεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Κοστίλ (Ρεν)
Αμυντικοί: Ζαλέ (Λυόν), Κουρζάβα (Μονακό), Βαράν (Ρεάλ), Ζούμα (Τσέλσι), Μανγκαλά (Μάντσεστερ Σίτι), Σανιά (Μάντσεστερ Σίτι), Ντιν (ΠΣΖ), Γιανγκά-Μμπιουά (Ρόμα), Περέν (Σεντ Ετιέν)
Μέσοι: Καμπάιγ (ΠΣΖ), Βαλμπουενά (Ντιναμό Μόσχας), Γκρίζμαν (Ατλέτικο), Παγέ (Μαρσέιγ), Γκοναλόν (Λυόν), Σισοκό (Νιούκαστλ), Πογκμπά (Γιουβέντους), Ζιλαβοζί (Βόλφσμπουργκ), Σνέιντερλιν (Σαουθάμπτον)
Επιθετικοί: Λακαζέ (Λυόν), Ζινιάκ (Μαρσέιγ), Μπενζεμά(Ρεάλ)

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ακόμα μία ισοπαλία με 1-1, η τρίτη στους 4 αγώνες των προκριματικών ως τώρα, για τη Σουηδία, αυτή τη φορά με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα. Είχε το προβάδισμα από πολύ νωρίς με το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς μόλις στο 9’, με προβολή και μετά από κόντρες. Ο ίδιος είχε δοκάρι στο 73’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά στο 80’ ο Ζενγκίν έκανε πέναλτι και επέτρεψε στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν. Θα μπορούσε να έχει φύγει με τη νίκη, αλλά στην κυριολεξία ο διαιτητής εφήυρε φάουλ του Τελίν σε αμυντικό, τον οποίο ίσα που τον ακούμπησε, πριν ο Έκνταλ σκοράρει, με το 1-1 τελικά να μην αλλάζει. Η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν τόσο υπερόπτης ο Ίμπρα και αποφάσιζε… να παίξει με τους συμπαίκτες του, θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς πριν την ισοφάριση. Μπορεί να παραμένει αήττητη, αλλά με τους 5 βαθμούς που συγκέντρωσε και τη διαμόρφωση της βαθμολογίας, πλέον κάθε παιχνίδι θα είναι «τελικός» για να πάρει την πρόκριση στα τελικά. Under τα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Αρκετές οι Εκτός από το σημερινό έμειναν ο κίπερ Νταλίν, ο αμυντικός Λούστιγκ, ο Μπεργκ και ο Ιμπραΐμοβιτς. Τραυματίες οι αμυντικοί Μάρτιν και Γιόνας Όλσον, όπως και ο μέσος Ελμ. Μόνο ο αμυντικός Κραφτ προστέθηκε.

Τελευταία 5: 2-3-0

Τερματοφύλακες: Ίσακσον (Κασίμπασα), Νόρντφελντ (Χέρενφεν)
Αμυντικοί: Κραφτ (Χέλσινμποργκ), Άντονσον (Κοπεγχάγη), Γκράνκβιστ (Κράσνονταρ), Μπένγκτσον (Κοπεγχάγη), Γιάνσον (Τορίνο), Χελάντερ (Μάλμε), Βεντ (Γκλάντμπαχ)
Μέσοι: Μπαχούι (ΑΙΚ), Λάρσον (Σάντερλαντ), Έκνταλ (Κάλιαρι), Κέλστρεμ (Σπαρτάκ Μόσχας), Βέρνμπλουμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Φόρσμπεργκ (Μάλμε), Κατσάνικλιτς (Κοπεγχάγη), Ντουρμάζ (Ολυμπιακός), Ζενγκίν (Εσκισεχίρσπορ)
Επιθετικοί: Γκιντετί (Σέλτικ), Χργκότα (Γκλάντμπαχ), Τελίν (Μάλμε)

Στοίχημα Προβλέψεις: Δημιουργεί πολλές φάσεις γενικά στα παιχνίδια της η Γαλλία. Χωρίς τον Ζλάταν η Σουηδία είναι άλλη ομάδα, ενώ έτσι κι αλλιώς μετράει πολλές απουσίες. Στο 1.40 ο άσος (Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις