Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Με το μυαλό στη Γιουβέντους Μίτσελ και Ολυμπιακός

16:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 2-1-3
Πέρυσι: –

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και προσπάθησε να μείνει στο παιχνίδι, αλλά τελικά το γκολ που δέχτηκε στο 42’, βάρυνε κι άλλο τα πόδια της και τελικά έφυγε για ακόμα ένα παιχνίδι με άδεια χέρια. Έχει κάνει το 5 στα 5… σε ήττες και η εικόνα της μέχρι τη διακοπή έδειξε ότι δεν είναι ομάδα που μπορεί να σταθεί στη Σούπερ Λιγκ. Ήδη μετράει δύο απομακρύνσεις προπονητών, με τον βοηθό του Ολλανδού Βίλιαμ Φλετ, Σβεν Βάντερμπρεκ να κοουτσάρει στα δύο τελευταία. Η διοίκηση είχε δείξει τη διάθεση να τον κρατήσει σε μόνιμη βάση, αλλά τελικά συμφώνησε με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα (Δόξα Δράμας, Βύζας, Αστέρας Μαγούλας). Μαζί με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (2), έχοντας σκοράρει μόνο σε δύο παιχνίδια ως τώρα (σε 6 παιχνίδια μαζί με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Ξάνθη), ενώ έχει δεχτεί και τα περισσότερα γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, 2,4/αγώνα. Ούτε στο φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό, που έδωσε κατά τη διάρκεια της διακοπής κατάφερε να σκοράρει, χάνοντας με 0-1. Εκτός ο αριστερός μέσος Νικλητσιώτης (4 συμμ.). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Αργυρίου (1 συμμ.).

Εντός: 0-0-2
Γκολ: 1-5
Τελευταία 5: 0-0-5

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Δε θυμίζει τον περσινό καλό Πανθρακικό, που έκλεψε τις εντυπώσεις, έχοντας πετύχει μέχρι τώρα μόλις μία νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ο Μάντζιος δεν νιώθει να κινδυνεύει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει χάσει τη συνοχή και αποτελεσματικότητα που είχε. Στο τελευταίο παιχνίδι του έχασε δίκαια εκτός έδρας από την Καλλονή με 2-0, σταματώντας έτσι ένα μίνι-αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0). Στη διακοπή έδωσε φιλικό με τη Ξάνθη, μένοντας στο 0-0. Μαζί με αυτό το παιχνίδι μετράει 6 σερί under, σε επίσημα και μη. Γκολ-γκολ οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις του με τη Νίκη, όλες για το κύπελλο (διπλοί αγώνες πέρυσι, μονός πρόπερσι). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Μπαϊκάρά (5 συμμ.).

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Με άγνωστο προπονητή πορεύεται πλέον η Νίκη, που θα πρέπει να είναι μάγος για να αλλάξει τόσο πολύ την κατάσταση. Εμάς πάντως μας δείχνει κίνηση που δείχνει ότι το πήραν απόφαση στο Βόλο από πολύ νωρίς. Το καλύτερο θα ήταν να απέχουμε από το ματς, ώστε να δούμε αν ο Τζαναβάρας μπορεί να αλλάξει τα πράγματα ή αν ο Πανθρακικός αναδιοργανώθηκε μετά τη διακοπή. Σαν λύση ανάγκης, πάμε με το γκολ-γκολ στο (2.00 Goalbet), περιμένοντας τη Νίκη να κυνηγήσει όσο μπορεί το παιχνίδι, αλλά με την άμυνα που έχει θα είναι δύσκολο να αποφύγει να δεχτεί τέρμα.


 

Nokibet.gr – Παίξε τώρα στοίχημα, με τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις!

 

18:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 4-1-2
Πέρυσι: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Αστέρας μετά το ιστορικό 1-1 που πήρε στην Κωνσταντινούπολη από τη Μπεσίκτας: νίκες με 1-0 επί Καλλονής και Πλατανιά, ακόμα μία άνετη επί του Αιγινιακού στο κύπελλο (4-1) και σπουδαία νίκη με 2-0 επί Παρτιζάν στο Γιουρόπα. Στον όμιλο οδηγεί την κούρσα, με τις Μπεσίκτας, Τόττεναμ να έχουν από δύο βαθμούς, αλλά θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του την Πέμπτη, όπου θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με την Τόττεναμ. Τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα ήταν κόντρα στον Πλατανιά, όπου έφυγε με το διπλό, χάρη σε γκολ του Μπαράλες στο 87’, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες ως τότε. Πέντε μέρες μετά φιλοξένησε την Παρτιζάν. Στη διακοπή έδωσε φιλικό με τον Πανιώνιο, επικρατώντας με 3-2. Εντός έδρας έχει κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα κερδίζοντας Καλλονή και Λεβαδειακό. Αήττητος και στις 4 φορές που υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό (3-1-0). Φέτος τον φιλοξένησε και σε φιλικό στα μέσα Αυγούστου, μένοντας στο 0-0.

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 3-0-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ακόμα μία απογοήτευση του φετινού πρωταθλήματος, ο εξαιρετικός, ειδικά στα εντός έδρας, Παναιτωλικός, έκλεισε πεντάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-2), μένοντας στο εκτός έδρας 1-1 στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη. Θα πρέπει να μένει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αφού ναι μεν ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκε με τον Μορένο στο 25’ και είχε άλλες δύο πολύ καλές φάσεις για να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά φοβήθηκε περισσότερο από όσο χρειαζόταν στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 60’ και να φτάνουν αρκετές φορές κοντά στην ανατροπή. Θέμα Χάβου πάντως δεν υπάρχει για την ώρα. Μετρώντας από πέρυσι, μετράει 11 σερί under στο πρωτάθλημα, 12 συνολικά μαζί με το φετινό παιχνίδι κυπέλλου. Μαζί με ΟΦΗ και Νίκη, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόνο σε δύο παιχνίδια ως τώρα (σε 6 παιχνίδια μαζί με τον αγώνα κυπέλλου). Εκτός ο υπερπολύτιμος μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης (4 συμμ.) και ο δεξιός μέσος Βιγιαφάνες.

Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-3-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Δε ξέρουμε κατά πόσο ωφέλησε η διακοπή τον Παναιτωλικό, που θα ψάξει την πρώτη του νίκη, αλλά ο Αστέρας είναι εγγύηση ειδικά εντός έδρας και δε μπορούμε να τον κοντράρουμε. Αν υπάρξει ανανέωση στους Αγρινιώτες, ας ελπίσουμε να είναι και στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή ρίσκου για over, σημείο στο οποίο σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και ο Αστέρας (2.20 Netbet.gr).


 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

20:30 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2004): 2-2-12
Πέρυσι: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι του Δερμιτζάκη να γνώρισε βαριά ήττα από τον Πλατανιά στο Ηράκλειο (3η αγωνιστική), αλλά τελικά η πρόσληψη του απέδωσε καρπούς με τον Εργοτέλη να μη χάνει στα δύο επόμενα, κάνοντας σεφτέ κόντρα στη Νίκη Βόλου (4-1) και παίρνοντας το βαθμό με το εντός 1-1 κόντρα στον Παναιτωλικό, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Ήταν κακός στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε να χάνει στο 25’ και γλίτωσε από δεύτερο στη συνέχεια. Στην επανάληψη όμως εμφανίστηκε μεταμορφωμένος, ισοφάρισε με τον Λυκογιάννη και στο τέλος μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Κατά τη διάρκεια της διακοπής αντιμετώπισε σε φιλικό τον Πλατανιά, μένοντας αυτή τη φορά στο 1-1. Χωρίς νίκη εντός έδρας (0-1-1) και έχοντας να αντιμετωπίσει σήμερα τον Ολυμπιακό, μάλλον σημαίνει ότι ούτε σήμερα θα είναι εύκολο να κάνει εντός έδρας σεφτέ. Μαζί με Πλατανιά και Λεβαδειακό, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (9). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 0-1-1
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 1-1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στο καλύτερο σημείο φαίνεται πως ήρθε η διακοπή για τους πρωταθλητές, που προέρχονται από δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, παίρνοντας έτσι την ευκαιρία ο Μίτσελ να ανασυνταχθεί, τόσο για να ανακάμψει στο πρωτάθλημα, αλλά και για να προετοιμαστεί για την κρίσιμη μάχη κόντρα στη Γιουβέντους την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκης». Πρώτα ήρθε η ήττα από τον κακό του δαίμονα Ατρόμητο στο Περιστέρι με μέτρια εμφάνιση, που οριακά άξιζε το βαθμό και στη συνέχεια πολύ χειρότερη εμφάνιση στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε (0-2), όπου μόνο στο πρώτο μέρος άξιζε κάτι περισσότερο. Στα μεγάλα πλην, είναι η αδυναμία του να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια, με τον Μήτρογλου να ψάχνει ακόμα τον παλιό καλό εαυτό του και τον Μίτσελ να έχει παροπλίσει τον Διαμαντάκο. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και τέσσερις εξόδους (0-1-3). Μετράει 6 σερί νίκες κόντρα στον Εργοτέλη και αήττητο 8 αγώνων (7-1-0). Over τα 5 τελευταία μεταξύ τους. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (10). Μοναδική απουσία ο κεντρικός αμυντικός Σιόβας (1 συμμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο Ολυμπιακός θα ψάξει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά από καιρό, αλλά οι αποδόσεις προκαλούν αν μη τι άλλο γέλια (1.20 Playbet). Επειδή δε μας έχει πείσει για μεγάλες σε εύρος νίκες και πετυχαίνει σε στάδιο ανάκαμψης τον Εργοτέλη, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις, θα πάμε με το under (1.97 Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις