Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ντέρμπι παντού!

 

15:30 ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 29-17-18
Α’ γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1-1

ΤΣΕΛΣΙ: Κόντρα στην πιο παθιασμένη ΠΣΖ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 31’, ούτε να κρατήσει το σκορ, όταν και προηγήθηκε στο 81’ με τον Κέιχιλ, παίρνοντας προβάδισμα στο 81’, με τους Γάλλους να ισοφαρίζουν δύο φορές, μία στην κανονική διάρκεια (86’), μία στην επανάληψη (114’) και πέρασαν δίκαια στην επόμενη φάση. Ο παίχτης παραπάνω δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και δέχθηκε περισσότερη πίεση από ότι άσκησε. Στο 96’ είχε ξαναπάρει προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Αζάρ, το οποίο δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει τον Μουρίνιο σε 3η κατάκτηση του τροπαίου. Στόχος πλέον μόνο το πρωτάθλημα, έχοντας κατακτήσει ήδη το Λιγκ Καπ. Στην Πρέμιερ συνεχίζει στο +5 από τη Σίτι, με παιχνίδι λιγότερο, χάρη στην τυχερή νίκη στο Μπόλεϊν Ρόουντ επί της Γουέστ Χαμ. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά, που έχασαν ευκαιρίες, με τον Αζάρ να της δίνει προβάδισμα με κεφαλιά από θέση οφσάιντ. Στο 56’ είχε δοκάρι με τον Όσκαρ, αλλά στο τέλος μπορούσε να ισοφαριστεί, ενώ στο 92’ ο διαιτητής δεν είδε χέρι του Κέιχιλ. Είναι η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα στην Πρέμιερ (11-2-0). Στο under έληξαν τα 6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (57) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (22). Εκτός ο αμυντικός μέσος Όμπι Μίκελ (13 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 11-2-0
Γκολ: 27-5
Τελευταία 5: 3-2-0

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην μαχητική Κρίσταλ Πάλας, είχε τον έλεγχο αλλά δεν ήταν στην καλύτερη μέρα της, ειδικά οι επιθετικοί της, η επιμονή όμως απέδωσε, αφού βρήκε το γκολ τελικά με τον Μανέ στο 83’ και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Στο ίδιο διάστημα μάλιστα δεν είχε πετύχει γκολ. Νίκη-χρυσάφι πριν μείνει κι άλλο πίσω από την διεκδίκηση μίας θέσης στην πεντάδα, από την οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς. Μετράει 6 σερί under στο πρωτάθλημα. Όλα ήταν και no goal. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (20). Παραμένουν εκτός οι εξτρέμ Ίσγκροουβ (1 συμμ.), Τζέι Ροντρίγκεζ και οι επιθετικοί Μαγιούκα (5 συμμ.), Γκάλαχερ.

Εκτός: 7-1-5
Γκολ: 14-10
Τελευταία 5: 2-1-2

Πάμε Στοίχημα: Η Τσέλσι θα πρέπει να ξεπεράσει την απογοήτευση από τον αποκλεισμό, ενώ ούτε η Σαουθάμπτον ήταν στα καλύτερα της το τελευταίο διάστημα. Δεν την περιμένουμε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κάτι που δεν της ταιριάζει όπως έδειξε στα 4 προηγούμενα και με τις αντεπιθέσεις την περιμένουμε πιο επικίνδυνη. Μεταξύ γκολ-γκολ (2.00 Stoiximan) και του πρώτου over (2.02 Stoiximan) των «Αγίων» μετά από 1,5 μήνα.


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 18:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 60-32-60
Α’ γύρος: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ 3-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μπορεί στο πρωτάθλημα να παραπαίει, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, με το Europa να είναι ο βασικός στόχος της, συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη, κάνοντας βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά, κερδίζοντας εντός έδρας τη Ντιναμό Κιέβου με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο 14’, έχοντας ξεκινήσει μουδιασμένα τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και έφτασε με την επιμονή του Νέισμιθ στην ισοφάριση στο 39’. Ήταν καλύτερη σε όλη την επανάληψη και τελικά με το πέναλτι του Λουκάκου στο 82’ πήρε τη σημαντική νίκη. Στο πρωτάθλημα πάντως είναι κοντά στο να μπλέξει σε περιπέτειες, έχοντας φτάσει στους 6 βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, μένοντας χωρίς νίκη για 5ο συνεχόμενο (0-2-3), χάνοντας και από την Στόουκ εκτός έδρας με 0-2. Συνολικά στα 12 τελευταία έχει κερδίσει μόνο την Κρίσταλ Πάλας, αλλά όσο και αν την έχει πάρει ο κατήφορος, με την ποιότητα που έχει, δεν περιμένουμε να κινδυνεύσει περισσότερο. Εκτός ο αρχηγός Μπέινς (23 συμμ./2 γκ./8 ασίστ), ο αριστερός μπακ Οβιέδο (6 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Χίμπερτ (4 συμμ.) και ο εξτρέμ Ατσού (4 συμμ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Μπάρι (25 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 3-7-3
Γκολ: 19-18
Τελευταία 5: 0-2-3

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Δεν μπόρεσε να πάρει δεύτερο θετικό αποτέλεσμα και από τραγικό λάθος του Γιάνμαατ και του Κρουλ στο 89’, που έστρωσε τη μπάλα στον Γιάνγκ, γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 0-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιο σημαντική στιγμή πάντως για τις «καρακάξες» ήταν η επιστροφή του μέσου Γιόνας Γκουτιέρες, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 18 μήνες, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 65’ και ήταν λογικό να αποθεωθεί. Over τα 8 τελευταία κόντρα στην Έβερτον, 7 από αυτά ήταν και γκολ-γκολ. Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Παπί Σισέ (19 συμμ./11 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Έλιοτ (3 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (10 συμμ./1 γκ.), οι αριστεροί μπακ Ντάμετ (21 συμμ.), Χαϊνταρά (15 συμμ./1 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (11 συμμ./2 ασίστ), οι μεσοεπιθετικοί Καμπελά (23 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.), ντε Γιόνγκ (2 συμμ.).

Εκτός: 3-4-7
Γκολ: 13-25
Τελευταία 5: 1-2-2

Πάμε Στοίχημα: Η Νιούκαστλ έχει χάσει τον αποπροσανατολισμό της, έχει ξεμείνει από στόχους και ειδικά σήμερα χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο. Ο Μαρτίνεθ έχει το υλικό ακόμα και αν παίξει με αλλαγές, να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες. Κρύβει κινδύνους το ματς, με τα «ζαχαρωτά» να παίζουν τον επαναληπτικό τους την Πέμπτη, αλλά η λογική λέει άσο (1.80 Mybet).


 Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

18:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 78-39-34
Α’ γύρος: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 0-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Η τύχη της χαμογέλασε την προηγούμενη Τετάρτη, στο ματς με τη Νιούκαστλ, φεύγοντας με το πολύτιμο διπλό από το Σεντ Τζέιμς Παρκ, χάρη σε γκολ του Γιάνγκ στο 89’, από πάσα πάρε-βάλε του αντίπαλου κίπερ, σε ένα ματς που έδειχνε ότι θα καταλήξει στην ισοπαλία. Σημαντικότατο τρίποντο στην προσπάθεια της να τερματίσει στην τετράδα, ο βασικός στόχος όπως δήλωσε και ο φαν Χάαλ πριν το ματς στο κύπελλο με την Άρσεναλ. Οι δηλώσεις προήλθαν από τον Ολλανδό με στόχο να ελαφρύνει το κλίμα στην ομάδα, βλέποντας ότι αποδίδει ακόμα μέτριο ποδόσφαιρο. Με ανάλογο τρόπο λοιπόν βρέθηκε εκτός κυπέλλου τη Δευτέρα, με ένα δικό της παιδί, ο Ντάνι Γουέλμπεκ, να πετυχαίνει το τελικό 2-1 (61’). Είχε βρεθεί πάλι πίσω στο σκορ στο 25’, με τον Ρούνεϊ, που πλέον παίζει στην κορυφή, να ισοφαρίζει στο 29’. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γουέλμπεκ έφυγε από την ομάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών το περασμένο καλοκαίρι, για να έρθει στην ομάδα ο Φαλκάο, ο οποίος στον αντίποδα ήταν στον πάγκο εκείνη τη μέρα. Τραγική ειρωνεία, ότι ο Κολομβιανός την επόμενη μέρα αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα και μάλιστα δεν τα πήγε καλά, οπότε είναι ακόμα πιο σίγουρο ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Μονακό. Λογικά όμως θα είναι κανονικά στην αποστολή σήμερα. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Έβανς (13 συμμ.) και ο εξτρέμ ντι Μαρία (20 συμμ./3 γκ./8 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μέσος Γιάνγκ (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο φαν Πέρσι (24 συμμ./10 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 11-1-2
Γκολ: 30-10
Τελευταία 5: 3-1-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Με πρωταγωνιστή την μεγάλη φετινή αποκάλυψη, Χάρι Κέιν, κατάφερε να φύγει με το πολύτιμο διπλό από το Λόφτους, με τον Άγγλο φορ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του και να φτάνει τα 16 φέτος στο πρωτάθλημα, στη νίκη των «σπιρουνιών» με 2-1. Αγαπημένο πλέον το συγκεκριμένο σκορ για τους Λονδρέζους, που το έχουν επιβεβαιώσει στις 9 από τις 15 φετινές νίκες τους στο πρωτάθλημα. Πέρα από τους αριθμούς, η ουσία για την ομάδα του Ποκετίνο είναι ότι παρέμεινε στην 6η θέση, προνομιούχα και αυτή, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι (Στο Τσ. Λ. οι μπλε, η ευρωπαϊκή θέση πάει στο πρωτάθλημα). Κάτι που σημαίνει ότι με τον ανταγωνισμό που υπάρχει, δεν θα της πέσει και άσχημα, έχοντας πίσω της μόνο τη Σαουθάμπτον να την απειλεί. Over τα 9 τελευταία παιχνίδια της, γκολ-γκολ τα 5 πιο πρόσφατα και τα 8 από τα 9. Αήττητη από τη Γιουνάιτεντ στα 5 τελευταία μεταξύ τους (2-3-0). Και τις δύο νίκες τις πέτυχε στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Ολντ Τράφορντ. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 7-2-4
Γκολ: 21-20
Τελευταία 5: 3-1-1

Πάμε Στοίχημα: Στα πάνω της η επιθετική γραμμή της Τόττεναμ τελευταία. Αλλά πώς να κρατήσει το μηδέν στο Ολντ Τράφορντ, μία ομάδα που έχει δεχτεί γκολ στα 23 από τα 28 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα; Γκολ-γκολ στο 1.65 (Netbet)

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις