Πάμε Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: Τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ

21:45 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Θιουδάδ ντε λα Πλάτα, Μπουένος Άιρες

 

Προϊστορία: –

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (5η): Είχε πολύ εύκολο έργο στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας κόντρα στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, επικρατώντας με 3-0. Άργησε να ανοίξει το σκορ, το οποίο έκανε με κεφαλιά του Παλάσιο, από κόρνερ του Ντι Μαρία, ενώ στην αρχή της επανάληψης πέτυχε δεύτερο με τον Μασεράνο (51’) και τελείωσε το παιχνίδι με σουτ του Μάξι Ροντρίγκεζ στο 64’, μετά από ασίστ του Παλάσιο. Με το επίπεδο πάντως του αντιπάλου, σίγουρα προβλημάτισε η επιθετική της νοοτροπία, που παρά τα 3 δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητική. Ούτε ο Μέσι φάνηκε πολύ. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 15/06 κόντρα στη Βοσνία. Ακολουθούν Ιράν (21/06), Νιγηρία (25/06). Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της, όλα φιλικά. Ο Παλάσιο αποχώρησε στο 76’ με μικροτραυματισμό και δίνεται αμφίβολος. Ο Αλεχάντρο Σαμπέλα θα προχωρήσει σίγουρα σε αλλαγές στην επιθετική γραμμή, με πρώτο υποψήφιο τον Ιγκουαΐν. Δύσκολα ο Αγουέρο που είναι επίσης αμφίβολος. Δεν είναι 100% ούτε ο αμυντικός Εζεκιέλ Γκαράι.

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Μονακό), Οριόν (Μπόκα Ζούνιορς), Αντούχαρ (Κατάνια)

Αμυντικοί: Γκαράι (Μπενφίκα), Καμπανιάρο (Ίντερ), Ζαμπαλέτα (Μάν. Σίτι), Ντεμικέλις (Μάν. Σίτι), Ρόχο (Σπόρτινγκ Λ.), Φεντερίκο Φερνάντεζ (Νάπολι), Μπασάντα (Μοντερέι)

Μέσοι: Γκάγκο (Μπόκα), Μπίλια (Λάτσιο), ντι Μαρία (Ρεάλ), Έντσο Πέρεζ (Μπενφίκα), Μάξι Ροντρίγκεζ (Νιούελς Ολντ Μπόις), Αουγκούστο Φερνάντεζ (Θέλτα), Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Ρικάρντο Άλβαρεζ (Ίντερ)

Επιθετικοί: Ιγκουαΐν (Νάπολι), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Παλάσιο (Ίντερ), Αγουέρο (Μάν. Σίτι), Λαβέτσι (ΠΣΖ)

 

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (25η): Το πρόσφατο φιλικό με την Ουρουγουάη ήταν ισορροπημένο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να σκοράρουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (37’, 76’). Το σημερινό φιλικό είναι το τελευταίο πριν από την έναρξη των προκριματικών του Euro 2016. Νο goal τα 8 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Επτά από αυτά ήταν under. Έχασε στα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα, σε κανένα δε σκόραρε.

Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Χαντάνοβιτς (Ίντερ), Μπέλετς (Ολιανένσε), Ομπλάκ (Μπενφίκα)

Αμυντικοί: Μπρέτσκο (Κολωνία), Σάμαρτζιτς (Σερίφ Τιρασπόλ), Μπαλάζιτς (Καρπάτι Λβιβ), Σέσαρ (Κιέβο), Ίλιτς (Χαποέλ Τ.Α.), Γιόκιτς (Βιγιαρεάλ), Στρούνα (ΠΑΣ Γιάννινα), Γιάνζα (Ντομζάλε)

Μέσοι: Μπέτσνικ (Ερυθρός Αστέρας), Κούρτιτς (Τορίνο), Μερτέλι (Μάριμπορ), Κιρμ (Χρόνινχεν), Ίλιτσιτς (Φιορεντίνα), Καμπλ (Σάλτσμπουργκ), Στεφάνοβιτς (Σλασκ Βρότσκλοφ), Λαζάρεβιτς (Κιέβο), Ρότμαν (Ρούνταρ Βελένιε)

Επιθετικοί: Νοβάκοβιτς (Σιμίζου Σ-Παλς), Μπέζιακ (Λουντογκόρετς), Φίρερ (Ρούνταρ Βελένιε)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο Κάτανετς προσπαθεί να χτίσει ένα καλά δομημένο σύνολο, το οποίο όμως δυσκολεύεται να σκοράρει. Η Αργεντινή σίγουρα δε χάνει και η αμυντική της λειτουργία μπορεί να της το επιτρέψει με μηδέν παθητικό. Νο goal στο 1.60 (Stoiximan).


 

 

Novibet.grΠαίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

21:45 ΒΕΛΓΙΟ – ΤΥΝΗΣΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Σταντ Ρουά Μποντουάν, Βρυξέλλες

 

Προϊστορία: 0-1-1

 

ΒΕΛΓΙΟ (11η): Πέτυχε δεύτερη σερί φιλική νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Σουηδία (2-0), παρατεταγμένη με βασικούς και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, με τους Λουκάκου, Αζάρ, Βίτσελ να ξεχωρίζουν. «Η ομάδα είναι έτοιμη» δήλωσε ο Μαρκ Βίλμοτς, ενώ ο αρχηγός Κομπανί εξήρε το εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στους παίχτες, Βελτιώθηκε και αμυντικά, που είναι και η αχίλλειος πτέρνα της. Ήταν άλλωστε το πρώτο παιχνίδι μετά από 7 αγώνες, όπου καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν. Στο προηγούμενο είχε διαλύσει το Λουξεμβούργο με 5-1, αλλά η ΦΙΦΑ το καταχώρησε ως ανεπίσημο, αφού ο Βίλμοτς χρησιμοποίησε 7 αντί για 6 αλλαγές. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ, στο οποίο θα αντιμετωπίσει τη γειτόνισσα της Τυνησίας, Αλγερία (17/06). Ακολουθούν Ρωσία (22/06), Ν. Κορέα (26/06). Σήμερα αναμένεται και πάλι με φουλ ενδεκάδα.

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ατλέτικο), Μινολέ (Λίβερπουλ), Μποσούτ (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Αμυντικοί: Αλντερβέιρελντ (Ατλέτικο), Βερμάλεν (Άρσεναλ), Κομπανί (Μάν. Σίτι), Βερτόγκεν (Τόττεναμ), Φαν Μπούιτεν (Μπάγερν), Λόμπερτς (Ζενίτ), Βάντεν Μπόρε (Άντερλεχτ), Σίμαν (Σταντάρντ Λ.)

Μέσοι: Βίτσελ (Ζενίτ), Ντε Μπρόιν (Βόλφσμπουργκ), Φελαϊνί (Μάν. Γιουν.), Ντεφούρ (Πόρτο), Ντεμπελέ (Τόττεναμ), Τσαντλί (Τόττεναμ)

Επιθετικοί: Λουκάκου (Έβερτον), Αζάρ (Τσέλσι), Μιραλάς (Έβερτον), Μέρτενς (Νάπολι), Οριγκί (Λιλ), Γιανουζάι (Μάν. Γιουν.)

 

ΤΥΝΗΣΙΑ (48η): Στο ντεμπούτο του Λέεκενς στον πάγκο της, παρά τα πολλά νέα πρόσωπα, άφησε καλές εντυπώσεις στο πρόσφατο φιλικό της, επικρατώντας της Ν. Κορέας με 1-0 (Νταουαντί 44’). Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Λέεκενς, ο οποίος είχε οδηγήσει το Βέλγιο στο Μουντιάλ ’98, ενώ έκανε και δεύτερη θητεία στο Βέλγιο το για 2 χρόνια (’10-’12). Δεν έχει χάσει στις δύο αναμετρήσεις της με το Βέλγιο στο παρελθόν. Στο Μουντιάλ 2002 ήταν ισόπαλες με 1-1, ενώ σε φιλικό το ’92 είχε επικρατήσει με 2-1.

Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Μπεν Μουσταφά (Μπιζερτέν), Ντεχιλί (Κλαμπ Αφρικέν), Κασραούι (Σταντ Τινισιέν)

Αμυντικοί: Μπεν Τζεμιά (Λαβάλ), Μπεν Γιούσεφ (Άστρα Γκιούργκιου), Τζεμάλ (Αλ-Φατέχ), Μίκαρι (Λουκέρνη), Μοχσνί (Ρέιντζερς), Γιακούμπι (Κλαμπ Αφρικέν)

Μέσοι: Μπεν Γιαχία (Μερσίν Ιντμανιουρντού), Μπγκουίρ (Σταντ Γκαμπέσιεν), Νταουαντί (Κλαμπ Αφρικέν), Χαμάνι (Αλ Κουβέιτ), Κόρμπι (Αλ Ουάκρα), Νατέρ (Σεν Γκάλεν), Ρετζαϊμπί (Μπιζερτέν), Σαΐντ (Μοναστίρ)

Επιθετικοί: Γκραμπ (Σταντ Γκαμπέσιεν), Τζεμάα (Αλ-Κουβέιτ), Ματλούτι (Μπιζερτέν), Γιουνές (Μπότεφ Πλόβντιβ)

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Οι απαιτήσεις έχουν πλέον ανεβεί κατακόρυφα για το Βέλγιο. Νέα αρχή για την Τυνησία, με τον Λέεκενς να θέλει να αποδείξει πολλά στους συμπατριώτες του. Γκολ-γκολ στo 2,40 (Goalbet).


 

 

Stoiximan.GR:Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

23:00 ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο ΦεντΕξ Φιλντ, Μέρυλαντ, ΗΠΑ

 

Προϊστορία: –

 

ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ (68ο): Έδειξε κατώτερη της Ακτής Ελεφαντοστού σε πρόσφατο φιλικό, όπου βρέθηκε εύκολα να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη βρήκε περισσότερους χώρους, με αποτέλεσμα να καταφέρει να κερδίσει πέναλτι στο 75’ με τον Αγκιλάρ, με τον Άλβαρεζ να γράφει το τελικό 1-2. Μόνο την Αϊτή έχει καταφέρει να κερδίσει στα 8 τελευταία, επίσημα και, χάνοντας 6 από αυτά. Γενικά είναι μια άπειρη ομάδα, με τη συντριπτική πλειοψηφία να αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μόλις δύο οι παίχτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Και οι δύο στην Ουγγαρία. Σε «περιφερειακό» επίπεδο, είχε περάσει ως τρίτη καλύτερη στο CONCACAF Gold Cup από τον όμιλο, αλλά στους «8» διασύρθηκα από τις ΗΠΑ (1-5), δεν είχε καμία τύχη να προκριθεί στο Μουντιάλ, έχοντας Κόστα Ρίκα και Μεξικό στον όμιλο, ενώ στο πιο πρόσφατο Κόπα Σεντροαμερικά τερμάτισε τρίτη. ανάμεσα σε 7 ομάδες.

Τελευταία 5: 1-1-3

Τερματοφύλακες: Χένρι Χερνάντεζ (Ισίντρο Μεταπάν), Ντέρμπι Καρίγιο (Ατλάντα Σίλβερμπακ)

Αμυντικοί: Χαβιέ Γκαρσία (Λουίς Άνχελ Φίρπο), Μίλτον Μολίνα (Ισίντρο Μεταπάν), Τζόναθαν Μπάριος (Ισίντρο Μεταπάν), Αλεξάντερ Μεντόζα (ΦΑΣ), Λαρίν (ΦΑΣ), Λεμούς (ΦΑΣ)

Μέσοι: Μενχιβάρ (Σαν Αντόνιο), Κερέν (Ορλάντο), Σανταμαρία (Μουνισιπάλ), Χάιμε Αλάς (Μπαλέςας Γκαλεάνα), αρτούρο Άλβαρεζ (Βίντεοτον), Αντρές Φλόρες (Ισίντρο Μεταπάν), Νέστον Ρεντέρος (ΦΑΣ), Σέρεν (Γιουβεντούδ Ιντεπεντιέντε), Χέρμπερτ Σόσα (Αλιάνζα)

Επιθετικοί: Μπούργκος (Γκιόρ), Αγκίλα (ΦΑΣ), Λέστερ Μπλάνκο (Λουίς Άνχελ Φίρπο)

ΙΣΠΑΝΙΑ (1η): Το θέμα που απασχολεί περισσότερο του Παγκόσμιους πρωταθλητές, είναι η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής απόψε. Ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει και του επέτρεψε να παίξει μόνο 10 λεπτά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν απέτρεψε στον ντελ Μπόσκε να τον καλέσει στην τελική 23άδα, την οποία αποφάσισε μετά τη φιλική νίκη επί της Βολιβίας με 2-0 (Τόρρες 51’, Ινιέστα 84’). Πειραματική η ενδεκάδα, κλασικό ανακάτεμα της τράπουλας από τον ντελ Μπόσκε, όπως συνηθίζει δηλαδή σε πολλά φιλικά με αδύναμους αντιπάλους. Δύο μέρες αργότερα ανακοινώθηκε η τελική αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ, από την οποία «κόπηκαν» οι αμυντικοί Μορένο (Σεβίλλη), Καρβαχάλ (Ρεάλ), ο μέσος Ιτουράσπε (Μπιλμπάο), ο εξτρέμ Χέσους Νάβας (Μάν. Σίτι) και οι επιθετικοί Γιορέντε (Γιουβέντους), Νεγρέδο (Μάν. Σίτι). Ο Βίγια μια μέρα μετά το φιλικό ανακοινώθηκε από τη νεοσύστατη στο MLS, Νιού Γιορκ Σίτι, αλλά επειδή θα δε θα αγωνιστεί μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν, δόθηκε δανεικός στη Μέλμπουρν Σίτι. Όπως φάνηκε να εννοηθεί, σήμερα θα παραταχθεί με πολύ πιο… βασική ενδεκάδα, αν όχι πλήρως με αυτή που θα κατέβει στο Μουντιάλ. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 13/06 κόντρα στην Ολλανδία. Ακολουθούν Χιλή (18/06) και Αυστραλία (23/06). Εκτός ο αμυντικός Χουανφράν.

Τελευταία 5: 4-0-1

 

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), Ρέινα (Νάπολι), ντε Χέα (Μάν. Γιουν.)

Αμυντικοί: Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Χουανφράν (Ατλέτικο), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)

Μέσοι: Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Νταβίντ Σίλβα (Μάν. Σίτι), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Άρσεναλ), Χουάν Μάτα (Μάν. Γιουν.), Κόκε (Ατλέτικο),

Επιθετικοί: Τόρρες (Τσέλσι), Βίγια (Νιού Γιορκ Σίτι), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Δύσκολα θα αποφύγει τον διασυρμό το Ελ Σαλβαδόρ. Στο 1.75 το over 3.5 (Mybet), στο 2.30 η νίκη με χάντικαπ -3.


 

 

mybet.comΚερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

23:45 ΑΓΓΛΙΑ – ΟΝΔΟΥΡΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Σαν Λάιφ Στέιντιουμ, Φλόριντα, ΗΠΑ

 

Προϊστορία: –

 

ΑΓΓΛΙΑ (10η): Χορταστικός από όλες τις πλευρές ο αγώνας με το Εκουαδόρ, με το ματς να λήγει 2-2 και τις δύο ομάδες νε τελειώνουν με παίχτη λιγότερο. Από νωρίς μπροστά στο σκορ στο το Εκουαδόρ (8’), με τον Ρούνεϊ να ισοφαρίζει με αμφισβητούμενο γκολ, αφού η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του Λάμπερτ. Ο τελευταίος σκόραρε κανονικά το δεύτερο, μετά από ατομική προσπάθεια του Μπάρκλεϊ, με το Εκουαδόρ να πιέζει και να φτάνει στην ισοφάριση στο 70’. Οι αποβολές δόθηκαν σε επεισόδιο στο 79’, για σκληρό μαρκάρισμα του Στέρλινγκ στο Βαλέντσια, ο οποίος έπιασε τον μέσο της Λίβερπουλ από τον λαιμό. Οι δύο παίχτες πάντως δε θα δεχθούν κάποια τιμωρία ενόψει Μουντιάλ. Ο Χόντγκσον έκανε όπως υποσχέθηκε, αλλάζοντας τα 9/11 της ομάδας και δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Σήμερα πάντως θα επανέλθει με βασικούς, όπως και στο 3-0 κόντρα στο Περού. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 14/06 κόντρα στην Ιταλία. Ακολουθούν Ουρουγουάη (19/06), Κόστα Ρίκα (24/06). Εκτός ο Τσάμπερλεϊν.

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάν. Σίτι), Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Φόρστερ (Σέλτικ)

Αμυντικοί: Τζόνσον (Λίβερπουλ), Μπέινς (Έβερτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Σμόλινγκ (Μάν. Γιουν.), Τζόουνς (Μάν. Γιουν.), Σο (Σαουθάμπτον)

Μέσοι: Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Λάμπαρντ (Τσέλσι), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Μίλνερ (Μάν. Σίτι), Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Σαουθάμπτον), Μπάρκλεϊ (Έβερτον)

Επιθετικοί: Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ρούνεϊ (Μάν. Γιουν.), Γουέλμπεκ (Μάν. Γιουν.), Λάμπερτ (Σαουθάμπτον)

 

ΟΝΔΟΥΡΑ (33η): Αρκετές οι αλλαγές που δοκιμάζει ο εκλέκτορας Λουίζ Σουάρεζ, με στόχο να βρει το πιο ανταγωνιστικό σχήμα για τα γήπεδα της Βραζιλίας, αλλά ούτε κόντρα στην Τουρκία, ούτε κόντρα στο Ισραήλ φαίνεται πως το βρήκε, χάνοντας και από τις δύο. Από τους Τούρκους με 0-2, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-4 από τους Ισραηλινούς, από τους οποίους ήταν ελαφρώς καλύτερη. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ. Ελάχιστες οι πιθανότητες διάκρισης. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 15/06 κόντρα στη Γαλλία. Ακολουθούν Εκουαδόρ (21/06), Ελβετία (25/06). Μετράει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία, επίσημα και μη (1-2-3). Από αυτά τα 5 ήταν over, τα 4 over 3,5.

Τελευταία 5: 3-1-1

 

Τερματοφύλακες: Βαγιαδέρες (Ολίμπια), Εσκομπέρ (Ολίμπια), Λουίς Λόπεζ (Ρεάλ Εσπάνια)

Αμυντικοί: Μάινορ Φιγκερόα (Χαλ), Βίκτορ Μπερνάντεζ (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς), Ιζαγκίρε (Σέλτικ), Οσμάν Τσάβεζ (Κινγκντάο Τζονούν), Χουάν Κάρλος Γκαρσία (Γουίγκαν), Μπέκελες (Ολίμπια), Περάλτα (Ρέιντζερς), Χουάν Πάμπλο Μόντες (Μοτάγκουα)

Μέσοι: Γουίλσον Παλάσιος (Στόουκ), Όσκαρ Γκαρσία (Χιούστον Ντινάμο), Χορχέ Κλάρος (Μοτάγκουα), Μάρβιν Τσάβεζ (Σίβας), Ρόζερ Εσπινόζα (Γουίγκαν), Μάριο Μαρτίνεζ (Χερεντιάνο), Λουίς Γκαρίδο (Ολίμπια), Ναχάρ (Άντερλεχτ)

Επιθετικοί: Κάρλο Κόστλι (Ρεάλ Εσπάνια), Τζέρι Μπένγκτσον (Νιού Ίνγκλαντ), Τζέρι Παλάσιος (Αλαζουελένσε), Ρόνι Μαρτίνεζ (Ρεάλ Σοσιεδάδ/Ονδούρα)

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Αγγλία πείθει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αν δεν τεθεί θέμα ξεκούρασης των παιχτών από τον Χόντγκσον, τότε περιμένουμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση, από πλευράς Άγγλων. Στο 1.95 το over (Stoiximan).


 

 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

01:00 ΗΠΑ – ΝΙΓΗΡΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Έβερμπανκ Φιλντ, Τζάκσον, Φλόριντα, ΗΠΑ

 

Προϊστορία: –

 

ΗΠΑ (13η): Εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις ευκαιρίες της κόντρα στην Τουρκία, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ των Τζόνσον (26’), Ντέμπσεϊ (52’), με τους Τούρκους να μειώνουν στο 90’ με πέναλτι. Σημαντική η νίκη για τον Κλίνσμαν, κόντρα σε μια ομάδα που πήγαινε από νίκη σε νίκη στα φιλικά, η οποία όμως είχε επιβαρυνθεί αρκετά από τα συνεχόμενα φιλικά και τις μετακινήσεις. Πηγαίνει με καλή ψυχολογία στη Βραζιλία, με τις δύο νίκες στα φιλικά (Αζερμπαϊτζάν η προηγούμενη), να έχουν καταλαγιάσει τη θύελλα για τη μη-κλήση του αρχηγού και ρέκορντμαν Ντόνοβαν. Κόντρα στη Νιγηρία αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 16/06 κόντρα στη Γκάνα. Ακολουθούν Πορτογαλία (22/06), Γερμανία (26/06). Στα 5 τελευταία φιλικά που έδωσε έχασε μόνο από την Ουκρανία (3-1-1).

Τελευταία 5: 3-1-1

Τερματοφύλακες: Χάουαρντ (Έβερτον), Γκούζαν (Άστον Βίλλα), Ριμάντο (Ρεάλ Σολτ Λέικ)

Αμυντικοί: Γεντλίν (Σιάτλ), Ομάρ Γκονζάλεζ (ΛΑ Γκάλαξι), Μπέσλερ (Κάνσας), Μπρουκς (Χέρτα), Μπίσλι (Πουέμπλα), Κάμερον (Στόουκ), Τσάντλερ (Νυρεμβέργη), Τζόνσον (Γκλάντμπαχ)

Μέσοι: Μπράντλεϊ (Τορόντο), Ντίσκερουντ (Ρόζενμποργκ), Μπεντόγια (Ναντ), Τζόουνς (Μπεσικτάς), Ντέιβις (Χιούστον), Μπέκερμαν (Ρεάλ Σολτ Λέικ), Γκριν (Μπάγερν), Ζούσι (Κάνσας)

Επιθετικοί: Ντέμπσεϊ (Σιάτλ), Άρον Γιόχανσον (Άλκμααρ), Άλτιντορ (Σάντερλαντ), Βοντολόφσκι (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς)

 

ΝΙΓΗΡΙΑ (44η): Ανοιχτό παιχνίδι με ωραίο ρυθμό το φιλικό κόντρα στην Ελλάδα, το οποίο έληξε ισόπαλο με 0-0, με τους Έλληνες να φτάνουν περισσότερες φορές με αξιώσεις κοντά στο γκολ και να έχουν καλύτερη συνολική εικόνα. Καλύτεροι στο γήπεδο για τους Νιγηριανούς οι Όμπι Μίκελ και Ονάτσι, που απείλησαν αρκετές φορές από μακρινή απόσταση, από κει και πέρα η υπόλοιπη ομάδα κινήθηκε στη μετριότητα. Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνας της, ο Κέσι κράτησε άλλαξε τους 10 από τους 11. Σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εμφάνιση, τονίζοντας όμως ότι τα λάθη διορθώνονται στα φιλικά και ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης για την ομάδα του. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία σε φιλικό. Προηγουμένως είχε φέρει 2-2 με τη Σκωτία, σε ένα ματς που θεωρήθηκε ύποπτο από τη ΦΙΦΑ, ενώ αρχές Μαρτίου έμεινε στο 0-0 με το Μεξικό. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 16/06 κόντρα στο Ιράν. Ακολουθούν Βοσνία (22/06), Αργεντινή (25/6). Αμφίβολος ο μπακ Έλντερσον, που αποχώρησε τραυματίας στο ματς με την Ελλάδα.

Τελευταία 5: 1-3-1

 

Τερματοφύλακες: Ενιεάμα (Λιλ), Ετζίντε (Χαποέλ Μπιρ Σίβα), Αγκμπίμ (Γκόμπε Γιουνάιτεντ),

Αμυντικοί: Γιόμπο (Νόριτς), Έλντερσον (Μονακό), Αμπρόουζ (Σέλτικ), Ομποαμπόνα (Ρίζεσπορ), Εγκουέκουε (Γουάρι Γουλβς), Ομερούο (Μίντλεσμπρο), Οσανίουα (Ασντόντ), Οντουνλάμι (Σάνσαϊν Σταρς)

Μέσοι: Όμπι Μίκελ (Τσέλσι), Ονάτσι (Λάτσιο), Μπα (Σερκλ Μπαστιά), Νόσα Ιγκιεμπόρ (Μπέτις), Γκάμπριελ (Μπέβερεν)

Επιθετικοί: Μούσα (ΤΣΣΚΑ Μ.), Μόουζες (Λίβερπουλ), Οντουαμαντί (Μπρέσια), Οντεμγουίγκι (Στόουκ), Εμενίκε (Φενέρμπαχτσε), Σόλα Αμεόμπι (Νιούκαστλ), Ουτσέμπο (Σερκλ Μπριζ)

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο πεισματάρης Κλίνσμαν θέλει ακόμα μία καλή εμφάνιση για να κλείσει τα στόματα όσων των αμφισβητούν. Η Νιγηρία έχει κάνει πολλές δοκιμές στα δύο πρόσφατα φιλικά της και δε μας δίνει καθαρή εικόνα. Ανοιχτό το παιχνίδι, η πλάστιγγα γέρνει προς τους Αμερικανούς, που παίζουν σπίτι τους μπροστά στο κοινό και που δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση. Άσος στο 2.15 (Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

MEGA DEAL!!! Εσύ διαλέγεις το ΔΩΡΟ σου

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις