Βραζιλία: Μάχες παντού

 

17.00 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Προϊστορία: 12-6-7
Πέρυσι: ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 2-2

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασε στις δύο διαδοχικές ήττες του πρωταθλήματος η Σάο Πάολο και το νικηφόρο 4-0 στην έδρα της Βάσκο Ντα Γκάμα τα λέει όλα. Επιβλητική νίκη για την ομάδα του Κάρλος Οσόριο, που επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών και πήρε μεγάλη ώθηση για την κρίσιμη συνέχεια. Μπροστά στο κοινό της παραμένει αήττητη (4-2-0), σερί που θέλει να διευρυνθεί. Τραυματίες παραμένουν ο δεξιός μπακ Μπρούνο (9 συμ.) και ο αριστερός μπακ Καρλίνιος (6 συμ.).

Εντός: 4-2-0
Γκολ: 17-11
Τελευταία 5: 1-2-2

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια, όπου έληξαν αμφότερα χωρίς γκολ (0-0). Αρχικά απέναντι στην Τζόινβιλ και μεσοβδόμαδα με την Πόντε Πρέτα, δύο αποτελέσματα που μόνο θετικά δεν ήρθαν στις τάξεις της Κοριτίμπα. Εξάλλου, παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, ενώ δεν έχει σκοράρει καν στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Μέσα σε όλα έρχεται και το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Σάο Πάολο, όπου πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να πάρει αποτέλεσμα. Τραυματίες οι μέσοι Κάσερες (4 συμ.), Ροζινέι (3 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ρούι (7 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 0-1-5
Γκολ: 7-14
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δύσκολα να γκελάρει σε αυτό το ματς η Σάο Πάολο, αφού η Κοριτίμπα δεν βλέπεται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αναμενόμενο και το 1,55 του άσου από τον Stoiximan.


 

BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

22.00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Προϊστορία: 7-6-14
Πέρυσι: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 0-3

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Π.: Είχε εξ’ ορισμού δύσκολη αποστολή στην έδρα της Κορίνθιανς, όπου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστέσεων και γνώρισε την ήττα με 2-0. Δέχθηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και οι όποιες προσπάθειες να σκοράρει αποδείχθηκαν άκαρπες. Στα κάτω της η ομάδα του Μίλτον Μέντες, αφού μετρά τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για το πρωτάθλημα και όπως ήταν λογικό έχασε πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Για το ματς με την Φλουμινένσε θα λείψει σίγουρα ο τραυματίας μέσος Ντέιβιντ (2 συμ.).

Εντός: 5-1-0
Γκολ: 15-14
Τελευταία 5: 1-1-3

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Αντιθέτως, η Φλουμινένσε βρίσκεται στα καλύτερα της και το απέδειξε, με το υπέρ της εντός έδρας 1-0 επί της πρωταθλήτριας Κρουζέιρο. «Χρυσός» σκόρερ ο Σκάρπα στο 74′, δίνοντας στην ομάδα του τρεις υπερπολύτιμους πόντους. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια για την «Φλου», διάστημα που παραμένει αήττητη (4-1-0), που είναι σαφώς το καλύτερο φετινό της σερί. Έτσι, σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως δίνει ένα σημαντικό τεστ σήμερα, για το τι μπορεί να καταφέρει σαν ομάδα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την πάντα υπολογίσιμη Ατλέτικο Παραναένσε. Τραυματίες οι μέσοι Βινίσιους (9 συμ./3 γκολ) και Ρομπέρτ (1 συμ.).

Εκτός: 2-1-2
Γκολ: 15-10
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Έδρα θα στηρίξουμε και εδώ, με την Ατλέτικο Παραναένσε να θέλει την επιστροφή της στις νίκες. Ο άσος πληρώνει 2,10 στην Mybet.


 

Interwetten.gr – Το Νο1 σε SmartPhone & Tablet!!!

22.00 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΓΚΟΪΑΣ

Προϊστορία: 14-5-9
Πέρυσι: ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΓΚΟΪΑΣ 2-1

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και αυτό αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την εικόνα της στην βαθμολογία. Μεσοβδόμαδα, επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Φλουμινένσε και ήταν η τέταρτη στην τελευταία πεντάδα αγώνων (1-0-4). Ιδιαιτέρως κρίσιμο το σημερινό ματς με την Γκοϊας, καθώς η ομάδα του Λουξεμπούργκο δεν έχει περιθώρια για περισσότερες απώλειες. Απουσιάζουν ο αμυντικός Ροντρίγκο και οι μέσοι Σαβιέρ (5 συμ./1 γκολ), Φαρίας (2 συμ.), Άλισον (4 συμ.) και Ζουντιβάν (1 συμ.).

Εντός: 2-1-2
Γκολ: 11-11
Τελευταία 5: 1-0-4

ΓΚΟΪΑΣ: Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν περίμενε ένα εντυπωσιακό και συνάμα νικηφόρο 4-1 εντός έδρας επί της Σάντος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε και ο Ζουλίνιο Καμάργκο ως ο νέος της προπονητής και έτσι η Γκοϊας πραγματοποιεί νέο ξεκίνημα, με στόχο να πάει πολύ καλύτερα από εδώ και στο εξής. Για το ματς με την πρωταθλήτρια Κρουζέιρο, εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο δεξιός μπακ Έβερτον (6 συμ.).

Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 11-11
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δύσκολο ματς και οι δυσκολίες του παιχνιδιού δεν αντικατοπτρίζονται από τις αποδόσεις που δίνονται. Προβάδισμα πάντως στον άσο του 1,58 από την Goalbet.


 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο. 

22.00 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Προϊστορία: 13-7-10
Πέρυσι: ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 1-0

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Τεράστιο διπλό για την Φλαμένγκο, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ιντερνασιονάλ με 2-1. Σεφτέ με το «καλημέρα» στα γκολ από τον Γκερέρο, που σκόραρε στο 11′, ενώ την σκυτάλη παρέλαβε στο 66′ ο Έβερτον. Άμεση επιστροφή στα τρίποντα για την Φλαμένγκο, που όμως πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση της στην συνέχεια, αν θέλει να ελπίζει για ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία. Λόγων συμβολαίου δεν υπολογίζονται οι επιθετικοί Έμερσον (5 συμ./1 γκολ), Γκερέρο (3 συμ./1 γκολ). Τραυματίας ο τερματοφύλακας Πάουλο Βίκτορ (7 συμ.).

Εντός: 1-1-3
Γκολ: 12-16
Τελευταία 5: 2-0-3

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Σοβαρή όσο ποτέ στο δύσκολο μεσοβδόμαδο εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο Παραναένσε και «καθαρή» νίκη με 2-0. Σκόραρε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ενώ τα πήγε περίφημα αμυντικά σε ακόμη ένα παιχνίδι. Εξάλλου, δεν δέχεται γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές, ενώ μετράει αήττητο τεσσάρων αναμετρήσεων (3-1-0). Τα αποτελέσματα αυτά την έφεραν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στο -3 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο δύσκολο παιχνίδι με την Φλαμένγκο, αφού επιστρέφει και ο μέσος Κριστιάν.

Εκτός: 2-2-2
Γκολ: 12-8
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σοβαρές και φορμαρισμένες ομάδες, που δεν δέχονται με τίποτα γκολ. Το under 2,5 στο 1,64 από την Interwetten.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις