Pin It


Η εταιρία της Paysafecard ανακοίνωσε αύξηση εσόδων για το 2015

Η Paysafe Group ξεπέρασε τους στόχους των εσόδων το 2015

Το Paysafe Group, η εμπορική επωνυμία του Optimal Payments των καρτών Paysafecard, ανακοίνωσε ότι αναμένει να ξεπεράσει τις προσδοκίες της αγοράς σχετικά με τις οικονομικές της επιδόσεις κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2015. Σε μια ελεγχόμενη αναπροσαρμογή των εμπορικών συναλλαγών, ο πάροχος λύσεων online πληρωμών ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της για την περίοδο 12 μηνών, θα ανέλθουν σε περίπου 600 εκατομμύρια $ (€ 550.900.000),

Η Paysafe είπε η αύξηση αυτή έγινε λόγω της ισχυρής ανάπτυξης σειράς προϊόντων της εταιρείας κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, με τα έσοδα κατά την περίοδο αυτή, να είναι περίπου 380 εκατομμύρια $. Εν τω μεταξύ, Η Paysafecard αποκάλυψε επίσης ότι τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη προ τόκων, φόρων, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) για το σύνολο του έτους αναμένεται να ανέλθει σε περίπου 150 εκατομμύρια $.

Ο Joel Leonoff, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Paysafe, δήλωσε: «Αυτή ήταν μια μετασχηματιστική χρονιά για την επιχείρησή μας. Τα έσοδα και και τα κέρδη έχουν αυξηθεί σημαντικά και η απόκτηση της Skrill μας ενισχύει σημαντικά παγκόσμια, η Paysafecard λειτουργεί σήμερα σε περισσότερες αγορές και γεωγραφικές περιοχές από ποτέ.

Η Ελληνική Κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει σε αδειοδοτήσεις στα online τυχερά παιχνίδια

Η Ελληνική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται να προχωρήσει σε προτάσεις για την αναθεώρηση του καθεστώτος αδειοδότησης της χώρας όσον αφορά τα τυχερά παιχνίδια. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει τώρα να αναπτύξει ένα σύστημα μέσω του οποίου θα γίνεται αδειοδότηση απευθείας και θα κοστίσει 3.000.000 € (3.300.000 $) για μια περίοδο πέντε ετών, με τους αδειοδοτημένους φορείς θα προκαταλάβουν ελάχιστο φόρο ύψους 1 εκατομμυρίου € ανά έτος. Ακριβής φορολογικοί συντελεστές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ενώ η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη προσδιορίσει αν πρόκειται για αθλητικό στοίχημα, καζίνο ή πόκερ.

Ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης είπε ότι το σχέδιο θα μπορούσε να δημιουργήσει έως και 500 εκατομμυρίων € ετησίως στην οικονομία της χώρας. Το 2011, περίπου 24 εταιρίες στοιχημάτων, έλαβαν προσωρινές άδειες στη χώρα, μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες δεν θέλησαν να πάρουν την άδεια.

Η πιο επιτυχημένη χρονιά της Interwetten to 2015

O Werner Becher, εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας στοιχήματος Interwetten, είπε ότι το 2015 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της εταιρίας, με την εταιρία να είναι σε θέση να επιτύχει αύξηση των εσόδων και στον κύκλο εργασιών. Τα καθαρά έσοδα τυχερών παιχνιδιών για τους 12 μήνες έως 31 Δεκεμβρίου διαμορφώθηκαν στα εκατομμύρια € 50,2 (54,4 εκατομμύρια $), μια αύξηση της τάξης του 21% επί του ποσού που δημοσιεύτηκε τον προηγούμενο χρόνο. Τα ακαθάριστα έσοδα των τυχερών παιχνιδιών ήταν κατά 19% αυξημένα στο έτος σε € 55 εκατομμύρια, ενώ ο κύκλος εργασιών στο στοίχημα αυξήθηκαν κατά 20% στα € 951 εκατομμύρια.

Ο Becher δήλωσε ότι η εταιρεία είναι σε θέση να δημοσιεύσει αυτά τα θετικά στοιχεία παρά το γεγονός ότι η Interwetten.gr αποσύρθηκε από διάφορες ευρωπαϊκές αγορές κατά το προηγούμενο έτος.
«Κανονιστικοί όροι μας ανάγκασε να αποχωρήσουμε από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουγγαρία, την Πορτογαλία και τη Βουλγαρία το περασμένο έτος”, δήλωσε ο Becher. “Ευτυχώς καμία από αυτές τις χώρες δεν ήταν στις βασικές αγορές της Interwetten.
“Παρ ‘όλα αυτά, χάρη στις μεγάλες επενδύσεις σε μοναδικά προϊόντα και η αυξημένη αποδοτικότητα στην στρατηγικής μας marketing, το 2015 θα μείνει μακράν ως η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της εταιρείας.”

Είμαι ο BetCeo και είμαι καλά!!! Έχω το πάμε στοίχημα στην ζωή μου μόνο για χαβαλέ και μου αρέσει η διαδικασία τόσο πριν όσο και μετά τα προγνωστικά στοιχήματος μου. Τον ελεύθερο χρόνο μου δεν κάνω τίποτα γιατί δεν έχω χρόνο!!!!

Κατηγορίες: Bookmakers News

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

Δείτε Επίσης

POPULAR MUST READ

Λάβετε τα άρθρα μας στο email σας

Please wait...

Thank you for signing up!

Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας. Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114 Ελληνικό Αθλητικό Forum
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ειδήσεις και προγνωστικά για το στοίχημα, τις στοιχηματικές εταιρείες, το πάμε στοίχημα και γενικά το ποδόσφαιρο και όλα τα σπορ σε Ελλάδα και εξωτερικό.