Pin It


Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό το πόκερ

Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό το πόκερ

Ένα στοιχείο σχετικά με το πόκερ που προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι στην πραγματικότητα κανείς δεν το καταλαβαίνει πλήρως.

Προφανώς και έχουμε παίκτες που παίζουμε καλύτερα από άλλους παίκτες, αλλά δεν υπάρχει κομπιούτερ που να μπορεί να κερδίσει έναν πολύ καλό παίκτη πόκερ όπως επίσης δεν υπάρχει μία σταθερή μαθηματική ανάλυση για να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει.

Εάν το συγκρίνουμε αυτό με ένα άλλο πολύ δημοφιλές παιχνίδι – το τάβλι – θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν έντονες διαφορές. Από την μία έχουμε ένα παιχνίδι που έχει λυθεί κατά μεγάλο ποσοστό, που καταλαβαίνουμε ποιες κινήσεις είναι σωστές και σε ποια σημεία, και ποιες μαθηματικές αρχές θα μας οδηγήσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με μερικές τακτικές κινήσεις και λίγη παρατήρηση, οι κορυφαίοι υπολογιστές μπορούν να κερδίσουν ακόμα και τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο έχοντας το συγκεκριμένο μαθηματικό υπόβαθρο.

BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Οι υπολογιστές δεν νικούν τους ανθρώπους στο πόκερ

Στο πόκερ αντιθέτως, πολύ σπάνια έχουμε κομπιούτερς να νικούν τους ανθρώπους. Το μείγμα μαθηματικών και ψυχολογίας που υπάρχει στο πόκερ, καθιστά το συγκεκριμένο παιχνίδι σχεδόν αδύνατο να διαχειριστεί από μία μονοδιάστατη μηχανή, παρά μόνο από το πολυδιάστατο ανθρώπινο μυαλό. Η πλειοψηφία των τακτικών του πόκερ δεν στηρίζεται σε μαθηματικά και στην θεωρία του παιχνιδιού, αλλά στην κατανόηση συγκεκριμένων στρατηγικών που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.

Μπορούμε να μιλήσουμε για implied odds ενός συγκεκριμένου χεριού, ή τους λόγους που μας οδηγούν σε ένα ποντάρισμα αλλά ποτέ δεν θα μπορέσουμε αν τους αναλύσουμε και να τους επεξηγήσουμε πλήρως. Υπάρχουν βέβαια πολύ λόγοι για τους οποίους συγκεκριμένες κινήσεις χαρακτηρίζονται ως «καλές» αλλά αυτό μπορεί εύκολα να ανατραπεί όσο το παιχνίδι εξελίσσεται.

Το πόκερ άλλαξε

Εάν πάρουμε κάποιον από την εποχή των 80’s και τον βάλουμε να παίξει σε σημερινά τουρνουά Hold’em θα χαρακτηρίσει το παιχνίδι ως εξαιρετικά επιθετικό. Θα νομίζει ότι όλα αυτά τα πονταρίσματα με μέτρια φύλλα μπορούν μόνο να του αποφέρουν κέρδος αλλά εάν καθίσει και παίξει θα γίνει πολύ γρήγορα έρμαιο της παρατηρητικότητας και της τακτικής των σύγχρονων παικτών.

Χωρίς να υπάρχει ένα πλήρες μαθηματικό και θεωρητικό υπόβαθρο για το πόκερ, δεν μπορούμε ποτέ να μάθουμε πόσα πολλά γνωρίζουμε για αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να καταφέρουμε να βαθμολογήσουμε τον εαυτό μας και να τον κατατάξουμε με βάση την σημερινή κλίμακα ικανοτήτων, αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε σε τι ποσοστό επί του συνόλου του παιχνιδιού βρισκόμαστε.

Κατηγορίες: Poker

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως..

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114