Παρι Σεν Ζερμεν – Μιλαν προγνωστικα 🔼 25/10/2023

Χωρισμένες με έναν βαθμό στο λεγόμενο «Group of Death» του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μίλαν συναντιούνται στο Παρκ ντε Πρενς, την Τετάρτη. Εν όψει του αντίστροφου αγώνα του επόμενου μήνα στην Ιταλία, οι ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Παρίσι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να στοχεύει να ανακάμψει από την ήττα την τελευταία φορά, και τη Μίλαν να επιδιώκει την πρώτη της νίκη.

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

Ενίσχυση Στοιχήματος* για τα νέα μέλη της Bet365.gr

*New Players only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Από βαριά ήττα η Παρί Σεν Ζερμέν

Δέχτηκε τέσσερα γκολ σε αγώνα ομίλου Champions League για πρώτη φορά σε περισσότερα από 20 χρόνια, η Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη ένα χτύπημα από τη Νιούκαστλ νωρίτερα αυτό το μήνα, καθώς τα ελαττώματα της πρωταθλήτριας Γαλλίας αποκαλύφθηκαν ξανά και ξανά στο θορυβώδες Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Αφού έμεινε πίσω πριν την ανάπαυλα, κάθε ελπίδα για επιστροφή ουσιαστικά έληξε στο 50ο λεπτό, και παρά το γεγονός ότι ο Λικά Ερναντέζ μείωσε το έλλειμμα αμέσως μετά, το καθυστερημένο χτύπημα του Φάμπιαν Σερ οδήγησε τους πρωταθλητές Γαλλίας σε μια θλιβερή ήττα με 4-1.

Αν και άφθονη περιφρόνηση μετά τον αγώνα επιφυλάχθηκε για αρκετούς αστέρες που απέτυχαν να αποδώσουν στο καλύτερό τους επίπεδο, πολλοί οπαδοί αμφισβήτησαν την τακτική του προπονητή Λουίς Ενρίκε, ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να εγκατασταθεί στο νέο του περιβάλλον.

Μόνο η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να υπερηφανεύεται για το υψηλότερο μέσο όρο κατοχής στο Champions League αυτής της σεζόν και το μερίδιο 73% της Παρί έναντι της Νιούκαστλ ήταν το τρίτο υψηλότερο, αλλά όπως και οι Ισπανικές ομάδες του Ενρίκε του πρόσφατου παρελθόντος, αυτό δεν μεταφραζόταν πάντα σε θετικά αποτελέσματα.

Ο σύλλογος της Ligue 1 ξεκίνησε με μια εντός έδρας νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά αφού δεν έχει χάσει συνεχόμενα παιχνίδια στην φάση των ομίλων από το 2004 – όταν για τελευταία φορά απέτυχε να περάσει στους γύρους των νοκ άουτ – θα θέλει να αποφύγει μια τέτοια μοίρα αυτή την εβδομάδα.

Ως απάντηση στην αποτυχία τους στην Αγγλία, οι παίκτες του Ενρίκε έκτοτε σημείωσαν συνεχόμενες νίκες πρωταθλήματος και από τις δύο πλευρές του διεθνούς διαλείμματος – πιο πρόσφατα νίκησαν το Στρασβούργο με 3-0 το Σάββατο, όταν ο Κίλιαν Μπαπέ άνοιξε το σκορ με πέναλτι – και κινήθηκε σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο, Μονακό.

Οι Παριζιάνοι μπορούν τώρα να αυξήσουν τις ελπίδες τους με μια επιτυχία στο Παρκ ντε Πρενς, όπου από τότε που συμμετέχουν συνεχώς στο Champions League πριν από 11 χρόνια έχουν χάσει μόνο ένα από τα 34 παιχνίδια των ομίλων, κερδίζοντας σε τουλάχιστον 27 περιπτώσεις.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να τερματίσουν την ξηρασία τους απέναντι στη Μίλαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης για να το κάνουν, έχοντας χάσει και τα δύο σκέλη στον ημιτελικό μεταξύ των συλλόγων του 1995 και δύο φορές ισοπαλία το 2000-01.

Αν και δεν τους έλειψαν πολύ στη νίκη του Σαββάτου με 3-0, η τετράδα της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουσμάν Ντεμπελέ, Αχράφ Χακίμι, Λαιβίν Κουρζάουα και Ραντάλ Κόλο Μουάνι επιστρέφουν όλοι από τιμωρία για τη σύγκρουση με τη Μίλαν.

Ωστόσο, οι Πρεσνέλ Κιμπεμπέ και Νούνο Μέντες είναι εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού, ενώ η συμμετοχή του Μάρκο Ασένσιο είναι αμφίβολη λόγω προβλήματος στο πόδι.

Ξεκινώντας από την καρδιά της οπισθοφυλακής των γηπεδούχων, ο πρώην αμυντικός της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ κέρδισε 11 και έχασε μόνο τέσσερα από τα προηγούμενα παιχνίδια του εναντίον της Μίλαν, ενώ ο τερματοφύλακας Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα συναντά την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του.

Ο Κίλιαν Μπαπέ ηγείται στον σύλλογο, έχει συμμετάσχει σε περισσότερα γκολ στους ομίλους του Champions League από οποιονδήποτε άλλο παίκτη (26 δικά του και 20 ασίστ), με μέσο όρο συμμετοχής κάθε 65 λεπτά.

Δύσκολη αποστολή για την Μίλαν

Όχι μόνο η Μίλαν είχε την προϊστορία με τον μέρος της, αλλά έχασε επίσης μόνο τρεις από τις 16 αναμετρήσεις τους στο Champions League με Γαλλικές ομάδες – κυρίως τον τελικό του 1993 εναντίον της Μαρσεϊγ. Φέτος όμως, χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα, μετά από διαδοχικές ισοπαλίες 0-0 για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Πράγματι, συμπεριλαμβανομένης της ήττας με 3-0 από την Ίντερ στα ημιτελικά της περασμένης σεζόν, οι Ροσονέρι δεν έχουν πλέον σκοράρει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες τους στο Champions League – το μεγαλύτερο σερί του συλλόγου χωρίς γκολ στη μακρά ιστορία της, στην Ευρώπη.

Η σαφής έλλειψη ευστοχίας έχει αποδειχθεί δαπανηρή μέχρι στιγμής, καθώς μόνο η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης είχαν περισσότερα σουτ από τη Μίλαν, αλλά οι Ιταλοί παραμένουν χωρίς γκολ μετά το αδιέξοδο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ την δεύτερη αγωνιστική.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν έχει δεχτεί γκολ στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της φάσης των ομίλων, επομένως οι επτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα πρέπει να αποδειχθούν σκληροί αντίπαλο, για την Παρί.

Το θέμα του να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή συνεχίστηκε το βράδυ της Κυριακής, καθώς η Γιουβέντους, έφυγε από το Μεάτσα με νίκη 1-0, αφού οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 10 παίκτες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Λόγω απουσιών, ο τρίτος τερματοφύλακας Αντόνιο Μιράντε μπήκε στην αρχική ενδεκάδα, αλλά νικήθηκε μόνο από ένα σουτ που εκτράπηκε από τον πρώην μέσο της Μίλαν, Μανουέλ Λοκατέλι, ο οποίος αξιοσημείωτα είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ, στο αντίστοιχο παιχνίδι επτά χρόνια πριν.

Η ήττα ήταν η δεύτερη για τη Μίλαν σε εννέα αγώνες της Serie A αυτή τη σεζόν – η άλλη με 5-1 από την Ίντερ – αλλά έχει κερδίσει όλους τους άλλους και βρίσκεται ακριβώς πίσω από τους αντιπάλους της πόλης, στη βαθμολογία. Σε μια εβδομάδα που θα συναντήσουν επίσης τη Νάπολι, μένει να δούμε αν οι Ροσονέρι μπορούν τώρα να κερδίσουν ομάδες παρόμοιου αναστήματος.

Ο Μάρκο Σπορτιέλο, ο Σάμιουελ Τσουκουέζε, ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και ο μακροχρόνιος απόντας Ισμαέλ Μπενασέρ είναι όλοι εκτός δράσης για την Μίλαν, αλλά ο πρώτος τερματοφύλακας Μάικ Μενιάν επιστρέφει μετά από τιμωρία της Serie A.

Ο συμπατριώτης του Γάλλος Τεό Ερναντέζ – αδερφός του Λικά Ερναντέζ της Παρί – θα μπει και πάλι στην αρχική ενδεκάδα στο Παρίσι, όπου ο Ράντε Κρούνιτς θα μπορούσε να ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή αφού έκανε μια μικρή εμφάνιση από τον πάγκο εναντίον της Γιούβε.

Παρά την αποτυχία να βρουν δίχτυα την Κυριακή, η προτιμώμενη επιθετική τριάδα των Ροσονέρι, Ραφαέλ Λεάο, Ολιβιέ Ζιρού και Κριστιάν Πούλισιτς θα πρέπει να παραμείνει άθικτη.

Παρι Σεν-Ζερμεν – Μιλαν προγνωστικα Champions League

Under 2,5 @@ 2,10 (Novibet.gr)

Εκτός από την κατάρρευσή της στο Derby della Madonnina, η Μίλαν ξέρει πώς να κρατά τα πράγματα σφιχτά όταν απαιτείται και έφτασε κοντά στο να σημειώσει ένα τέταρτο σερί μηδέν στην άμυνα, σε όλες τις διοργανώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ως εκ τούτου, ακόμη και τα επιθετικά αστέρια των Γάλλων, μπορεί να δυσκολευτούν να σκοράρουν περισσότερα από μία φορά, με την ισοπαλία να είναι πιθανή. Θα ρισκάρω με τα λίγα γκολ, με το under 2,5, να μας προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στην Novibet.gr.

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi