Ιντερ – Ουντινεζε προγνωστικα στοιχημα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ιντερ vs Ουντινεζε προγνωστικα στοιχηματος Serie A

Καθώς συνεχίζει την επιδίωξή της, για την υπεράσπιση του πρωταθλήματος, η Ίντερ υποδέχεται την Ουντινέζε στο Γήπεδο Τζιουζέπε Μεάτσα του Μιλάνου την Κυριακή. Οι Νερατζούρι που βρίσκονται την τρίτη θέση επέστρεψαν στις νίκες στα μέσα της εβδομάδας, ενώ οι επισκέπτες τους άντεξαν ένα έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για να γλιστρήσουν πιο κοντά στη ζώνη πτώσης της Serie A.Ισχυθρό φαβορί στα σημερινά Ιντερ – Ουντινεζε προγνωστικα στοιχημα Serie A.

Δεν πρέπει να χάσει επαφή με την κορυφή η Ίντερ

Τα γκολ των παικτών της ομάδας Ντανίλο Ντ’ Αμπρόσιο (3 συμ./1 γκολ) και Φεντερίκο Ντιμάρκο (9 συμ./2 γκολ) πρόσφεραν μια σημαντική νίκη της Ίντερ στην ανεβασμένη Έμπολι το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ανακτήθηκε η ψυχραιμία τους μετά την ήττα από τη Λάτσιο και την ανατροπή της τελευταίας στιγμής στο Derby d’Italia.

Ο προπονητής Σιμόνε Ιντζάγκι εξέτισε ποινή αποκλεισμού λόγω της λυσσασμένης αντίδρασής του σε μια καθυστερημένη ισοφάριση της Γιουβέντους το περασμένο Σαββατοκύριακο και επέλεξε να αλλάξει την ομάδα του στο Στάδιο Κάρλο Καστελάνι, με την νέα του ενδεκάδα να κερδίζει την όγδοη διαδοχική νίκη επί της ομάδας της Τοσκάνης. Έχοντας κρατήσει το πρώτο της μηδέν σε εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν, η Ίντερ παραμένει σε απόσταση επτά βαθμών από τη Νάπολι και τη Μίλαν στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, πριν από μερικές κρίσιμες μέρες, με ματς εντός και εκτός έδρας.

Αφού υποδέχονται την Ουντινέζε την Κυριακή, οι Νερατζούρι θα ταξιδέψουν στην Υπερδνειστερία για να αντιμετωπίσουν την Σερίφ Τίρασπολ σε μια δυνητικά κομβική σύγκρουση για το Champions League, πριν συναντηθούν με τους αντιπάλους τους Ροσονέρι στο Derby di Milano λίγο πριν τη διεθνή διακοπή.

Η Ίντερ, κέρδισε μόλις δύο φορές στο γήπεδο την τρέχουσα σεζόν στη Serie A, οπότε θα είναι πρόθυμη να επωφεληθεί από τα δεινά μιας άρρωστης ομάδας της Ουντινέζε αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά καθώς την κέρδισε σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους από το 2019.

Επιστρέφουν οι βασικοί στην ενδεκάδα

Μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς γκολ, η Ίντερ ελπίζει ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Λαουτάρο Μαρτίνες (9 συμ./5 γκολ) αυτή την εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή του, καθώς συνεργάζεται με τον πρώτο σκόρερ Έντιν Τζέκο (10 συμ./7 γκολ) στην επίθεση, αφού ο Βόσνιος επιθετικός ξεκουράστηκε στην Έμπολι.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι είναι επίσης πιθανό να επαναφέρει τους Χακάν Τσαλχάνογλου (8 συμ./1 γκολ) και Ίβαν Πέρισιτς (8 συμ./2 γκολ) στην αρχική ενδεκάδα. Αφού ο Στέφανο Σένσι (4 συμ.) επέστρεψε πρόσφατα από ένα πρόβλημα στο γόνατο, οι πρωταθλητές δεν έχουν απουσίες τραυματισμών να τους απασχολήσουν και θα παραταχθούν στο δοκιμασμένο σχήμα 3-5-2 για άλλη μια φορά.

Παλεύει με τις ισοπαλίες η Ουντινέζε

Με το λαμπερό ξεκίνημά της να είναι πλέον μια γρήγορη ανάμνηση, τρεις διαδοχικές ήττες στα τέλη Σεπτεμβρίου ακολουθήθηκαν από μια απογοητευτική τετράδα ισοπαλιών για την Ουντινέζε αυτόν τον μήνα, αφού παραιτήθηκε από το προβάδισμα στη Βερόνα στα μέσα της εβδομάδας.

Η ομάδα του Λούκα Γκότι ήταν μπροστά μέχρι το 82ο λεπτό στην Αρένα Dacia, αλλά ο πρώην μέσος των Μπιανκονέρι, Αντονίν Μπαράκ, ισοφάρισε τον αγώνα με ένα ψύχραιμο πέναλτι, που υπέπεσε ο Μάρκο Σιλβέστρι (10 συμ.), ο οποίος ήρθε στην Ουντινέζε από τους φιλοξενούμενους το καλοκαίρι. Μετά τα ταλαιπωρία της περασμένης σεζόν στη μέση της βαθμολογίας, ο Γκότι θα γνωρίζει πολύ καλά ότι πιθανώς να συρθεί σε μια μάχη για τον υποβιβασμό ως αποτέλεσμα τέτοιων αποτυχιών. Ήταν, ωστόσο, η ομάδα που επωφελήθηκε από την καθυστερημένη ισοφάριση το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η τελευταία κεφαλιά του Μπέτο έκλεψε έναν βαθμό κόντρα στην Αταλάντα – την τρίτη φορά που είχε έρθει από πίσω για να ισοφαρίσει σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Σίγουρα θα χρειαστεί τέτοια ανθεκτικότητα σε αφθονία στο Μιλάνο, καθώς αν και τώρα έχουν κερδίσει μόνο μία φορά στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια, το εκτός έδρας ρεκόρ της αυτή τη σεζόν είναι λίγο καλύτερο – με μία νίκη εκτός έδρας μέχρι στιγμής εις βάρος της Σπέτσια.

Δύο βασικές απουσίες για την Ουντινέζε

Η Ουντινέζε έχει μόνο τον Ιγκνάσιο Πουσέτο (8 συμ./1 γκολ) και τον πρώην συνάδελφό του στη Γουότφορντ Ζεράρντ Ντεουλοφέου (8 συμ./2 γκολ) εκτός δράσης αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς οι μακροχρόνια απόντες Ίλια Νεστορόφσκι και Μάτο Γιάγιαλο (3 συμ.) επέστρεψαν πρόσφατα στον πάγκο.

Μπροστά, ο πρώτος σκόρερ Beto (8 συμ./3 γκολ) θα πρέπει να συνοδεύεται από τον Άιζακ Σαξές (2 συμ./1 γκολ), ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ την Τετάρτη, ενώ ο Ρομπέρτο Περέιρα (9 συμ./2 γκολ) προσφέρει την επιλογή, εάν ο κόουτς επιλέξει να ενισχύσει την ομάδα του απέναντι στη μεσαίας γραμμής της Ίντερ.

Ιντερ – Ουντινεζε προγνωστικα στοιχημα Serie A: Ο ρυθμός είναι αμείλικτος στην κορυφή της Serie A αυτή τη σεζόν, οπότε μόνο η νίκη θα κάνει για την Ίντερ προτού διεκδικήσει ένα πολυαναμενόμενο ντέρμπι με τη Μίλαν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Και οι τρεις βαθμοί θα πρέπει να εξασφαλιστούν με ασφάλεια, χωρίς πολλή φασαρία στην πρώιμη έναρξη της Κυριακής, καθώς η Ουντινέζε μπορεί να είναι σχετικά καλά οργανωμένη, αλλά δεν έχει ποιότητα να αντισταθεί στους πρωταθλητές. Μπορεί να κερδίσει η Ίντερ και να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ,ο άσσος και το over 1,5 δίνεται σε απόδοση 1,53 στις στοιχηματικές Ελληνικές πλατφόρμες.

Ιντερ – Ουντινεζε προγνωστικα στοιχημα Serie A @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,53 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi