Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Όλα τα βλέμματα στη Λεωφόρο

 

15:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 2007): 3-6-2
Α’ γύρος: ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στο ντέρμπι Ευρώπης με τον Παναιτωλικό, δε μπόρεσε να σταθεί το ίδιο ανταγωνιστικά κόντρα στους Αγρινιώτες και ηττήθηκε δίκαια εκτός έδρας με 0-2. Πατούσε καλύτερα στα πρώτα 20’, αλλά στο 25’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μέχρι το ημίχρονο απείλησε μόλις μία φορά με τον Μπαράλες, ενώ στην επανάληψη ήταν εκτός ρυθμού και ο Κουρμπέλης με το πέναλτι που έκανε στον Μαρτίνες στο 62’, σιγούρεψε την ήττα. Μετά από πολύ καιρό έπεσε από την 4η θέση, αν και τυπικά, αφού ισοβαθμεί με τον Παναιτωλικό στους 41, τέσσερις παραπάνω από τον 6ο ΠΑΣ. Σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, αφού τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια (Ολυμπιακός εκτός, Ατρόμητος εντός, ΠΑΟΚ εκτός). Δεν είναι πάντως στην καλύτερη φόρμα του (μόνο τον Πλατανιά κέρδισε στα 4 τελευταία), ενώ βγάζει για πρώτη φορά πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, έχοντας σκοράρει μόλις ένα τέρμα στα 4 τελευταία σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Under και τα 6 τελευταία παιχνίδια του σε κύπελλο και πρωτάθλημα, εξαιρώντας το 3-0 με τη Νίκη. Νο goal τα 5 πιο πρόσφατα. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (8-4-0). Αήττητος και από τον ΟΦΗ στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-2-0), αλλά και στις 5 φορές που τον υποδέχτηκε (1-4-0). Εκτός ο αμυντικός μέσος Τορμένα (2 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Μούκαμ (5 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 8-4-0
Γκολ: 20-6
Τελευταία 5: 3-0-2

ΟΦΗ: Το παλεύει όσο μπορεί, αλλά τα δεδομένα είναι τόσο δύσκολα για τους Κρητικούς, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιχτών, θα είναι το 8ο θαύμα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο τελευταίο υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τις αντιδράσεις των οπαδών του. Για την ιστορία, έβγαλε πάλι ψυχή και παρά το 0-1 στο 3’, γύρισε το ματς στο ημίχρονο (Μονιάκης 26’, Μερεμπασβίλι 44’ πεν.), λύγισε όμως στη επανάληψη (49’, 75’) και γνώρισε την ήττα με 2-3. Στο -12 πλέον από τη σωτηρία. Σαν να μην έφταναν όλα τα προβλήματα του, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο 25.000 ευρώ για τα επεισόδια και αντικείμενα (κομμάτι τσιμέντο στον φροντιστή του ΠΑΟ) που πέταξαν οι οπαδοί του στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Χρωστάει και ένα ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο ακόμα δεν έχει οριστεί αν θα γίνει ή αν θα υπάρχει μηδενισμός. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (42). Ακόμα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους νέους παίχτες που απέκτησε, με την ΕΠΟ να μην του δίνει τη σχετικά άδεια, μιας και δεν έχει εξοφλήσει τις οφειλές του σε παλιούς παίχτες. Αυτό σημαίνει ότι ο Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς 16, πλην δύο πολύ σημαντικές απουσίες, του αριστερού μπακ Μονιάκη (15 συμμ./1 γκ.), το γκολ του οποίου ήταν το καλύτερο της προηγούμενης αγωνιστικής, και του μεσοεπιθετικού Μερεμπασβίλι (15 συμμ./4 γκ.).

Εκτός: 1-1-9
Γκολ: 7-26
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση Στοίχημα: Υπό διάλυση ο ΟΦΗ και με απουσίες. Ο Αστέρας χρωστάει και θα το πετύχει, ενώ μπορεί να βρει την ευκαιρία να ξεμπουκώσει επιθετικά. Στο 1.25 ο άσος (Stoiximan), στο 1.75 το over (Stoiximan), στην ίδια ακριβώς τιμή και η νίκη με χάντικαπ για τους Αρκάδες.


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1995): 7-5-7
Α’ γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από τις ομάδες που κινδυνεύουν δείχνει ο Πανιώνιος, που συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα και στην Κρήτη, παραμένοντας αήττητος για τρίτο σερί εκτός έδρας, μένοντας στο 2-2 με τον Εργοτέλη, στο εξ αναβολής παιχνίδι. Θα πρέπει να νιώθει μία μικρή απογοήτευση για τον τρόπο που ήρθε, αφού μέχρι να δεχτεί τη μείωση είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με το αυτογκόλ του Τζανακάκη μόλις στο 5’ και τον Φούντα στο 29’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας του Εργοτέλη. Στο 38’ από πέναλτι το 1-2 και στο 74’, σημείο στο οποίο δέχτηκε την μεγαλύτερη πίεση, έγινε το 2-2. Είχε προηγηθεί το 3-1 στους Ζωσιμάδες, όπου είχε εκμεταλλευτεί σε απόλυτο βαθμό τις λίγες ευκαιρίες που του δόθηκαν, σκοράροντας και τα τρία τέρματα από στημένες φάσεις (Μπουμάλ 45’ πεν., Οικονόμου 71’, Χατζηϊσαΐας 74’ – κεφαλιές από εκτελέσεις φάουλ). Παραμένει αήττητος για 5 αγωνιστικές (2-3-0), από το ματς δηλαδή με τον Πανθρακικό, όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δηλώσει ότι τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για την ομάδα του. Παραμένει εκτός επικίνδυνης ζώνης, στο +3 από τον Λεβαδειακό, που δείχνει και τη μεγάλη σημασία που έχει το ματς για την προσπάθεια παραμονής. Εκτός ο δεξιός μπακ Πάνος (17 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Σιώπης (17 συμμ.).

Εντός: 5-4-2
Γκολ: 14-11
Τελευταία 5: 2-3-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Και η πτώση συνεχίζεται. Πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη, μόλις ένας βαθμός στο ίδιο διάστημα και παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού. Το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου μόνο καλό δεν ήταν, αν και από άποψη εμφάνισης η ομάδα του άξιζε σίγουρα κάτι παραπάνω. Είχε τον έλεγχο, τις καλύτερες φάσεις, όχι όμως και την τύχη, αφού πληγώθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν και δέχτηκε και τα δύο γκολ (85’, 89’). Στο -3 από τη σωτηρία και τον Πανιώνιο, οπότε ο Μάντζιος, που θα είναι το πρόσωπο του αγώνα, θα πρέπει να κόψει βαθμό/-ούς από την αγαπημένη του ομάδα. Το διπλό δεν έχει εμφανιστεί στις 19 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ανεξαρτήτου έδρας (14 άσοι, 5 Χ). Κοντά στην έκδοση προσωρινού δελτίου για τον Πουλίδο. Κόντρα ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα στη Λειβαδιά και τον πρώην παίχτης της Κονέ. Εκτός ο αμυντικός μέσος Μαχαίρας (12 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Βούκσεβιτς (23 συμμ./2 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 3-2-6
Γκολ: 11-9
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση Στοίχημα: Κλασικό εξάποντο παραμονής η σημερινή αναμέτρηση, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την αγωνιστική άνοδο του «Ιστορικού». Άσος στο 2.00 (Mybet).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία (από 2011): 1-1-2
Α’ γύρος: ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σημαντικός ο πόντος για τους Χανιώτες στη Ξάνθη, που θα πρέπει να αισθάνονται και τυχεροί και αδικημένοι. Τυχεροί γιατί η Ξάνθη είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη στο 89’, αν ο Λουσέρο δεν έστελνε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, αδικημένοι γιατί το ματς θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί διαφορετικά αν ο βοηθός δεν ακύρωνε ως οφσάιντ καθαρό γκολ που πέτυχε μόλις στο 6’ ο Γουνδουλάκης. Στο τέλος πάντως χρειάστηκαν και οι επεμβάσεις του Ολίμπα για να κρατήσει το Χ, με τον πόντο που πήρε να μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός για την προσπάθεια παραμονής που κάνει η ομάδα του Χριστόπουλου. Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, δύο ματς αήττητο, μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, σημαντικό ότι και στα δύο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Εξαιρώντας τη Νίκη Βόλου, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (19). Δεν έχει κερδίσει την Κέρκυρα εντός έδρας, στις δύο φορές που τον υποδέχτηκε (0-1-1). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπανανά (21 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Μαχλέλης (2 συμμ.).

Εντός: 5-2-4
Γκολ: 13-11
Τελευταία 5: 1-1-3

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Καλλονή, αλλά είχε μία πολύ θετική εξέλιξη για τους «Φαίακες», που απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 33’. Το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο στην επανάληψη και πήραν πολύ σημαντική νίκη, με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Καϊκούτ (55’) και με ένα δεύτερο από τον μπακ Ντιόγκο στο 77’. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 3η αγωνιστική (1-2-0), επεκτείνοντας παράλληλα στους 8 αγώνες το αήττητο εντός έδρας (5-3-0). Μεγάλο βήμα για την παραμονή αυτή η νίκη, αφού άνοιξε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 8 βαθμούς. Αισθητά βελτιωμένη η αμυντική της λειτουργία στο τελευταίο διάστημα, αφού και στα τρία που δεν ηττήθηκε κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, κάτι που έχει κάνει και στα 5 τελευταία εντός. Εκτός πάντως μόνο σιγουριά δε βγάζει, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό φέτος και αυτό τον περασμένο Σεπτέμβρη (3-2 στη Λειβαδιά)! Επέστρεψε από τραυματισμό ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης και από τιμωρία ο Γκόμες, επίσης δεξί μπακ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Παρασκευαΐδης (4 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Καρντόσο (14 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ζορμπάς (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-3-7
Γκολ: 8-15
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Στοίχημα: Δυσκολεύεται στο γκολ ο Πλατανιάς, που παίζει με μεγαλύτερη σκοπιμότητα, δικαιολογημένη άλλωστε στο σημείο που βρίσκεται. Δεν πετάει φωτιές η Κέρκυρα, που επίσης φυλάει τα νώτα της. Οπότε η λογική λέει under (1.55 Netbet).


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 9-16-17
Α’ γύρος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Και τώρα οι δύο τους! Μπορεί πριν λίγο διάστημα το πρωτάθλημα να έδειχνε υπόθεση των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά με την κρίση στον πρώτο και την εξαιρετική φόρμα που διανύει ο ΠΑΟ, έχει πλησιάσει στους 6 από τον Ολυμπιακό και σήμερα τα παίζει όλα για να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Την προηγούμενη Κυριακή πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, σε ένα ματς που έγινε σε πολεμικό κλίμα, αλλά τον βρήκε νικητή με ανατροπή στο δεύτερο μέρος (3-2). Είχε προηγηθεί μόλις στο 3’ με τον Καρέλη, πριν το ημίχρονο βρέθηκε να χάνει, αλλά ο Πράνιτς (49’) και ο Καρέλης (75’) γύρισαν το παιχνίδι στην επανάληψη. Συνολικά, παρέμεινε αήττητος για 10η αγωνιστική (8-2-0). Σημαντικές οι επιτυχίες του και εντός έδρας, όπου μετράει 9 σερί νίκες. Μαζί με Ατρόμητο, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει κρατήσει το μηδέν στα 7 τελευταία παιχνίδια του και συνολικά στα 9 από τα 12 φετινά. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σήμερα, αφού ο Αναστασίου δεν υπολογίζει μόνο στον εξτρέμ Μπαϊράμι (4 συμμ.) και τον επιθετικό Μπερίσα.

Εντός: 11-0-1
Γκολ: 25-4
Τελευταία 5: 5-0-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία γύρισε από την Ουκρανία, όπου γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Ντνίπρο, με τον διαιτητή να μη δίνει καθαρό πέναλτι υπέρ του λίγο αργότερα και να ακυρώνει αδικαιολόγητα γκολ του Μήτρογλου στο 94’! Στο πρωτάθλημα κρατάει τα ηνία, έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟ και σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο 42ο πρωτάθλημα. Αήττητος από την ήττα με τον ΠΑΟΚ στις αρχές Δεκέμβρη (). (11-2-0). Σιγουριά πάντως δεν μπορεί να αισθάνεται βάση τελευταίων αποτελεσμάτων: προκλητική εύνοια της διαιτησίας για να φύγει με το διπλό από τη Βέροια, πλασματικές νίκες με Ατρόμητο και Εργοτέλη, ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τέλος η ήττα στην Ουκρανία. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (55) και την καλύτερη άμυνα (14). Καλή η πρόσφατη παράδοση, όταν φιλοξενείται από τον ΠΑΟ, από τον οποίο έχει χάσει μόνο μία φορά στις 7 τελευταίες ως φιλοξενούμενος (3-3-1). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αυλωνίτης (16 συμμ./2 γκ.) και οι επιθετικοί Διαμαντάκος (8 συμμ./2 γκ.), Μπενίτες (12 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 8-3-1
Γκολ: 26-6
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Στοίχημα: Αγωνιστικά ο ΠΑΟ είναι σε καλύτερη μοίρα. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Ολυμπιακό, που δεν παίζει καλά τον τελευταίο μήνα, ενώ έχει και την απογοήτευση από το ματς της Πέμπτης. Είναι όμως το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα και οι παράγοντες που επηρεάζουν είναι πολλοί. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη, οπότε θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3.35 Novibet). Πιθανό το 2-3 γκολ (2.00 Goalbet).

* Μπεργκ vs. Μήτρογλου: Όποιος και να σκοράρει στο ντέρμπι, η Novibet δίνει 5€ Free Bet!

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Τετραπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις