Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Εύκολο έργο (;) για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

15:00 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2006): 6-3-6
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δεν ήταν κακός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν το κάτι παραπάνω και πήραν τη νίκη με 1-0. Συνεχίζει να στέκεται καλά στο γήπεδο, αλλά εκτός από τη νίκη στα χαρτιά με τη Νίκη δεν έχει κερδίσει άλλο παιχνίδι στα 6 τελευταία. Σε μια άλλη ανάγνωση το γεγονός ότι οι 4 ήττες ήταν από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό δικαιολογείται. Παραμένει πάντως χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις τρεις βαθμούς να τον χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει πετύχει μόνο μία νίκη φέτος (1-5-3), στις 25 Οκτώβρη με τον Πανιώνιο. Από τότε 0-3-2. Παρελθόν αποτελεί ο αριστερός μπακ Πρόγιτς (7 συμμ.). Άδεια για οικογενειακούς λόγους πήρε ο μεσοεπιθετικός Κονέ (14 συμμ./4 γκ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Πίντερ (5 συμμ.) και οι αμυντικοί μέσοι Ζίτο (13 συμμ.), Σάντσες (8 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 1-5-3
Γκολ: 8-10
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Εξαιρετικός στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΣ, όπου προηγήθηκε με τον Ρόλε (14’). Ο Μπαράλες έκανε το 2-0 στο 25’ και έδειχνε σίγουρος για τη νίκη. Δεν υπολόγισαν όμως τις ορέξεις του ΠΑΣ, που ανέβηκε και πίεσε χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες και τελικά μείωσε λίγο πριν την ανάπαυλα, ενώ στην επανάληψη το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και με το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων στο 77’, οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Δε μπόρεσαν έτσι να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, διατήρησαν όμως το εντός έδρας αήττητο για 9ο ματς (5-4-0). Παραμένει στην ομάδα, αλλά δεν υπολογίζεται και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν ο κεντρικός μέσος Ουσέρο (9 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (4 συμμ.).

Εκτός: 4-1-4
Γκολ: 30-20
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Στοίχημα: Η έδρα δεν έχει παίξει κανένα ρόλο για τον Λεβαδειακό φέτος και χωρίς τον Κονέ, χάνει πολύ μεσοεπιθετικά. Ο Αστέρας είναι βιονική ομάδα και με τον χαρακτήρα που του έχει δώσει ο Βεργέτης δύσκολα χάνει. Στο 1.40 το Χ2 (Stoiximan).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 9-5-1
Α’ γύρος: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Διπρόσωπος εμφανίστηκε στην Τρίπολη, όπου μετά από ένα πολύ κακό πρώτο 30λεπτο, όταν και δέχτηκε δύο τέρματα, κατάφερε να απειλήσει συνεχόμενα τους γηπεδούχους και να φτάσει στην ισοφάριση με τον Κοροβέση στο 43’. Ο μέσος του «Άγιαξ» ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, αφού ισοφάρισε στο 77’ για το τελικό 2-2. Αυτή ήταν η Τρίτη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, μετά τα δύο σερί 0-0 με ΠΑΟ και Παναιτωλικό. Κατάφερε τουλάχιστον να σκοράρει μετά από τρία ματς, αλλά παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές (0-3-1). Ακόμα και έτσι είναι αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και με νίκη σήμερα μπορεί να πλησιάσει στους δύο βαθμούς από την πεντάδα. Αήττητος από τον Πανθρακικό και στις 7 φορές που τον έχει φιλοξενήσει (5-2-0), ενώ συνολικά έχει πολύ καλή παράδοση με τους Θρακιώτες, από τους οποίους έχει χάσε μόνο μία φορά –πέρυσι- σε 16 αναμετρήσεις (9-5-1). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γαρουφαλιάς (1 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Χαρίσης (11 συμμ.).

Εντός: 5-3-1
Γκολ: 16-7
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Υπό αντίξοες συνθήκες κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί της Κέρκυρας στην Κομοτηνή, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή. Και αυτό γιατί παρότι προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Ίγκορ στο 38’, η Κέρκυρα πίεσε προς το τέλος, κέρδισε πέναλτι στο 74’ από τον Ποτουρίδη, ο οποίος αποβλήθηκε, αλλά ο Αθανασιάδης το απέκρουσε και η ομάδα του άντεξε ως το τέλος. Παρέμεινε έτσι αήττητος για 5η αγωνιστική (1-4-0), αλλά παραμένει σε δύσκολη θέση, έχοντας μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον 15ο Πανιώνιο. Μαζί με την Καλλονή έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (13), ενώ εκτός έδρας έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα, έχοντας δεχτεί 21 γκολ, δύο λιγότερα από τη Νίκη. Τα εκτός είναι και η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, αφού έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς σε 9 εξόδους (0-2-7), σε αντίθεση με την Κομοτηνή, όπου παραμένει αήττητος (3-6-0). Αήττητος από τον ΠΑΣ στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-3-0), στις οποίες εμφανίστηκε το under. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Ποτουρίδης (16 συμμ.) και ο αριστερός μπακ Χρήστου (8 συμμ.). Εκτός ο κίπερ Φερνάντες (4 συμμ.), ο μέσος Γκιγιέρμο (10 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπαϊκαρά (15 συμμ./3 ασίστ).

Εκτός: 0-2-7
Γκολ: 6-21
Τελευταία 5: 1-4-0

Πρόταση Στοίχημα: Με σύμμαχο την πολύ καλή παράδοση που έχει κόντρα στον Πανθρακικό, θα προσπαθήσει ο ΠΑΣ να επιστρέψει στις νίκες σήμερα. Καίγεται για βαθμούς ο Πανθρακικός, αλλά φέτος ούτε με τον Μάντζιο, ούτε με τον Ρόκα μπορεί να βρει τον περσινό καλό ρυθμό. Άσος στο 1.60 (Novibet).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:15 ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προϊστορία (από 2012): 4-0-1
Α’ γύρος: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ 0-4

ΠΑΟΚ: Επεισοδιακό το ματς στην Μυτιλήνη με την Καλλονή. Από το 7’ πίσω στο σκορ και στο 37’ έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Κάτσε, ο οποίος έβρισε τον διαιτητή. Χαμός σε εκείνο το σημείο στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Αναστασιάδης τους φώναξε όλους για να αποχωρήσουν από το γήπεδο, αλλά σύντομα το πήρε πίσω. Ευτυχώς, γιατί με πρωταγωνιστή τον Περέιρα κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή μέχρι το 58’ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο. Αναμένονται πάντως εξελίξεις, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει κηρύξει πόλεμο με την ΚΕΔ και την ΕΠΟ, στον οποίο κάλεσε Αλαφούζο και Μελισσανίδη. Υπάρχουν μάλιστα πολύ έντονα σενάρια για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, αλλά τέτοιες απειλές είναι περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση, αφού η ζημιά για τον ΠΑΟΚ σε ένα τέτοιο σενάριο θα είναι ανυπολόγιστες. Πρόσωπο του αγώνα ο Αναστασιάδης, ο οποίος πέρυσι και πρόπερσι ανέλαβε τον Πλατανιά στα μέσα της σεζόν και τον οδήγησε και στις δύο φορές στην παραμονή. Νο goal και under και οι δύο φορές που έχει φιλοξενήσει τον Πλατανιά. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (38). Δεν υπολογίζεται ο αριστερός μπακ Τζαβέλας (7 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο κίπερ Γλύκος (14 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Τζιόλης (11 συμμ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο υπερπολύτιμος αμυντικός μέσος Κάτσε (16 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 7-1-1
Γκολ: 23-10
Τελευταία 5: 3-0-2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κάκιστο ποιοτικά το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ατρόμητο, απόλυτα δίκαιο το 0-0. Καμιά ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει, στις καθυστερήσεις πάντως γλίτωσε το γκολ, στην καλύτερη φάση που είδαμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Αυτό φυσικά δεν πειράζει καθόλου τον Γιάννη Χριστόπουλο, που βλέπει την ομάδα του να εκμεταλλεύεται πλήρως τα εντός έδρας και να μαζεύει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του για παραμονή. Μαζί με τον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή, έφτασε τα τρία σερί ματς όπου κρατάει ανέπαφη την εστία του. Δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία σε 5 αναμετρήσεις που έχει δώσει με τον ΠΑΟΚ (1-0-4). Ο Ναζλίδης κάνει «τερτίπια» και μέχρι νεοτέρας δεν υπολογίζεται (13 συμμ./3 γκ.). Στο Κόπα Άφρικα με το Μάλι ο δεξιός μπακ Κουλιμπαλί (14 συμμ./1 γκ.). Παραμένουν εκτός ο αριστερός μπακ Νέπλιακ (6 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ζιλβάν (12 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Μπανανά (15 συμμ.).

Εκτός: 2-2-5
Γκολ: 6-8
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Στοίχημα: Τεταμένο το κλίμα στον ΠΑΟΚ, που μάλλον θα λειτουργήσει συσπειρωτικά και ευεργετικά. Έχει γίνει και ανάλογο κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει την Τούμπα. Δύσκολα να αποφύγει την ήττα ο Πλατανιάς, χωρίς Κάτσε όμως και με ανασταλτικά προβλήματα ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να δεχτεί τέρμα. Δεν είναι και δύσκολο άλλωστε φέτος. Με ρίσκο το γκολ-γκολ στο 2.50 (Playbet).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2011): 3-2-0
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η εποχή Περέιρα ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς στον Ολυμπιακό, με το 3-1 στη Ξάνθη, με τον Πορτογάλο να έχει αρκετό χρόνο να δουλέψει με την ομάδα, αφού μεσοβδόμαδα πήρε το ματς με τη Νίκη στα χαρτιά. Σταθερά στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Μετράει 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, οι 6 για το πρωτάθλημα (μία με τη Νίκη). Έχει την καλύτερη επίθεση (43) και άμυνα (13) στο πρωτάθλημα. Under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον Παναιτωλικό. Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μποτία (10 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μιλιβόγεβιτς (10 συμμ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Φουστέρ (8 συμμ./2 γκ.). Στο Κόπα Άφρικα με το Κονγκό ο αμυντικός μέσος Εντινγκά (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 7-1-1
Γκολ: 22-7
Τελευταία 5: 5-0-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Όνειρα Ευρώπης κάνουν οι Αγρινιώτες. Και όχι άδικα, αφού μετά το δίκαιο 3-1 επί του ΟΦΗ παρέμεινε στην 5η θέση, παραμένοντας αήττητος για 7η αγωνιστική (5-2-0), ενώ συνολικά έχει χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό στα 14 τελευταία (9-4-1). Μόνο μελανό σημείο το γκολ που δέχθηκε με αστείο τρόπο, όταν ο Κουτρομάνος γύρισε στον Στεφανάκο, με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του κίπερ. Ο χειρότερος τρόπος να κάνεις ντεμπούτο! Μαζί με τον Ολυμπιακό, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (13). Πολύ δυνατός και μακριά από το Αγρίνιο, όπου έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σε 9 εξόδους (3-5-1). Απέκτησε τον αριστερό μπακ Σκαραμοτσίνο (Ομόνοια) και τον εξτρέμ Ρουσκουλέδα (Τίγκρε). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Κούσας (13 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι μεσοεπιθετικοί Μαρτίνες (17 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Βιγιαφάνες (10 συμμ./5 γκ./1 ασίστ), Θεοδωρίδης (4 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.).

Εκτός: 3-5-1
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Στοίχημα: Εντυπωσιακή η πορεία του Παναιτωλικού, αλλά έχει σημαντικές απουσίες σήμερα, ενώ πέφτει και πάνω στη στιγμή που ο Περέιρα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Ο άσος παίζεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Πιθανό το no goal, μιας και ο Ολυμπιακός στη Ξάνθη μας έδειξε ότι ο Περέιρα δίνει βάρος στην ανασταλτική λειτουργία. Νο goal στο 1.45 (Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις