Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Για την πρωτιά ο Ατρόμητος

 

16:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2007): 6-1-9
Πέρυσι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παίζει κόντρα στα δεδομένα που τον ήθελαν «τελειωμένο» πριν καν αρχίσει η σεζόν και παραλίγο να φτάσει σε ένα μεγάλο διπλό στον τελευταίο αγώνα του, παίρνοντας προβάδισμα στο 85’, αλλά καταφέρνοντας να το χάσει δεχόμενος δύο γκολ από τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις (91’, 94’). Το γκολ ήρθε σε αντεπίθεση, με τον Γιάννου να επιχειρεί το πλασέ, τον Κοτσόλη να αποκρούει, αλλά ο Μπουμάλ να παίρνει το ριμπάουντ στο ύψος του πέναλτι και να σουτάρει προ κενής εστίας. Από αντεπιθέσεις και τα γκολ που δέχτηκε. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί του Εργοτέλη στην πρεμιέρα (2-1). Μόνο άσοι εμφανίζονται στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις με τον Αστέρα, ανεξαρτήτου έδρας. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις 22 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά με πρωταγωνιστή του Ρόλε, που πέτυχε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του πήρε την πρώτη του νίκη φέτος στο πρωτάθλημα. Η ισοφάριση στο 22’ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μπαράλες. Στην επανάληψη ο Αστέρας πίεζε ασφυκτικά από την αρχή και έφτασε στο δεύτερο γκολ στο, όταν ο Πάρα κατέβασε υποδειγματικά στον Ρόλε, που έκανε την ανατροπή με δυνατό συρτό σουτ στο 66’. Θέλει ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Τουρκία, για την αναμέτρηση με τη Μπεσικτάς. Το 2-3 γκολ εμφανίστηκε στις 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Πανιώνιο. Εκτός ο κίπερ Κοσίτσκι, ο κεντρικός αμυντικός Κουρμπέλης (2 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Κιτόκο (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Έντερσον Τορμένα.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Στοίχημα: Συμπαθητική η προσπάθεια που γίνεται στον Πανιώνιο, αλλά ο Αστέρας διαθέτει ποιότητα και μπορεί να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.40 (Stoiximan).


 

 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

18:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 2000): 5-6-1
Πέρυσι: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ 2-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Έκανε ημίχρονο ανάλογο με το δεύτερο στον αγώνα με τον Αστέρα (3-1) και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 32’ με τον Νόε Ακόστα, χάνοντας και μερικές καλές ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο οι ρόλοι αντιστράφηκαν και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από το βαθμό που κατάφερε να πάρει. Το γκολ μπήκε με κοντινό πλασέ, σε μαζική αντεπίθεση, η ισοφάριση από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Καλό το ξεκίνημα για τους Γιαννιώτες, που δεν έχουν ηττηθεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παίζοντας κόντρα σε υπολογίσιμους αντιπάλους. Θετική η πρόσφατη παράδοση κόντρα στη Ξάνθη, από την οποία έχει χάσει μόλις μία φορά σε 12 αναμετρήσεις (5-6-1). Νίκησε μάλιστα στα 5 τελευταία. Μέχρι τελευταία στιγμή περιμένει ο Γιάννης Πετράκης τον μεσοεπιθετικός Τσάβεζ (1 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-3-0

ΞΑΝΘΗ: Είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος με την Κέρκυρα, όπου προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ. Στο 20’ πάντως την γλίτωσε πολύ φθηνά, αφού ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα καθαρό γκολ της Κέρκυρας ως οφσάιντ. Στο 50’ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Λισγάρα. Στο 52’ λάθος εκτίμηση του Μπαξεβανίδη, έδωσε τη μπάλα στη μπάλα σε επικίνδυνη θέση, φάση στην οποία η Κέρκυρα είχε δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα γλίτωσε ακόμα μία φορά, με τον Λισγάρα να σώζει πάνω στη γραμμή. Στο 64’ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρίας της, όταν από λάθος της άμυνας της Κέρκυρας βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, με το σουτ του Μπέρτου να μη μπορεί να περάσει από τα σώματα, Πολύ δραστήριος ο μεσοεπιθετικός Ρενάν, που έδειξε στο ντεμπούτο του ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Βρήκε ευκαιρία στη διακοπή και έδωσε φιλικό με την τουρκική Μπουσακσεχίρ (β’ κατηγορία) με την οποία ήρθε ισόπαλη 0-0. Μετράει 14 εξόδους χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-10). Απέκτησε τον γνωστό μας Σίλβα Κλέιτον, οποίος όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Στοίχημα: Χωρίς νίκη η Ξάνθη ακόμα, αλλά θα είναι δύσκολο να το καταφέρει κόντρα στον σοβαρό φέτος ΠΑΣ. Αλλά και το 1.90 στον άσο δεν λέει την αλήθεια για τις δυσκολίες του αγώνα. Πιθανή η ισοπαλία στο 3.30 (Mybet).


Παίξε LIVE betting στη Nokibet.gr με bonus 100% ως 100 ευρώ!

 

18:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2001): 5-3-0
Πέρυσι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Από τα πρώτα λεπτά ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο του αγώνα με τη Νίκη Βόλου και μετά από 4 χαμένες ευκαιρίες, έφτασε στο γκολ με την Φυτανίδη, που έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία. Στο 35’ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 με τον Ναπολεόνι, ο οποίος πλάσαρε σωστά, αλλά ο Ταμπάκης ακούμπησε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να βρει στη συνέχεια το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 60’ το πέτυχε, αν και δε μέτρησε, αφού ο Παπάζογλου θεωρήθηκε (λανθασμένα) ότι ήταν οφσάιντ πριν πιάσει την κεφαλιά. Στο 70’ είχε δεύτερο δοκάρι, πάλι με τον Ναπολεόνι. Ο Τάτος που πέρασε ως αλλαγή στο 77’ έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες και κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους ουσιαστικά να τον απειλούν μόνο με δύο μακρινά σουτ μετά το 70’. Σχετικά εύκολο το απόγευμα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που έκανε το 2 στα 2, η μοναδική ομάδα μαζί με τη Βέροια, που το κατάφερε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μόνη όμως που δεν έχει δεχθεί γκολ ως τώρα. Βγάζει στον αγωνιστικό χώρο τα πολύ καλά θετικά στοιχεία που είδαμε και πέρυσι, με τις νέες προσθήκες να δίνουν λύσεις στους τομείς που έδειχνε να «πονάει». Αήττητος από τον Παναιτωλικό σε όλες τις αναμετρήσεις τους (5-3-0). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 4-0-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Το πρώτο ημίχρονο πέρασε αναίμακτα για τον Παναιτωλικό, που έβγαλαν πολύ πάθος και επιμονή στον αγώνα. Ψυχρολουσία το γκολ στην επανάληψη (47’), αλλά δεν τα παράτησε, απειλήθηκε ελάχιστα, προσπάθησε να πιέσει μετά το 65’ και τελικά στο 79’ δικαιώθηκε, ισοφαρίζοντας με την κεφαλιά του Κούσα, μετά από εκτέλεση του Θεοδωρίδη. Αν δεν ερχόταν πάντως έτσι το γκολ, δύσκολα να το πετύχαινε, αφού φέτος δείχνει πως η απώλεια του Καμαρά είναι πολύ μεγάλη και δεν έχει αναπληρωθεί καταλλήλως. Στην πρεμιέρα είχε χάσει εκτός έδρας από τον ΟΦΗ με 0-1, ματς στο οποίο ουσιαστικά δεν είχε απειλήσει καθόλου. Υπολογίζοντας και τα φιλικά που έδωσε το καλοκαίρι, ο Παναιτωλικός μετράει 9 σερί under, σε επίσημα και μη. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 0-1
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Στοίχημα: Περιμένουμε πιο επιθετική νοοτροπία από τον Παναιτωλικό, γιατί αυτό που έχει στο μυαλό του ο Χάβος δεν τον οδηγεί πουθενά, ενώ χάνονται μες στο πλήθος και οι λύσεις που έχει στα χέρια του. Όπλο του Ατρόμητου η άμυνα, αλλά από έμπνευση θα πάμε στο καλοπληρωμένο over (2.27 Championsbet).


 

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

18:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 7-1-4
Πέρυσι: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πήρε τη μπάλα από τη σέντρα, ο βγήκε από τα αριστερά και έδωσε ασίστ στον Κονέ, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0 στα 22 δευτερόλεπτα από την έναρξη, αλλά από κει και πέρα δε μπόρεσε να φανεί απειλητικός, στο 23’ ήρθε η ισοφάριση και στην επανάληψη, που δέχτηκε ασφυκτική πίεση, δέχθηκε την ανατροπή (66’). Στο 89’ μάλιστα ο Κονέ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στην ομάδα του να κυνηγήσει κάτι ως το τέλος. Έδειξε «σφιχτή» ομάδα στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό (1-1), αλλά «λίγη» κόντρα στον Αστέρα, μένοντας έτσι χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Νίκη την οποία ο Σάββας Παντελίδης ελπίζει η ομάδα του να πάρει σήμερα, παίζοντας με αντίπαλο που είναι περισσότερα κοντά στα μέτρα της. Εκτός ο αμυντικός χαφ Μαχαίρας (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Ρουμπέν Γκόμεζ. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Κονέ (2 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Όπως και στον αγώνα της πρεμιέρας με την Κέρκυρα, άργησε να πάρει μπρος, δεχόμενο γκολ (32’) και φάσεις στο πρώτο μέρος. Αλλά όπως και στην πρεμιέρα, έτσι και σήμερα, εμφανίστηκε ανανεωμένος στην επανάληψη, όπου κατάφερε να ισοφαρίσει με απευθείας φάουλ του Τζανή, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, χάνοντας και άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος. Αν δεν είχε αυτή την αργή εκκίνηση και στα δύο παιχνίδια της, δε θα είχε μείνει χωρίς νίκη, γιατί και στα δύο καλά του ημίχρονα, έδειξε ότι πρόκειται για μία ποιοτική ομάδα. Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία για το πρωτάθλημα. Αήττητος από τον Λεβαδειακό στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-1-0). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Εμπόου (2 συμμ.) και ο αμυντικός χαφ Ρομέου.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση Στοίχημα: Καμία από τις ομάδες δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αν και ο Πανθρακικός δείχνει να πατάει καλύτερα. Μεγάλος ο φαβοριτισμός για τον Λεβαδειακό (2.10 Bet8.gr), που δε θα έχει τον καλύτερο του παίχτη σήμερα (Κονέ). Ρίσκο στο διπλό στο 3.77 (Goalbet).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

 

20:30 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 2013): 0-0-2
Πέρυσι: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-4

ΚΑΛΛΟΝΗ: Ονειρική η επιστροφή στη Μυτιλήνη, που συνοδεύτηκε από την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο δικό της γήπεδο επί του Εργοτέλη με 2-0. Το πρώτο της μάλιστα γκολ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής, ήταν αρκετά εντυπωσιακό, με τον Καλτσά να κρεμάει τον Τσερνί από τα 30 μέτρα. Καλύτερη στον αγώνα, τα πράγματα απλοποιήθηκαν όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10, με τον Γιορέντε να καταφέρνει και αυτός με τη σειρά του να κρεμάσει τον Τσερνί με περίτεχνο τρόπο. Στην πρεμιέρα είχε αποσπάσει δίκαια την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-1. Ως γηπεδούχους, είτε τυπικά είτε κανονικά, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία εντός. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει πέρυσι, στις μόνες αναμετρήσεις της με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας ισάριθμες εύκολες ήττες (3-0 εκτός, 4-0). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πολύ μέτρια η απόδοσή του στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο κόντρα στον Πανιώνιο, κάνοντας ηρωική έξοδο στο τέλος και σώζοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις, παρότι βρέθηκε να χάνει στο 85’. Στη φάση του γκολ, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν σε αντεπίθεση, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Κοτσόλη, κάτι που τους φαίνεται να τους ενεργοποίησε, αφού στο 90’ αναπτύχθηκε υποδειγματικά και ισοφάρισε με πλασέ του Ατζαγκούν, ενώ στο 94’ ο Πέτριτς με κεφαλιά από έξοχη σέντρα του Ζέκα, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ φέτος για τον Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη δίνει τον πρώτο του αγώνα στους ομίλους του Γιουρόπα, όπου φιλοξενεί τη Ντιναμό Μόσχας. Εκτός ο κεντρικός μέσος Κουτρουμπής και ο επιθετικός Μπεργκ (1 συμμ.).

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Στοίχημα: Ξεκίνησε πολύ καλά η Καλλονή και στην τρίτη αναμέτρηση της με τον Παναθηναϊκό, θέλει να βρει τον τρόπο να σκοράρει για πρώτη φορά εις βάρος του και να ικανοποιήσει το διψασμένο κοινό του. Απρόβλεπτος ο Παναθηναϊκός, δεν είναι για να χάνει, αλλά ένα γκολ μπορεί να το δεχθεί. Δύσκολα να μη το βάλει πάντως. Γκολ-γκολ στο 2.05 (Playbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις