Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Άλλοι στην Ευρώπη, άλλοι στο Νευροκόπι

 

 19:15 ΒΕΡΟΙΑ – ΞΑΝΘΗ

 

Προϊστορία (από 1997): 7-3-7

Πέρυσι: ΒΕΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ 3-2

 

ΒΕΡΟΙΑ: Αν και μετά τα μέσα της χρονιάς και με την εικόνα διάλυσης που παρουσίαζε έδειχνε το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό μαζί με τον Άρη, κατάφερε να κάνει ένα πολύ καλό σερί (5-4-1), πότε με την αξία της, πότε με τη σφυρίχτρα και να σώσει την παρτίδα, παραμένοντας έτσι για τρίτη σερί χρονιά στην πρώτη κατηγορία. Φέτος υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ομάδα. Η πρώτη είναι στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όπου ο Γιώργος Αρβανιτίδης αποχώρησε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να αναλαμβάνει. Στην τεχνική ηγεσία αποχώρησε ο Ράτκο Ντόστανιτς, για να αναλάβει ο 51χρονος Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, με εμπειρία σε ομάδες κυρίως της Σεγούντα Ντιβιζιόν και Σεγούντα Β. Αλλαγές έγιναν και στο ρόστερ, όπου αποχώρησαν κυρίως παίχτες με μικρή συμμετοχή ή όχι τόσο γερά χαρτιά και αποκτήθηκαν ο μεσοεπιθετικός Γ. Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ), ο αμυντικός μέσος Μπατιόν και ο επιθετικός Κάμπορα από την Ολ Μπόις (πρώην Άρης), ο επιθετικός Χάσελμπαϊνκ (Σεντ Τζόνστον), ανιψιός του γνωστού Τζίμι Φλόιντ και οι Ισπανοί Χοσέ Καταλά (αρ. μπακ, Απόλλων Λεμεσού), Ιβάν Μαλόν (δ. μπακ, Μιραντές), Τσάμπι Χινάρδ (κίπερ, Μπαλεάρες) και ο Χοκίν Εσπάρζα (δ. εξτρέμ, Θαμόρα). Σημαντική η παραμονή του επιθετικού Μπεν, για τον οποίο ενδιαφέροντας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Στα πλαίσια προετοιμασίας έφερε 1-1 με τη Ξάνθη, έχασε από ΠΑΣ και Λάρισα με 0-1, ενώ κέρδισε στο τελευταίο τον Πανθρακικό 2-1. Μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία επίσημα κόντρα στη Ξάνθη (κύπελλο, πρωτάθλημα). Εκτός ο αριστερός εξτρέμ Μπαργκάν.

 

Τελευταία 5: 1-1-3

 

ΞΑΝΘΗ: Χάρη στη νίκη της στα μπαράζ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (2-1 στο Χαριλάου), κατάφερε να βρίσκεται και φέτος στην μεγάλη κατηγορία και αυτό που θέλει είναι να δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα και να ξεμπερδεύει από νωρίς. Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του Πανόπουλου το κάτι παραπάνω, αν ευνοούν οι συνθήκες και δε διστάζει να ενισχύει την ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Πέρυσι με τον Ράινερ Μάουρερ έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν του βγήκε για πολύ, αφού η ελληνική πραγματικότητα και η τακτική-ταμπούρι έχουν πολύ σκοπιμότητα. Φώναξε απόλυτα δίκαια αρκετές φορές για προκλητικά διαιτητικά λάθη που της στέρησαν βαθμούς και τελικά από τον Φεβρουάριο έδωσε την ευκαιρία για τρίτη θητεία του Νίκου Κεχαγιά στην ομάδα, ο οποίος έστω και με τα μπαράζ επέτρεψε στην ομάδα να συνεχίσει για 26η χρονιά στα μεγάλα σαλόνια. Φέτος πάντως θα πορευτεί με τον Σάκη Τσιώλη, που πέρυσι έχασε πολλά από τα θετικά που μας είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια. Έχασε δύο από τους καλύτερους παίχτες της (Μάνταλο, Σολάρι), αλλά ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές (Λουσέρο, Παπαστεριανός, Καρυπίδης, Καπετάνος, Όμποντο, Γουάλας, Ρενάν) Έδωσε ένα φιλικό με τη Βέροια μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όπου τη διέσυρε με 5-1 (16/05) και άλλο ένα στα πλαίσια προετοιμασίας, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Κέρδισε τον Απόλλων Λεμεσού (2-0), έχασε από ΠΑΟΚ (0-1) και έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ στα φιλικά προετοιμασίας. Χωρίς απουσίες.

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Πρόταση Στοίχημα: Με Τσιώλη και ενισχυμένη η Ξάνθη. Πολλά ερωτηματικά γύρω από τη Βέροια και την εικόνα που θα μας δείξει φέτος. Αδίκως φαβορί η Βέροια, πάμε με το Χ2 στο 1.61 (Stoiximan).


 

 

 Παίξε νόμιμα στην Meridianbet.gr με 100 ευρώ Βonus

 

19:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Προϊστορία (από 2006): 4-1-8

Πέρυσι: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μέτρια με αρκετά άσχημα διαστήματα ήταν η περσινή χρονιά για τον Άγιαξ της Ηπείρου, που και φέτος δύσκολα θα ξεφύγει της μετριότητας. Οι οπαδοί είναι ακόμα εναντιωμένοι με τον Χριστοβασίλη, τον οποίο κατηγορούν ως «κολαούζο» του Ολυμπιακού και αυτό στην πρώτη ευκαιρία θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα. Στον πάγκο του συνεχίζει ο Γιάννης Πετράκης, που έπεισε του διοικούντες με τη σοβαρότητα της δουλειάς του. Αποχώρησαν οι Αμπάρης, Βίλα, Ρουμπουλάκος, Κολοβέτσιος και η μοναδική αξιόλογη προσθήκη είναι αυτή του επιθετικού Μανιά. Αρχικά δείχνει ότι η αχίλλειος πτέρνα του θα είναι η άμυνα. Χωρίς ισοπαλία οι 7 φορές που έχει υποδεχτεί τον Αστέρα (4-0-3), σε Σούπερ Λιγκ, πρωτάθλημα και β’ εθνική. Στις 5 από αυτές εμφανίστηκε το γκολ-γκολ με over. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Μπέριος.

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Η σοβαρή δουλειά που γίνεται έχει αποδώσει καρπούς και με το παραπάνω. Τρίτη σερί χρονιά στην Ευρώπη και για πρώτη φορά θα δώσει έξι αγώνες. Αρχικά προκρίθηκε επί της Ροβανιέμι (1-1 εκτός, 4-2 εντός), απέκλεισε ως αουτσάιντερ τη Μάιντς, με άδικη ήττα στη Γερμανία (0-1) και ηρωική νίκη στην Τρίπολη (3-1), ενώ την περασμένη Πέμπτη έζησε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του, κάνοντας βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-0. Ο Μάζα που είχε πετύχει δύο γκολ για την ομάδα του στον αγώνα με τη Μάιντς άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες στο 29’ με διαγώνιο σουτ, ενώ έδωσε την ασίστ στον Ζησόπουλο, ο οποίος στο 47’ έγραψε το 2-0 με προβολή (47’). Οι Μακάμπι ήταν αρκετά κινητικοί σε όλο το παιχνίδι, αλλά ο Αστέρας αποσόβησε (και με τη βοήθεια της τύχης) το γκολ, όπως συνέβη στα τελευταία λεπτά με τον Γκοιάν. Είχε μάλιστα ευκαιρία στο 86’ να τελειώσει από την Πέμπτη την πρόκριση, αλλά ο Μπαράλες αντί να πλασάρει προτίμησε να κρεμάσει τον αντίπαλο κίπερ και τελικά δεν του βγήκε. Πριν το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς είχε δώσει δύο φιλικά, με Ατρόμητο (2-3) και Παναιτωλικό (0-0). Εκτός από την Άντερλεχτ, στο κυνήγι του Ντε Μπλάσις μπήκαν δυνατά και άλλοι σύλλογοι και πολύ δύσκολα ο Αργεντινός να μείνει στην Τρίπολη. Αήττητος από τον ΠΑΣ στα τρία τελευταία (2-1-0). Εκτός ο κεντρικός μέσος Τορμένα και ο επιθετικός Μπαντιμπανγκά, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι με τη Μάιντς στη Γερμανία, αλλά τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός. Από τα άλλα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ρόλε και Μάζα ξεχωρίζουν. Χρόνο συμμετοχής με τη Μακάμπι πήρε και ο Τιέ Μπι (Εβιάν). Την Πέμπτη ο επαναληπτικός με τη Μακάμπι, που θα γίνει στην Κύπρο, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στο Ισραήλ.

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Πρόταση Στοίχημα: Εν μέσω του ιστορικού ματς με τη Μακάμπι δε μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τις προθέσεις του Βεργέτη. Σε άλλη περίπτωση βάση δεδομένων θα πηγαίναμε με το διπλό. Τώρα θα ψάξουμε τη λύση στη μέση, όπως την ισοπαλία στο ημίχρονο (1.96 Championsbet).


 

 

Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

19:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

 

Προϊστορία (από 2012): 2-2-0

Πέρυσι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Έβγαλε τα μάτια του κόντρα στο Σεράγεβο και παρά την νίκη με 1-2 εκτός έδρας, οι Βόσνιοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στον επαναληπτικό και τελικά να τον αποκλείσουν στην παράταση. Πέρυσι στο πρωτάθλημα έκανε την καλύτερη πορεία στην ιστορία του, τερματίζοντας άξια τρίτος παρουσιάζοντας σταθερότητα σε επίπεδα Ολυμπιακού. Ήταν άλλωστε και η μόνη ομάδα η οποία κατάφερε να μη χάσει από κανέναν από τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος εντός έδρας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης) στην κανονική διάρκεια. Τα χάλασε όμως στο τέλος και τερμάτισε τελευταίο στα πλέι-οφ. Η δουλειά του Γιώργου Παράσχου επιβραβεύτηκε και φέτος, αφού άπαντες στον σύλλογο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο του. Δεν έχασε κανέναν παίχτη του, αντιθέτως ενισχύθηκε με τους Τάτο και Παπάζογλου. Αήττητος από τον Πλατανιά (2-2-0), τον οποίο έχει κερδίσει και τις δύο φορές που τον υποδέχτηκε, χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός ο αμυντικός Κιβρακίδης.

 

Τελευταία 5: 4-0-1

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Με… μαγικές «εφτάρες», τη βοήθεια του Άγγελου Αναστασιάδη και της… Παναγίας, κατάφερε να παραμείνει για τρίτη σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Μαζί με τη Βέροια ήταν οι ομάδες που συναγωνίστηκαν… τον Ολυμπιακό Βόλου για το παρασκήνιο της παραμονής τους. Από την ομάδα αποχώρησαν πολλοί παίχτες, οι περισσότεροι ενδεκαδάτοι και πλέον μένει στον Γιάννη Χριστόπουλο να δέσει τους πολλούς νέους που απέκτησε. Από αυτούς ξεχωρίζουν ο κίπερ Ολίμπα της Μπορντό, με καλές παραστάσεις από Γαλλία και Ευρώπη, ο αμυντικός μέσος Μαχαμάτ (Λοκομοτίβ Σόφιας), ο δεξιός μπακ Ουσμάν Κουλιμπαλί (Μπρεστ) και ο αριστερός εξτρέμ Ζιλβάν Γκόμες (Έρκουλες). Στόχος και φέτος θα είναι και πάλι η παραμονή. Μόνο σε μία από τις 4 αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο έχει καταφέρει να σκοράρει.

 

Τελευταία 5: 3-2-0

 

Πρόταση Στοίχημα: Χωρίς Ευρώπη ο Ατρόμητος, ο οποίος προσηλώνεται απόλυτα στις εγχώριες υποχρεώσεις του. Αν ο Χριστόπουλος δεν κάνει θαύματα και δεν έχει 11 κελεπούρια, δύσκολα να σπάσει ο άσος (1.58 Goalbet).


 

 

 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο. 

 

19:15 ΠΑΟΚ – ΚΑΛΛΟΝΗ

 

Προϊστορία (από 2013): 2-0-0

Πέρυσι: ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΟΝΗ 2-1

 

ΠΑΟΚ: Έδειξε λίγος και ανέτοιμος στον πρώτο επίσημο αγώνα του κόντρα στη Ζιμπρού και κατάφερε να χάσει με 0-1 στη Μολδαβία. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν εικόνα ομάδας που φοβίζει, αλλά η αδυναμία στην ανάπτυξη που εμφάνισε ο ΠΑΟΚ δεν του επέτρεψαν να φτάσει εύκολα στο γκολ, ενώ έλειπε ξεκάθαρα και το καθαρό μυαλό. Στο 37’ βρέθηκε κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Κατσικά που βρήκε στο δοκάρι, αλλά στο 80’ η Ζιμπρού κατάφερε να προηγηθεί, χάνοντας έχοντας και δοκάρι στο 90’. Ο μεγαλύτερος στόχος για την ώρα στον ΠΑΟΚ είναι η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα, που με τη «σφιχτή» οικονομική πολιτική που έδειξε να έχει ο Σαββίδης θα του δώσουν μεγάλη ανάσα. Μετά τις περσινές περιπέτειες στον πάγκο της ομάδας, προτιμήθηκε ο έμπειρος και λαοφιλής Άγγελος Αναστασιάδης, με σκοπό να δώσει την ηρεμία που έλειπε πέρυσι. Δεν ξεκίνησε πάντως καλά, αφού ήδη αναγκάστηκε να τιμωρήσει τους Τζαβέλα και Βίτορ, τους οποίους προόριζε για την αρχική ενδεκάδα, αλλά τους άφησε εκτός στο παιχνίδι της Μολδαβίας. Ο Βίτορ απολογήθηκε και του δόθηκε «συγχωροχάρτι» άγνωστο τι θα γίνει με τον Τζαβέλα, που εδώ και ένα χρόνο, είτε στην Εθνική, είτε στον ΠΑΟΚ, είτε με αντιπάλους είναι μόνιμη πηγή προβλημάτων και εντάσεων. Η περσινή πορεία του αν και ξεκίνησε με διθυράμβους κατέληξε ένα φιάσκο: Διασυρμός στον τελικό, 2η θέση στα πλέι-οφ. Υπάρχει μια σχετική γκρίνια για τις μεταγραφικές κινήσεις, που όπως φαίνεται θα επισπευτούν μετά το αποτέλεσμα με τη Ζιμπρού. Έφυγαν σημαντικοί παίχτες (Νάτχο, Λίνο, Λούκας, Στοχ, Ινσαουράλδε), χωρίς αυτοί που ήρθαν να φαίνονται ικανοί να καλύψουν το κενό του. Γκολάσα (Μακάμπι Χάιφα), Μακ (Νυρεμβέργη), Ρατ (Ράγιο) και Περέιρα (Χιμνάσια Λα Πλάτα) οι νέοι. Λίγο-πολύ έδωσε 9 φιλικά, αν και στα πρώτα 4 αγωνίστηκε με τα «δεύτερα»: τρεις ήττες στην αρχή από Σταντάρ Λιέγης (1-2), Ντνίπρο (0-1), Τσβόλε (1-2), νίκη επί της Βααλβάικ (1-2), ισοπαλία 1-1 με Καμπούρ, ήττα από Νάπολι (0-2), νίκες με 1-0 κόντρα σε Ξάνθη και ΚΠΡ και τέλος 0-0 με την Ίντερ. Την Πέμπτη δίνει τον επαναληπτικό με τη Ζιμπρού στην Τούμπα, η οποία σήμερα δε θα έχει κόσμο, λόγω περσινής τιμωρίας. Τιμωρημένος ο επιθετικός Αθανασιάδης. Εκτός ο δεξιός μπακ Κωνσταντινίδης και ο μεσοεπιθετικός Γκολάσα.

Τελευταία 5: 2-1-2

 

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χωρίς έδρα και κόσμο στο πλευρό της, κατάφερε να πετύχει την παραμονή, έργο στο οποίο τεράστια συμβολή είχε ο Γιάννης Ματζουράκης. Φέτος δε θα χρειαστεί να ταξιδέψει ανά την Ελλάδα για να δίνει αγώνες (πέρυσι έπαιζε περισσότερο στο ΟΑΚΑ, αλλά χρησιμοποίησε επίσης Βικελίδης και Νέα Σμύρνη), αφού το γήπεδο της είναι έτοιμο. Έφυγαν ορισμένοι βασικοί, αλλά βρέθηκαν αρκετοί αξιόλογοι αντικαταστάτες τους: Καμαρά, Χουάνμα, Σίμο Ναβάρο, Μίνγκας, Αντέτζο, Συνεχίζει στον πάγκο ο Ματζουράκης. Γκολ-γκολ και overοι δύο φορές που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Έχασε και στις δύο. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μίνγκας.

 

Τελευταία 5: 2-0-3

 

Πρόταση Στοίχημα: Προβληματική η εικόνα του ΠΑΟΚ, ακόμα περισσότερο στη δημιουργία και το σκοράρισμα, που έχει όλο το ενδιαφέρον του στραμμένο στον αγώνα της Πέμπτης και χωρίς τον Αθανασιάδη στη διάθεση του Άγγελου. Η Καλλονή απέκτησε ταυτότητα πέρυσι από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ματζουράκης και θα πάει να πάρει ότι μπορεί στην άδεια Τούμπα. Under στο 1.75 (Betshop).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις