Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Προβάδισμα σε Έβερτον και Νιούκαστλ, ντέρμπι στο Μάντσεστερ

14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 48-30-49
Πέρυσι: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 6-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι θα περίμενε στο Βίλλα Παρκ, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με τη νίκη, χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης σε όλο τον αγώνα, αλλά μεσοεπιθετικά δεν ήταν όπως την έχουμε συνηθίσει. Τελικά την λύτρωσε με σουτ στο 82’ ο Τουρέ, ενώ ο Αγουέρο 6 λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ξεπέρασε έτσι τη Σαουθάμπτον, και ανέβηκε στη 2η θέση, με πέντε βαθμούς να τη χωρίζουν από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Μπορεί εκτός έδρας να τα πηγαίνει εξαιρετικά, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε 4 εξόδους, αλλά εντός έδρας έχει απώλειες έχοντας από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα στους τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο Μάντσεστερ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (14) και μαζί με Τσέλσι, Τόττεναμ έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (7). Την Τρίτη έχει δύσκολη έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα φιλοξενηθεί στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Μετράει 6 νίκες στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Τόττεναμ. Εκτός ο κεντρικός μέσος Φερναντίνιο (7 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Νασρί (4 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 2-2-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Νίκη μετά από 4 αγωνιστικές πέτυχαν τα «σπιρούνια», που επικράτησαν της Σαουθάμπτον εντός έδρας με 1-0. Σημαντικό το παιχνίδι για τον Ποκετίνο, που κέρδισε την πρώην ομάδα του, με τον Έρικσεν να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 40’, αν και οι «άγιοι» που πίεσαν στο τέλος, θα μπορούσαν να έχουν πάρει την ισοπαλία. Ανέβηκε πάντως έτσι στην 4η θέση, ισοβαθμώντας με Σαουθάμπτον, Γιουνάιτεντ και Σουόνσι στους 11 βαθμούς. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας, έχοντας δύο ισοπαλίες (Άρσεναλ, Σάντερλαντ) και μία νίκη (Γουέστ Χαμ) σε τρεις εξόδους. Μαζί με Σίτι και Τσέλσι έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (7). Πολλά τα γκολ που σημειώνονται τα τρία τελευταία χρόνια στις αναμετρήσεις της με τη Σίτι. Πέρυσι μόνο, κατάφερε να δεχτεί 11 (!) γκολ στα δύο παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Συνολικά, τα 6 τελευταία ήταν όλα over, 5 από αυτά γκολ-γκολ, ενώ άλλα τόσα ήταν και τα over 3.5. Γενικά πάντως υπάρχει μία ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια, με την Τόττεναμ να μετράει 48 νίκες έναντι 49 για τη Σίτι. Ελληνικό ενδιαφέρον στον αγώνα της για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, όπου θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Αμφίβολοι ο εξαιρετικός κίπερ Γιορίς (7 συμμ.) και ο φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός Τσαντλί (6 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι δεξιοί μπακ Γουόλκερ, Νόουτον (3 συμμ.). Ο κεντρικός αμυντικός Ντάιερ αναμένεται να καλύψει και πάλι τη δεξιά πλευρά.

Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Στοίχημα: Ο Ποκετίνο προσπαθεί να περάσει μία πιο αμυντική φιλοσοφία στην Τόττεναμ, όπως φάνηκε και στα δύο παιχνίδια της με Άρσεναλ και Σαουθάμπτον, αφού τα πολλά παιχνίδια και το συνεχώς ροτέισον μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνα χωρίς προσοχή. Δεν διαφέρει και πολύ η τακτική από αυτή του Πελεγκρίνι, αλλά θα είναι δύσκολο να δούμε παιχνίδι χωρίς γκολ. Το λογικό εύρος των 2-3 γκολ έχει βάση σε αυτό το σενάριο (2.12 Stoiximan).


 

 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 60-49-64
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 2-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Οριακό το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, όπου θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Αιτία η εξαιρετική εμφάνιση του ντε Χέα, που της στέρησε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αποκρούοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και πιάνοντας τα άπιαστα μετά το 60’, όταν τα ζαχαρωτά πίεζαν. Η Μάντσεστερ είχε προηγηθεί στο 27’, το 1-1 έκανε ο Νέισμιθ στο 55’, αλλά 7 λεπτά αργότερα, κόντρα στη ροή, ήρθε και δεύτερο. Δε διαφέρει σε πολλά από την περσινή ομάδα, ούτε σε φιλοσοφία, ούτε σε ατομικό επίπεδο, αλλά φέτος εμφανίζει πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, κάτι που έχει πληρώσει πολλάκις μέχρι τώρα. Μετράει 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-2-3), ενώ στο πρωτάθλημα έχει νικήσει μόνο την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας, κατάσταση που θέλει οπωσδήποτε να αλλάξει σήμερα. Εντός έδρας γα το πρωτάθλημα έχει χάσει από Κρίσταλ Πάλας και Τσέλσι, ενώ έμεινε στην ισοπαλία με την Άρσεναλ. Και τα τρία ήταν γκολ-γκολ και over 3.5. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (16). Αήττητη από την Άστον Βίλλα στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-4-0). Γκολ-γκολ και οι 8 τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε, εφτά από αυτές ήταν και over. Την Πέμπτη φιλοξενείται στη Γαλλία από τη Λιλ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Στόουνς (5 συμμ.), ο εξτρέμ Μιραλάς (6 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ. Αμφίβολοι δίνονται ο κεντρικός αμυντικός Ντεστέν (4 συμμ.), ο δεξιός μπακ Κόλμαν (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος ΜακΚάρθι (6 συμμ.), ο αριστερός μέσος Πίενααρ (3 συμμ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Μπάρκλεϊ.

Εντός: 0-1-2
Γκολ: 7-11
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Από τύχη και αστοχία της Σίτι δεν βρέθηκε να χάνει από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, αλλά τελικά λύγισε στο φινάλε. Το καλό ξεκίνημα που έκανε έχει πάει περίπατο και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες, αποτυγχάνοντας να σκοράρει και στις τρεις. Με το σημερινό παιχνίδι βγάζει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος (Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάν. Σίτι, Έβερτον), κάνει «διακοπή» με την ΚΠΡ στην επόμενη αγωνιστική, που και αυτό όμως είναι εκτός, ενώ αμέσως μετά αντιμετωπίζει την Τόττεναμ. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (4), έχοντας σκοράρει μόνο στα τρία από τα 7 παιχνίδια της. Δεν το έκανε στα τρία τελευταία. Εκτός παραμένει ο επιθετικός Κοζάκ. Αμφίβολοι οι κεντρικοί μέσοι Σεντέρος (7 συμμ.), Φλάαρ (3 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ντελφ (7 συμμ.) και ο πλάγιος επιθετικός Αγκμποναλόρ (7 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση Στοίχημα: Θα ρεφάρει σήμερα η Έβερτον, αφού παρά τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή, ούτε άσχημα παίζει, ούτε καμία κρίση περνάει. Λίγα πράγματα από τη Βίλλα, που είναι ομάδα μικρών δυνατοτήτων. Άσος στο 1.57 (Mybet).


 

 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

17:00 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 3-9-13
Πέρυσι: ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΣΕΛΣΙ 1-0

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Το καλό σερί της σταμάτησε στο Χαλ, όπου ηττήθηκε δίκαια από την τοπική ομάδα με 0-2. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, χωρίς να μπορέσει να φανεί η ίδια επιθετικά. Τη λύγισε το γκολ στο 60’ και δε μπόρεσε να βρει αντίδραση, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ήρθε και το δεύτερο. Από την αρχή του πρωταθλήματος, με τον Πούλις στον πάγκο, έδειξε ότι θα είναι μία ομάδα που θα προσπαθεί να κλέβει βαθμούς όποτε μπορεί. Η ίδια συνταγή ακολουθείται και με τον Γουόρνοκ στον πάγκο, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στον πάγκο της ομάδας από τη Χαλ (στο πρωτάθλημα, είχε ηττηθεί και στο Λιγκ Καπ από τη Νιούκαστλ). Η αλήθεια πάντως είναι ότι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα συγκομιδή, βάση συνολικής εικόνας. Προηγουμένως μετρούσε δύο σερί νίκες με Λέστερ, Έβερτον και πιο πριν δύο ισοπαλίες με Μπέρνλι, Νιούκαστλ. Η περσινή της νίκη κόντρα στην Τσέλσι ήταν η πρώτη της μετά το 1990, έχοντας από τότε σερί χωρίς νίκη για 12 αγώνες (0-4-8). Εκτός ο βασικός κεντρικός αμυντικός Νταν (6 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Ο’Κιφ. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Μαριάπα (3 συμμ.).

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 2-2-1

ΤΣΕΛΣΙ: Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου , όπου επικράτησε της Άρσεναλ με 2-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ, αν και ο Μουρίνιο έχασε στις… σπρωξιές με τον Βενγκέρ, με τους δύο τεχνικούς να συνεχίζουν τη βεντέτα που ξεκίνησε από πέρυσι, αυτή τη φορά χωρίς να μείνουν στα λόγια. Αιτία ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κέιχιλ στον Σάντσεζ στο 21’, μπροστά στα μάτια του Βενγκέρ, με τον Αλσατό να κινείται απειλητικά προς τα πάνω του και τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια. Λίγο αργότερα ωστόσο η Τσέλσι προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος. Πριν το γκολ, ο Κορτουά δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και αποχώρησε, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Η Άρσεναλ δεν είχε τη μεγάλη φάση στο παιχνίδι, εκτός από 2-3 περιπτώσεις, τις οποίες έλεγχε ο Τσεχ και τελικά ο Ντιέγκο Κόστα καθάρισε το ντέρμπι «κρεμώντας» τον Σέζνι στο 78’ και φτάνοντας έτσι τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Παρέμεινε έτσι στην κορυφή με την διαφορά σταθερή από τη Σίτι στο +5, όντας μάλιστα η μοναδική αήττητη ομάδα στην Πρέμιερ, μετά από τις 7 πρώτες αγωνιστικές. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (21) και μαζί με Σίτι, Τόττεναμ τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (7). Under τα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Την Τρίτη έχει τον θεωρητικά πιο εύκολο αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα υποδεχθεί την Μάριμπορ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ζόουμα. Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (4 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και οι επιθετικοί Σούρλε (6 συμμ./2 γκ.), Ντρογκμπά (4 συμμ.).

Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Στοίχημα: Βελτιωμένη ανασταλτικά η Τσέλσι στα τελευταία, με τον Μουρίνιο να στρέφει περισσότερο την προσοχή του στον τομέα που στην αρχή έδειχνε ότι πονάει. Κόντρα σε μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, με λίγη προσοχή, μπορεί να φτάσει τα 4 παιχνίδια χωρίς να δεχτεί τέρμα. Νο goal στο 1.80 (NetBet.gr).


 

Παίξε LIVE betting στη Nokibet.gr με bonus 100% ως 100 ευρώ!

 

17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΕΣΤΕΡ

Προϊστορία: 31-17-28
Πέρυσι: –

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Χάρη σε δύο γκολ του Παπί Σισέ, κατάφερε να φύγει με το βαθμό από την έδρα της Σουόνσι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’, με τον Σενεγαλέζο να ισοφαρίζει κόντρα στη ροή στο 43’. Στο 50’ βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ, αλλά και πάλι ο Σισέ κόντρα στη ροή έφερε το παιχνίδι στα ίσια και μόνο από εκείνο το σημείο και μετά έδειξε να το πιστεύει, αλλά το 2-2 έμεινε ως το τέλος. Μαζί με τη Μπέρνλι είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη στην Πρέμιερ, μετά το πέρας των 7 πρώτων αγωνιστικών. Κόντρα στη Λέστερ είναι πάντως αήττητη από τη στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-4-0), σερί που θέλει να συνεχίσει και σήμερα, πετυχαίνοντας παράλληλα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Θα είναι καθοριστικό παιχνίδι και για τον Πάρντιου, ο οποίος έχει τη στήριξη της διοίκησης, αλλά ο κόσμος κάνει ότι μπορεί για να τον διώξει, από υπογραφές, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, μέχρι και site με το τίτλο «Διώξτε τον Πάρντιου» (Sackpardew.com). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γκουντ, οι αριστεροί μπακ Ράιαν Τέιλορ, Σαντόν, ο δεξιός μπακ Γιάνμαατ (7 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μέσος Γκουτιέρεζ, ο μεσοεπιθετικός Άαρονς (2 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ντε Γιόνγκ (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο βασικός κίπερ Κρουλ (7 συμμ.) και ο αριστερός μπακ Ντάμετ (5 συμμ.).

Εντός: 0-2-1
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 0-3-2

ΛΕΣΤΕΡ: Είναι με διαφορά η πιο καλή ομάδα από τις τρεις νεοφώτιστες, αλλά στο τελευταίο δεν κατάφερε να κερδίσει μία από τις άλλες δύο, τη Μπέρνλι, με την οποία έμεινε στο 2-2, δεχόμενη το γκολ στο 96’. Πολύ καλή η εικόνα της στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με τον Σλουπ (33’), ισοφαρίστηκε από το πουθενά στο 39’, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Μάχρεζ της έδωσε και πάλι το προβάδισμα. Έπεσε στην επανάληψη, είχε πάντως τις καλύτερες φάσεις, αλλά στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων δέχτηκε τη χαριστική βολή από απευθείας χτύπημα φάουλ. Εμφανίζει μία μικρή κοιλιά και από μία πολύ δυνατή ομάδα συλλογικά, στα τελευταία φαίνεται περισσότερο να ψάχνει πράγματα σε ατομικό επίπεδο, ενώ έχει και προβλήματα αμυντικά, έχοντας δεχτεί 7 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια της. Παραμένει εκτός ο κεντρικός αμυντικός Άπσον, τραυματίας ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο. Μεγάλο πλήγμα θα είναι η απουσία του Καμπιάσο, με τον Πίρσον να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 2-2-1

ΠρότασηΣτοίχημα : Τα προβλήματα υπάρχουν ομολογουμένως στους «ανθρακωρύχους» και το κλίμα δεν είναι καλό. Αλλά το αστέρι του Πάρντιου, που τον κρατάει ακόμα στον πάγκο, ίσως να λάμψει και σήμερα και να φέρει την πρώτη του νίκη. Ρισκάρουμε στον άσο του 2.10 (Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις