Pin It


Στην Playbet.gr το Φινλανδία-Ελλάδα παίζεται με Bonus 100% έως €100!

 

 

H Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2016 και τώρα πάει στο Ελσίνκι ψάχνωντας απαραίτητα τη νίκη κόντρα στη γηπεδούχο Φινλανδία.

 

Στην Playbet στηρίζουμε σταθερά την Εθνική μας και σου προσφέρουμε μία ειδική προσφορά για να κάνεις κι εσύ το ίδιο… στην πράξη!

 

Τοποθέτησε ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον €2 που να αφορά στην αγορά «Πρώτος Σκόρερ», «Tελευταίος Σκόρερ» ή «Να Σκοράρει Οποιαδήποτε Στιγμή» για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας επιθυμείς και σε περίπτωση που το στοίχημα σου κερδίσει εμείς θα προσθέσουμε στα κέρδη σου ένα bonus 100% επί των καθαρών κερδών σου έως και του ποσού των €100!

Εσύ θα μείνεις απλός… τηλεθεατής;

20141

 

Πώς θα λάβεις την προσφορά;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1) Τοποθέτησε πριν την έναρξη του αγώνα ένα μονό στοίχημα αξίας τουλάχιστον €2 που να αφορά στην αγορά «Πρώτος Σκόρερ», «Τελευταίος Σκόρερ» ή «Να Σκοράρει Οποιαδήποτε Στιγμή» για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας επιθυμείς.

2) Σε περίπτωση που το στοίχημά σου κερδίσει, απλά στείλε μας ένα email στο [email protected] με θέμα «Ελλάς 100%» με το όνομα χρήστη σου (username) και τον κωδικό του δελτίου σου.

Αυτό ήταν! Εμείς θα πιστώσουμε τον λογαριασμό σου με bonus 100% επί των καθαρών κερδών σου έως και του ποσού των €100!

Παράδειγμα: Πιστεύεις ότι θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα ο Γιώργος Σαμαράς και τοποθετείς το ανάλογο στοίχημα με ποντάρισμα 10 ευρώ σε απόδοση 9.55. Σε περίπτωση που η πρόβλεψή σου είναι επιτυχημένη θα έχεις να λαμβάνεις τα €95,5 καθαρό κέρδος + 100% bonus = €191!

Μη χάνεις λεπτό. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο έως τη σέντρα του αγώνα.

 

paixe

 

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Η προσφορά ισχύει μόνο για μονά στοιχήματα που αφορούν στην αγορά «Πρώτος Σκόρερ», «Τελευταίος Σκόρερ» ή «Να Σκοράρει Οποιαδήποτε Στιγμή» και τα οποία θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα Φινλανδία-Ελλάδα που διεξάγεται το Σάββατο 11/10/2014, 21:45 Ώρα Ελλάδας
 2. H προσφορά αφορά μόνο στοιχήματα που τοποθετούνται σε παίκτες της Εθνικής Ελλάδας. Στοιχήματα που αφορούν παίκτες της Εθνικής Φινλανδίας ή στην επιλογή «Κανένας Σκόρερ»και «Αυτογκόλ» δε μετέχουν της προσφοράς.
 3. Η προσφορά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για χρήστες του αθλητικού στοιχήματος της Playbet οι οποίοι έχουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας την Ελλάδα και μόνο μία φορά ανά λογαριασμό / PC / Νοικοκυριό / Διεύθυνση ΙP.
 4. Η προσφορά προβλέπει τον διπλασιασμό (προσαύξηση κατά 100% των καθαρών κερδών) που προκύπτουν από το στοίχημα και εφόσον το στοίχημα κερδίζει.
 5. Η προσφορά ισχύει μόνο για τα πρώτα μονά στοιχήματα στις αγορές που αναφέρονται στον όρο [1] για τον αγώνα Φινλανδία-Ελλάδα.
 6. Το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος για να ισχύσει η προσφορά είναι τα €2
 7. Το ανώτατο ποσό προσαύξησης είναι τα €100.
 8. Για να θεωρηθεί έγκυρο ένα στοίχημα στα πλαίσια της παρούσας προσφοράς θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα (Σάββατο 11/10/2014, 21:45 Ώρα Ελλάδας.).
 9. Ζωντανά στοιχήματα ΔΕΝ μετέχουν της προσφοράς.
 10. To μπόνους που προκύπτει από την προσφορά θα πιστωθεί στους νικητές εντός 24 ωρών από την ώρα παραλαβής του σχετικού email.
 11. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη προσφορά στην πλατφόρμα της Playbet.
 12. Το μπόνους προσφέρεται σε παίκτες που στοιχηματίζουν για ψυχαγωγία. Επαγγελματίες παίκτες ή παίκτες που θεωρείται ότι καταχρώνται το σύστημα μπόνους με οποιοδήποτε τρόπο ενδεχομένως να υποστούν αφαίρεση του  μπόνους και των όποιων πιθανών κερδών προήλθαν από τη χρήση αυτού.
 13. Η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να παύσει ή να τροποποιήσει την παρούσα προσφορά δίχως καμία προειδοποίηση
Κατηγορίες: Sports news

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

Δείτε Επίσης

POPULAR MUST READ
Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας. Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114 Ελληνικό Αθλητικό Forum
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ειδήσεις και προγνωστικά για το στοίχημα, τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, το πάμε στοίχημα και γενικά το ποδόσφαιρο και όλα τα σπορ σε Ελλάδα και εξωτερικό.