Σούπερ Λιγκ (μέρος α’): Ποιά ομάδα θα ακολουθήσει Νίκη, ΟΦΗ και Εργοτέλη;

 

 

19:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 2008): 1-5-4
Α’ γύρος: ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι κατάφερε να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε στη Βέροια, κερδίζοντας τη «Βασίλισσα» με 1-0, χάρη στο εύστοχο πέναλτι στο 83’ από τον Ίγκορ. Διπλό το καλό, αφού στην ίδια φάση οι γηπεδούχοι έμειναν με 10, ενώ 5 λεπτά αργότερα κλείδωσε το παιχνίδι, με δεύτερη αποβολή. Με νίκη σήμερα μένει στην κατηγορία, αφού υπερέχει σε ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό. Με άλλα λόγια ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βοιωτούς. Ισόπαλα με 0-0 τα δύο τελευταία θρακιώτικα ντέρμπι. Συνολικά αήττητος στα 3 τελευταία (1-2-0). Τα 9 από τα ήταν under, 8 από αυτά ήταν και no goal. Μαζί με την Καλλονή, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (33). Εκτός ο αρχηγός-αμυντικός μέσος Λαδάκης (17 συμμ.). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Εμπό (30 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Ρομέου (18 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ντιγκινί (30 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 8-7-1
Γκολ: 20-11
Τελευταία 5: 2-0-3

ΞΑΝΘΗ: Έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Αστέρα, δείχνοντας καλά σημάδια παρότι είχε προηγηθεί το παιχνίδι με τον Ηρακλή και η ιστορική πρόκριση στον τελικό, κάτι που μπορεί να έφερνε το αναμενόμενο «ξεφούσκωμα». Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μετά το 71’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και παρότι ανέβηκε δεν πέτυχε το γκολ. Τελευταία «αγγαρεία» για την ομάδα του Λουτσέσκου στο πρωτάθλημα, η οποία έχει στο μυαλό τον τελικό του κυπέλλου στις 23 του μήνα, στον οποίο φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Under και no goal τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Μαζί με τον 2ο ημιτελικό με τον Ηρακλή, δεν έχει σκοράρει στους 4 τελευταίους αγώνες της. Εκτός οι κίπερ Κυριακίδης (27 συμμ.), Ζαρόπουλος (5 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Λισγάρας (17 συμμ./3 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Φλίσκας (23 συμμ.). Τιμωρημένοι ο κεντρικός μέσος Ομπόντο (28 συμμ./2 γκ.) και ο εξτρέμ Σολτάνι (28 συμμ./6 γκ./4 ασίστ).

Εκτός: 4-4-8
Γκολ: 19-25
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση στοιχημα: Στο… Μπαρτσελόνα – Πονφεραντίνα μπορεί να βλέπαμε και μεγαλύτερο άσο, από το 1.18 που προσφέρεται ο σημερινός. Επειδή η Ξάνθη δεν έχει άλλο επίσημο και δεν έχει σκοράρει στα 4 τελευταία, ίσως παίξει για κάποιο διάστημα κανονικά και να πετύχει ένα τέρμα. Δεδομένων των ποσοστών και της πιθανότητας να κερδίσει ο Πανθρακικός, το γκολ-γκολ έχει λογική, αν και μας… τρομάζει τέτοια απόδοση (2.65 Championsbet).


 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

19:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2012): 0-0-5
Α’ γύρος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Είναι ο πιο ευνοημένος από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, αφού στα τρία τελευταία πήρε 6 βαθμούς δώρο, λόγω Νίκης και ΟΦΗ, έφτασε τους 43 βαθμούς και σήμερα χρειάζεται μόνο ένα βαθμό για να πετύχει τον στόχο του. Συνολικά μετράει 5 σερί νίκες, με μηδέν παθητικό όλες, έχοντας κερδίσει προηγουμένως Καλλονή, Βέροια και Παναιτωλικό, όλους εντός έδρας και σε προκλητικές αποδόσεις (1.35-1.50). Αν δεν καταφέρει να πάρει την ισοπαλία που χρειάζεται, θα περιμένει να μην κερδίσει κάποιος εκ των Πανθρακικού ή Λεβαδειακού, ή να χάσει ο Πανιώνιος. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (31). Αμφίβολος ο εξτρέμ Γκαβιλάν (8 συμμ./3 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μπακ Νέπλιακ (8 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μαχλέλης (2 συμμ.), ο δεξιός μέσος Τσουράκης (23 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι εξτρέμ Μιλούνοβιτς (23 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Ζίλβαν (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 8-3-5
Γκολ: 19-15
Τελευταία 5: 5-0-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προς τέρψη όλων, η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν χάλασε με μια από τις συνηθισμένες μέτριες εμφανίσεις του, αφού διέσυρε την Καλλονή με 5-0. Ο Μαρινάκης κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει κάτι να φοβάται και πως ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά. Δοκιμές προβλέπονται σήμερα, ακολουθεί σε 2 εβδομάδες ο τελικός κυπέλλου με τη Ξάνθη. Έχει την καλύτερη επίθεση (78) και άμυνα στο πρωτάθλημα (22). Έχει το απόλυτο στις 5 αναμετρήσεις του κόντρα στον Πλατανιά. Όλες συνοδεύτηκαν με over, οι 4 από αυτά και με γκολ-γκολ. Έντονο ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Ρομπέρτο. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Μποτία (17 συμμ./1 γκ.), Σαντάνα (5 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ελαμπντελαουί (4 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), ο αριστερός μπακ Γιαννούλης (7 συμμ.), ο Μανιάτης (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο εξτρέμ Ντοσεβί (26 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο Αφελάι (19 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 9-4-3
Γκολ: 33-14
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Πλατανιάς, η ομάδα από τη γενέτειρα του Μαρινάκη, χρειάζεται ένα βαθμό με τον πρωταθλητή Ελλάδας και η ισοπαλία παίζεται στο 2.05 (Goalbet). Τι άλλο χρειάζεται να πούμε;


 BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

19:00 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2013): 0-1-2
Α’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 0-0

ΚΑΛΛΟΝΗ: Λογική εξέλιξη το 0-5 με το οποίο διασύρθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», βάση της εικόνας του στις τελευταίες αγωνιστικές. Αν δεν είχε τα δύο παιχνίδια με Νίκη και ΟΦΗ, θα είχε ήδη υποβιβαστεί, αφού ήταν πολύ κακή στα υπόλοιπα 4 από τα 6 τελευταία, όπου έχασε από Λειβαδιά, Πλατανιά, Παναιτωλικό και Ολυμπιακό, σε όλα χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Σήμερα πάντως θέλει ένα βαθμό για να σωθεί και να μην μπλέξει σε σενάρια ισοβαθμίας. Αν χάσει πέφτει σε πενταπλή ισοβαθμία με Πανθρακικό, Βέροια, Πλατανιά και Λεβαδειακό, σε τετραπλή με Πανθρακικό, Πλατανιά, Λεβαδειακό και σε τριπλή με Πανθρακικό και Λεβαδειακό. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (33). Νο goal και under και τα τρία παιχνίδια της με τον Ατρόμητο. Εκτός ο κίπερ Χογκ (29 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Κριπιντίρης (5 συμμ.).

Εντός: 10-4-2
Γκολ: 22-10
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Με μεγάλη εμφάνιση του Ναπολεόνι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου εντός έδρας, με 3 από τα 4 γκολ να μπαίνουν μετά το 90’. Προηγήθηκε στο 37’ με πολύ ωραία ενέργεια του Ιταλού. Έπεσε στην επανάληψη και απειλήθηκε πολλές φορές, με τον Γκορμπούνοφ να κάνει τεράστια εμφάνιση (ψηφίστηκε και MVP της αγωνιστικής). Ο άλλος ήρωας του αγώνα, ο Στέφανο Ναπολεόνι, αποχαιρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους οπαδούς της ομάδας, αφού δεν ανανέωσε και ήδη ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Ο αγώνας μάλιστα είχε και 5λεπτη διακοπή στα πρώτα λεπτά, για πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι, που αναφερόταν στα στημένα παιχνίδια και δεύτερη, για περίπου 13 λεπτά στο 61’, για διαμάχη οπαδών και Σπανού. 15 λεπτά ήταν και οι καθυστερήσεις, όπου ο Ναπολεόνι σκόραρε τα άλλα δύο (97’, 102’), με τον Πανιώνιο να καταφέρνει να σημειώσει μόνο ένα τέρμα στο 104’. Με τη νίκη εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι-οφ, αφού άφησε στο -4 τον Παναιτωλικό. Μπορεί εντός έδρας να παραμένει αήττητος (12-5-0), αλλά η κατάσταση δεν είναι το ίδιο καλή και όταν φεύγει από το Περιστέρι, όπου μετράει μόλις 2 νίκες σε 16 εξόδους (2-6-8). Μεγάλο του όπλο η άμυνα, αφού διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα (26). Αήττητος σε 3 αναμετρήσεις κόντρα στην Καλλονή. Εκτός ο αρχηγός-δεξιός μπακ Νάστος (16 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Μαρσελίνιο (11 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ναπολεόνι (30 συμμ./13 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-6-8
Γκολ: 12-19
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση: Το σενάριο είναι ίδιο με το Πλατανιάς – Ολυμπιακός. Η Καλλονή χρειάζεται ένα βαθμό και ο Ατρόμητος είναι αδιάφορος. Στο 1.75 η ισοπαλία (Stoiximan).


 mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

19:00 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2002): 5-4-6
Α’ γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Είχε ήδη υποβιβαστεί μαθηματικά, από την ήττα κόντρα στην Κέρκυρα στο Ηράκλειο (1-2), αλλά δεν φάνηκε επηρεασμένος τόσο πολύ και έπαιξε ελεύθερο ποδόσφαιρο, φεύγοντας δίκαια με το βαθμό, σε ένα ματς που μπορούσε εύκολα σε πολλές περιπτώσεις να ξεφύγει από το τελικό 0-0. Ακόμα δεν θεωρούν πάντως τελειωμένη την υπόθεση παραμονής στον Εργοτέλη, αφού κυνηγούν την περίπτωση της Κέρκυρας για παρατυπίες, ενώ είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο του υποβιβασμού της Βέροιας. Αν πάντως δεν ευοδώσουν οι προσπάθειες, ο Εργοτέλης πιθανότατα θα πέσει στη γ’ εθνική. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (58). Under τα 6 τελευταία κόντρα στον Λεβαδειακό. Εκτός οι αριστεροί μπακ Πίτσος (16 συμμ.), Λυκογιάννης (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Τζανακάκης (23 συμμ./1 ασίστ), ο κίπερ Καβουσάκης (11 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Μπουρσέλης (4 συμμ.) και ο εξτρέμ Ουλά (13 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Απών από τις προπονήσεις ήταν ο δεξιός μέσος Μπρούνο (26 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 4-4-8
Γκολ: 22-31
Τελευταία 5: 2-1-2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πορεία πρωταθλητισμού από τον Μάρτιο, όπου μετράει 6 νίκες στα 8 τελευταία (δύο από αυτά με Νίκη και ΟΦΗ), ενώ τα άλλα δύο ήταν εκτός έδρας ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο στην Τούμπα δεν ήταν κακός, αλλά όλα κρίθηκαν από το γκολ που δέχτηκε με πέναλτι που έκανε ο Ζίτο στο 42’. Είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, ισόβαθμος με τον Πανθρακικό, με τον οποίο υστερεί στη βαθμολογία. Είναι στην πιο δύσκολη θέση από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, γιατί θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα και επιπλέον να μην κερδίσει ο Πανθρακικός ή να χάσει μία ομάδα εκ των Καλλονής, Πανιωνίου, Πλατανιά. Με ισοπαλία και θετικό αποτέλεσμα του Πανθρακικού πέφτει. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Πιντέρ (14 συμμ.) και ο επιθετικός Πουλίδο (5 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 5-2-9
Γκολ: 15-16
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά στοιχήματος: Διαδικαστικού χαρακτήρα το παιχνίδι για τον Εργοτέλη, όχι όμως και για τον Λεβαδειακό, που θέλει απεγνωσμένα τη νίκη και ευνοϊκά αποτελέσματα από Πανθρακικό, Καλλονή, Πανιώνιο και Πλατανιά. Στο 1.25 το διπλό (Interwetten). Επειδή ούτε στα Γιάννινα έκατσε να χάσει ο Εργοτέλης, ρισκάρουμε και στο γκολ-γκολ (2.00 Interwetten).


 Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

19:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία (από 1994): 8-7-24
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τον αδικεί κατάφορα το 1-3 με το οποίο έχασε στο Περιστέρι, αφού ήταν καλύτερος και είχε πάμπολλες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, έχοντας απέναντι του έναν εξαιρετικό Γκορμπούνοφ που κατέβασε ρολά. Επεισοδιακό το παιχνίδι, που είχε δύο διακοπές, με υπαιτιότητα τους οπαδούς (5’ στο πρώτο μέρος για πανό, 13’ στο δεύτερο για διαμάχη οπαδών-Σπανού). Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37’. Στην επανάληψη το γήπεδο πήρε κλίση, αλλά δεν έμπαινε η μπάλα στο πλεκτό. Στις καθυστερήσεις και κόντρα στη ροή, δέχτηκε δύο τέρματα (97’, 102). Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 104’ με τον Κολοβό. Στους 42 πλέον και το φάσμα του υποβιβασμού είναι πιο ορατό από ποτέ για τον Πανιώνιο. Με νίκη σώζεται. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα περιμένει να μην κερδίσει ένας εκ των Λεβαδειακού, Πανθρακικού. Σε ισοβαθμία με Πλατανιά, Καλλονή, Βέροια, Πανθρακικό και Λεβαδειακό υστερεί κόντρα σε όλους. Υστερεί επίσης στην ισοβαθμία με Πανθρακικό, Λεβαδειακό, Πλατανιά, Καλλονή, στην ισοβαθμία με Καλλονή, Πανθρακικό, Λεβαδειακό ή με Πανθρακικό, Λεβαδειακό, Πλατανιά. Σε περίπτωση όμως υποβιβασμού θα πέσει στη γ’ εθνική. Σε αυτό το σενάριο, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο πρώην μεγαλοπαράγοντας του Ιστορικού δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός ο αριστερός μπακ Πάνος (17 συμμ.) και ο Ιμπαγάσα (23 συμμ./3 ασίστ).

Εντός: 8-6-2
Γκολ: 24-15
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΟΚ: Χάρη στο γκολ-πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου πήρε τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του ΠΑΟ στην Κέρκυρα και ανέβηκε και πάλι δεύτερος. Σημαντικό το σημερινό παιχνίδι και για τον ΠΑΟΚ, αφού με νίκη θα έχει τρεις βαθμούς στα πλέι-οφ και όχι δύο. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (57). Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μετά από 16 εξόδους (9-0-7). Μετράει 6 νίκες στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις του κόντρα στον Πανιώνιο. Εκτός ο δεξιός μπακ Κωνσταντινίδης (12 συμμ.), ο μέσος Γκολάσα (24 συμμ.), ο επιθετικός Περέιρα (29 συμμ./11 γκ./4 ασίστ). Αμφίβολος ο κίπερ Γιακουμής. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Κόστα (10 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Νομπόα (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο εξτρέμ Μακ (25 συμμ./7 γκ./5 ασίστ) και ο Αθανασιάδης (26 συμμ./11 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 9-0-7
Γκολ: 27-28
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση: Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ, που έτσι κι αλλιώς δεν παίζει καλά. Με την εικόνα του ακόμα και οι 4 αγωνιστικές αήττητος φαίνονται πολλές. Άσος στο 1.70 (Netbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις