Pin It


Τόττεναμ: αλλαγές σε ιδιοκτησιακό και γήπεδο

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου ξεκίνησε πολύ καλά τις υποχρεώσεις της φέτος, αν και το 2 στα 2 σε πρωτάθλημα και η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα, επισκιάστηκαν από την εύκολη ήττα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στην τελευταία αγωνιστική.

Δύο όμως 24ώρα πριν τον αγώνα με τη Σάντερλαντ, λίγο απασχολούν τα παραπάνω τους οπαδούς των «πετεινών», αφού ήρθαν στην επιφάνεια δύο πολύ γεγονότα τα οποία θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική εικόνα της ομάδας.

Το πρώτο αφορά την έδρα της, το Γουάιτ Χαρτ Λέιν, στο οποίο δε θα μπορεί να αγωνιστεί την περίοδο 2017-18. Οι διοικούντες της ομάδας είχαν ως στόχο την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου σταδίου στην ίδια τοποθεσία που βρίσκεται το σημερινό, το οποίο θα άνοιγε τις πύλες του σε τρία χρόνια. Αλλά οι ιδιοκτήτες του χώρου άσκησαν έφεση στην απόφαση της αρμόδιας αρχής που ενέκρινε το αρχικό σχέδιο και έτσι οι εργασίες, λόγω του νομοθετικού κωλύματος, θα πάρουν περισσότερο χρόνο, κάτι που σημαίνει πως για την περίοδο 2017-18 η Τόττεναμ θα είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιήσει άλλα γήπεδο ως έδρα.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας, με φήμες να θέλουν τον νυν ιδιοκτήτη, Τζο Λιούις, να ψάχνει για αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, για ένα υπέρογκο ποσό, που φτάνει τα 1,2 δις ευρώ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται και το κόστος για το νέο γήπεδο που θα χτιστεί, το οποίο αγγίζει τα 500 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση ωστόσο την Τετάρτη με ανακοίνωσής της, διέψευσε τις φήμες περί πώλησης με την παρακάτω ανακοίνωση: «Τα σχέδια ανακατασκευής του γηπέδου είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και την τριγύρω περιοχής και εκφράζουν ένα πολύπλοκο πλάνο, το οποίο χρειάζεται χρηματοδότηση».

«Σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στις εφημερίδες, ούτε ο σύλλογος, ούτε οι μέτοχοι του είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης του πακέτου των μετοχών τους και δίνεται από όλους έμφαση αποκλειστικά στο σχέδιο για το νέο γήπεδο».

Η απάντηση στις φημολογίες δείχνει ότι για την ώρα δεν υπάρχει θέμα πώλησης. Αλλά με τέτοιο μεγάλο project ενόψει ίσως να χρειαστεί χρηματοδότηση, την οποία το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς δε μπορέσει να καλύψει και έτσι οι φήμες να γίνουν τελικά πραγματικότητα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο μοναδικός που δε θα χάσει είναι ο ίδιος ο Τζο Λιούις, ο οποίος το 2001 είχε αγοράσει την ομάδα για μόλις 28 εκατ. ευρώ!

Κατηγορίες: Aθλητικές ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

stoiximan

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως.

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114