Pin It


Πότε πρέπει να ποντάρεις στο πόκερ;

 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σενάρια στο πόκερ είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τον λόγο για τον οποίο θα ποντάρεις.

Οι περισσότεροι παίκτες κατανοούν την ανάγκη να είσαι επιθετικός στο πόκερ, αλλά αυτό μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί μπούμερανγκ στους κακούς παίκτες αφού μπορεί να καταντήσουν να εκτοξεύουν πονταρίσματα χωρίς μέτρο και σκέψη. Αυτό σαφώς και μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή μακροχρόνια αφού το sound aggressive παίξιμο αφήνει την θέση του στο loose aggressive το οποίο είναι με διαφορά το παίξιμο που θα σε οδηγήσει στην χρεοκοπία γρηγορότερα από κάθε άλλο.

Σε γενικές γραμμές στο πόκερ, πρέπει να φροντίζεις ώστε όταν ποντάρεις να επιτυγχάνεις μερικά πράγματα:

Α) να χτίσεις ένα μεγάλο pot με το μεγάλο σου χέρι

Β) να βγάλεις από το τραπέζι ένα καλύτερο φύλλο από αυτό που κρατάς

Γ) να περιορίσεις το πεδίο και να παίξεις σε ένα short handed/heads up παιχνίδι αντί για ένα multi way.

Αυτά τα σημεία μπορεί να ακούγονται απλά, αλλά είναι απίστευτα δύσκολο για αδύναμους παίκτες να τα εφαρμόσουν αφού φαίνεται ότι τα ξεχνάνε μέσα στην ένταση και την διάρκεια του παιχνιδιού στις εταιρείες στοιχημάτων. Ως αποτέλεσμα, αρχίζουν να εξαπολύουν τις επιθέσεις τους με πονταρίσματα χωρίς λογική που εννοείται ότι δεν φέρνουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι αλήθεια ακόμα και με τα φύλλα που βρίσκονται στο κενό μεταξύ του α) και του β) – εκείνων δηλαδή που είναι δυνατά αλλά όχι τόσο ώστε να χτίσεις ένα πολύ μεγάλο pot.

Αυτά τα «μέτρια» φύλλα στην πραγματικότητα κάνουν την διαφορά μακροχρόνια, και εάν μάθετε να τα διαχειρίζεστε σωστά και να ελέγχετε απόλυτα την επιθετικότητα των πονταρισμάτων σας τότε θα δείτε θετικό αποτέλεσμα. Οι καλοί παίκτες του πόκερ είναι πολύ ικανοί στον έλεγχο του pot στα σενάρια που μόλις αναφέραμε, και τα check/call/raise που κάνουν έχουν πολύ συγκεκριμένο σκοπό και απόλυτα ελεγχόμενο αποτέλεσμα.

BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Είναι πολύ εύκολο να δεις ένα flop, να μπεις μέχρι το turn και να ποντάρεις βαριά στο river. Παρόλα αυτά όμως, στις περισσότερες των περιπτώσεων οι αποφάσεις αυτές είναι αρκετά πολύπλοκες και η βασική αρχή που θα πρέπει να σκέφτεστε σε κάθε περίπτωση είναι ο έλεγχος του pot. Σαφώς και υπάρχουν άλλες παράμετροι που επηρεάζουν πολύ σημαντικά τις αποφάσεις σας, όπως το image, η δυναμική του τραπεζιού και ροή του παιχνιδιού, αλλά όλες αυτές είναι δευτερεύοντες σε σχέση με τον έλεγχο του pot.

Είμαι ο BetCeo και είμαι καλά!!! Έχω το πάμε στοίχημα στην ζωή μου μόνο για χαβαλέ και μου αρέσει η διαδικασία τόσο πριν όσο και μετά τα προγνωστικά στοιχήματος μου. Τον ελεύθερο χρόνο μου δεν κάνω τίποτα γιατί δεν έχω χρόνο!!!!

Κατηγορίες: Poker

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

Δείτε Επίσης

POPULAR MUST READ

Λάβετε τα άρθρα μας στο email σας

Please wait...

Thank you for signing up!

Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας. Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114 Ελληνικό Αθλητικό Forum
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ειδήσεις και προγνωστικά για το στοίχημα, τις στοιχηματικές εταιρείες, το πάμε στοίχημα και γενικά το ποδόσφαιρο και όλα τα σπορ σε Ελλάδα και εξωτερικό.