Pin It


Πως θα επιλέξετε από τις εταιρίες στοιχήματος.

Στο διαδίκτυο, πλέον, υπάρχουν πολλές εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται και προσφέρουν καινοτόμες υπηρεσίες και τύπους στοιχημάτων στους παίχτες τους. Παρά την οικονομική κρίση ο κλάδος συνεχίζει την φρενήρη πορεία του και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των εταιρειών στοιχημάτων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι η κατάλληλη εταιρία στοιχημάτων για να στοιχηματίσετε ανάμεσα στην πληθώρα επιλογών που έχετε, χωρίς να έχετε κάποιο κόστος ευκαιρίας. Έτσι θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρον κάθε ευκαιρία που σας δίνει το online στοίχημα χωρίς να θέσετε τα χρήματα σας σε κίνδυνο απολαμβάνοντας το παιχνίδι σας.

Η εταιρία που θα εγγραφείτε θα πρέπει να είναι γνωστή και ευρείας αποδοχής. Παρακολουθήστε τις διαφημίσεις όταν μεταδίδονται αθλητικοί αγώνες ή δείτε τους σπόνσορες των ομάδων στις διαφημιστικές πινακίδες και στις εμφανίσεις τους. Οι μεγάλες εταιρίες στοιχήματος που διαθέτουν κύρος και αξιοπιστία χρηματοδοτούν μεγάλα αθλητικά γεγονότα ή μεγάλους συλλόγους. Η διαφήμιση είναι μια αξιόπιστη πηγή πληροφορίας για να ανοίξετε έναν λογαριασμό.

Bonus εγγραφής στις εταιρίες στοιχημάτος

etairiesstoiximatosΆλλος ένας τρόπος αξιόπιστης επιλογής εταιρίας στοιχημάτων είναι οι ανταλλαγές εμπειριών και απόψεων με άλλους ανθρώπους που στοιχηματίζουν σε διάφορες εταιρίες. Αν δεν έχετε στον κύκλο σας παίχτες μπορείτε να μπείτε σε ένα σχετικό forum και να ανταλλάξετε απόψεις για το στοίχημα. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα που αντλείτε στοιχηματικές πληροφορίες και να σας προτείνουν άνθρωποι που έχουν κάνει το στοίχημα επάγγελμα.

Όποια εταιρία και να επιλέξετε προσπαθήστε να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την εγγραφή σας. Εκμεταλλευτείτε το bonus εγγραφής, το οποίο είναι τις περισσότερες φορές στο 100%. Ως λεπτομέρειες του bonus ελέγξτε μέχρι ποιο ποσό σας δίνεται ο διπλασιασμός και πόσα χρήματα πρέπει να στοιχηματίσετε για να έχετε το δικαίωμα ανάληψης του bonus. Η τακτική χαμηλού ρίσκου προτείνεται από πολλούς ειδικούς για να μπορέσετε να εξαργυρώσετε το bonus εύκολα και γρήγορα.

Πριν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ελέγξτε τις αποδόσεις της εταιρίας στοιχημάτων με τις άλλες εταιρίες. Όσο λιγότερο κερδίζει η γκανιότα τόσο μεγαλύτερη απόδοση έχει ένας αγώνας. Κάντε την σύγκριση σας τα σαββατοκύριακα, όπου ο αριθμός των αγώνων και των στοιχημάτων είναι μεγάλος, ώστε να έχετε μια καθαρή εικόνα της διακύμανσης των αποδόσεων για κάθε εταιρία στοιχημάτων.

Αφού έχετε εξάγει τα συμπεράσματα σας για το ποια εταιρία στοιχημάτων είναι η κατάλληλη για εσάς, τότε ελέγξτε άλλον ένα σημαντικό τομέα. Πρόκειται για το επίπεδο ποιότητας της εξυπηρέτησης πελατών. Δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας αν υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση και αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην ελληνική γλώσσα. Τέλος, αναζητήστε τον χρόνο απόκρισης του τμήματος εξυπηρέτησης.

Είναι πολύ σημαντικό να καταθέσετε τα χρήματα σας σε μια εταιρία στοιχημάτων, η οποία διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Με αυτά τα κριτήρια θα είστε σίγουροι ότι συνεργάζεστε με μια αξιόπιστη εταιρεία που θα σας προσφέρει υψηλές αποδόσεις και ποιοτική εξυπηρέτηση στην περίπτωση που υπάρξει κάποια απορία ή πρόβλημα. Έτσι θα απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια συνδυάζοντάς τα με κέρδη.

Κατηγορίες: Aθλητικές ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως..

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114