Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα

15:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2008): 10-0-0
Πέρυσι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στροφή στο πρωτάθλημα φαίνεται να κάνει ο Ολυμπιακός, αφού όπως δήλωσε ο Μίτσελ η κατάκτησή του είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, μετά και την ήττα από τη Γιουβέντους στο Τορίνο. «Ωραία η Ευρώπη, αλλά θέλουμε πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά. Ήταν σοβαρός την Τρίτη και έδειξε στοιχεία μεγάλης ομάδας, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Η Μεγάλη Κυρία προηγήθηκε στο 21’ με φάουλ, αλλά ο Μποτία τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά έκανε το 1-1 και ο Εντινγκά στο 61’, πάλι με το κεφάλι, του έδωσε το προβάδισμα. Άμεση η απάντηση όμως των γηπεδούχων που στα επόμενα 5 λεπτά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή (65’, 66’), με το 2-3 να μην αλλάζει ως το τέλος. Αυτό ήταν το τρίτο ματς χωρίς νίκη για τους πρωταθλητές (0-2-1), εξ ου και οι δηλώσεις Μίτσελ, που βλέπει την ομάδα του να μην αποδίδει και με τα αρνητικά αποτελέσματα να επιβαρύνουν το κλίμα. Μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στο κύπελλο, ήρθε ακόμα μία ισοπαλία, το 0-0 στην Τρίπολη, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 από το 42’ και με σαφέστατη διαιτητική εύνοια. Έχει κάνει το απόλυτο εντός έδρας στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας πριν Νίκη Βόλου, ΟΦΗ, Βέροια, Παναθηναϊκό. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (14). Απόλυτο αφεντικό στις αναμετρήσεις του με τον Πανθρακικό, τον οποίο έχει κερδίσει και τις 10 αναμετρήσεις τους. Εκτός ο επιθετικός Μπενίτεζ (4 συμμ./1 γκ.). Η κακή κατάσταση του Μήτρογλου πιθανότατα θα δώσει φανέλα βασικού και πάλι στον Διαμαντάκο (5 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 4-0-0
Γκολ: 11-6
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ελαφρώς καλύτερη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή, που φώναξε τρεις φορές για πέναλτι στο πρώτο μέρος, όπου Ίγκορ έχασε… άχαστο για να του δώσει το προβάδισμα (22’), αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν και έτσι η ισοπαλία ήταν το λογικό αποτέλεσμα. Κακή η πορεία της ομάδας, που έφερε την παραίτηση του Άκη Μάντζιου, ο οποίος έχασε την περσινή καλή χημεία της ομάδας, έχοντας κερδίσει μόλις ένα αγώνα στο πρωτάθλημα ως τώρα (1-0 Πανιώνιος εντός), συνολικά μία σε 10 επίσημα φέτος. Με υπηρεσιακό στο σημερινό παιχνίδι, τον προπονητή της ομάδας νέων, Νίκο Μπαχαρίδη, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη λύση, με τους Ελευθερόπουλο, Μπάντοβιτς, Λεμονή να είναι από τα ονόματα που παίζουν. Παραμένει χωρίς νίκη μετά από 5 εξόδους στο πρωτάθλημα (0-1-4). Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Εμπό (8 συμμ.) και ο επιθετικός Ίγκορ (8 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολοι οι κίπερ Φερνάντες (4 συμμ.), Αθανασιάδης (1 συμμ.) και ο επιθετικός Χασομέρης (7 συμμ.).

Εκτός: 0-1-4
Γκολ: 3-9
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Σε κακό χρονικό ήρθε η αλλαγή στον πάγκο του Πανθρακικό. Με τον Ολυμπιακό να ψάχνει μία μεγάλη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία, δεν αποκλείεται να το καταφέρει και με μεγάλο σκορ. Combo άσος και over στο 1.50 (Stoiximan).


 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ

Προϊστορία (από 2011): 1-1-1
Πέρυσι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καλύτερος στο πρώτο 20λεπτο στον αγώνα με τη Βέροια, όπου μετουσίωσε την υπεροχή του με γκολ του Γιάννου (20’), αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και μέχρι το ημίχρονο είχαν καταφέρει να κάνουν την ανατροπή. Στο δεύτερο μέρος, πάλι με τον Γιάννου, ισοφάρισε μετά από αντεπίθεση και ενώ το ματς έδειχνε ότι θα ξέφευγε στο σκορ, οι ομάδες κατέβασαν ταχύτητα και τελικά το 2-2 έμεινε ως το τέλος. Καλή η εικόνα του «Ιστορικού» για τρίτο σερί εκτός έδρας, μετά το άδικο 0-1 στη Λειβαδιά και την ισοπαλία στο Καραϊσκάκης στο κύπελλο. Παραμένει πάντως χωρίς νίκη για 5 αγωνιστικές (0-2-3) και εφτά αγώνες, υπολογίζοντας και αυτούς του κυπέλλου (0-4-3), που το βρίσκει μόλις δύο βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Τρεις οι αναμετρήσεις του με την Καλλονή, δύο για το πρωτάθλημα πέρυσι, μία πριν τρία χρόνια στο κύπελλο. Και οι τρεις συνοδεύτηκαν με γκολ-γκολ, σε καμία δεν κέρδισε ο Πανιώνιος στο 90λεπτο. Πέρυσι έμεινε στο 1-1 στη Νέα Σμύρνη και έχασε στο ΟΑΚΑ (2-3), ενώ στο κύπελλο είχε προκριθεί με νίκη στην παράταση. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Φούντας (5 συμμ.). Αμφίβολος ο Ιμπαγάσα (7 συμμ.).

Εντός: 2-1-1
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 0-2-3

ΚΑΛΛΟΝΗ: Δεύτερο σερί 0-0 έφερε η Καλλονή, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στον Λεβαδειακό, διατηρώντας το αήττητο για 5ο αγώνα και το μηδέν παθητικό! Και οι δύο ομάδες έδειχναν να μη ξέρουν τι θέλουν και το παιχνίδι είχε κακό ρυθμό. Νευρικό παιχνίδι, νευρικοί οι παίχτες, αφού ο Δασκαλόπουλος χρειάστηκε να δείξει 9 κίτρινες, νευρικός και ο Ματζουράκης από τα πρώτα λεπτά κάτι που έφερε γρήγορα την αποβολή του από τον πάγκο. Παρέμεινε αήττητη στις τελευταίες 4 αγωνιστικές και στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, αφού μόνο αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός σήμερα και δεν κερδίσει η ίδια θα χάσει τη θέση της στην πεντάδα. Από το… σπίτι του θα παρακολουθήσει την ομάδα ο Ματζουράκης, αφού το επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 μέρες για τις διαμαρτυρίες του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Μπορεί η Μυτιλήνη να είναι κάστρο, αλλά εκτός έδρας παραμένει χωρίς νίκη (0-2-1). Under τα 7 από τα 8 φετινά στο πρωτάθλημα, τα 7 πιο πρόσφατα ήταν no goal. Έχει τη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (2), έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 6 από τα 8 παιχνίδια της. Επέστρεψαν οι επιθετικοί Καμαρά (2 συμμ./1 γκ.), Βλαστέλλης. Μοναδική πλέον απουσία για τον Ματζουράκη ο αριστερός μπακ Γιορέντε (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Χωρίς τον Ματζουράκη στον πάγκο η Καλλονή, που χάνει δυνάμεις εκτός έδρας. Ανεβασμένος και χωρίς νίκη εδώ και καιρό ο Πανιώνιος, προερχόμενος από καλές εμφανίσεις. Οριακό το ματς, αλλά θα πάμε με τον άσο (2.30 Mybet).


 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προϊστορία (από 2012): 3-0-2
Πέρυσι: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια του, καταφέρνοντας να παραμείνει αήττητος σε 3 αγώνες (2-1-0), μαζί με το κύπελλο (2-0 τον Πλατανιά), διάστημα στο οποίο κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Τον ήθελε όμως και η τύχη, τόσο στη νίκη με τον Πανιώνιο (1-0), λιγότερο στη Μυτιλήνη, με το 0-0 να είναι το λογικό αποτέλεσμα, σε ένα κακό παιχνίδι με πολλά νεύρα. Ακόμα πιο ασφαλής ο Σάββας Παντελίδης στη θέση του, μετά τους τριγμούς που τον έφεραν σε οριακό σημείο στα μέσα του προηγούμενου μήνα. Οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αφού ισοβαθμεί στους 6 βαθμούς με τον Λεβαδειακό. Χωρίς ισοπαλία και οι πέντε αναμετρήσεις του με τον Πλατανιά. Σε όλες εμφανίστηκε ο άσος, στις 4 πιο πρόσφατες με 2-0. Και οι 5 ήταν under και no goal. Εκτός ο δεξιός μπακ Γεωργιάδης (7 συμμ.).

Εντός: 1-2-1
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 1-1-3

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Από κακό ποιοτικά παιχνίδι προέρχεται και ο Πλατανιάς, που έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να αντιμετωπίζει την ομάδα που τον ανέδειξε. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως θέλει να κάνει παιχνίδι, στην επανάληψη κανείς δε θέλησε να ρισκάρει παραπάνω. Παρέμεινε έτσι αήττητος για Τρίτη αγωνιστική (2-1-0) και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις, δείχνοντας σίγουρα πιο συγκεντρωμένος. Στο 100% ο μέσος Μαχαμάτ (8 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Τόρες (7 συμμ./2 γκ.), τα προβλήματα όμως δε λείπουν για τον Χριστόπουλο. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Μπανανά (8 συμμ.). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Δημήτρης (4 συμμ.), Σέχου, ο αριστερός μπακ Νέπλιακ (5 συμμ.), ο δεξιός μέσος Γουνδουλάκης (3 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Μιλούνοβιτς (4 συμμ.).

Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Τα θετικά αποτελέσματα για τη Λειβαδιά δεν έχουν συνοδευτεί από κάποια μεγάλη αγωνιστική αλλαγή, οπότε δε πάμε αβίαστα στον άσο (1.65 Playbet). Η προϊστορία λέει ότι δεν υπάρχει ισοπαλία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και εμείς δε βλέπουμε μεγάλες διαφορές στις δύο ομάδες για να ξεφύγει το παιχνίδι από το Χ (3.70 Championsbet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προϊστορία (από 1996): 1-1-6
Πέρυσι: –

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν άξιζε κάτι παραπάνω στα Χανιά από το βαθμό, μένοντας δίκαια στο 0-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, ελαφρώς καλύτερος στο δεύτερο χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη φάση. Παρέμεινε έτσι αήττητος για τρίτη αγωνιστική (1-2-0), διάστημα στο οποίο έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στο ενδιάμεσο έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Τούμπα και πήρε δίκαια το βαθμό. Under τα 7 τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και κύπελλο (2), 6 από αυτά ήταν και no goal. Παραμένει φέτος αήττητος στους Ζωσιμάδες (1-2-0). Under τα 7 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, no goal τα 6 από αυτά. Οριακά να προλάβει ο αρχηγός και δεξιός μπακ Ντάσιος (6 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 1-2-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 1-2-2

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της ήταν καλύτερη, αλλά βρήκε και την Κέρκυρα σε κακή μέρα και χωρίς να δημιουργηθούν πολλές φάσεις, το παιχνίδι έληξε φυσιολογικά στο 0-0, με τη Νίκη να πετυχαίνει έτσι την πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Απόλυτα δικαιολογημένα ουραγός στη βαθμολογία, χωρίς το υλικό της να δείχνει ικανό για κάτι καλύτερο. Είναι νωρίς, αλλά η παραμονή δείχνει για την ώρα ακατόρθωτη. Νο goal και under τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει χάσει και στις 4 εξόδους της. Έχει τη χειρότερη επίθεση στη Σούπερ Λιγκ (3) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (14). Αήττητη από τον ΠΑΣ στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους, όλες στη Φούτμπολ Λιγκ (3-1-0). Πολύ καλή η παράδοσή τους, με 6 νίκες και μία ισοπαλία σε 8 συνολικά αναμετρήσεις. Εκτός ο κεντρικός μέσος Ροζέριο (5 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 0-0-4
Γκολ: 1-9
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Από σερί under προέρχονται οι δύο ομάδας. Αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του ΠΑΣ, η νίκη του έχει τον πρώτο λόγο (1.44 Netbet). Κόντρα στη στατιστική, δίνουμε καλές πιθανότητες να εμφανιστεί και το over (2.25 Bet8).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

19:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 16-6-29
Πέρυσι: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1
(Play-offs) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0

ΠΑΟΚ: Παλικαρίσιος ο βαθμός στη Φλωρεντία, με το 1-1 να του διατηρεί τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιο διαβασμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όπου έχασε στην Τούμπα, περιόρισε τις προσπάθειες της Φιορεντίνα, έχοντας τις πιο κλασικές ευκαιρίες και παίρνοντας προβάδισμα με τον Μάρτενς στο 81’, το οποίο δεν κράτησε πολύ, αφού από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ήρθε η ισοφάριση 7 λεπτά αργότερα. Πλέον έφτασε τους 4 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Γκινγκάμπ. Ταξιδεύει στο Μινσκ στην επόμενη αγωνιστική και να κάνει το χρέος του, τότε θα πρέπει να πετύχει μεγαλύτερη νίκη από το 0-2 με το οποίο έχασε στη Γαλλία στην τελευταία αγωνιστική με τη Γκινγκάμπ. Στα εγχώρια, με τις μεστές εμφανίσεις του και τις 7 σερί νίκες, που τον έχουν φέρει στο +5 από τον Ολυμπιακό, ήδη γίνεται λόγος για κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να προσπαθεί να κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους. Άνετο 2-0 στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη στο τελευταίο παιχνίδι του, με δύο γκολ του Αθανασιάδη (42’, 95’). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (21) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (3). Διαθέσιμος και πάλι ο αμυντικός χαφ Κάτσε (7 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολος o αριστερός μπακ Ρατς (8 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Δ. Παπαδόπουλος (4 συμμ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Σκόνδρας (5 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο εξτρέμ Μακ (8 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 4-1-0
Γκολ: 14-3
Τελευταία 5: 5-0-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εκτός Ευρώπης και επίσημα, αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στην PSV στη Λεωφόρο, χάνοντας μέσα από τα χέρια του τη νίκη. Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε δύο φορές, με τους Ατζαγκούν (11’), Πέτριτς (43’), με τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 27’ Ανοίχτηκε περισσότερο από ότι έπρεπε στην επανάληψη και μαζί με τις βεβιασμένες κινήσεις του Αναστασίου να βγάλει τους δύο σκόρερ και καλύτερους παίχτες, χάλασε το παιχνίδι του, δεχόμενος δύο τέρματα στο 65’ και 78’. Δικαιολογημένα πάντως σκοράρει για το τρίτο, αφού ήρθε από καθαρή θέση οφσάιντ του Βαϊνάλντουμ. Στο πρωτάθλημα πάντως έκανε πολύ καλή εμφάνιση και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας του Ατρόμητου με 2-0. Από αυτογκόλ του Λαζαρίδη, σε προσπάθεια του Πράνιτς το 1-0 (27’), με εξαιρετική συνεργασία Καρέλη-Ατζαγκούν και σκόρερ τον πρώτο, γράφτηκε το τελικό σκορ στο 85’. Προχώρησε σε… «μεγάλη» μεταγραφική κίνηση, με τον Νίνη να επιστρέφει στην ομάδα μετά από 2 και κάτι χρόνια, αλλά θα είναι έτοιμος από τον Ιανουάριο. Χάνει το ντέρμπι ο Ζέκα (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Ο μεσοεπιθετικός Ντίνας (5 συμμ./1 γκ.) παραμένει εκτός, ενώ σε αγώνα των Κ20 τραυματίστηκε ο κεντρικός μέσος Δώνης (5 συμμ./1 ασίστ) και επίσης θα λείψει.

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Μεγάλο ντέρμπι και αρκετά αμφίρροπο. Η φόρμα είναι σίγουρα με τους γηπεδούχους, αλλά και ο Παναθηναϊκός προετοιμάστηκε για το παιχνίδι. Δύσκολα να βγει νικητής. Ρίσκο στην ισοπαλία του 3.55 (Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις