Προβλέψεις Στοιχήματος Σούπερ Λιγκ: Ψάχνουν τη νίκη Λεβαδειακός, Παναιτωλικός

 

16:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ανατροπή της ανατροπή στα Χανιά, με τον Παναθηναϊκό να καταφέρνει να φύγει δίκαια με το διπλό για πρώτη του φορά στην έδρα του Πλατανιά. Προηγήθηκε στο 10’ με τον Καρέλη, αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα στο 14’ και στο 50’ οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι. Ανέλαβε όμως δράση στη συνέχεια και εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά του Πλατανιά έφερε πάλι τούμπα το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας στο 52’ με τον Ντίνα και παίρνοντας τη νίκη με τον Ζέκα στο 69’. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με αλλαγές στο Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη με γκολ του Ατζαγκούν στο 17’. Το μυαλό στο σημερινό παιχνίδι ζήτησε ο Αναστασίου, που είναι υποχρεωμένος να πάρει τη νίκη, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα για την ώρα τον αγώνα της Πέμπτης με τη Εστορίλ στην Πορτογαλία. Μαζί με τον Εργοτέλη, είναι οι μοναδικές ομάδες που έδωσαν τρία παιχνίδια εκτός έδρας από τα 4 στο πρωτάθλημα. Εκτός ο κίπερ Κότσαρης, ο δεξιός μπακ Σπυρόπουλος, ο αμυντικός μέσος Μέντες (3 συμμ./1 ασίστ) και ο Μπεργκ (1 συμμ.).

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 3-0-2

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Νίκη, που έφτασε τις 6 ήττες φέτος. Η 5η ήταν στο πρωτάθλημα, όπου έχασε με το βαρύτερο μέχρι σκορ μέχρι τώρα, 1-4 από τον Εργοτέλη εντός έδρας. Δέχθηκε το 0-1 στο 12’ σε αντεπίθεση, αλλά σε φάση διαρκείας από στημένο προήλθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Ίβενς. Μόλις στα 43 δευτερόλεπτα από την έναρξη της επανάληψης ήρθε και δεύτερο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έβαλα ταφόπλακα στο 53’ με το τρίτο γκολ και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με το τελικό 1-4 στο 79’. Ανύπαρκτη αμυντικά και σε πολύ κακή κατάσταση γενικά η Νίκη, που έχει συνδυάσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια με το χειρότερο δυνατό τρόπο, ενώ και η αγωνιστική εικόνα που δείχνει μέχρι τώρα δεν προμηνύει ότι θα βελτιωθούν πολύ τα πράγματα, με το υλικό της να δείχνει πως ανήκει σε άλλη κατηγορία. Μεσοβδόμαδα οι ήττες έφτασαν τις έξι, αφού έχασε δίκαια εκτός έδρας από τη Ξάνθη στην πρεμιέρα του κυπέλλου, παίζοντας με αρκετές αλλαγές και το γκολ να έρχεται στο 82’. Συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Βάντερμπεργκ. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (2) και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (11). Εκτός οι δεξιός μπακ Μαρινάκης (4 συμμ.), Μαχλέλης (4 συμμ.).

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 1-6
Τελευταία 5: 0-0-5

 

Προβλέψεις Στοιχήματος: Οι σχέσεις των δύο ομάδων μπορεί να είναι φιλικές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η Νίκη θα βρει φιλικό έδαφος στη Λεωφόρο σήμερα. Λογικά τόσο χαμηλά ο άσος (1.22 Stoiximan). Θα πάμε με το 2-3 γκολ, περιμένοντας τη Νίκη να κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει ακόμα μία συντριβή.


 

 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

 

18:15 ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2000): 4-4-8
Πέρυσι: ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2

ΒΕΡΟΙΑ: Η ξέφρενη πορεία της σταμάτησε στο Καραϊσκάκης, όπου γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-3. Αξιοπρεπής όμως και πάλι η εμφάνιση, παραμένοντας ζωντανή σε όλο το παιχνίδι, δεχόμενη το πρώτο γκολ με πέναλτι στο 33’ και τα άλλα δύο στο 88’ και 91’. Είχαν προηγηθεί οι τρεις νίκες κόντρα σε Ξάνθη, ΟΦΗ και Κέρκυρα. Μεσοβδόμαδα πάντως επέστρεψαν και πάλι τα χαμόγελα, με την άνετη νίκη επί του Ερμή Ερμιονίδας στην πρεμιέρα των ομίλων του κυπέλλου. Λίγες οι αλλαγές για τον Χοσέ Γκρανέρο, που είδε να προηγείται στο ημίχρονο με δύο γκολ του φορμαρισμένου Ντουμίτρου (16’, 29’). Ο Κάμπορα στην επανάληψη έκανε το 3-0 (69’), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν τρία λεπτά αργότερα, αλλά τη Βασίλισσα του Βορρά να τελειώνει το παιχνίδι στο 76’ με γκολ του Γεωργιάδη. Εντός έδρας έχει κάνει το δύο στα δύο, επικρατώντας Κέρκυρας (2-1) και Ξάνθης (3-2). No goal τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στον ΠΑΣ. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Καλί (3 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Βάσκεθ (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Βεργώνης (4 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 4-0-1

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μικρή εκδίκηση για τον ΠΑΣ μεσοβδόμαδα, που κέρδισε την Κέρκυρα με 1-0 στο κύπελλο, τέσσερις μέρες μετά από την ήττα στο μεταξύ τους για το πρωτάθλημα. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Νόε Ακόστα με κεφαλιά-ψαράκι στο 13’, με τον ΠΑΣ να παίζει με τους περισσότερους βασικούς. Είχε τον έλεγχο στην αρχή, πιέστηκε μετά το 25’, αλλά χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία. Στο 50’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μανιά, με την Κέρκυρα να έχει δύο φαρμακερές αντεπιθέσεις, που από τύχη δεν της στοίχισαν. Στην προηγούμενη αγωνιστική είχε φιλοξενηθεί από την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, όπου είχε χάσει δίκαια με 0-2. Το πρώτο γκολ από αυτογκόλ του Μιχαήλ, που προσπάθησε να κόψει σέντρα του Κόντου. Καλύτερος στην επανάληψη, αλλά χωρίς να καταφέρει να το εκμεταλλευτεί. Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 94’, με ένα γκολ που οι αμυντικοί του θα έχουν να το θυμούνται. Χωρίς νίκη ακόμα μακριά από τα Γιάννενα (0-1-1). Εκτός ο αριστερός μέσος Κοροβέσης (4 συμμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 2-2-1

 

Προβλέψεις Στοιχήματος: Από τη μία η φετινή ευχάριστη έκπληξη Βέροια και από την άλλη ο σταθερός ΠΑΣ, που στηρίζεται στην ομοιογένεια των δύο τελευταίων χρόνων. Δύσκολο ζευγάρι, πιθανή η μοιρασιά. Ισοπαλία στο 3.30 (Championsbet).


 

 

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

18:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία (από 2003): 5-0-4
Πέρυσι: –

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ανύπαρκτος στο ματς με τη Ξάνθη, όπου δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου χάνοντας δίκαια με 0-2. Πίσω στο σκορ από το 37’, στο 78’ ο Ζίτο τον άφησε με 10 λόγω δεύτερης κίτρινης σε μαρκάρισμά του πάνω στον Καπετάνο, λίγο πριν το τέλος είχε τη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του, με τους γηπεδούχους ωστόσο να πετυχαίνουν και δεύτερο στο 90’ και να τελειώνουν το ματς. Η κακή πορεία της στο φετινό ξεκίνημα και η συμπλήρωση πέντε αγώνων χωρίς νίκη έφερε μαύρα σύννεφα πάνω από τον Σάββα Παντελίδη, με δημοσιεύματα να θέλουν να αποτελεί σύντομα παρελθόν από τον πάγκο των Βοιωτών, φήμες που διέψευσε η διοίκηση. Όπου υπάρχει όμως καπνός… και ειδικά σε θέματα προπονητών στην Ελλάδα, δύσκολα να μην υπάρχει φωτιά! Τα φετινά παιχνίδια πάντως χωρίς νίκη έγιναν έξι, αφού ούτε μεσοβδόμαδα κατάφερε να κερδίσει τον Ηρακλή στο κύπελλο, μένοντας στο 1-1 στο Καυτατζόγλειο. Πολύ νωρίς πίσω στο σκορ (9’). Ανέβηκε στην επανάληψη και με τον Μπορνταγκαράι, που ήταν ο καλύτερός του παίχτης, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60’. Πιο κοντά οι γηπεδούχοι στο γκολ μέχρι το τέλος. Ισόπαλα με 1-1 τα δύο πρώτα του εντός έδρας, με Πανθρακικό και Παναθηναϊκό. Το δεύτερο πάντως το έδωσε στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λειβαδιά. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Πιντέρ (4 συμμ.) και ο αριστερός εξτρέμ Αρμίτσε (3 συμμμ./2 ασίστ).

Εντός: 0-2-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 0-3-2

 

ΚΕΡΚΥΡΑ: Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα, κερδίζοντας εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Προηγήθηκε σε αντεπίθεση στο 29’, με αυτογκόλ μετά από τη σέντρα του Κόντου. Στο 39΄ σημείωσε και δεύτερο, με τον Μαρκόφσκι να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ. Οι ρυθμοί έπεσαν στην επανάληψη, με τον ΠΑΣ να γίνεται πιο απειλητικός, αλλά στις καθυστερήσεις ήρθε ο Ζορμπάς με ένα γκολ-ποίημα να «χορέψει» μόνος του τέσσερις αμυντικούς του ΠΑΣ και να γράψει το τελικό 2-0. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο αντιμετώπισε πάλι τον ΠΑΣ, αυτή τη φορά εκτός έδρας, χάνοντας δίκαια με 0-1. Πιέστηκε από τα πρώτα λεπτά και δέχτηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 13’. Στο 50’ γλίτωσε από δοκάρι το δεύτερο, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χαβίτο μετά το 65’. Ουσιαστικά όμως δεν άξιζε κάτι παραπάνω με τη συνολική εικόνα της. Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η ισοπαλία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος (3-0-3). Εκτός ο αμυντικός χαφ Καρντόσο (2 συμμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 2-1-2

 

Προβλέψεις Στοιχήματος: Ο Λεβαδειακός θα ψάξει απεγνωσμένα τη νίκη, με τον Παντελίδη να παίζει το κεφάλι του στο ματς. Η Κέρκυρα όμως απέδειξε ότι είναι αξιόλογη ομάδα και δε θα είναι εύκολο αντίπαλος. «Παγίδα» ο άσος στο 1.70 και θα τον αποφύγουμε. Η τακτική της Κέρκυρας πιθανότατα θα βοηθήσει να ανοίξει το παιχνίδι και να δούμε εκατέρωθεν γκολ. Περιμένουμε να σκοράρουν αμφότερες, με το γκολ να προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (2.10 bet8.gr).


 

 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

18:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2011): 1-2-3
Πέρυσι: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βρήκε τη Νίκη σε τραγική κατάσταση και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, φεύγοντας από το Βόλο με μεγάλο διπλό (4-1), σημειώνοντας έτσι την πρώτη του φετινή νίκη. Προηγήθηκε με το πρώτο γκολ του Μπογκντάνοφ στο πρωτάθλημα (12’), αλλά ισοφαρίστηκε σε στημένο στο 20’. Του πήρε 46 δευτερόλεπτα για να σκοράρει στην επανάληψη με τον Νόσκοβιτς και 7 λεπτά αργότερα σφράγισε τη νίκη με τον Χαλκιαδάκη. Ο κορυφαίος της ομάδας, Μοχάμεντ Γιουσούφ, που έβγαλε τις ασίστ στα δύο πρώτα γκολ, έγραψε επίσης το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ με γκολ στο 79’. Την Τετάρτη έπαιξε με πολλές αλλαγές κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης για το κύπελλο, το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν, και έμεινε δίκαια στο 2-2. Προηγήθηκε με τον Κούρτη στο 35’, οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι με δύο γκολ στην επανάληψη (58’, 70’). Τον λύτρωσε ο Κοζορώνης στο 94’ με κεφαλιά. Μαζί με τον Παναθηναϊκό, είναι οι μοναδικές ομάδες που έδωσαν τρία παιχνίδια εκτός έδρας από τα 4 στο πρωτάθλημα. Παρουσιάζεται βελτιωμένος μετά την έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του, με τον οποίο έχει από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα. Αν και η ήττα ήρθε υπό… πειραματικές διαδικασίες, στον πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο των Κρητικών. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (8). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φιντέλεφ (1 συμμ.), ο δεξιός μέσος Καζναφέρης (3 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Χαντί (2 συμμ.) και ο εξτρέμ Άλαν (2 συμμ.).

Εντός: 0-0-1
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 1-1-3

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Έπεσε θύμα έκπληξης στο Αγρίνιο, υποδεχόμενος τα Χανιά για το κύπελλο και χάνοντας δίκαια με 0-1. Είχε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν συχνά-πυκνά με αντεπιθέσεις. Κάπως έτσι δέχτηκε το γκολ στο 51’ και παρά την πίεση που άσκησε ως το τέλος ήταν αρκετά ανούσιος και δε μπόρεσε να σώσει κάτι από το παιχνίδι. Η ήττα και η αποτυχία της ομάδας να κερδίσει σε 5ο φετινό επίσημο ανάγκασε τον Μάκη Χάβο να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς για την κακή επιθετική λειτουργία που παρουσιάζει ο Παναιτωλικός. Προηγουμένως είχε χάσει πάλι με 0-1 εντός έδρας, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ. Ανώτεροι οι Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι, που προηγήθηκαν στο 35’ με πέναλτι, από μαρκάρισμα του Κουτρουμάνου στον Μακ. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι, με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να φέρει στα ίσια το παιχνίδι. Έφτασε πολύ κοντά να το κάνει στις καθυστερήσεις, αλλά το πλασέ του Άλβες προ κενής εστίας, κόπηκε πάνω στη γραμμή. Μετράει 11 σερί under σε όλα τα επίσημα, 5 φέτος μαζί με το κύπελλο, 6 πέρυσι από το πρωτάθλημα. Έχει τη χειρότερη επίθεση (1), σκοράροντας μόνο στο δεύτερο παιχνίδι του κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι προφανές ότι της λείπει πολύ ο Καμαρά φέτος, αλλά και ο Θεοδωρίδης, ο οποίος έχει ξεκινήσει μόνο σε δύο βασικός φέτος. Νο goal και under οι 5 από τις 6 συνολικά αναμετρήσεις του με τον Εργοτέλη. Εκτός ο δεξιός μέσος Βιγιαφάνες (1 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης (4 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 0-2-3

 

Προβλέψεις Στοιχήματος: Ο Παναιτωλικός μετά από τα όσα δήλωσε ο Χάβος θα προσπαθήσει να παίξει πιο επιθετικά για να φτάσει στην πρώτη του νίκη. Με αλλαγμένη φιλοσοφία ο Εργοτέλης επί Δερμιτζάκη, που έχει κενά στα μετόπισθεν, αλλά λειτουργεί καλύτερα στην ανάπτυξη και εκτέλεση. Πολλά σερί under για τον Παναιτωλικό, ίσως ήρθε η ώρα να σπάσει το σερί. Over στο καλοπληρωμένο 2.45 (Nokibet).


 

Παίξε LIVE betting στη Nokibet.gr με bonus 100% ως 100 ευρώ!

 

20:30 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 1995): 20-7-10
Πέρυσι: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Άλλαξε ριζικά μετά το 1-1 με την Καλλονή και από τότε πέτυχε πέντε νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, πετυχαίνοντας αρκετά γκολ και . Στο μοναδικό που δεν κατάφερε να πέτυχε ευρεία νίκη ήταν στο τελευταίο για το πρωτάθλημα, που φιλοξενήθηκε από τον Παναιτωλικό, αλλά και πάλι πήρε δίκαια τη νίκη, με εύστοχο πέναλτι του Μακ στο 35’, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Πολύ σημαντική η νίκη, που τον έφερε στην πρώτη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό, έχοντας κάνει το 2 στα 2 στις εξόδους του στο πρωτάθλημα. Αρκετά σημαντικό, αν αναλογιστούμε ότι οι κακές εκτός έδρας εμφανίσεις πέρυσι, ήταν ένας τομέας που του στοίχισε αρκετά. Το σερί πάντως σταμάτησε την Πέμπτη, όπου έχασε στο γειτονικό ντέρμπι από τον Απόλλων Καλαμαριάς με 0-1, παίζοντας με τελείως εναλλακτική ενδεκάδα, που αποτελούνταν από νεαρούς και αναπληρωματικούς. Ενοχλημένος ο Αναστασιάδης μετά τον αγώνα, που δήλωσε ότι κάποιοι παίχτες έχασαν την ευκαιρία τους σε αυτό το παιχνίδι, ενώ για το σημερινό ζήτησε η ομάδα του να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να μη σκέφτεται τον επερχόμενο αγώνα στο Γιουρόπα, όπου θα φιλοξενηθεί από την Γκινγκάμπ. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση (9) και καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (1). Αήττητος από τον ΟΦΗ στις 18 τελευταίες φορές που τον υποδέχτηκε (15-3-0) και αήττητος στα 9 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας (6-3-0). Εκτός ο δεξιός μπακ Κωνσταντινίδης, ο αμυντικός χαφ Μαντούρο (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Περέιρα (3 συμμ./2 γκ.).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 4-0-1

 

ΟΦΗ: Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τον ΟΦΗ, που κατάφερε να επικρατήσει κόντρα στον Ατρόμητο στο Ηράκλειο με 1-0. Ανάσα και για τον Γκατούζο, πριν αρχίσουν οι γκρίνιες γύρω από το πρόσωπο του. Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού στην επανάληψη, ο Ζορζ με περίτεχνη κίνηση έβγαλε την ασίστ στον Περογαμβράκη, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση. Την Τετάρτη πάντως ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο, μένοντας στο 1-1 με τη Ζάκυνθο, έχοντας πολλές αλλαγές και κακή εικόνα. Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται ο σύλλογος, ο οποίος πήρε παράταση ζωής την Πέμπτη από το Ειρηνοδικείο, περιμένοντας την υπαγωγή του στο άρθρο 99. Σε διαφορετική περίπτωση απειλείται με αφαίρεση 5 βαθμών και δε θα μπορεί να καλύψει τα χρέη του, με ότι θα συνεπάγεται αυτό για το μέλλον του. Πάντως στα θετικά είναι ότι έσπασε και ένα ρεκόρ, αφού φέτος πούλησε τα περισσότερα διαρκείας στην ιστορία του (3025). Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (2). Under τα 8 από τα 10 τελευταία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός ο αριστερός μπακ Μιλιάζες (2 συμμ.), και οι δεξιοί μπακ Αρτόλα (1 συμμ.), Στάθης ().

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 2-1-2

 

Προβλέψεις Στοιχήματος: Σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα και έτσι είναι αστεία τα 1.25 στον άσο. Με τη δυστοκία του ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ με το μυαλό στη Γκινγκάμπ, θα πάμε με το under (1.80 Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις