Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Με απουσίες ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

15:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2012): 0-2-2
Πέρυσι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ταξίδεψε με πολλές απουσίες στη Λειβαδιά την Τετάρτη για τον αγώνα κυπέλλου και έχασε σχετικά εύκολα με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο (Ιτούα αυτ. 19’, 28’). Έμπλεξε πλέον με την πρόκριση, αφού θα χρειαστεί τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική, όπου υποδέχεται τον Ηρακλή. Στο πρωτάθλημα και με τον Ναζλίδη να βρίσκει και πάλι δίχτυα (και πάλι) με πέναλτι, προηγήθηκε στην Κέρκυρα. Ισοφαρίστηκε στο 26’, αλλά στο 58’ με τον Αγκιλέρα πήρε εκ νέου το προβάδισμα, φτάνοντας έτσι στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Μόλις μία νίκη έχει πετύχει στα Χανιά στα 4 παιχνίδια του εκεί, κερδίζοντας οριακά και με μπόλικη τύχη τη Ξάνθη (1-0), έχοντας χάσει στα άλλα τρία από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα. Ακόμα δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα (3-0-4). Με μισή ομάδα σήμερα, αφού πολλοί είναι οι παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εκτός ο κίπερ Περιστερίδης (2 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Ιτούα (5 συμμ.), Σέχου, ο αριστερός μπακ Νέπλιακ (5 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ντεντάκης, ο αμυντικός χαφ Τετέ (5 συμμ.), ο αριστερός μέσος Τζίλβαν (5 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο δεξιός μέσος Γουνδουλάκης (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μιλούνοβιτς (4 συμμ.).

Εντός: 1-0-3
Γκολ: 3-8
Τελευταία 5: 3-0-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Έκανε καλή εμφάνιση στην Τούμπα την Τετάρτη και πήρε δίκαια την ισοπαλία με 1-1, με τον Ίλιτς να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα και να ανοίγει το σκορ στο 27’, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο 57’. Από ισοπαλία προέρχεται και στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με την Καλλονή στους Ζωσιμάδες. Κακό το πρώτο ημίχρονο, όπου είχε την κατοχή. Οι ισορροπίες όμως άλλαξαν στην αρχή της επανάληψης, όταν ο Λίλα έκανε χέρι και είδε δεύτερη κίτρινη. Με 10 ήταν πιο δύσκολο να κρατήσει τα ηνία του παιχνιδιού, στο 91’ όμως είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη, με το σου του Ντάσιου ωστόσο να βρίσκει στο δοκάρι. Αήττητη από τον Πλατανιά σε 4 αναμετρήσεις (2-2-0). Under οι 3 από αυτές. Παραμένει εκτός ο αριστερός μέσος Κοροβέσης (4 συμμ.). Under τα 6 τελευταία παιχνίδια του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο (2).

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Πολλές οι απουσίες για τον Πλατανιά, που θα τον επηρεάσουν. Μια του ύψους, μια του βάθους ο ΠΑΣ φέτος, που πάντα παρουσιάζεται ανταγωνιστικός ωστόσο. Μοιρασμένο παιχνίδι, από δύο ομάδες που δεν προσφέρουν θέαμα. Πολύ πιθανή η πρώτη ισοπαλία για τον Πλατανιά, ακόμα μία για τον ΠΑΣ (3.09 Bet8).


 

 

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:15 ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από): 3-4-5
Πέρυσι: ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1

ΒΕΡΟΙΑ: Εντυπωσιακή φέτος η Βέροια, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού στη Σούπερ Λιγκ, αλλά δεν έχει αφήσει πίσω και το κύπελλο, που εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, κερδίζοντας τον Εργοτέλη με 2-0 στο Ηράκλειο (Βεργώνης 10’, Μπαργκάν 64’). Στο πρωτάθλημα πάντως, έκανε το χειρότερο φετινό της παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 4-1, με τον Μπεν να σημειώνει το γκολ της τιμής στο 83’. Ακόμα και έτσι πάντως συνεχίζει να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα, όντας μόνη 3η με 15 βαθμούς, με την κορυφή πλέον να απέχει 4 βαθμούς. Έχει κάνει το απόλυτο εντός έδρας κερδίζοντας Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα και Ξάνθη. Under οι 4 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με τον Πανιώνιο. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 4-0-0
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 3-0-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κατάφερε να φύγει αλώβητος από το «Καραϊσκάκης», κόντρα σε έναν «πειραματικό» Ολυμπιακό, παίρνοντας το δεύτερο βαθμό στον όμιλο του κυπέλλου και παραμένοντας έτσι ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 13’ σε στημένη φάση, έχοντας και δοκάρι λίγο πριν. Στην πρώτη οργανωμένη προσπάθεια του κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μητρόπουλο, γλιτώνοντας και δεύτερη φορά από το δοκάρι στο 39’, ενώ πιέστηκαν και στην επανάληψη, γλιτώνοντας για 3η φορά από το δοκάρι στο 86’. Ακόμα και έτσι πάντως, δείχνει να βρίσκεται σε σημείο καμπής, αφού έφτασε τα 6 ματς χωρίς νίκη (0-3-3, οι 3 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα), χωρίς να άξιζε κάτι παραπάνω σε αυτά. Στο τελευταίο για το πρωτάθλημα, έχασε στη Λειβαδιά, που ήταν μάλλον και το μοναδικό στα 6 τελευταία που άξιζε κάτι παραπάνω, με γκολ στο 90’, έχοντας καλύτερη εικόνα από τους γηπεδούχους σε όλο τον αγώνα. Αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις 4 βαθμούς να τη χωρίζουν από την ουραγό Νίκη. Εκτός ο Αριέλ Ιμπαγάσα (7 συμμ.).

Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Προσπαθεί ο Πανιώνιος, αλλά πότε βγάζει αδυναμίες και πότε είναι άτυχος φέτος, με τη μέχρι τώρα συγκομιδή να μην τον βοηθάει στην προσπάθεια για την παραμονή (Netbet). Έχει τακτική πάντως τακτική που μπορεί να μπλοκάρει τη Ξάνθη, που δεν περιμένουμε να πάει τρένο. Ρίσκο στην ισοπαλία στο 3.86 (Playbet).


 

 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

19:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2007): 3-2-15
Πέρυσι: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πισίνα το γήπεδο του Αστέρα την Τετάρτη, αλλά αυτό δεν απέτρεψε να δούμε ένα παιχνίδι με τρία γκολ και τον Αστέρα να επικρατεί της Καλλονής 2-1, με ανατροπή μάλιστα! Κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά η μπάλα τον τιμώρησε, από τη «βουτιά» του Θεοδωρόπουλου στα πόδια του Αγρίτη μέσα στην περιοχή στο 39’, που έδωσε στην Καλλονή την ευκαιρία να προηγηθεί. Αρκετές και οι ευκαιρίες στην επανάληψη, ισοφαρίζοντας τελικά με τον Νίκο Φερνάντεθ στο 69’, ο οποίος αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή, αφού 8 λεπτά αργότερα σημείωσε και δεύτερο. Εξασφαλίστηκε έτσι η πρόκριση στο κύπελλο και η ομάδα του Στάικου Βεργέτη δείχνει να ανταποκρίνεται σωστά στις βεβαρημένες υποχρεώσεις, ενώ αντέδρασε πολύ καλά και μετά από την «πεντάρα» στο Λονδίνο, κερδίζοντας πριν την Καλλονή και τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, με το χορταστικό και δίκαιο 3-2 στο Γεντί Κουλέ (Ουσέρο πεν. 10’,Μάσα 58’, Τσοκάνης 63’ / 53’, 88’). Θα πρέπει να το δούμε όμως και στο επόμενο διάστημα αυτό, αφού ακολουθεί πολύ δυνατό πρόγραμμα, σήμερα με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη φιλοξενεί την Τόττεναμ, την άλλη Δευτέρα πάει στο Περιστέρι, ενώ στη συνέχεια φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Παραμένει αήττητος εντός έδρας στο πρωτάθλημα (2-1-0), σερί που φτάνει τα 8 ματς φέτος, μαζί με τα ευρωπαϊκά και το κύπελλο (7-1-0). Νο goal τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στον Ολυμπιακό, σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Επέστρεψε και ο κεντρικός αμυντικός Γκοϊάν και έτσι ο Βεργέτης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

Εντός: 2-1-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 3-1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκέλαρε στο κύπελλο, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με τον Πανιώνιο, έχοντας ωστόσο τρία δοκάρια και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Μόλις μία νίκη έχουν πετύχει φέτος οι πρωταθλητές, σε τρεις εξόδους (1-1-1). Δοκάρι από τον Διαμαντάκο πριν το γκολ του Φορτούνη από απευθείας εκτέλεση φάουλ, στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, ενώ στο 39’ είχε κι άλλο δοκάρι και ένα λίγο πριν το τέλος. Στο πρωτάθλημα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ήταν σοβαρός, δεν επέτρεψε δύσκολες καταστάσεις σε όλο το παιχνίδι, παίρνοντας τελικά το προβάδισμα με κεφαλιά του Αυλωνίτη στο 59’, δύο λεπτά αργότερα αφότου άλλαξε τον τραυματισμένο Μποτία. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να έχει κάνει δύο τα τέρματά του, όταν ο Μήτρογλου ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αλλά έστειλε τη μπάλα στα πόδια του Στιλ. Το ματς με τον Αστέρα προέχει, αλλά όλοι στην ομάδα έχουν στο μυαλό τους και τον επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τη Γιουβέντους, που θα κρίνει πολλά για την πορεία του στην Ευρώπη φέτος. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (14). Διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον Αμπιντάλ, τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κρεμάει τα παπούτσια του τον Δεκέμβρη. Εκτός ο αμυντικός Εντινγκά (4 συμμ.), ο σέντερ μπακ Μποτία (6 συμμ.), Αφελάι (4 συμμ./1 γκ.), Τσόρι (7 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Μπενίτεζ (4 συμμ./1 γκ.). Βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν οι Αυλωνίτης, Ντοσεβί, Φορτούνης.

Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Συνεχόμενες οι υποχρεώσεις για τις δύο ομάδες και σε τέτοια δύσκολα ματς αυτό έχει τον αντίκτυπό του ρίχνοντας το ρυθμό, ειδικά με τις απουσίες που θα έχει ο Ολυμπιακός. Περιμένουμε κάτω από τρία γκολ στο ντέρμπι της Τρίπολης (1.66 Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις