Προβλέψεις Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: «Ρέντα» για Νιούκαστλ και Τόττεναμ

15:30 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 52-22-65
Πέρυσι: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ 0-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Στοπ στις σφαλιάρες και αναπτέρωση του ηθικού για τις «μαυρόγατες», που πήραν δίκαια το διπλό στο Λονδίνο από την Κρίσταλ Πάλας. Μπορεί να στηρίζεται και πάλι στον Φλέτσερ ο Πογέτ, που κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα (31’, 91’), φτάνοντας στα 4 στα 4 τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Προηγουμένως ο Ζόρντι Γκόμεζ είχε δώσει πάλι το προβάδισμα στη Σάντερλαντ (79’), με τους γηπεδούχους να έχουν ισοφαρίσει προσωρινά με ακόμα ένα λάθος-αυτογκόλ του μεγάλου γκαφατζή Μπράουν. Προερχόταν από τη συντριβή με τη Σαουθάμπτον με 0-8 και την ήττα από την Άρσεναλ με 0-2. Νο goal τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Έβερτον. Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Κάτερμολ (10 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Κόατες και οι μέσοι Ρόντγουελ (9 συμμ./1 γκ.), Ρικάρντο Άλβαρεζ (2 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ φαν Άανχολτ (10 συμμ./2 ασίστ), ο δεξιός μπακ Μπίλι Τζόουνς (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Τζιακερίνι (3 συμμ.).

Εντός: 1-3-1
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-1-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Αμφισβητούμενο το γκολ με το οποίο προηγήθηκε κόντρα στη Λιλ, με τον ΜακΓκίντι να φαίνεται πως είναι οφσάιντ πριν βγάλει τη σέντρα στον Όσμαν, όταν αυτός άνοιξε το σκορ, αν και πιθανότατα χρησιμοποίησε το χέρι του για να κάνει κοντρόλ, πριν ανοίξει το σκορ στο 27’. Η συνέχεια όμως δικαίωσε την ανωτερότητα της, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πριν το ημίχρονο έκανε το 2-0 με τον Γιαγκέλκα, με τον Νέισμιθ να τελειώνει το παιχνίδι στο 61’. Ξεμπέρδεψε έτσι με την πρόκριση, φτάνοντας τους 8 βαθμούς στον όμιλο του Γιουρόπα. Βελτιωμένη στο πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), έχοντας χάσει μόνο από τη Γιουνάιτεντ στο 5 τελευταία και αυτό από ατυχία. 0-0 το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στη Σουόνσι, που ήταν το χειρότερο από τα πέντε τελευταία, δημιουργώντας ελάχιστες φάσεις και χωρίς να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 72’. Τυχερή πάντως στα πρώτα λεπτά, που ο Αλκάραζ έκανε χέρι σε βουτιά, προσπαθώντας να κόψει τη μπάλα, οι φάσεις των φιλοξενούμενων ήταν ένα κλικ πιο απειλητικές για την εστία της. Βελτιωμένη και στον αμυντικό τομέα στα τελευταία παιχνίδια της, που ήταν και το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Μαρτίνεθ και που είχαν κόψει βαθμούς από την ομάδα του ως σήμερα. Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο αριστερός μπακ Οβιέδο (1 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Αλκάραζ (3 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Στόουνς (5 συμμ.), ο εξτρέμ Μιραλάς (6 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Κονέ. Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Κόλμαν (7 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Μπάρι (10 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 9-6
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Με καλή ψυχολογία η Σάντερλαντ, που δείχνει να βρίσκει πλέον στήριγμα στη γραμμή κρούσης με τον Φλέτσερ. Βίοι παράλληλοι για τις δύο ομάδες, όσον αφορά την κακή αμυντική λειτουργία φέτος, οπότε το γκολ-γκολ είναι μία λογική επιλογή (1.90 Mybet).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

15:30 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 34-15-16
Πέρυσι: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΣΤΟΟΥΚ 3-0

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Στάθηκε πολύ τυχερή στην Τρίπολη και κατάφερε να φύγει με τη νίκη με 2-1, κάνοντας πάντως σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Κλασικές φάσεις μόνο για τον Αστέρα και δοκάρι στο πρώτο μέρος, αλλά με δύο φάσεις κατάφερε να πετύχει ισάριθμα τέρματα (Τάουνσεντ 36’ πεν., Κέιν 42’). Πιέστηκε και στην επανάληψη, αλλά το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 90’, με πέναλτι το οποίο έκανε ο Φάζιο, βλέποντας και την απευθείας κόκκινη. Τη περιμέναμε καλύτερη και στο παιχνίδι με την Άστον Βίλλα, το οποίο επίσης κέρδισε με 2-1, με την τύχη να της χαμογελάει και πάλι. Πίσω στο σκορ στο 16’ χωρίς να έχει καλή απόδοση. Στο 65’ ο Μπεντεκέ διαπληκτίστηκε με τους Τσαντλί, Μέισον, αλλά ο διαιτητής τιμώρησε μόνο τον παίχτη της Βίλλα, αφήνοντας την ομάδα του με 10, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο τέλος, πετυχαίνοντας την ανατροπή με τα γκολ των Τσαντλί (84’), Κέιν (90’). Αυτή ήταν η 4η νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, οι δύο από αυτές κόντρα στον Αστέρα. «On fire», που θα έλεγαν και στο ΝΒΑ, ο Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε 6 γκολ στα 5 τελευταία. Αήττητη από τη Στόουκ στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-2-0), οι τρεις νίκες στα τρία τελευταία. Χωρίς εντός έδρας ισοπαλία μετά από 5 αγώνες (2-0-3), έχοντας χάσει τα τρία από τα 4 τελευταία στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Αμφίβολοι ο αριστερός μέσος Λένον (5 συμμ.) και ο επιθετικός Αντεμπαγιόρ (9 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Γουόλκερ και ο κεντρικός μέσος Μπενταλέμπ (4 συμμ.).

Εντός: 2-0-3
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΤΟΟΥΚ: Το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ έδειχνε δικό της, όταν προηγήθηκε με 2-0 στο 56’ με τον Ντιούφ, αλλά η γρήγορη απάντηση των φιλοξενούμενων (60’) και ο άγχος της να κρατήσει το αποτέλεσμα την επηρέασαν και λίγο αργότερα ήρθε η ισοφάριση (73’), ενώ στο τέλος θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που απέφυγε την ήττα. Ο Μόουζες της είχε δώσει το προβάδισμα στο 33’. Μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία (1-1-2) και κατηφόρισε κι άλλο στη βαθμολογία, φτάνοντας στη 13η θέση και μόλις τρεις βαθμούς από την τελευταία τριάδα. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Χουτ, Ντιόναταν, ο μεσοεπιθετικός Γουέλαν (7 συμμ.) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (2 συμμ.).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις Στοίχημα: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Στόουκ, έχοντας θέσει από νωρίς ως στόχο την (οριακή) παραμονή. Η Τόττεναμ δεν εντυπωσιάζει παίρνει τις νίκες που θέλει και σήμερα μπορεί να πάρει ακόμα μία, έχοντας χάσει στα 3 από τα 4 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Άσος στο 1.68 (Netbet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

15:30 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 38-28-35
Πέρυσι: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-0

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Ήταν πολύ προσεκτική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ, όπου κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του από καραμπόλα μεταξύ Μόργκαν και Καμπιάσο, σε προσπάθεια να διώξουν μία ακίνδυνη μπαλιά του Μπεραχίνο. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1), με τα δύο τελευταία στο Χόθορνς με Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας να λήγουν στο 2-2. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της τον τελευταίο μήνα, αρχής γενομένης από το διπλό στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, έχοντας χάσει οριακά μόνο από τη Λίβερπουλ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (3-2-1). Γκολ-γκολ τα 12 από τα 13 τελευταία κόντρα στη Νιούκαστλ, over τα 12 από τα 15 τελευταία. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Γκάρντνερ (10 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Όλσον (4 συμμ.) και ο εξτρέμ Βαρέλα.

Εντός: 1-3-1
Γκολ: 10-8
Τελευταία 5: 2-2-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τι να πεις για αυτή την ομάδα; Σερνόταν στην αρχή της χρονιάς, συνέχεια της τραγικής περσινής χρονιάς, όπου είχε από τις χειρότερες βαθμολογικές συγκομιδές στην ιστορία της. Αφού έπιασε πάτο, ο Πάρντιου βρήκε το κουμπί της και η ομάδα του βάλθηκε να τρελάνει κόσμο κερδίζοντας στα τρία τελευταία ντέρμπι τις Τόττεναμ (2-1 εκτός), Σίτι (2-0 εκτός, Λιγκ Καπ) και Λίβερπουλ (1-0). Το αήττητο σερί της φτάνει τα 5 παιχνίδια, αφού προηγουμένως είχε επικρατήσει της Λέστερ και έκλεψε το βαθμό στο Σουόνσι (2-2). Μεγάλη η αλλαγή στην πορεία της, ο Πάρντιου, που δεν θα έβγαινε ούτε από το σπίτι του με αυτά που του έχουν σούρει οι οπαδοί της ομάδας, βρήκε την ευκαιρία να κάνει την αντεπίθεση του: «Τελικά μάλλον ξέρω τι κάνω», είπε χαρακτηριστικά. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Γουίλιαμσον (7 συμμ./1 γκ.), Γκουντ, ο δεξιός μπακ Σαντόν, ο αριστερός μέσος Γκουτιέρεζ, ο μεσοεπιθετικός Ομπερτάν (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός ντε Γιόνγκ (2 συμμ.).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Έχει ξαφνιάσει ευχάριστα άπαντες η Νιούκαστλ, με τις μεγάλες νίκες που έχει πετύχει κόντρα σε μεγαθήρια. Περιορισμένων δυνατοτήτων η Γουέστ Μπρομ, με μέτριο υλικό, αλλά οι παίχτες του Ιρβάιν τα δίνουν όλα. Δύσκολη οποιαδήποτε πρόβλεψη. Θα πάμε με ένα λογικό εύρος γκολ στην αναμέτρηση. 2-3 γκολ στο 1.95 (Goalbet).


 

Playbet – Παίξε νόμιμα και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

 

18:00 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 4-2-6
Πέρυσι: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Καλά οργανωμένη στο Γκούντισον Παρκ, δεν επέτρεψε φάσεις στους γηπεδούχους, αλλά ούτε και ρίσκαρε, αν και οι δικιές της φάσεις ήταν πιο κλασικές, με το 0-0 να κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Έπαιξε μάλιστα και με 10 παίχτες από το 72’, λόγω της αποβολής του Σέλβεϊ, αλλά η διαφορά δε φάνηκε. Έχει δίκιο πάντως να διαμαρτύρεται για καταφανέστατο πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ της, όταν ο Σέλβεϊ σούταρε και ο Αλκάραζ βούτηξε να σταματήσει τη μπαλιά σαν τερματοφύλακας στο πρώτο μέρος. Μοναδική ήττα στα 5 τελευταία αυτή κόντρα στη Στόουκ (1-3-1). Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (10). Τιμωρημένος ο μέσος Σέλβεϊ (9 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι δεξιοί μπακ Τιεντάλι (2 συμμ.), Ρίτσαρντς (2 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μπρίτον () και ο επιθετικός Ντόνελι.

Εντός: 3-1-1
Γκολ: 8-3
Τελευταία 5: 1-3-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ιδανική αυτόχειρας στο ματς με την Άντερλεχτ. Απόλυτο αφεντικό στην αναμέτρηση, παίρνοντας το προβάδισμα με 3-0 στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης (Αρτέτα 25’ πεν., Σάντσεζ 29’, Τσάμπερλεϊν 58’). Από καθαρή θέση οφσάιντ ήρθε η μείωση στο 61’, με τραβηγμένο πέναλτι στο 73’ το 2-3 και στο 90’ η χαριστική βολή για το τελικό 3-3. Δεν ανησυχεί πάντως, αφού ουσιαστικά έχει προκριθεί στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το άνετο 3-0 επί της ουραγού Μπέρνλι, μετουσιώνοντας την υπεροχή της και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά (Σάντσεζ 70’, 91’, Τσέιμπερς 72’). Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (3-2-0). Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, χωρίς να δεχτεί γκολ, παρέμεινε έτσι στην 5η θέση και αν καταφέρει να κερδίσει σήμερα μπαίνει στην τετράδα. Αήττητη και στα 5 τελευταία κόντρα στον Σουόνσι, σε πρωτάθλημα και κύπελλο (3-2-0). Κέρδισε στις 3 από τις 4 τελευταίες φορές που έπαιξε στο Σουόνσι. Εκτός ο κίπερ Οσπίνα, ο κεντρικός αμυντικός Κοσκιελνί (6 συμμ./1 γκ.), ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (4 συμμ.). ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί, ο κεντρικός μέσος Αρτέτα (6 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Εζίλ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ζιρού (2 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι.

Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση από την Πρέμιερ. Η Σουόνσι φέτος δείχνει ικανή να κοντράρει όλους τους αντιπάλους της, ενώ η Άρσεναλ κάνει παιδικά λάθη ακόμα και στα καλύτερα παιχνίδια της. Γκολ-γκολ στο 1.73 (Bet8).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις