Πάμε στοίχημα Primera Division: Το ενδιαφέρον στην παραμονή

19.30 ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία: 3-2-7
Πέρυσι: ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-2

ΑΛΜΕΡΙΑ: Δύσκολα τα πράγματα για την Αλμερία, που πλέον βρίσκεται πραγματικά με την πλάτη στον τοίχο και πολύ κοντά στον υποβιβασμό. Απέναντι στην Σεβίλλη εκτός έδρας προηγήθηκε με τον Μπιφούμα στο 30′, αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της και με ανατροπή να χάσει το ματς με 2-1. Ακόμη και αν το -3 δεν ισχύσει από την τιμωρία της, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης και περιμένει στραβοπατήματα των Λα Κορούνια και Γρανάδα, όπως και νίκη δική της στο δύσκολο παιχνίδι με την Βαλένθια. Τραυματίες ο στόπερ Τρουχίγιο (36 συμ.) και ο μπακ Ναβάρο (28 συμ.).

Εντός: 3-7-8
Γκολ: 33-61
Τελευταία 5: 1-1-3

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» σε μεγάλο ποσοστό την τέταρτη θέση και να πλησιάσει στο -1 από την τρίτη Ατλέτικο Μαδρίτης, με το ισόπαλο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Θέλτα. Αιφνιδιάστηκε όταν έμεινε πίσω στο σκορ στο 8′ και το μόνο που κατάφερε ήταν να φέρει το ματς στα ίσα με τον Οταμέντι στο 71′. Ακόμη βέβαια κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την τέταρτη θέση, αρκεί να φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την Σεβίλλη. Εκτός ο μέσος Γκόμες (33 συμ./4 γκολ) και ο φορ Ροντρίγκο (31 συμ./3 γκολ).

Εκτός: 6-8-4
Γκολ: 67-30
Τελευταία 5: 2-2-0

Προβλέψεις για το στοίχημα: Μόνο νίκη θέλει η Αλμερία, όμως το θέμα είναι αν μπορεί. Ανώτερη η Βαλένθια, που αν φανεί σοβαρή θα επιβεβαιώσει το 1,75 του διπλού στην Mybet.


 BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

19.30 ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 0-1-6
Πέρυσι: ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-2

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μπαρτσελόνα θυμίζει τις τελευταίες αγωνιστικές η Γρανάδα και με το 3/3 σε νίκες, βρίσκεται πλέον εκτός επικίνδυνης ζώνης και σε πλεονεκτική θέση. Ειδικά το διπλό στην έδρα της Σοσιεδάδ με 3-0 ήταν άκρως εντυπωσιακό, αφού πρόκειται για ένα γήπεδο, που «λύγισαν» τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως, ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και το ματς, με την Ατλέτικο Μαδρίτης μόνο εύκολο δεν είναι. Τιμωρημένοι ο μέσος Μαρκές (25 συμ.) και ο εξτρέμ Λας (14 συμ.).

Εντός: 4-9-5
Γκολ: 29-64
Τελευταία 5: 3-0-2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Έκανε λίγα πράγματα απέναντι στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-0 εντός έδρας. Δύσκολο να κρατούσε στο μηδέν την αντίπαλο της και όπως έγινε στην φάση του 65ου λεπτού. Έτσι, ακόμη δεν «καθάρισε» με την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού σε ισοβαθμία υστερή με την Βαλένθια, χάνοντας στο «Μεστάγια» με 3-1, ενώ έφερε 1-1 εντός έδρας. Οπότε πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή απέναντι στην Γρανάδα, που «καίγεται» επίσης για βαθμούς. Κομπλέ η αποστολή, αφού επιστρέφει και ο μέσος Τιάγκο (30 συμ./5 γκολ).

Εκτός: 9-5-4
Γκολ: 67-29
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά για το στοίχημα: Υπό προϋποθέσεις, οι δύο ομάδες να κάνουν κανονικά την δουλειά τους με τον έναν βαθμό, οπότε με ρίσκο θα πάμε στην ισοπαλία και το 2.85 της Netbet.


 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο. 

19.30 ΜΑΛΑΓΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία: 12-7-10
Πέρυσι: ΜΑΛΑΓΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 3-2

ΜΑΛΑΓΑ: Πλέον δεν ελέγχει την κατάσταση και η έβδομη θέση που βρισκόταν εδώ και καιρό, την κατέχη η Μπιλμπάο, μετά την ήττα της Μάλαγα στο «Μαδριγάλ» από την Βιγιαρεάλ με 2-1. Όλα έγιναν στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης, όπου δέχθηκε δύο γκολ στο 82′ και 87′ και μείωσε απλά με τον Σέρτζι Νταρντέρ στο 89′. Πέρα ότι θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να επανέλθει έβδομη, έχει μπροστά της και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Σεβίλλη. Ποινή τιμωρίας για τον μέσος Νταρντέρ (34 συμ./4 γκολ).

Εντός: 8-6-4
Γκολ: 40-45
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΕΒΙΛΛΗ: Έστω και δύσκολα επιβλήθηκε της Αλμερία με 2-1 εντός έδρας και μείωσε στο -1 από την τέταρτη Βαλένθια και πλέον όλα είναι πιθανά. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 30′, όμως διατήρησε την ψυχραιμία της και γύρισε το ματς με δύο γκολ του Ιμπόρα στο 65′ και 71′. Πέρα από τον τελικό του Europa League που έρχεται την Τετάρτη, έχει τις ελπίδες της και μέσω του πρωταθλήματος, ώστε να πάρει ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

Εκτός: 9-2-7
Γκολ: 68-43
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις για το στοίχημα: Μόνο αδιάφορη δεν είναι η Σεβίλλη κι’ ας έρχεται ο τελικός με την Ντνιέπρ στο Europa League. Προβάδισμα στο διπλό και το 2,05 από την Interwetten.gr.


 mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

19.30 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Προϊστορία: 20-7-12
Πέρυσι: –

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο παίκτης που την οδηγεί σε αυτήν την σπουδαία χρονιά, της έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τον Μέσι να σκοράρει στο 65′ του αγώνα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και το 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης να χαρίζει στην Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Χαρακτήρα φιέστας το ματς με την Λα Κορούνια, την στιγμή που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες, οι τελικοί σε κύπελλο και Champions League με Μπιλμπάο και Γιουβέντους αντίστοιχα. Αναμένονται αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του φορ Σουάρες (27 συμ./16 γκολ).

Εντός: 16-0-2
Γκολ: 108-19
Τελευταία 5: 5-0-0

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Γνώριζε την σοβαρότητα της κατάστασης και έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στην Λεβάντε, κερδίζοντας της με 2-0. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Λόπο και Χουανφράν για μια Λα Κορούνια να βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά να έχει μπροστά της το ματς με την ανώτερη Λα Κορούνια. Από την μία θέλει να εκμεταλλευτεί την βαθμολογική χαλαρότητα της αντιπάλου της και από την άλλη αν κάτι δεν πάει καλά στο «Καμπ Νου», να περιμένει ευχάριστα μαντάτα από τα υπόλοιπα γήπεδα, ώστε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Τιμωρημένος ο μπακ Λουιζίνιο (35 συμ.).

Εκτός: 2-7-9
Γκολ: 33-58
Τελευταία 5: 1-3-1

Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Περίεργο ματς και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Κρατάμε μονάχα το goal/goal στο 1,55 από τον Stoiximan.


 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

19.30 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Προϊστορία: 7-8-14
Πέρυσι: ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2-0

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Απίστευτο φινάλε στο Έλτσε για την Μπιλμπάο, όντας πίσω στο σκορ με 2-0 έως το 80′, όμως με αντεπίθεση στο τέλος, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να επικρατήσει με 3-2. Σπουδαίο αποτέλεσμα για τους Βάσκους, αφού είναι… αγγαλιά με την έβδομη θέση, αρκεί να κάνουν το καθήκον της σήμερα κόντρα στην Βιγιαρεάλ, κερδίζοντας ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ακόμη και αν χάσουν τον τελικό του κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα σε μία εβδομάδα. Εδώ και καιρό νοκ άουτ λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Μουνιαϊν (25 συμ./1 γκολ).

Εντός: 7-6-5
Γκολ: 38-41
Τελευταία 5: 2-3-0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Από τις πλέον άνετες ομάδες της κατηγορίας, αλλά και για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Βιγιαρεάλ, αφού θα τερματίσει ότι και να γίνει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Τουλάχιστον προέρχεται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ στο τελευταίο ματς με την Μάλαγα, αποχαιρέτισε το κοινό της με επιτυχία, κερδίζοντας εντός έδρας με 2-1. Χωρίς άγχος και στο «Σαν Μαμές» σήμερα, έχοντας μακριά από το γήπεδο της πολλές ισοπαλίες (4-11-3). Πολλές οι απουσίες. Τιμωρημένοι ο μπακ Ρουκάβινα (20 συμ.) και οι επιθετικοί Τζιοαβάνι Ντος Σάντο (26 συμ./1 γκολ), Βιέτο (32 συμ./12 γκολ). Τραυματίες ο γκολκίπερ Ασένχο (34 συμ.). ο στόπερ Μουσάτσιο (14 συμ./3 γκολ), ο μέσος Πινα (22 συμ.), ο εξτρέμ Τσερίσεφ (26 συμ./4 γκολ) και ο φορ Ούτσε (23 συμ./6 γκολ).

Εκτός: 4-11-3
Γκολ: 48-33
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Μπιλμπάο να είναι έτοιμη να τελειώσει την υπόθεση έβδομη θέση. Ο άσος στο 1,82 από την Championsbet.


 

19.30 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ

Προϊστορία: 14-2-5
Πέρυσι: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ 4-1

ΡΕΑΛ Μ.: Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγύριζε σαν τρελός το χατ τρικ του, στο νικηφόρο εκτός έδρας 4-1 επί της Εσπανιόλ, όμως ο τίτλος κατέληξε αναμενόμενα στην Μπαρτσελόνα αυτήν την φορά. Χωρίς τίτλο μένει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, με τους «μερένχες» να σχεδιάζουν ήδη της επόμενη χρονιά, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο μέσα στην εβδομάδα για συμφωνία με τον προπονητή Γιούργκεν Κλοπ. Χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον απέναντι στην Χετάφε σήμερα, στο μίνι Μαδριλένικο ντέρμπι. Εκτός ο στόπερ Ράμος (27 συμ./4 γκολ), αλλά και ο μέσος Μόντριτς (16 συμ./1 γκολ).

Εντός: 15-2-1
Γκολ: 111-35
Τελευταία 5: 4-1-0

ΧΕΤΑΦΕ: Ακόμη και ο εντός έδρας βαθμός με την Εϊμπάρ (1-1), την εξυπηρέτεισε πλήρως, αφού πέτυχε και μαθηματικό τον στόχο της παραμονής. Μπροστά στο σκορ με τον Χινεστρόζα στο 33′, όμως το προβάδισμα στης διατηρήθηκε μόλις για τρία λεπτά. Έβαλε τέλος στο σερί με τις πέντε διαδοχικές ήττες και το καλό γι’ αυτήν είναι ότι πάει άνετη και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου». Μακροχρόνιες οι απουσίες της.

Εκτός: 4-2-12
Γκολ: 30-57
Τελευταία 5: 0-1-4

Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Μια αποτυχημένη σεζόν φτάνει στο τέλος της για την Ρεάλ Μαδρίτης, που θα προσπαθήσει να βάλει όσα περισσότερα γκολ γίνεται στην Χετάφε. Δεν αποκλείεται να δεχθεί και αυτή. Πάμε με το goal/goal και το 1,74 από την Novibet.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις