Πάμε Στοίχημα Primera Division: Πρώτη ευκαιρία για «Μπάρτσα»

 

20.00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 14-11-22
Πέρυσι: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Παραμένει το «αφεντικό» για την κατάληψη της τρίτης θέσης, παρότι δεν κατάφερε να κερδίσει την περασμένη αγωνιστική στο Λεβάντε (2-2). Μάλιστα έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ και βρήκε τις απαντήσεις από Σικέιρα και Φερνάντο Τόρες 36′ και 80′ αντίστοιχα. Με τέσσερις βαθμούς πάνω από την τέταρτη Βαλένθια, οι «ροχιμπλάνκος» δείχνουν να ελέγχουν την κατάσταση, αν και σήμερα βρίσκουν μπροστά τους την εκπληκτική και πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Ποινή τιμωρίας για τον μέσο Τιάγκο (30 συμ./5 γκολ).

Εντός: 14-3-1
Γκολ: 67-28
Τελευταία 5: 3-2-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ήττα χωρίς την παραμικρή συνέπεια από την Μπάγερν στο Μόναχο με 3-2, αφού πριν μια εβδομάδα είχε προηγηθεί το νικηφόρο 3-0 στο «Καμπ Νου», που την έστειλε στην ουσία και τον τελικό του Champions League. Σήμερα, επίσης έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς η διαφορά της με την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης είναι στους τέσσερις βαθμούς και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές. Κομπλέ και πάλι.

Εκτός: 13-3-2
Γκολ: 107-19
Τελευταία 5: 5-0-0

Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Σαφώς και η Ατλέτικο δεν μπορεί να υποτιμηθεί, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται η Μπαρτσελόνα δεν καταλαβαίνει και πολύ από αντιπάλους. Προβάδισμα στο διπλό και το 1,72 από την Mybet.


 

 Interwetten.gr – Το Νο1 σε SmartPhone & Tablet!!!

20.00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΘΕΛΤΑ

Προϊστορία: 14-12-5
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΘΕΛΤΑ 2-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχανε τις ευκαιρίες, όμως αυτή ήταν που έβαζε τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Μπερναμπέου», φτάνοντας στην ανάπαυλα με το υπέρ της 2-0. Ωστόσο, η πίεση που δέχθηκε στην συνέχεια ήταν και πάλι πολύ μεγάλη και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ισοφάριση για το τελικό 2-2. Η διαφορά με την τρίτη Ατλέτικο Μαδρίτης παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ τρεις πόντους πίσω είναι η πέμπτη Σεβίλλη. Λείπει και πάλι ο επιθετικός Ροδρίγο (31 συμ./3 γκολ).

Εντός: 15-2-1
Γκολ: 66-29
Τελευταία 5: 2-2-1

ΘΕΛΤΑ: Παρότι είναι ένα… κάρο απουσίες στο εντός έδρας ματς με την Σεβίλλη, εντούτοις παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική και αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, αλλά στην συνέχεια ανέβηκε και έφερε το ματς στα ίσα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του φορμαρισμένου Μίνα στο 58′. Τρεις αγωνιστικές αήττητη η Θέλτα, που συνεχίζει χωρίς κάποιοι ιδιαίτερο άγχος και τις περισσότερες φορές εμφανίζεται επικίνδυνη. Τιμωρημένοι αυτή την φορά ο μέσος Φερνάντες (29 συμ./1 γκολ) και φορ Σάντι Μίνα (19 συμ./7 γκολ). Τραυματίαςο μέσος Ραντόγια (28 συμ.).

Εκτός: 5-6-7
Γκολ: 43-41
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Φαβορί η Βαλένθια, όμως η Θέλτα παίζει ανοιχτά και μπορεί την ζημιά. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοδη 1,60 από την Novibet.


 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

20.00 ΕΛΤΣΕ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία: 1-2-0
Πέρυσι: ΕΛΤΣΕ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 0-0

ΕΛΤΣΕ: Ένα γκολ στο 26′ από την Βιγιαρεάλ ήταν αρκετό ώστε να της επιφέρει την ήττα, αφού στο υπόλοιπο του παιχνιδιού στο «Μαδριγάλ» δεν είχε την τύχη για να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό το αποτέλεσμα δεν πείραξε πάντως ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Έλτσε, αφού η ομάδα του έχει εξασφαλίσει εδώ και λίγο καιρό την αγωνιστική της παραμονή στην βαθμολογία. Το μεγάλο βάρος πέφτει στα χρέη και τα πέντε εκατομμύρια που πρέπει να βρει άμεσα για να μην υποβιβαστεί στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Λομπάν (33 συμ./5 γκολ).

Εντός: 6-3-9
Γκολ: 33-59
Τελευταία 5: 3-0-2

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Γκολ-μαχαιριά στην τελευταία φάση του εντός έδρας αγώνα με την Λα Κορούνια και απώλεια βαθμών με 1-1. Αν και προηγήθηκε νωρίς με τον Αντούριθ στο 14′, ωστόσο δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» τη νίκη της στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, για να το πληρώσει κυριολεκτικά στην εκπνοή. Τρεις απανωτές ισοπαλίες, διατηρούν τους Βάσκους κάτω από την έβδομη Μάλαγα, όμως η απόσταση είναι μικρή, της τάξεως του ενός βαθμού. Επίσης, αρχίζει να σκέφτεται σιγά-σιγά και τον τελικό κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα στις 30 του Μάη. Παραμένουν τραυματίες οι εξτρέμ Μουνιαϊν (25 συμ./1 γκολ), Ιμπάι (21 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 6-4-8
Γκολ: 35-39
Τελευταία 5: 2-3-0

Προβλέψεις για το στοίχημα: Το βαθμολογικό κίνητρο είναι με την Μπιλμπάο και μάλλον καλό είναι ότι η Έλτσε έχει ήδη σωθεί και μαθηματικά. Κρατάμε το διπλό και το 2,15 της Netbet.


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

20.00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 7-6-30
Πέρυσι: ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Δεν υπολόγισε από βαθμολογικό κίνητρο της Εϊμπάρ και έβγαλε διπλό στην έδρα της με 2-0. Την αρχή έκανε ο Σέρτζιο Γκαρσία στο 29′, ενώ την σκυτάλη παρέλαβε στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 60′ ο Στουάνι. Δεν τα έχει παρατήσει σε καμία περίπτωση η Εσπανιόλ και με εφτά πόντους στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μείωσε την διαφορά της από την έβδομη Μάλαγα στο -1. Ωστόσο, το έργο της σήμερα μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι στην δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

Εντός: 8-6-4
Γκολ: 44-44
Τελευταία 5: 2-2-1

ΡΕΑΛ Μ.: Μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, όπου άνοιξε το σκορ με τον Ρονάλντο στον επαναληπτικό με την Γιουβέντους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αγχώθηκε για τα καλά και το τελικό 1-1, την έστειλε σπίτι της και πλέον δύσκολα να κατακτήσει κάποιον τίτλο μέχρι τέλους. Στο πρωτάθλημα άφησε βαθμούς στο εντός έδρας ματς με την Βαλένθια (2-2), αν και σπατάλησε τρομερές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Έτσι, χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να προσπεράσει την Μπαρτσελόνα και να στεφθεί αυτή πρωταθλήτρια. Γνωστή η απουσία του μέσου Μόντριτς (16 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 13-0-5
Γκολ: 107-34
Τελευταία 5: 4-1-0

Προβλέψεις για το στοίχημα: Με την άμυνα που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν αποκλείεται να δεχθεί και σήμερα κάποιο τέρμα. Το goal/goal πληρώνει 1,75 στον Stoiximan.


 mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

20.00 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Προϊστορία: 7-2-4
Πέρυσι: –

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Έστω και στο τέλος έμεινε όρθια στο «Σαν Μαμές», αλλά και στην υπόθεση παραμονής, με το τέρμα της ισοφάρισης από τον Λόπο απέναντι στην Μπιλμπάο. Το τελικό 1-1 της δίνει έναν πολύτιμο πόντο, αλλά πρέπει να τα δώσει όλα στις δύο αγωνιστικές που απομένουν και να αποφύγει το μοιραίο. Είναι τυχερή πάντως που δεν βρίσκεται πιο χαμηλά, καθώς αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και 14 αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Την επόμενη εβδομάδα παίζει στο «Καμπ Νου» με την Μπαρτσελόνα. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εντός: 4-6-8
Γκολ: 31-58
Τελευταία 5: 0-3-2

ΛΕΒΑΝΤΕ: Βρέθηκε πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας και παράλληλα κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της. Προηγήθηκε δύο φορές με Μπαράλ (33′) και Ούτσε (63′), όμως δεν απέφυγε τα γκολ της ισοφάρισης και το τελικό 2-2. Πάντως, διατήρησε το +5 από την επικίνδυνη ζώνη και μόνο αν γίνουν μαγείες στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Τιμωρημένος ο πολύτιμος φορ Μπαράλ (34 συμ./11 γκολ). Τραυματίας ο μέσος Ντιόπ (19 συμ.).

Εκτός: 3-4-11
Γκολ: 34-65
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις για το στοίχημα: Τελικός πραγματικός για την Λα Κορούνια, που την άλλη εβδομάδα παίζει με την Μπαρτσελόνα. Άσος και 1,74 από την Goalbet.


 

 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο. 

20.00 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Προϊστορία: 8-0-3
Πέρυσι: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΛΜΕΡΙΑ 2-1

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπορεί η Φιορεντίνα να έχανε τις ευκαιρίες, αλλά αυτή είχε τα γκολ και με το νικηφόρο 2-0 στην Ιταλία, σφράγισε για τα καλά την πρόκριση της στον τελικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουκρανική Ντνιέπρ. Στο πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές απουσίες της Θέλτα και έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας. Επίσης, διατηρήθηκε το -3 από την τέταρτη Βαλένθια και τίποτα δεν εξαρτάται από αυτήν για την έξοδο της στο Champions League. Βέβαια, μπορεί να πετύχει αυτόν τον στόχο, αρκεί να κατακτήσει σε λίγο καιρό το Europa League. Εκ’ νέου εκτός ο στόπερ Παρέχα (26 συμ./1 γκολ).

Εντός: 12-5-1
Γκολ: 66-42
Τελευταία 5: 2-2-1

ΑΛΜΕΡΙΑ: Σε δύσκολη θέση η Αλμερία, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σίγουρα μια ήττα που θα ήθελε να αποφύγει από την Μάλαγα εντός έδρας με 2-1, αφού τα περιθώρια πλέον είναι πραγματικά λίγα. Με την αφαίρεση των τριών βαθμών είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, ενώ η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει αναμένεται να αργήσει αρκετά. Πολύ δύσκολο το έργο της και σήμερα απέναντι στην Σεβίλλη, σε ένα Ανδαλουσιάνικο ντερμπάκι. Μόνο επιστροφές στα καθαρά αγωνιστικά.

Εκτός: 5-1-12
Γκολ: 32-59
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις για το στοίχημα: Λογικά θα έχουμε πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι και τον πρώτο λόγο έχει το over 2,5 και το 1,45 της BetShop.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις