Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Προετοιμάζεται για τον «τελικό» ο Ολυμπιακός

15:00 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2003): 5-0-5
Α’ γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-3

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες, αλλά το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας μεταξύ ΠΑΣ και Κέρκυρας είχε γκολ, με τους Φαίακες να χάνουν με 1-2, παρότι προηγήθηκαν στη πρώτη φάση του αγώνα με τον Χαβίτο (15’). Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά και έφεραν το ματς στα ίσια λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη δεν άλλαξε το σκηνικό και τελικά δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 80’, ενώ στο 92’ ο Μαρκόφσκι έκανε πέναλτι στον Κοροβέση, αλλά ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε και απέτρεψε το τρίτο γκολ. Η νίκη επί της Βέροιας δεν είχε συνέχεια και μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την ΑΕΚ, ήρθε δεύτερη σερί ήττα, που δεν επέτρεψε στην ομάδα του Γρηγορίου να κρατήσει την ασφαλή διαφορά από τις τελευταίες θέσεις, με τον Πανιώνιο να απέχει 6 βαθμούς, αλλά να έχει παιχνίδι λιγότερο. Αήττητη στα 6 τελευταία εντός έδρας (4-2-0). Ο Λεάλ έκανε ντεμπούτο, αλλά άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο. Πρώτη συμμετοχή και για τον Κουτζαβασίλη φέτος, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Η ισοπαλία δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στις αναμετρήσεις της με τον Λεβαδειακό σε επίπεδο πρωταθλήματος, ανεξαρτήτου κατηγορίας (4-0-3). Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης (2 συμμ.) και ο μέσος Ναγιάρ (14 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 6-2-3
Γκολ: 16-11
Τελευταία 5: 1-1-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε ο Λεβαδειακός, που γνώρισε νέα ήττα εντός έδρας και πάλι. Το τσουχτερό πρόστιμο του Κομπώτη φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό στους παίχτες της ομάδας, οι οποίοι 5 μέρες μετά τον βαρύ αποκλεισμό από τον Απόλλων Σμύρνης με ήττα 1-4 εντός έδρας, έχασαν δίκαια από την Ξάνθη με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν δοκάρι στο 17’, ανοίγοντας το σκορ στο 29’. Προσπάθησε να απαντήσει και είχε επίσης δοκάρι στο 31’, αλλά η ανόητη αποβολή του Ζίτου έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Στην επανάληψη έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Ξάνθης και από στημένη φάση ήρθε η ισοφάριση (49’), αλλά δεν άντεξε πολύ, αφού μπήκε πάλι πίσω στο 59’ και δεν απέφυγε την ήττα. Πέφτει συνεχώς η ομάδα του Παντελίδη, που είδε τον Πανιώνιο πλέον να πλησιάζει στους 2 βαθμούς, έχοντας και αγώνα λιγότερο. Μόλις μία η καθαρή νίκη στα 9 τελευταία (εξαιρώντας το 3-0 στα χαρτιά με τη Νίκη). Η ανάταση της ομάδας ελπίζουν να έρθει με την μεταγραφική ενίσχυση που έκανε. Μετά τη σημαντική μεταγραφή του Πουλίδο, απέκτησε την τελευταία στιγμή δανεικό τον μέσο Πελέ από τον Ολυμπιακό. Μία μέρα πριν απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Τριποτσέρη (16 συμμ.) και τον δεξιό αμυντικό Στάθη (18 συμμ./2 ασίστ), αμφότεροι από τον ΟΦΗ. Παρελθόν ο μεσοεπιθετικός Κονέ (14 συμμ./4 γκ.), ο επιθετικός Σοτέλο (13 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Σάντσες (8 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός μέσος Μαχαίρας (12 συμμ.).

Εκτός: 3-1-6
Γκολ: 11-9
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Από τα πιο περίεργα ματς της αγωνιστικής. Δυνατή η Κέρκυρα εντός, αλλά η Λειβαδιά είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Αν πάρει την πρωτοβουλία η Κέρκυρα, μπορεί να έχουμε το γκολ-γκολ (1.95 Championsbet).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

15:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προϊστορία (από 2011): 3-3-1
Α’ γύρος: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Έκανε το κόλπο γκρόσο μέσα στην Τούμπα και με δύο γκολ του βραζιλιάνου Άλβες έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο που τον διατήρησε στη θέση του οδηγού για την 5η θέση της βαθμολογίας. Έδειξε να πατάει καλύτερα από την αρχή και ο Κούσας, παρότι στόπερ, κέρδισε πέναλτι από τον Αθανασιάδη, τον στράικερ του ΠΑΟΚ (συνήθως γίνεται το αντίστροφο), με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αλλά στο 73’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά στο 94’ ο Άλβες πάγωσε και πάλι την Τούμπα για το τελικό 2-1. Μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον Χάβο, που άφησε επίτηδες τους παίχτες του ΠΑΟΚ να κρατούν τη μπάλα, οι οποίοι ομολογουμένως ήταν όλοι σε κακή μέρα, κάνοντας παράλληλα ασφυκτικό πρέσινγκ για 90 λεπτά. Δεν κάνει άδικα τέτοια πορεία: Στα 17 τελευταία έχει χάσει μόνο από ΠΑΟ (άδικα) και Ολυμπιακό (δύσκολα). Under οι 6 από τις 7 αναμετρήσεις του με τον Εργοτέλη, 5 από αυτές συνοδεύτηκαν από no goal. Αήττητος όταν τον υποδέχεται (2-1-0), όλα under και no goal, χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία του. Εκτός ο κίπερ Ράφαελ (16 συμμ.) ο κεντρικός μέσος Γοδόι (17 συμμ.) και ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.)
Εντός: 5-3-2
Γκολ: 16-9
Τελευταία 5: 2-2-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Έστω και στα χαρτιά, ο Εργοτέλης έκανε το 2 στα 2 με το γνωστό 3-0 επί της Νίκης και πλέον έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ξανά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που τον έχει φέρει στο -3 από τη σωτηρία, αλλά με αγώνα λιγότερο. Όπως είχαμε πει από τα πρώτα ματς του Ταουσιάνη στον πάγκο, η δουλειά του φαίνεται να έχει μεγαλύτερο αντίκρισμα σε σχέση με τον προκάτοχό του, αφού μαζί του οι Κρητικοί έχουν σερί 3-2-2, δηλαδή 11 βαθμοί σε 7 ματς, ενώ με τον Δερμιτζάκη είχαν μόλις 7 βαθμούς σε 13 ματς! Τρία ματς αήττητος (2-1-1), μόνο από τον Παναθηναϊκό έχει χάσει στα 6 τελευταία. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Σούπερ Λιγκ (37). Δανεικός θα αγωνίζεται ο Ολαϊτάν μέχρι το καλοκαίρι. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γιοβάνοβιτς (12 συμμ./1 γκ.) και ο δεξιός μέσος Χαλκιαδάκης (16 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 2-3-5
Γκολ: 10-17
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Κάτι φαίνεται πως κινείται στον Εργοτέλη και ο πιο ψιλιασμένος Ταουσιάνης, δε θα πάει για να πουλήσει «μαγκιές» στον φουσκωμένο από υπερηφάνεια Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες δεν χάνουν εύκολα, αλλά κάτι μου λέει να αποφύγουμε τον αστείο άσο του 1.44 (Stoiximan). Επιλογή ρίσκου, το Χ στο 4.30 (Stoiximan).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 2000): 7-3-5
Α’ γύρος: ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο ΠΑΣ στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας με την Κέρκυρα και μάλιστα με ανατροπή, αν και ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε περισσότερο πισίνα παρά γήπεδο. Μπήκε ορεξάτος, αλλά δέχτηκε πρώτος το γκολ στο 15’. Δεν πτοήθηκε, πίεσε πολύ τους αντιπάλους και μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες ήρθε το γκολ με τον Ίλιτς στο 45’. Στην επανάληψη συνέχισε να πιέζει κυρίως από στημένες φάσεις και στο 80’ έγινε η ανατροπή με τον Μανιά. Στο καθυστερήσεις θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο, αλλά ο Κοροβέσης κέρδισε πέναλτι, τον εκτέλεσε ο ίδιος, στέλνοντας όμως τη μπάλα στα χέρια του Κουτζαβασίλη. Αντέδρασε καλά μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τα Χανιά και σταμάτησε το σερί των 5 ισοπαλιών, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 1,5 περίπου μήνα. Σταθερά στο -4 από την πεντάδα. Υπάρχουν φήμες ότι τα τραγικά οικονομικά του θα αποτελέσουν τον νέο ΟΦΗ… αν και στα Γιάννινα δεν δείχνουν ακόμα να ανησυχούν. Πολύ καλός εντός έδρας, όπου σε 11 αγώνες έχει χάσει μόνο από τον Λεβαδειακό (6-4-1). Εκτός ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς (1 συμμ.).

Εντός: 6-4-1
Γκολ: 20-10
Τελευταία 5: 1-4-0

ΒΕΡΟΙΑ: Με πολλά παράπονα για την διαιτησία έφυγε από το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου γνώρισε την ήττα με 0-2 και τελείωσε τον αγώνα με 9 παίχτες. Η πρώτη ήταν στο 12’, όταν μετά από ένα φάουλ, ο Μπαλάφας εκνευρισμένος έβρισε τον διαιτητή, κάτι που θα μπορούσε να μην φανεί ιδιαίτερα, αν είχε σκοράρει με τον Μπατιόν στο 18’, όταν κεφαλιά του βρήκε στο δοκάρι. Γλίτωσε λίγο αργότερα το πέναλτι από φάουλ του Μπαργκάν, η ένταση του γηπέδου μεταφέρθηκε και στις κερκίδες στην ανάπαυλα και στο δεύτερο ημίχρονο λύγισε, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ στο 71’, τον Μπατιόν να αφήνει την ομάδα του στο 76’ και στο 87’ μπήκε η ταφόπλακα. Δεύτερη σερί ήττα, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, μόλις μία η νίκη στα 7 τελευταία, με τη διαφορά από την πεντάδα να ανοίγει στους 5 βαθμούς. Ο Γκρανέρο μπορεί να αποκάλυψε ότι ο Μπεν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, άλλοι λένε ότι υπέγραψε για το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά για την ώρα τον υπολογίζει κανονικά για το υπόλοιπο της σεζόν. Στην αποστολή τα νέα αποκτήματα Τάτος, Καμπαγέρο (Κόρδοβα). Παρελθόν ο επιθετικός Χασελμπάινκ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Καλί (11 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Μπαλάφας () και ο κεντρικός μέσος Μπατιόν. Τιμωρημένοι ο αριστερός μέσος Μπαργκάν () και ο κεντρικός αμυντικός Βέρτζος ().

Εκτός: 1-4-5
Γκολ: 8-20
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Βέροια είναι πληγωμένη από το προηγούμενο ματς, αλλά μην ξεχνάμε ότι σήμερα είναι ντέρμπι Ευρώπης και οι συνθήκες αλλάζουν. Ο ΠΑΣ είναι πάντα υπολογίσιμος στα εντός και με τις απουσίες που έχει η Βέροια δείχνει λίγο πιο κοντά στη νίκη. Ο άσος στο 1.75 πάντως δεν αξίζει (Netbet).


Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

17:15 ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 19-12-10
Α’ γύρος: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΞΑΝΘΗ 1-1

ΞΑΝΘΗ: Με τον αέρα της μεγάλης πρόκρισης επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο, πέρασε δίκαια και από την Λειβαδιά με 2-1, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε περίοδο φόρμας. Ο Γκομσί άνοιξε λογαριασμό για τους Ακρίτες, όταν έπιασε την κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον στο 29’. Νωρίτερα είχαν απειλήσει με δοκάρι του Βασιλακάκη, με τους γηπεδούχους να έχουν επίσης δοκάρι στο 31’, αν και διευκόλυναν την κατάσταση στο 39’, όταν ο Ζίτο πάτησε εσκεμμένα το πόδι του Καπετάνου. Στην επανάληψη πιάστηκε στον ύπνο σε στημένη φάση στο 49’, αλλά απάντησε γρήγορα και με τον Καπετάνο πήραν την πολύτιμη νίκη, που τους εδραίωσε στην 6η θέση, ισοβαθμώντας με τον ΠΑΣ στους 31 βαθμούς. Ήταν η πρώτη νίκη μετά από 6 αγωνιστικές (0-2-4). Σε 11 αγώνες φέτος στα Πηγάδια, μόνο ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να την κερδίσει (6-4-1). Αήττητη από τον Πανιώνιο στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-5-0). Εκτός ο εξτρέμ Τριάδης και ο επιθετικός Ρανός (7 συμμ.).
Εντός: 6-4-1
Γκολ: 20-12
Τελευταία 5: 1-3-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η τελευταία του νίκη επί του Πανθρακικού στη Νέα Σμύρνη, αλλά και η άνοδος του Εργοτέλη άλλαξαν ξανά τις ισορροπίες στις τελευταίες θέσεις και όλα φαίνονται να ξεκινούν από την αρχή στην προσπάθεια αρκετών ομάδων για την παραμονή. Ο Ουζουνίδης άλλωστε είχε υπογραμμίσει μετά το ματς με τον Αστέρα πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και έδειξε ότι η ομάδα του ήταν πιο διαβασμένη, με τις συγκυρίες επίσης να είναι υπέρ της, αφού κατάφερε να σκοράρει πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με τον Μητρόπουλο, με τον Γιάννου να κάνει το 2-0 στο 51’. Γλίτωσε πάντως από δοκάρι κόντρα στη ροή στο 35’, ενώ στο 61’ ο Πανθρακικός χωρίς να το αξίζει μείωσε το σκορ. Πρώτη νίκη μετά από 6 αγωνιστικές (0-2-4), η διαφορά από τη σωτηρία είναι στους 2 βαθμούς, αλλά έχει αγώνα λιγότερο, το ντέρμπι παραμονή με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, το οποίο ορίστηκε για τις 18 Φεβρουαρίου. Τραγικός πάντως ο εκτός έδρας απολογισμός, μόνο μία ισοπαλία έχει πάρει μακριά από τη Νέα Σμύρνη (0-1-9). Απέκτησε τον αριστερό μπακ Ποζατζίδη (ΠΑΟΚ) και τον μεσοεπιθετικό Μουζακίτη (Νίκη, ΠΑΟ). Εκτός ο δεξιός μπακ Βλάχος.

Εκτός: 0-1-9
Γκολ: 6-19
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Θα πηγαίναμε με τη φόρμα της Ξάνθης, που συνολικά δείχνει καλύτερη ομάδα, αλλά όχι με τον άσο στο 1.55 (Goalbet). Σκοράρουν σχετικά εύκολα και οι δύο ομάδες, οι άμυνες τους δεν εμπνέουν μεγάλης εμπιστοσύνης, οπότε είναι πολύ πιθανό και το over (2.10 Novibet).


Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 11-3-4
Α’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα λάθη της διαιτησίας ήταν τυχαία (sic!) και πάλι υπέρ του και κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Βέροια, σε ένα παιχνίδι που οι αντίπαλοι έμειναν με 9 στο 75’! Δίκαιη η πρώτη κόκκινη στο 12’, την οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί, γλιτώνοντας από το δοκάρι στο 18΄. Τη λύση έδωσε ο Μήτρογλου στο 71’, λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 και τελικά με τον Ντοσεβί σφράγισε τη νίκη στο 87’. Μετράει 13 σερί νίκες, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, οι 7 τελευταίες μαζί με αυτή στα χαρτιά με τη Νίκη, ήρθαν με τον Περέιρα στον πάγκο, ο οποίος θα πρέπει να νιώθει πολύ ευχαριστημένος για το πώς του «κάθονται» τα παιχνίδια. Για την ώρα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού με την γκέλα του ΠΑΟΚ, αποσπάστηκε 5 βαθμούς στην κορυφή και μετά το σημερινό αγώνα, ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ματς που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή. Για αυτό και ο Περέιρα ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σήμερα, προκειμένου να πάει ξεκούραστος στον «τελικό». Έχει την καλύτερη επίθεση (50) και άμυνα (13) στο πρωτάθλημα. Απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Σαντάνα (Σάλκε). Εκτός ο κίπερ Ρομπέρτο (18 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Μποτία (10 συμμ.). Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός μέσος Εντινγκά (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 8-1-1
Γκολ: 24-7
Τελευταία 5: 5-0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο αγώνας του με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε και δεν υπάρχει άμεση απάντηση για το πότε και το αν θα γίνει, έτσι ο Σα Πίντο είχε περισσότερο χρόνο να ετοιμάσει την ομάδα του για το σημερινό ντέρμπι, που ξυπνάει ευχάριστες μνήμες για τον Πορτογάλο, αφού η νίκη στον πρώτο γύρο επί των πρωταθλητών ήταν η πρώτη στον πάγκο του Ατρόμητου. Γενικά, τα τελευταία κάνει δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού, από τον οποίο έχει χάσει μόλις μία φορά στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-4-1). Τρέχει αήττητο 7 αγωνιστικών (2-5-0), αλλά έχει μείνει 5 βαθμούς μακριά από την πεντάδα και θα πρέπει να ανεβάσει στροφές αν θέλει να προλάβει το τρένο μέχρι το τέλος, μιας και οι περισσότερες εμφανίσεις του δεν είναι πειστικές. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (15).

Εκτός: 1-5-4
Γκολ: 7-11
Τελευταία 5: 1-4-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Με αλλαγές ο Ολυμπιακός σήμερα, που εσχάτως προσέχει πολύ τα νώτα του, αλλά δεν εντυπωσιάζει στο δημιουργικό κομμάτι. Πρόβλημα στο γκολ έχουν και οι φιλοξενούμενοι, οπότε το under φαντάζει η πιο συνετή επιλογή (2.30 Mybet)

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις