Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Προβληματίζει η στάση Γκατούζο τον ΟΦΗ

 

17:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προϊστορία (από 2013): 1-0-1
Πέρυσι: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Με τυχερό βαθμό κατάφερε να φύγει από την Καλλονή η ομάδα του Αγρινίου, με τους γηπεδούχους να έχουν πεντακάθαρο γκολ ακυρωμένο στο 91’. Δεν ήταν καλός σε όλη την αναμέτρηση, αν και είχε ακυρωθέν γκολ στα πρώτα λεπτά, με τον Μύγα να φαίνεται πως κάνει κοντρόλ με το χέρι, πριν σκοράρει. Αρκετές σωτήριες επεμβάσεις από τον Ράφαελ στη συνέχεια, από στημένη φάση στο 77’ είχε ευκαιρία να κλέψει το παιχνίδι, ενώ στο τέλος την έσωσε ο επόπτης, ο οποίος είδε ανύπαρκτο οφσάιντ, σε φάση που σκόραραν οι γηπεδούχοι. Σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο Αγρίνιο, εκεί όπου έχει κερδίσει τρεις φορές στα 4 τελευταία. Μόνο από τον Παναθηναϊκό έχασε στο ίδιο, ματς στο οποίο θα μπορούσε με λίγη τύχη θα μπορούσε να την έχει αποφύγει. Αυτή είναι και η μοναδική του ήττα στα 9 τελευταία παιχνίδια του (4-4-1), όπου δείχνει πολύ βελτιωμένος, έχοντας πλέον τρεις βαθμούς διαφορά από την πρώτη πεντάδα. Μαζί με ΠΑΟ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (11). Πρόταση-μαμούθ (για τα δεδομένα της ομάδας) για τον εξτρέμ Μαρτίνες (13 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) από ομάδα της Ασίας, που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ. Ο Αργεντινός Βιγιαφάνιες σύντομα θα σταματήσει να πιάνει θέση ξένου, αφού θα πάρει ελληνικό διαβατήριο (ο προπάππους του ήταν Έλληνας-μετανάστης από τον Πειραιά). Παραμένει πάντως τραυματίας (8 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), όπως και οι μεσοεπιθετικοί Φωτάκης (11 συμμ.), Θεοδωρίδης (4 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.).

Εντός: 3-1-2
Γκολ: 11-7
Τελευταία 5: 2-2-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Επιστροφή στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές και ισάριθμα «άσφαιρα» παιχνίδια για τον Πλατανιά, που επικράτησε πολύ εύκολα της Νίκης Βόλου στα Περιβόλια με 3-1. Καθοριστική η αποβολή του κίπερ των φιλοξενούμενων μόλις στο 5’, που έδωσε τη ευκαιρία στους Κρητικούς να προηγηθούν από την άσπρη βούλα, με τον Ναζλίδη όμως να στέλνει την μπάλα πάνω στον «κρύο» Δήμιζα. Ο έμπειρος επιθετικός εξιλεώθηκε 7 λεπτά αργότερα, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 1-0, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Δήμιζας χάρισε τη νίκη στον Πλατανιά «πνίγοντας» μακρινό και ακίνδυνο χτύπημα φάουλ του Ζιλβάν. Ο Βραζιλιάνος σημείωσε και δεύτερο στο 53’, με τη Νίκη να μειώνει στο 73’. Ξέφυγε έτσι από τις τελευταίες θέσεις και άνοιξε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 4 βαθμούς. Νο goal και τα 2 παιχνίδια του με τον Παναιτωλικό, από ένα over και under. Εκτός ο κεντρικοί αμυντικοί Μπανάνα (13 συμμ.), Σέχου, ο κεντρικός μέσος Αγκιλέρα (10 συμμ./1 γκ.), ο δεξιός μέσος Γουνδουλάκης (3 συμμ.) και ο επιθετικός Τόρρες (12 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 2-2-3
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση: Με εξαίρεση το τελευταίο, ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο αγωνιστικά. Ο Πλατανιάς προέρχεται από νίκη, αλλά δεν λέει πολλά η απόδοσή του. Άσος στο 1.55 (Mybet).


 

 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:15 ΟΦΗ – ΚΑΛΛΟΝΗ

Προϊστορία: 2-0-2
Πέρυσι: ΟΦΗ-ΚΑΛΛΟΝΗ 3-1

ΟΦΗ: Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα του ΟΦΗ εκτός έδρας από τον Πανιώνιο με 0-2 για τους Κρητικούς, που έφτασε τις 4 στα 5 τελευταία και πλησίασε απειλητικά την επικίνδυνη ζώνη. Ανύπαρκτος στο πρώτο μέρος, ακόμα χειρότερος στην επανάληψη, όπου δέχτηκε και τα δύο τέρματα, με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι στο 50’. Δυσκολεύεται στο γκολ τελευταία, έχοντας πετύχει μόλις ένα στα 4 πιο πρόσφατα. «Σειρήνες» από τη Σκωτία για τον Γκατούζο, ο οποίος φέρεται ως υποψήφιος να αναλάβει τους Ρέιντζερς, μετά την αποχώρηση του Άλι ΜακΚόιστ, με τον Ιταλό να δηλώνει ότι θα ήθελε να αναλάβει τη θέση! Παραμένει χωρίς εντός έδρας ισοπαλία (3-0-3), αλλά και χωρίς ισοπαλία κόντρα στην Καλλονή σε 4 αγώνες πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο (2-0-2), που ήταν και οι μοναδικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (8). Επιστρέφουν από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός Τριποτσέρης και ο αριστερός μπακ Μιλιάζες. Εκτός ο κίπερ Γιαγκιόζης, ο κεντρικός αμυντικός Φαζός, ο αμυντικός μέσος Ραζάκ (9 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Κάλαϊτζιτς (3 συμμ.), ο εξτρέμ Κουτσιανικούλης (9 συμμ.) και οι επιθετικοί Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.), Φερούζ (1 συμμ.).

Εντός: 3-0-3
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 1-0-4

ΚΑΛΛΟΝΗ: Διατήρησε το αήττητο στην Μυτιλήνη (4-3-0), κρατώντας παράλληλα για 7ο σερί εντός απαραβίαστη την εστία της, αλλά άξιζε κάτι περισσότερο από το 0-0 στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις καλύτερες φάσεις, αλλά και λανθασμένα ακυρωθέν γκολ στο 91’ σε προβολή του Βαλλιού, που το ριπλέι έδειξε ότι ήταν από κανονική φάση. Εντυπωσιάζει εντός έδρας, αλλά συνολικά έχει μείνει χωρίς νίκη στα 4 τελευταία (0-2-2) και μόλις μία στα 7 τελευταία (1-4-2), παραμένει όμως πολύ ψηλά για τα δεδομένα της, μόλις ένα βαθμό μακριά από την πεντάδα. Της ακυρώθηκε κανονικό γκολ στις καθυστερήσεις. Εξαιρετική δουλειά κάνει ο Ματζουράκης στον ανασταλτικό τομέα, με την Καλλονή να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (6), έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 8 από τα 13 παιχνίδια της. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 4-6
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση: Η Καλλονή έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα στα εκτός έδρας και θα πάει να κλέψει το παιχνίδι. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι και τα νέα για τον Γκατούζο δεν βοηθούν. Ισοπαλία στο 3.75 (Stoiximan).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

17:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2003): 3-6-5
Πέρυσι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πρώτη ήττα μετά από 4 αγωνιστικές για τους Περιστεριώτες, που έχασαν 0-1 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Κακός ο ρυθμός στο παιχνίδι, με την ομάδα του Σα Πίντο να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά να μην μπορεί να βρει διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στην επανάληψη, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και τελικά στο 68’ από στημένη φάση δέχθηκε το γκολ, με το οποίο γνώρισε την ήττα, αν και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 86’ με τον Φυτανίδη να πάρει την ισοπαλία. Με την ήττα αυτή ο Ατρόμητος είδε Καλλονή, Ξάνθη και ΠΑΣ να τον προσπερνούν στη βαθμολογία, με την πεντάδα πλέον να απέχει 2 βαθμούς. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (4-3-0). Μαζί με Ολυμπιακό, ΠΑΟ και Παναιτωλικό, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη Σούπερ Λιγκ (11). Under τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια του. Εκτός ο κίπερ Τσενάμο (9 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Ταυλαρίδης (8 συμμ.) και ο αριστερός μπακ Κούρος (2 συμμ.). Αμφίβολος ο κεντρικός μέσος Δημούτσος (10 συμμ.).

Εντός: 4-3-0
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 2-2-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου πήρε πολύ νωρίς το προβάδισμα με κεφαλιά του Τόμας (2’). Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 7’, ενώ οι δύο αναγκαστικές αλλαγές των Πρόγιτς (6’), Μαχαίρα (8’) άλλαξαν τα δεδομένα για τον Σάββα Παντελίδη. Πιέστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά δέχτηκε την ισοφάριση στο 73’, ενώ στο 92’ ήρθε η χαριστική βολή. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 6 αγωνιστικές (3-3-0), διάστημα στο οποίο είχε κρατήσει το μηδέν. Υπολογίζοντας και το ματς κυπέλλου, το αήττητο φτάνει τους 7 αγώνες, κρατώντας και εκεί το μηδέν. Νο goal τα 4 τελευταία κόντρα στον Ατρόμητο, under τα 5 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους. Επέστρεψαν από τιμωρία ο δεξιός μπακ Γεωργιάδης και ο μεσοεπιθετικός Κονέ, αμφότεροι βασικοί. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Πίντερ (5 συμμ.), ο αριστερός μπακ Πρόγιτς (7 συμμ./1 ασίστ), οι αμυντικοί μέσοι Σάντσες (6 συμμ./1 ασίστ), Μαχαίρας (9 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Γκόμες (9 συμμ.) και ο εξτρέμ Μιλοσάβλιεφ (9 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 2-1-3
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση: Η επιστροφή του Κονέ θα βοηθήσει αρκετά τη Λειβαδιά μεσοεπιθετικά, ενώ ο Ατρόμητος από την άλλη είναι αρκετά επιθετική ομάδα και έχει αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα. Γκολ-γκολ στο 2.36 (Bet8).


Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία: 35-3-2
Πέρυσι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0
Κύπελλο (29/10/14): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ίδρωσε να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού, αλλά στο τέλος τα κατάφερε και έφυγε με τη νίκη από τη Λειβαδιά με 2-1. Ούτε 2 λεπτά δεν πέρασαν από την έναρξη για να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι, που κέρδισαν τις εντυπώσεις σε όλο τον αγώνα. Ο Τσόρι είχε δοκάρι 5 λεπτά αργότερα, με τον Μίτσελ να κάνει αρκετές εσωτερικές αλλαγές για να αλλάξει την κατάσταση. Στο 73’ όμως ο Αφελάι και ο Μήτρογλου στις καθυστερήσεις, μετά από ασίστ του Ολλανδού, του έδωσαν τη νίκη, που τον διατήρησαν στο -4 από τον ΠΑΟΚ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (28) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (11). Over τα 8 τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, over 3.5 τα 6 από αυτά. Πελατειακές οι σχέσεις με τον Πανιώνιο, με τον οποίο παραμένει αήττητος στα 26 τελευταία μεταξύ τους (23-3-0). Για τελευταία φορά ο Αμπιντάλ στην αποστολή της ομάδας, αφού θα αποχωρήσει την Παρασκευή συνέντευξη τύπου, όπως ανακοινώθηκε. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αυλωνίτης (9 συμμ./2 γκ.), ο κεντρικός μέσος Μιλιβόγεβιτς (10 συμμ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Ντουρμάζ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 5-1-1
Γκολ: 18-6
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: «Άνοιξη» στο καταχείμωνο η νίκη του Πανιωνίου στον ΟΦΗ, το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που είδε τη νέα του ομάδα να πρωταγωνιστεί σε όλο το παιχνίδι και να παίρνει δίκαια τη νίκη, με δύο γκολ στην επανάληψη. «Μαγική» κίνηση η είσοδος του Κολοβού στο δεύτερο μέρος, ο οποίος ανέβασε την ομάδα και απείλησε αρχικά με δοκάρι (50’), άνοιξε το σκορ στο 52’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννου στο 70’. Ήδη ακούγεται ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό θα λήξει σύντομα, αφού οι ερυθρόλευκοι τον θέλουν πίσω. Άποψη μας πάντως πως με τέτοια εμφάνιση από τον ΟΦΗ, ούτε με τον Τερζόπουλο θα είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη, αλλά ο πρώην τεχνικός των κυανέρυθρων πλήρωσε το μάρμαρο για τα ατυχή αποτελέσματα, με τον Ουζουνίδη να μην αλλάζει πολλά πράγματα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ξέφυγε έστω και προσωρινά και θέλει να εκμεταλλευτεί το momentum, ώστε να χτυπήσει το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με γνώμονα το μεταξύ τους παιχνίδι στο κύπελλο, όπου είχε φύγει με βαθμό από τον Πειραιά (1-1). Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις ένα βαθμό (0-1-5). Νο goal τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στον Ολυμπιακό, under τα 3 τελευταία μεταξύ τους. Με τον Κολοβό να είναι κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, στον Πανιώνιο σκέφτονται να κινηθούν για τον Βλαχοδήμο, ο οποίος επέστρεψε στον Πειραιά από τον Εργοτέλη.

Εκτός: 0-1-5
Γκολ: 4-9
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση: Από τα περίεργα ματς που έχουμε συχνά-πυκνά στη χώρα μας. Σε κακή κατάσταση ο Ολυμπιακός, που δεν πείθει. Υποδέχεται τον Πανιώνιο, του οποίου άλλαξε η ψυχολογία με την έλευση Ουζουνίδη και ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε φύγει με το 1-1 από τον Πειραιά. Μην ξεχνάμε και τα τακτικά αλισβερίσια με τον Ολυμπιακό να σώζει οικονομικά τους Νεοσμυρνιώτες, αγοράζοντας παίχτες του, τους οποίους τους ξαναδίνει πίσω ως δανεικούς. Πονηρά σκεπτόμενοι… και νίκη να κάνει ο Ολυμπιακός, δε θα ξεφτιλίσει έναν τόσο καλό τον αντίπαλο. Under στο 2.80 (Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις