Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Με το μυαλό στο Καραϊσκάκης ο ΠΑΟΚ

 

15:00 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2004): 1-0-9
Πέρυσι: –

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πλασματικό το εντός έδρας 1-2 με τον Παναιτωλικό, μιας και η ήττα ήρθε πολύ πιο εύκολα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 20’ με 2-0 και τον Γκόμες απλά να μειώνει στο 84’. Συμπλήρωσε έτσι 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3), κατηφορίζοντας στη 12η θέση και μάλλον η διακοπή θα της έκανε καλό, στο να μπορέσει ο Μιχάλη Γρηγορίου να οργανώσει πάλι την ομάδα, που δεν έπαιζε σαφώς καλύτερα στην αρχή της σεζόν. Έχει χάσει και στις 5 φορές που υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό, μόνο σε μία κατάφερε να σκοράρει. Τιμωρημένοι ο μεσοεπιθετικός Ζορμπάς και ο αμυντικός μέσος Μαραγκός. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπεν Σαμπάτ (4 συμμ.), ο αριστερός μπακ Ντιόγκο (6 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Βλάχος.

Εντός: 2-0-2
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 1-1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διασυρμός στη Μαδρίτη για του Πειραιώτες, μόνο από τύχη γλίτωσαν μεγαλύτερη ήττα από το 0-4. Από το πρώτο λεπτό δέχτηκαν ασφυκτική πίεση, με τον Μάντζουκιτς να κάνει πάρτι στην περιοχή του. Έμεινε έτσι τους 6 βαθμούς και πλέον θέλει τη νίκη με τη Μάλμε εντός έδρας για να τερματίσει σίγουρα τρίτος, ενώ αν η Ατλέτικο του κάνει δώρο και νικήσει μέσα στο Τορίνο, μπορεί να τερματίσει ακόμα και δεύτερος. Περίπατος το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, όπου επικράτησε με 5-1 του Πανθρακικού εντός έδρας, πήρε «δωράκι» από τον Παναθηναϊκό που κέρδισε στην Τούμπα και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Μόνο τον Εργοτέλη έχει καταφέρει να κερδίσει σε 4 φετινές εξόδους (1-2-1). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (19). Νο goal τα 6 τελευταία κόντρα στην Κέρκυρα, 5 από αυτά ήταν στο under. Με το πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί, ο Μίτσελ προτίμησε να ξεκουράσει τους Αμπιντάλ (6 συμμ.), Μήτρογλου (7 συμμ./4 γκ.), Εντινγκά (4 συμμ.). Τραυματίες ο αριστερός μπακ Γιαννούλης (2 συμμ.) και ο μέσος Ντουρμάζ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Κέρκυρα πριν τη διακοπή ήταν πεσμένη και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς και αν θα αντιδράσει. Η γενικότερη φιλοσοφία της πάντως μέχρι τώρα και η ανωτερότητα του Ολυμπιακού μας οδηγούν στο over (1.60 Stoiximan).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

17:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2007): 4-1-7
Πέρυσι: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ήταν καλύτερος της Βέροιας και κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές (Χαλκιαδάκης 13’, Γιουσούφ 38’), αλλά η Βέροια είχε δύο φορές απάντηση, η δεύτερη όμως με παρέμβαση του Λιαχούδη, που είδε ανύπαρκτο πέναλτι στο 60’, με το οποίο έγινε το τελικό 2-2. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκες για 5η αγωνιστική (0-3-2), έχοντας νικήσει μόνο τη Νίκη στα 9 τελευταία (1-3-5). Ανέβηκε τουλάχιστον μία θέση και πλέον είναι στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Στη διακοπή έδωσε φιλικό με τον Πλατανιά, επικρατώντας με 3-2. Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο Ηράκλειο, όντας η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς εντός έδρας νίκη (0-2-3). Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (17). Under οι 3 τελευταίες και οι 4 από τις 5 πιο πρόσφατες που φιλοξένησε τον Αστέρα. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φιντέλεφ (1 συμμ.) και ο εξτρέμ Βλαχοδήμος (4 συμμ.).

Εντός: 0-2-3
Γκολ: 5-11
Τελευταία 5: 0-3-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Την Πέμπτη δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μπεσίκτας στην Τρίπολη και αποχαιρέτησε το ευρωπαϊκό όνειρο, αλλά το έκανε με το κεφάλι ψηλά, μένοντας στο 2-2, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο (Μπαράλες 72’, Πάρα 82’). Οι Τούρκοι είχαν προηγηθεί με δύο γκολ στο 15’ και 61’ (πεν.), μένοντας με 10 στο 73’. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 3-4 στο Περιστέρι, με το σκορ να τον κολακεύει, αφού οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι (18’, 22’, 44’, 55’). Ο Πάρα με πέναλτι είχε μειώσει στο 30’, ενώ Μπαράλες (80’) και Νίκο Φερνάντεζ (90’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Έμεινε έτσι χωρίς νίκη για δεύτερη αγωνιστική, μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και υποχώρησε από την πρώτη πεντάδα, από την οποία απέχει πλέον 2 βαθμούς. Άκρως παραγωγική η ομάδα του Στάικου Βεργέτη φέτος, που έχει σημειώσει 37 γκολ σε 22 παιχνίδια. Εκτός ο κεντρικός μέσος Ουσέρο (8 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ρόλε (9 συμμ./2 γκ./4 ασίστ), οι αμυντικοί μέσοι Κιτόκο (1 συμμ.), Τορμένα και ο εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (3 συμμ.).

Εκτός: 2-0-3
Γκολ: 9-11
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Επιθετική φιλοσοφία και στις δύο ομάδες. Ο Εργοτέλης δε μπορεί να κάνει κι αλλιώς αν θέλει να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Γκολ-γκολ στο 1.90 (Mybet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προϊστορία (από 1997): 1-1-0
Πέρυσι: –

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαγική εικόνα η ήττα από την Καλλονή στη Ν. Σμύρνη. Μέχρι να δεχτεί το γκολ είχε τουλάχιστον 10 καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά δεν περνούσε τίποτα από τον Χογκ. Επηρεάστηκε μετά το γκολ που δέχτηκε στο 66’ και τελικά δέχτηκε τη χαριστική βολή στο 81’, από μία ομάδα που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε παθητικό ρόλο. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-2-4) πλησίασε σους δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Λογική η δυσφορία προς τον Τερζόπουλο, που δεν αποκλείεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν, με τον Άκη Μάντζιο να είναι ο πρώτος υποψήφιος. Συν τοις άλλοις έχει το μυαλό του και στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που τον ταλανίζουν, αφού το θέμα των χρεών δε μπορεί πλέον να λυθεί στα πολιτικά δικαστήρια, όπου έχει προσφύγει. Στις δύο τελευταίες συναντήσεις της με τη Νίκη, το 1997 στη β’ εθνική, δεν είχε δεχτεί γκολ. Αμφότερα under (2-0 εντός, 0-0 εκτός). Τιμωρημένος ο μέσος Σιόπης (9 συμμ.).

Εντός: 2-1-2
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 0-2-3

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ακόμα ένα βήμα προς τον υποβιβασμό έκανε η Νίκη, που ηττήθηκε πολύ εύκολα από τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες με 4-0. Εκτός από τα «πυροτεχνήματα» με Πανθρακικό (1-0) και Κέρκυρα (0-0)μ που είναι και οι μόνοι του βαθμοί ως τώρα, δεν δείχνει ικανή να ανατρέψει την κατάσταση και για την ώρα η τύχη της δείχνει προδιαγεγραμμένη. Ανύπαρκτη ακόμα περισσότερο στα εκτός έδρας, όπου έχει χάσει και στις 5 εξόδους της, σκοράροντας μόλις ένα γκολ και δεχόμενη 13. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (3) και τη χειρότερη άμυνα (18). No goal τα 7 από τα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Κοτσαρίδης (9 συμμ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Μαχλέλης (7 συμμ.), ο αριστερός μέσος Σταμπολζίεφ (6 συμμ./1 ασίστ), ο επιθετικός Σκούρτης (7 συμμ./1 γκ.) και ο εξτρέμ Νικλητσιώτης (7 συμμ.).

Εκτός: 0-0-5
Γκολ: 1-13
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες ο Πανιώνιο σήμερα, κόντρα στην πιο αδύναμη και με απουσίες ομάδα του πρωταθλήματος. Ο άσος παίζεται στο 1.45 (Bet8).


 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

17:15 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2008): 8-0-0
Πέρυσι: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0

ΠΑΟΚ: Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ, στα μεγαλυτερα διαστήματα του αγώνα δεν έπαιζε καλά, ενώ επέτρεψε στους αδιάφορους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί. Ο Αθανασιάδης όμως έβγαλε το φίδι από την τρύπα και με δύο δικά του γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (82’, 88’), πήρε το μεγάλο διπλό, που τον κρατάει ζωντανό για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για να το πετύχει θα πρέπει να κερδίσει στην Τούμπα τη Γκινγκάμπ, με την οποία ισοβαθμεί στους 7, στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Πριν την διακοπή είχε έρθει η πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Καλός ο ρυθμός στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με δοκάρι στο πρώτο μέρος και να προηγούνται τελικά στο 51’. Ο Περέιρα ισοφάρισε προσωρινά στο 64’, αλλά στο 80’ έγινε το 1-2. Έχασε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, που τον πλησίασε τους δύο βαθμούς και σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να πάει με τον αέρα του πρωτοπόρου την Τετάρτη στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκης. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (22), αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (5). Έχει το απόλυτο κόντρα στον Πανθρακικό σε 8 αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Στο over έληξαν οι 5 από τις 6 τελευταίες. Παραμένουν εκτός ο κεντρικός μέσος Μαντούρο (3 συμμ.) και ο εξτρέμ Μακ (8 συμμ./5 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 4-1-1
Γκολ: 15-5
Τελευταία 5: 4-0-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ο Μάντζιος δε μπόρεσε να αλλάξει την κακή φετινή εικόνα της ομάδας και τελικά αποτέλεσε παρελθόν μετά το 1-5 από τον Ολυμπιακό, ματς στο οποίο δε χρειάζεται να γίνει περαιτέρω αναφορά. Στη θέση του ήρθε ο Μανουέλ Ρόκα, κίπερ τα τελευταία σε Πανθρακικό (2008-10), Ολυμπιακό Βόλου (2010-11, 2012-13) και Δόξα Δράμας (2011-2012), ενώ πέρυσι βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας του Βόλου για 4 μήνες. Τρέχει σερί χωρίς νίκη 5 αγωνιστικών (0-1-4), μόλις μία έχει άλλωστε σε 9 αγώνες (1-3-5). Στη διακοπή έδωσε φιλικό με τη Βουλγάρικη Μπότεφ Πλόβντιβ και έχασε με 2-0. Μόνο ένα βαθμό έχει πάρει μακριά από την Κομοτηνή σε 6 εξόδους ως τώρα. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (6). Εκτός ο αριστερός μέσος Γκιγιέρμε Πέρεζ (7 συμμ.).

Εκτός: 0-1-5
Γκολ: 4-14
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο Πανθρακικός ήθελε μία αλλαγή, αλλά δεν ξέρουμε αν ο άπειρος Ρόκα του δώσει την ώθηση που χρειάζεται. Αδιαμφισβήτητα φαβορί ο ΠΑΟΚ, που δε θα παίξει με τέρμα το γκάζι. Ρισκάρουμε στο under 2.87 (Goalbet).


 

 Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

 

17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 2001): 4-4-4
Πέρυσι: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ 2-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει της Νίκης Βόλου εντός έδρας, πράγμα που έκανε από πολύ νωρίς (Μιχαήλ 7’), με τους Μανιά (49’), Ίλιτς (75’), Τσουκαλά (82’) να διαμορφώνουν το τελικό 4-0. Παρέμεινε έτσι αήττητος για 4η αγωνιστική (2-2-0), διάστημα στο οποίο δεν έχει δεχτεί γκολ, σκαρφαλώνοντας στη βαθμολογία στην 9η θέση, 4 βαθμούς πλέον μακριά από την πεντάδα. Νο goal τα 6 τελευταία παιχνίδια του. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (2-2-0). Δεν έχει χάσει ούτε στις 5 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τον ΟΦΗ (3-2-0). Εκτός δεξιός μπακ Ντάσιος (6 συμμ./1 ασίστ) και οι δεξιοί μέσοι Κρητικός (2 συμμ.), Ιωάννου.

Εντός: 2-2-0
Γκολ: 9-3
Τελευταία 5: 2-2-1

ΟΦΗ: Αν και μπήκε δυνατά στο τελευταίο ματς με τη Ξάνθη και προηγήθηκε με τον Πετρόπουλο στο 6’, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα για πολύ, αφού ήδη μέχρι το 33’ οι γηπεδούχοι είχαν ανατρέψει την κατάσταση. Άφαντος στην επανάληψη, το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε όταν έμεινε με 10 στο 78’ λόγω της αποβολής του Τζορτζ. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-1-2), αλλά διατηρήθηκε στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού, ο οποίος δεν αποκλείεται να έρθει εξωαγωνιστικά, αν δεν λυθεί το θέμα των χρεών του και εισαχθεί στο άρθρο 99. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μεϊτέ (5 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Απόνιο (2 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Κάλαϊτζιτς (3 συμμ.) και ο επιθετικός Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένοι ο αμυντικός χαφ Μπανούσης (4 συμμ.) και ο επιθετικός Τζορτζ (8 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-1-3
Γκολ: 3-10
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Σε καλή κατάσταση ο ΠΑΣ πριν τη διακοπή και με το Γιάννη Πετράκη στο τιμόνι δείχνει ικανός να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Ο ΟΦΗ είναι αδύναμος εντός έδρας και γενικά δεν πείθει με τις εμφανίσεις τους. Περιμένουμε και πάλι αντιαθλητικό κλεφτοπόλεμο από τους Κρητικούς, που μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι στο under (1.60 Netbet).


 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 1996): 9-2-1
Πέρυσι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αν και αδιάφορος βαθμολογικά στη Μόσχα για το παιχνίδι με τη Ντιναμό, κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπεργκ, ενώ λίγο αργότερα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Μπαϊράμι. Αντ’ αυτού πλήρωσε δύο λάθη στην άμυνα στην επανάληψη και τελικά γνώρισε την ήττα. Στροφή στα εγχώρια, όπου θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν την διακοπή και τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Δίκαιο το 2-1, ήταν πιο ουσιαστικό και είχε δοκάρι με τον Δώνη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο 51’ με τον Ατζαγκούν, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 64’, αλλά ο Καρέλης, με ωραία συνεργασία με τον Ατζαγκούν διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Βρέθηκε έτσι στην πρώτη πεντάδα, από την οποία όμως έπεσε μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Αήττητος στις 6 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Βέροια (5-1-0), με την οποία έχει πολύ καλή πρόσφατη παράδοση (9-2-1). Μοναδική απουσία ο μεσοεπιθετικός Ατζαγκούν (8 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 3-0-1
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 3-0-2

ΒΕΡΟΙΑ: Από δύο σερί 2-2 προέρχεται η Βασίλισσα του Βορρά, αρχικά με τον Πανιώνιο εντός έδρας και στη συνέχεια με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Στο δεύτερο, μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που έφυγε με το βαθμό, αφού η δεύτερη ισοφάριση ήρθε από ανύπαρκτο πέναλτι (Μπεν 61’). Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί δύο φορές (13’, 38’) και είχαν συνολικά καλύτερη εικόνα, με τον Καλτζά να ισοφαρίζει προσωρινά στο 17’. Παρέμεινε έτσι για τρίτη αγωνιστική (0-2-1), αλλά σταθερά στα υψηλά πατώματα και εντός πεντάδας. Εκτός ο αριστερός μπακ Καταλά (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Σέντρικ.

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 4-9
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Πολύ επιθετική ομάδα και αφελής στην άμυνα η Βέροια. Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε, αλλά θα προτιμήσουμε τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση (1.62 Novibet), παρά τη νίκη των πρασίνων (1.34 Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις