Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Μάχη για τη δεύτερη θέση δίνουν Σίτι και Άρσεναλ

 

14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 53-21-46
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δεν έδειχνε ικανή να πάρει κάτι από τον επαναληπτικό με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, είχε κάποια καλά διαστήματα, τα οποία δεν ήταν αρκετά. Γλίτωσε μάλιστα και δύο φορές από το δοκάρι, μία πριν και μία μετά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που δέχτηκε στο 31’, ενώ αν δεν είχε και σε τρομερή βραδιά τον Χαρτ, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Στο 79’ είχε μοναδική ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι, αλλά ο Αγουέρο έκανε κακή εκτέλεση σε πέναλτι, το οποίο αποκρούστηκε και τελικά ήρθε ο αναμενόμενος αποκλεισμός. Ο Πελεγκρίνι είχε στρώσει το έδαφος από την προηγούμενη εβδομάδα, ότι η ομάδα του το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κυνηγήσει τις μαθηματικές ελπίδες που έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις της δεν πείθουν ότι είναι ικανή να το κάνει, όπως και η πιο πρόσφατη εκτός έδρας με τη Μπέρνλι, όπου ηττήθηκε δίκαια με 0-1 από την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος. Στο -6 από την Τσέλσι, αλλά με αγώνα περισσότερο. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (59). Μετράει 6 σερί νίκες κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, από την οποία είναι αήττητη στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (9-1-0). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 9-3-2
Γκολ: 28-12
Τελευταία 5: 3-0-2

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μετά τις δύο ήττες από τη Βίλλα, σε κύπελλο και πρωτάθλημα, επέστρεψε στην έδρα της και στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας της Στόουκ με 1-0. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με το πρώτο να ανήκει στη Γουέστ Μπρομ, που ξεκίνησε καλά και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρηση στο 19’, με κοντινή κεφαλιά του Ιντεγέ. Συνεχίζει την προσπάθεια για εξασφάλιση της παραμονής, η οποία ωστόσο ήρθε πιο κοντά, διατηρώντας το +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Στόχος που δείχνει πιο εύκολος πλέον με τον Πιούλις στον πάγκο. Η Στόουκ είχε κάποιες φάσεις στην επανάληψη, αλλά όχι αρκετές για να της στερήσουν τη νίκη. Δεν έχει κερδίσει στα 9 τελευταία εκτός έδρας (0-5-4). Over τα 6 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Σίτι, 4 από αυτά έληξαν στο over 3.5. Τιμωρημένοι ο αμυντικός μέσος Γιάκομπ (13 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Μπραντ (26 συμμ./1 γκ./5 ασίστ). Εκτός ο πολύ καλός κίπερ Φόστερ (28 συμμ.), η απουσία του οποίου δε φάνηκε στο τελευταίο με τον Μάιχιλ να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, και ο εξτρέμ ΜακΜάναμαν (4 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-6-6
Γκολ: 9-17
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Σίτι θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και θα κυνηγήσει μία μεγάλη νίκη. Είτε βοηθήσει η πάντα επικίνδυνη Γουέστ Μπρομ, είτε όχι, θα πάμε με το combo άσο και Over στο 1.88 (Stoiximan).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 58-34-62
Α’ γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 4-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έδειξε καλά στοιχεία στην αρχή της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Έβερτον και στο 3΄φωνάζει δίκαια για πέναλτι σε χέρι, αλλά δεν συνέχισε για πολύ ώρα στον ίδιο ρυθμό και στο 20’ δέχτηκε το πρώτο γκολ, Στην αρχή της επανάληψης έβγαλε πάλι τις γνωστές παθογένειες ανασταλτικά και στο 55’ ο Γκουφράν έκανε πέναλτι με το οποίο έγινε το 2-0. Νεύρα στη συνέχεια και στο 59’ έμεινε με 10, ενώ θα μπορούσε να μείνει και με 9 στην ίδια φάση, με τον Γουίλιαμσον να κλωτσάει τη μπάλα με δύναμη σε αντίπαλο. Η Έβερτον είχε φάσεις και για τρίτο το οποίο τελικά πέτυχε στο 93’. Αποπροσανατολισμένη ομάδα οι ανθρακωρύχοι, που για ακόμα ένα παιχνίδι που τα πράγματα δεν κυλούν σωστά, αποπροσανατολίζονται πολύ εύκολα. Λογικό εν μέρει, αφού δεν τους έχουν μείνει στόχοι και με το +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν έχει λόγο να φοβάται. Πως και πως θα περιμένει να τελειώσει και η χρονιά ο Τζον Κάρβερ, που ανέλαβε σε μία δύσκολη περίοδο και βλέπει τους παίχτες του να μην τα δίνουν όλα. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Κολοτσίνι (26 συμμ./1 γκ./) και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Παπί Σισέ (19 συμμ./11 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αριστεροί μπακ Χαϊνταρά (15 συμμ./1 ασίστ), Ντάμετ (21 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (10 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (11 συμμ./2 ασίστ) και οι μεσοεπιθετικοί Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.), ντε Γιόνγκ (2 συμμ.).

Εντός: 6-4-4
Γκολ: 19-18
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: Άγγιξε το όνειρο στο Μονακό, όπου έφτασε μία ανάσα από την απόλυτη ανατροπή του 1-3 από τον πρώτο αγώνα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, μένοντας στο 2-0. Στο πρωτάθλημα η σταθερότητα που βγάζει και ας πείθει με τις εμφανίσεις της, την έχουν φέρει στο -1 από τη δεύτερη θέση, που είναι πλέον και ο μεγάλος στόχος, σύμφωνα με τον Βενγκέρ. Μαγική εικόνα το 3-0 επί της Γουέστ Χαμ. Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 45’ με τον Ζιρού. Στην επανάληψη μπορούσε άνετα να έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο καθάρισε το παιχνίδι (Ράμσεϊ 81’, Φλαμινί 84’). Ήταν η 8η νίκη στα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα, 5 σερί νίκη, από τις οποίες μόνο κόντρα στην Έβερτον την άξιζε 100%. Τα 9 από τα 10 τελευταία επίσημα εμφάνισαν 2-3 γκολ. Αήττητη από τη Νιούκαστλ στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (6-2-0), έχοντας κερδίσει και στα 6 τελευταία. Σταθερά οι ίδιοι απόντες: ο κεντρικός αμυντικός Γκάμπριελ (3 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (10 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί, οι κεντρικοί μέσος Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), Γουίλσιρ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 7-3-5
Γκολ: 23-19
Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Όλα λειτουργούν ρολόι για τους κανονιέρηδες, που μπορεί να έμειναν εκτός Ευρώπης, αλλά απέκτησαν ένα πολύ σημαντικό στόχο και θέλουν να τον κυνηγήσουν. Με τη Νιούκαστλ να είναι ήδη… σε διακοπές και την Άρσεναλ να ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, το διπλό είναι πολύ λογικό (1.60 Mybet).


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

17:00 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Προϊστορία: 8-9-7
Α’ γύρος: ΜΠΕΡΝΛΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1-0

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Είχε δύσκολη έξοδο στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπου ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα, που στη μάχη που δίνει για την έξοδο στη Ευρώπη και το πέτυχε, αφού έφυγε με το 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε στο 19’! Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία (11’), αλλά οι «Άγιοι» απάντησαν άμεσα, με το εύστοχο πέναλτι του Τάντιτς, το οποίο κέρδισε ο Μανέ από μαρκάρισμα του Μάτιτς. Στη συνέχεια είχε 4 καλές ευκαιρίες, απειλήθηκε ξανά μόνο στο 57’, αν και στο τελευταίο 20λεπτο σε δύο περιπτώσεις έλαμψε το αστέρι του Φόρστερ, που κράτησε το σκορ. Ανέβηκε έτσι στην 6η προνομιούχο θέση, αν και ισοβαθμεί με την Τόττεναμ, με την οποία δίνει για την ώρα μάχη για τη θέση που μετακινήθηκε στο πρωτάθλημα, λόγω της κατάκτησης του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι. Συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (21). Στο under έληξαν και τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός ο εξτρέμ Ροντρίγκεζ και οι επιθετικοί Μαγιούκα (5 συμμ.), Γκάλαχερ.

Εντός: 8-3-4
Γκολ: 25-19
Τελευταία 5: 1-2-2

ΜΠΕΡΝΛΙ: Ένα μικρό θαύμα προσπαθεί να πετύχει η Μπέρνλι, που κατάφερε για δεύτερη φορά να μην ηττηθεί από τους πρωταθλητές, επικρατώντας μάλιστα με 1-0 στο Τερφ Μουρ. Μέχρι το 25’ είχε τον έλεγχο και δεν αισθάνθηκε καθόλου πίεση. Δέχτηκε μόνο δύο φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά ο Χίτον δήλωσε παρών, όπως και σε άλλες δύο στην αρχή της επανάληψης, αλλά ο Μπόιντ, που είχε απειλήσει και νωρίτερα, με μακρινό συρτό σουτ στο 61’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στη συνέχεια η Σίτι βρήκε χώρους, αλλά δεν τους εκμεταλλεύτηκε και η νίκη πήγε δίκαια στην ομάδα του Σον Ντάις, η πρώτη μετά από 7 αγωνιστικές, που την έφερε στο -1 από τη σωτηρία. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ (47). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-5-8
Γκολ: 12-28
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Βγάζουν πάθος οι «Κλάρετς» και στη θέση που είναι, αλλά και με το momentum υπερ τους από την τελευταία μεγάλη νίκη, είναι υποχρεωμένη να χτυπήσουν και αυτό το παιχνίδι. Πολλά τα under για μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα, σαν τη Σαουθάμπτον. Και οι δύο πλευρές μπορούν να βοηθήσουν στο να έχουμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση. Στο 1.90 το over (Netbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις