Πάμε Στοίχημα Προβλέψεις Μπουντεσλίγκα: Κατηφόρας… συνέχεια για Ντόρτμουντ

 

16.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

 

Προϊστορία: 28-19-26
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2-1

 

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερο στις ισορροπίες. Μάλιστα προέρχεται από βαριά ήττα στο Βερολίνο, με 3-0 από την Χέρτα, γκολ που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Έτσι, παραμένει τρίτη από το τέλος η ομάδα του μεγάλου λιμανιού, ενώ βλέπει το γκολ από το… κυάλι, έχοντας σημειώσει μόλις τρία στις εννιά πρώτες αγωνιστικές. Τραυματίες ο μπακ Ντικμαϊερ (8 συμ.) και οι εξτρέμ Ισίσεβιτς (2 συμ.), Μπάιστερ.

 

Εντός: 0-2-2
Γκολ: 3-12
Τελευταία 5: 1-1-3

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ήταν πολύ καλύτερη της Σάλκε και άξιζε πέρα ως πέρα τη νίκη με 1-0 εντός έδρας. Είχε από το ξεκίνημα το πάνω χέρι στον αγώνα και το τέρμα, που έκρινε τον νικητή σημείωσε με εκτέλεση φάουλ ο σπεσιαλίστας Τσαλχάνογλου στο 54′. Οι «ασπιρίνες» επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και όπου έχουν χάσει μόνο μια φορά (4-4-1). Τέλος, την Τρίτη που μας έρχεται αγωνίζεται με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για το Champions League. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τζεντβάι (9 συμ./2 γκολ). Τραυματίες στα χαφ οι Ράιναρτς (9 συμ.), Ρόλφες (2 συμ.) και Κάστρο (4 συμ.).

 

Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 17-14
Τελευταία 5: 2-3-0

 

Πάμε Στοίχημα Προβλέψεις: Ώρα να σκοράρει σε αυτήν την άμυνα το Αμβούργο, αλλά κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει και η Λεβερκούζεν. Το goal/goal στο 1,53 από τον Stoiximan.


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

 

16.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

 

Προϊστορία: 16-5-14
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-2

 

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Απίστευτο ματς στην Στουτγάρδη και άλλο τόσο απίστευτη η νίκη με 5-4 επί της Αϊντραχτ. Παιχνίδι με αρκετές ανατροπές και διακυμάνσεις στο σκορ, οι Σουηβοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν με δύο γκολ από Χάρνικ και Γκέντνερ και ένα από τον Βέρνερ. Σίγουρα σημαντική βαθμολογική ανάσα, με σκοπό να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, αν και θα πρέπει να διορθώσουν πολλά στην άμυνα τους, έχοντας δεχθεί οχτώ γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Τραυματίες ο γκολκίπερ Ούλραϊχ (5 συμ.) και οι μέσοι Ντιντάβι (5 συμ./2 γκολ), Λάιτνερ (7 συμ./1 γκολ).

 

Εντός: 1-1-2
Γκολ: 14-19
Τελευταία 5: 2-2-1

 

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Τίποτα δεν την σταματά πλέον στην Μπουντεσλίγκα, βαδίζοντας από νίκη σε νίκη. «Καθάρισε» με 3-0 εντός έδρας την Μάιντζ, όπου σκόραραν οι Νάλντο (15′), Πέρισιτς (59′) και Καλιγκιούρι (87′), σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παρέα με Γκλάντμπαχ, Χόφενχαϊμ και Λεβερκούζεν. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν χτυπήσει… φόρμα οι «λύκοι», αφού προέρχονται από τέσσερα διαδοχικα τρίποντα. Μακροχρόνιες οι απουσίες της Βόλφσμπουργκ. Ουσιαστικά κομπλέ.

 

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 16-9
Τελευταία 5: 4-0-1

 

Πάμε Στοίχημα Προβλέψεις: Δύσκολο το συγκεκριμένο παιχνίδι και μπορεί να πάει παντού. Λογικό το over 2,5 στο 1,70 της Playbet.


 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

ΜΑΪΝΤΖ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

 

Προϊστορία: 5-3-8
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΖ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 3-0

 

ΜΑΪΝΤΖ: Κάποτε θα έσπαγε και το αήττητο και έγινε στο Βόλφσμπουργκ, όπου έχασε δίκαια με 3-0. Πίσω στο σκορ ήδη από το πρώτο τέταρτο, η ήττα της «σφραγίστηκε» με άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Παραμένει πάντως ψηλά στην βαθμολογία, έχοντας αρκετές ισοπαλίες μέχρι στιημής (3-5-1). Σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, αφού υποδέχεται στο γήπεδο της την ουραγό Βέρντερ Βρέμης. Λείπει εδώ και μερικές εβδομάδες ο βασικός μέσος Χόφμαν (6 συμ./3 γκολ).

 

Εντός: 2-2-0
Γκολ: 12-10
Τελευταία 5: 1-3-1

 

ΒΕΡΝΤΕΡ: Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα, χάνοντας και από την νεοφώτιστη Κολωνία μπροστά στο κοινό της με 1-0. Την κυρίευσε το άγχος από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν απέφυγε το μοιραίο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59′. Σαφώς και αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να κρατήσει εκ’ νέου στην τεχνική ηγεσία τον Ρόμπιν Ντουτ και μέχρι νεοτέρας συνεχίζει ο προπονητής της δεύτερης ομάδας Βικτόρ Σκρίπνικ. Εξάλλου, η ομάδα της Βρέμης παραμένει τελευταία και η μοναδική χωρίς νίκη στην Μπουντεσλίγκα (0-4-5). Τραυματίας ο μέσος Μπαργκφρέντε, που δεν έχει παίξει καθόλου μέχρι στιγμής.

 

Εκτός: 0-2-3
Γκολ: 10-23
Τελευταία 5: 0-1-4

 

Πάμε Στοίχημα Προβλέψεις: Με νέο προπονητή η Βέρντερ Βρέμης, οπότε ίσως έρθουν καλύτερες ημέρες γι’ αυτήν. Τον βαθμό της ισοπαλίας μπορεί να τον «τσιμπήσει» στο Μάιντζ και πληρώνει 3,96 στην Championsbet.


Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

19.30 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

 

Προϊστορία: 44-28-26
Πέρυσι: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-3

 

ΜΠΑΓΕΡΝ: Μπορεί να φόρτωνε με πολλά γκολ τις αντίπαλες ομάδες, όμως κόντρα στην Γκλάντμπαχ, η επιθετική της γραμμή «σίγησε» και έμεινε στο εκτός έδρας 0-0. Είχε την συντρηπτική κατοχή της μπάλας όχι όμως και πολλές παραπάνω ευκαιρίες από την αντίπαλο. Πάντως παρέμεινε αήττητη και πρωτοπόρος στην Μπουντεσλίγκα, τέσσερις πόντους μακριά από τους διώκτες της. Την ερχόμενη Τετάρτη φιλοξενεί την Ρόμα στο Μόναχο για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μακροχρόνιες οι απουσίες, δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

 

Εντός: 5-0-0
Γκολ: 21-2
Τελευταία 5: 4-1-0

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Το βαρέλι δεν έχει πάτο απ’ ότι φαίνεται στην Ντόρτμουντ, που πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα εδώ και 30 χρόνια. Απέναντι στο Ανόβερο όλοι περίμεναν να επιστρέψει στις νίκες, αντί αυτού γνώρισε άλλη μια ήττα εντός έδρας με 1-0. Η φόρμα της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές είναι 0-1-5 και διατηρείται σταθερά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την καλύτερη ομάδα της χώρας, την Μπάγερ Μονάχου. Στην ουσία κομπλέ και η Μπορούσια, αφού οι απουσίες της είναι από το ξεκίνημα της σεζόν.

 

Εκτός: 1-0-3
Γκολ: 10-15
Τελευταία 5: 0-1-4

 

Πάμε Στοίχημα Προβλέψεις: Κάποτε θα «ξυπνήσει» η Ντόρτμουντ, αλλά μάλλον όχι σήμερα. Το μόνο που αξίζει εδώ είναι το over 2,5 στην τιμή του 1,55 από την Mybet.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις