Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Προκλήσεις για τους «μεγάλους»

 

16:00 ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 2-3-1

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ (Λιγκ 1): Αν έχει τύχη διάβαινε… Το προηγούμενο Σάββατο έπαιζε εκτός έδρας με τη Σκάνθορπ και στάθηκε τυχερή, αφού στο 10’ τραυματίστηκε ο βασικός κίπερ των γηπεδούχων, στο 36’ πήρε προβάδισμα με πέναλτι και στο 42’ τραυματίστηκε και ο δεύτερος της Σκάνθορπ, που αναγκάστηκε να παίξει με τον Κάναβαν που είναι σέντερ μπακ. Πιέστηκε στην επανάληψη, αλλά κόντρα στη ροή έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη. Πέτυχε έτσι την 4η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε πρώτη παρέα με τη Σουίντον. Πολύ καλή η χρονιά της, στοχεύει στην άνοδο και δείχνει πως μπορεί, είναι στα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι, με σαφή προβάδισμα για τον επαναληπτικό, μετά το 4-2 στην έδρα της Τζίλιγχαμ και συνεχίζει και στο κύπελλο, όπου δε συνάντησε πολλές δυσκολίες (Τζίλιγχαμ, Τέλφορντ, Ντονκάστερ). Τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Γουέστ Χαμ ήταν στην Τσάμπιονσιπ πριν τρία χρόνια, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες και στα δύο παιχνίδια. Αήττητη από τα «σφυριά» στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-2-0), ενώ δεν έχει χάσει και στις τρεις φορές που την υποδέχτηκε (1-2-0). Αμφίβολοι οι δύο καλύτεροι επιθετικοί της, Γουιλμπράχαμ (21 συμμ./10 γκ./4 ασίστ), Άγκαρντ (18 συμμ./7 γκ./3 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-1-0

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Πρέμιερ): Ξεκόλλησε από τις ισοπαλίες (4 σερί) και με πολύ πειστική εμφάνιση στην επανάληψη όπου πέτυχε και τα τρία γκολ της (Κάρολ 49’, Αμαλφιτανό 69’, Ντάουνινγκ 72’), επικράτησε εντός έδρας της Χαλ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2) και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και σήμερα, μιας και όπως έδειξε και στα 2 πολύ δύσκολα παιχνίδια με την Έβερτον, είναι στους στόχους της. Όχι άδικα, αφού το ξέσπασμα που έκανε και την έβαλε σε θέσεις που διεκδικούν ευρωπαϊκή έξοδο δεν διήρκησε για πολύ. Είναι ακόμα κοντά (-3 από την 5η θέση), αλλά ο ανταγωνισμός μεγάλος. Όπως και τα χρήματα που δαπανήθηκαν φέτος για μεταγραφές, τις οποίες θέλει να «ξεχρεώσει». Στο Κύπελλο Αφρικής ο αμυντικός χαφ Κουγιατέ (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο επιθετικός Σακό (14 συμμ./8 γκ./2 ασίστ).

Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Χωρίς τους δύο καλύτερους επιθετικούς της η Μπρίστολ σήμερα, που έτσι κι αλλιώς είχε δύσκολο έργο. Ακόμα και ένας να προλάβει, δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες και η διαφορά θα φανεί. Διπλό στο 2.00 (Mybet).


 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Προϊστορία: –

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ (Πρέμιερ): Άξιζε κάτι καλύτερο κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά δεν το κατάφερε χάνοντας εντός έδρας με 0-2. Κόντρα στη ροή το πρώτο γκολ στο 24’, με την ίδια να πατάει καλύτερα στα πρώτα 20’ και να γίνεται απειλητική. Στο 51’ γλίτωσε από το δοκάρι, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δέχτηκε τη χαριστική βολή στο 79’. Δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν καταφέρει να σκοράρει. Μόνο κόντρα στη Μπλάκπουλ στον προηγούμενο γύρο πέτυχε γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Μετράει 8 σερί under, μόλις δύο γκολ ενεργητικό στο ίδιο διάστημα. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα που βγάζει φέτος, παρότι υπάρχουν παίχτες ικανοί μεσοεπιθετικά. Διαθέτει με διαφορά τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (11). Παρά τα προβλήματα που βγάζει, έχει καταφέρει να παραμείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης, η διαφορά όμως πλέον έχει ψαλιδιστεί στους τρεις βαθμούς. Το κύπελλο για την ώρα δεν μοιάζει περιττή πολυτέλεια και ο Λάμπερτ που θέλει ψήφο εμπιστοσύνης θα κατεβάσει πολύ ανταγωνιστική ενδεκάδα. Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Εκτός ο στόπερ και αρχηγός Φλάαρ (12 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Σεντέρος (8 συμμ.), ο δεξιός μπακ Χερντ και ο επιθετικός Κοζάκ.

Τελευταία 5: 1-2-2

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ (Τσάμπιονσιπ): Την Τρίτη έχασε από τη Λιντς 0-1 εκτός έδρας. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκαν. Στην επανάληψη ανέβηκε, πίεσε αρκετά και στη μεγαλύτερη ευκαιρία της δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και πέναλτι (86’), με τον Κερμοργκάν να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Παρά την ήττα παρέμεινε μόνη πρώτη στην Τσάμπιονσιπ και ονειρεύεται τα μεγάλα σαλόνια, με όπλο της την επίθεση, που είναι η καλύτερη στην κατηγορία (57 γκολ σε 27 αγώνες). Βάση της τελευταίας εμφάνισης, θα παραταχθεί πλήρης σήμερα.

Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Βασικό πρόβλημα της Βίλλα είναι το σκοράρισμα. Διαθέτει όμως τους παίχτες στην επίθεση, παρότι δεν της βγαίνει. Κόντρα στη Μπόρνμουθ έχει ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί και να φέρει το πρώτο της over (2.05 Stoiximan) μετά από καιρό, σε κάτι που μπορούν να βοηθήσουν και οι επιθετικοί των αντιπάλων.


Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

18:00 ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 2-1-6

ΜΠΡΑΪΤΟΝ (Τσάμπιονσιπ): Σταθερή η αγωνιστική άνοδος των «γλάρων» από τα μέσα Δεκεμβρίου, που με την εικόνα τους στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, έδειχναν ότι είναι από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό. Το δίκαιο εντός έδρας 3-2, που ήρθε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ήταν η 4η νίκης τους στα 5 τελευταία, μαζί με την πρόκριση επί της Μπρέντφορντ στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου. Θέλει πάντως πολύ δουλειά ακόμα για να νιώθουν ασφάλεια, αφού η ζώνη του υποβιβασμού απέχει μόνο 6 βαθμούς. Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος Φόρστερ-Κάσκεϊ (23 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Μακέιλ-Σμιθ (18 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο δεξιός εξτρέμ ΛούαΛούα (18 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-0-1

ΑΡΣΕΝΑΛ (Πρέμιερ): Με φανταστική εμφάνιση από τον Καθόρλα που έκανε ότι ήθελε στο κέντρο του γηπέδου, η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα από το Σίτι οφ Μάντσεστερ με 2-0. Το 1-0 από τον Ισπανό με πέναλτι στο 24’, στο 67’ ο Ζιρού κλείδωσε τη νίκη. Ήταν η 4η νίκη στα 5 τελευταία και έχει καλύψει το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις, με την 3η να απέχει μόλις 3 βαθμούς. Ο ηττοπαθείς κατά τα άλλα στα ντέρμπι Βενγκέρ, μπορεί να πάρει αρκετές βαθιές ανάσες, μια και τα είχε ακούσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν την παραίτησή του. Μαζί με τη νίκη-πρόκριση επί της Χαλ στον προηγούμενο γύρο, μετράει τρία σερί παιχνίδια, όπου έχει κρατήσει ανέπαφή την εστία της. Και στα τρία κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Οσπίνα, που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν και πάλι στο κύπελλο, στην έδρα της Μπράιτον και στην ίδια φάση του κυπέλλου πριν δύο χρόνια, όπου η Άρσεναλ είχε πάρει δύσκολα την πρόκριση (3-2). Εκτός οι δεξιοί μπακ Ντεμπουσί (10 συμμ./1 γκ.), Μπελερίν (6 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικοί μέσοι Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), Γουίλσιρ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Γουέλμπεκ (16 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Με αλλαγές ή χωρίς για την Άρσεναλ, η Μπράιτον δε δείχνει σε θέση να αντισταθεί στην Άρσεναλ. Μιας και οι κανονιέρηδες δείχνουν καλά σημάδια στον ανασταλτικό τομέα, η νίκη μπορεί να έρθει και με μηδέν παθητικό. Νο goal στο 1.95 (Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις