Πάμε Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: Τελική ευθεία για το Μουντιάλ

17:00 ΡΩΣΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Στάντιον Λοκομοτίβ, Μόσχα

 

Προϊστορία: –

 

ΡΩΣΙΑ (18η): Στο τελευταίο φιλικό πριν να βγάλει ο Καπέλο την τελική 23άδα για το Μουντιάλ, η Ρωσία εμφανίστηκε διπρόσωπη και τελικά έμεινε στο 1-1 με τη Νορβηγία, που είχε απογοητεύσει πρόσφατα με την εικόνα της κόντρα στη Γαλλία. Από ένα ημίχρονο είχαν οι ομάδες, με τον Σατόφ να δίνει προβάδισμα στους Ρώσους μόλις στο 3’ και τους Νορβηγούς να ισοφαρίζουν στο 77’, τις καλύτερες φάσεις πάντως οι Ρώσοι. Αρκετές οι αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το φιλικό κόντρα στη Σλοβακία. Αήττητη στα 17 τελευταία φιλικά που έχει δώσει (7-10-0). Αυτοί που δε θα ταξιδέψουν τελικά στη Βραζιλία είναι οι μέσοι Ντενίσοφ (Κράσνονταρ), Τσερίσεφ (Σεβίλλη). Αυτό είναι το τελευταίο φιλικό που δίνει πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Ξεκινάει κόντρα στη Ν. Κορέα (18/06) και συνεχίζει με Βέλγιο (22/06) και Αλγερία (26/06). Under τα 5 από τα 6 τελευταία, επίσημα και μη. Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ο Καπέλο αναμένεται να κατεβάσει την ενδεκάδα που υπολογίζει για το Μουντιάλ. Αμφίβολος ο αρχηγός Σιρόκοφ.

 

Τελευταία 5: 3-2-0

 

Τερματοφύλακες: Ακινφίεφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Λουντίγκιν (Ζενίτ), Ριζίκοφ (Ρούμπιν Καζάν)

Αμυντικοί: Ιγκνάσεβιτς (ΤΣΣΚΑ Μ.), Βασίλι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μ.), Κομπάροφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Γιεστσένκο (Ανζί), Κοζλόφ (Ντιναμό Μόσχας), Γκρανάτ (Ντιναμό Μόσχας), Σενίκοφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Σεμιόνοφ (Τερέκ Γκρόζνι)

Μέσοι: Ζιρκόφ (Ντιναμό Μ.), Σιρόκοφ (Κράσνονταρ), Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Γκλουσακόφ (Σπαρτάκ Μ.), Φαϊζούλιν (Ζενίτ), Σαμέντοφ (Λοκομοτίβ Μ.), Σατόφ (Ζενίτ), Ιόνοφ (Ντιναμό Μ.), Μογκίλεβετς (Ρουμπίν Καζάν)

Επιθετικοί: Κερζακόφ (Ζενίτ), Κοκόριν (Ντιναμό Μ.), Κανουνίκοφ (Αμκάρ Περμ)

 

ΜΑΡΟΚΟ (76η): Συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο και θα φιλοξενήσει, με ακόμα ένα φιλικό, τρίτο κατά σειρά. Στο πρώτο κέρδισε άνετα τη Μοζαμβίκη με 4-0, στο δεύτερο επηρεάστηκε από τις πολλές αλλαγές και έχασε με 0-2 από την Ανγκόλα. Με τελείως διαφορετική αποστολή θα παραταχθεί σε σχέση με τα δύο τελευταία φιλικά, αφού από τους 27 που είχαν κληθεί κράτησε μόνο τους 6. Από όσους κλήθηκαν τώρα (24) η συντριπτική πλειοψηφία έχει καθόλου ως ελάχιστες συμμετοχές με την εθνική, ενώ όλοι πλην ενός αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εκτός έμειναν δυνατά ονόματα όπως ο κίπερ Αμσίφ (Άουγκσμπουργκ), οι αμυντικοί Μπενάτια (Ρόμα), Ελ Καουτάρι (Μονπελιέ), οι μέσοι Μπελαντά (Ντιναμό Κιέβου), Ομπαντί (Μονακό), Μπουσουφά (Λοκομοτίβ Μ.), Τααράμπτ (Μίλαν) επιθετικοί Σαμάκ (πρώην Άρσεναλ), Ελ-Αραμπί (Γρανάδα) και άλλοι έμπειροι «ευρωπαίοι».

 

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Τερματοφύλακες: Ασκρί (Ράτζα Καζαμπλάνκα), Ελ Γιουσφί (Μογκρέμπ Τέτουαν), Λαμιαγκρί (Γουιντάν Καζαμπλάνκα)

Αμυντικοί: Αμπαρχούν (Μογκρέμπ Τέτουαν), Αχτσακίρ (ΦΑΡ Ραμπάτ), Τσαγκού (Ντιφαά Ελ Γιαντιντί), Ελ Χατσίμι (Ράτζα Καζαμπλάνκα), Καρουσί (Ράτζα Καζαμπλάνκα), Ουλχάτζ (Ράτζα Καζαμπλάνκα), Σαϊντί (Γουιντάν Καζαμπλάνκα), Σάσα (Ντιφαά Ελ Γιαντιντί)

Μέσοι: Αμπντεσαμάντ (Αλ Γουάντα/Σ. Αραβία), Αλ Ασμπαχί (Γουιντάντ Καζαμπλάνκα), Ελ Μπαχρί (ΦΟΥΣ Ραμπάτ), Ελ Καρτί (Γουιντάν Καζαμπλάνκα), Ελ Μομπαρκί (Τσαμπάμ Ριφ Αλ-Χοσεϊνά), Φετάχ (Γουιντάν Καζαμπλάνκα), Χαντάφ (Ντιφαά Ελ Γιαντίντα), Κρουτς (Μογκρεμπ Τέτουαν), Μουταουαλί (Ράτζα Καζαμπλάνκα), Ερακί (Ράτζα Καζαμπλάνκα)

Επιθετικοί: Ελ Ουαντί (Ράτζα Καζαμπλάνκα), Ιαζούρ (Ράτζα Καζαμπλάνκα)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Με κανονική ενδεκάδα η Ρωσία, με πειραματική αποστολή το Μαρόκο. Δεν αποκλείεται οι βορειοαφρικανοί να γίνουν και σάκος του μποξ για τη «ρωσική αρκούδα». Over στο 2.20 (Stoiximan).


 

 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

21:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Κοφάκε Αρένα, Μάιντς

Προϊστορία: 2-0-0

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (2η): Δεύτερη κολλητή ισοπαλία στα φιλικά προετοιμασίας για τη Μάνσαφτ. Μετά το 0-0 με την Πολωνία, έμεινε στο 2-2 με το Καμερούν, με όλα τα γκολ να μπαίνουν σε ένα 15λεπτο φωτιά (0-1 62’, 1-1 Μίλλερ 66’, 2-1 Σούρλε 71’, 2-2 77’). Και στα δύο πάντως απέτυχε να εντυπωσιάσει και έτσι η αδύναμη Αρμενία προσφέρεται σήμερα για να πάρει… τα πάνω της, ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ κόντρα στην Πορτογαλία (16/06). Ακολουθούν Γκάνα (21/06) και ΗΠΑ (26/06). Δύο φορές έχει αναμετρηθεί με την Αρμενία, στα προκριματικά του Μουντιάλ 1998, πετυχαίνοντας ισάριθμες άνετες νίκες (4-0, 5-1). Κόπηκαν οι αμυντικοί Σμέλτσερ (Ντόρτμουντ), Μουστάφι (Σαμπντόρια) και ο επιθετικός Φόλαντ (Χόφενχαϊμ). Δεν αναμένονται πολύ πειραματισμοί από τον Λεβ.

 

Τελευταία 5: 2-3-0

 

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Ζίλερ (Αννόβερο), Βάιντερφέλερ (Ντόρτμουντ)

Αμυντικοί: Λαμ (Μπάγερν), Μερτεσάκερ (Άρσεναλ), Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Χιούμελς (Ντόρτμουντ), Χέβεντες (Σάλκε), Ντουρμ (Ντόρτμουντ), Γκίντερ (Φράιμπουργκ)

Μέσοι: Γκρόσκροϊτζ (Ντόρτμουντ), Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν), Εζίλ (Άρσεναλ), Μίλλερ (Μπάγερν), Κεντίρα (Ρεάλ), Κρος (Μπάγερν), Γκέτσε (Μπάγερν), Ρόις (Ντόρτμουντ), Ντράξλερ (Σάλκε), Κράμερ (Γκλάντμπαχ)

Επιθετικοί: Κλόζε (Λάτσιο), Σούρλε (Τσέλσι), Ποντόλσκι (Άρσεναλ)

 

ΑΡΜΕΝΙΑ (33η): Δίνει το τρίτο φιλικό της μέσα σε 11 ημέρες, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Euro 2016, δεύτερο κόντρα σε ομάδα που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία. Αρχικά κέρδισε τα ΗΑΕ σε ένα χορταστικό ματς (4-3), ενώ το Σάββατο στη Σιόν, κόντρα στην Αλγερία, φάνηκε λίγη και έχασε εύκολα με 3-1. Αν οι Αλγερινοί δεν έκαναν πολλές αλλαγές, τότε το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το γκολ της… παρηγοριάς ο Σαρκίσοφ στο 46’, με την Αρμενία να έχει δεχτεί και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μοναδική αξιοσημείωτη απουσία αυτή του Βραζιλιάνου Μάρκος Πιτσέλι (Ακτόμπε), αλλά τη Βραζιλία εκπροσωπεί άλλος παίχτης ο αμυντικός Άλεξ της Μίκα Ερεβάν. Στην αποστολή και ο ουρουγουανο-αρμένιος επιθετικός Γκεβγκεοζιάν, που αγωνίζεται ωστόσο στο Περού (Αλιάνζα Λίμα)!

 

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Τερματοφύλακες: Ρόμαν Μπερεζόφσκι (Ντιναμό Μ.), Κασπάροφ (Μίκα Ερεβάν), Μπεγκλαριάν (Γκαντζασάρ)

Αμυντικοί: Χατσατούροφ (Τιρασπόλ), Χαρογιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Βοσκανιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Αρζουμανιάν (Ακτόμπε), Μκογιάν (Σιράκ Γκιούμρι), Νταχμπασιάν (Μπανάντς Ερεβάν), Αρτάκ Γεντιγκαριάν (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Χαμπαρτζουμιάν (Μπανάντς Ερεβάν), Χαϊραπετιάν (Πρίμπραμ), Άλεξ (Μίκα Ερεβάν)

Μέσοι: Μκρτσιάν (Ανζί), Αρτούρ Γεντικαριάν (Καϊράτ Αλμάτι), Χοβσεπιάν (Μπανάντς Ερεβάν), Γιουσπασιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Γκαζαριάν (Μέταλουρχ Ντόνετσκ), Μχιταριάν (Ντόρτμουντ), Τιμασιάν (Γιακομπστάντ), Εζμπιλίζ (Σπάρτακ Μόσχας), Ασλανιάν (Βίλεμ)

Επιθετικοί: Σαρκισόφ (Βόλγκα Νίζνι Νοβγκόροντ), Μοβσισιάν (Σπάρτακ Μόσχας), Μανουτσαριάν (Ουράλ Σβερντλόβσκ), Μιρανιάν (Σαχτάρ Ντόνετσκ ΙΙ), Γκεβγκεοζιάν (Αλιάνζα Λίμα), Μιιλτοσιάν (Λαβάλ)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η διαφορά δυναμικότητας είναι τόσο μεγάλη, που άνετα παίζεται και το over 3.5, κάτι που έχει επαληθευτεί και στις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο παρελθόν (1.87 Mybet).


 

 

mybet.comΚερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

02:00 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στην Ιταϊπάβα Αρένα Φόντε Νόβα, Μπαχία, Βραζιλία

 

Προϊστορία: 1-2-2

 

ΚΡΟΑΤΙΑ (20η): Δίνει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ενόψει Μουντιάλ, αντιμετωπίζοντας την Αυστραλία, η οποία επίσης θα βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Στο τελευταίο φιλικό της, επικράτησε του Μάλι με 2-1, χάρη σε δύο γκολ του Πέρισιτς (15’, 63’), με τους Αφρικανούς να μειώνουν στο 79’. Εκτός από τους Μόντριτς και Εντουάρντο ο Νίκο Κόβατς χρησιμοποίησε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ανάμεσα τους και ο Σίλντενφελντ, που δίνει μάχη με τον Λοβρέν για το ποιος θα πλαισιώσει τον Τσόρλουκα στο κέντρο της άμυνας. Σήμερα θα αγωνιστεί ο δεύτερος, ενώ στο βασικό σχήμα θα βρίσκονται και ο Μόντριτς με τον Κόβατσιτς. «Αναγκαστική» αλλαγή αυτή του Μάντζουκιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Βραζιλία, με τον Γέλαβιτς να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, με σκοπό να πάρει χρόνο για να είναι έτοιμος κόντρα στη Σελεσάο. Εκτός τελική 23άδας έμειναν ο αμυντικός Μπούμπνιτς (Ουντινέζε), οι μέσοι Μπαντέλι (Αμβούργο), Τσοπ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και ο Πράνιτς του Παναθηναϊκού. Αήττητη στα 4 τελευταία, επίσημα και μη (2-2-0). Αντιμετώπισε την Αυστραλία άλλες 5 φορές κερδίζοντας μόνο στη μία. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση ήταν στο Μουντιάλ 2006, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Το ’98 τη διέλυσε σε φιλικό με 7-0, ενώ σε ένα τουρνέ στην Αυστραλία το ’92 δεν κέρδισε στα τρία φιλικά που έδωσαν.

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Τερματοφύλακες: Πλετίκοσα (Ροστόφ), Σούμπασιτς (Μονακό), Ζελένικα (Λοκομοτίβα)

Αμυντικοί: Σρνα (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μ.), Λοβρέν (Σαουθάμπτον), Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Σίλντενφελντ (ΠΑΟ), Βρσάλικο (Τζένοα)

Μέσοι: Πάσαλιτς (Χάιντουκ Σπλιτ),Μόντριτς (Ρεάλ), Ράκιτιτς (Σεβίλλη), Βουκόγεβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Πέρισιτς (Βόλφσμπουργκ), Κόβατσιτς (Ίντερ), Σαμίρ (Χετάφε), Μπρόζοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μότσινιτς (Ριέκα)

Επιθετικοί: Όλιτς (Βόλφσμπουργκ), Εντουάρντο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μάντζουκιτς (Μπάγερν), Γέλαβιτς (Χαλ), Ρέμπιτς (Φιορεντίνα)

 

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (59η): Ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Μουντιάλ με το φιλικό κόντρα στη Ν. Αφρική, το οποίο έληξε 1-1. Το σκορ διαμορφώθηκε νωρίς (0-1 13’, 1-1 Κέιχιλ 14’) και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της, δεν άλλαξε ως το τέλος. Από τον περασμένο Οκτώβριο τα «Καγκουρό» καθοδηγούνται από τον ελληνικής καταγωγής Άγγελο Ποστέκογλου, με τον οποίο μετρούν από μία νίκη (Κόστα Ρίκα 1-0), ήττα (Εκουαδόρ 3-4) και ισοπαλία στα τρία φιλικά που βρέθηκε στον πάγκο της. Σήμερα αναμένεται να πάει πιο συντηρητικά, αφού είναι ευκαιρία να τεστάρει τις αντοχές της κόντρα σε έναν αρκετά πιο δυνατό αντίπαλο. Δεν έχει άλλωστε και την πολυτέλεια να κάνει διαφορετικά με το μέτριο υλικό που διαθέτει. Επτά από τους 23 αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εκτός ο –κροατικής καταγωγής – δεξιός μπακ Φράνιτς, στη θέση του ο ατζαμής ΜακΓκόουαν. Θα λείψει και ο έμπειρος αρχηγός Μπρεσιάνο.

 

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Τερματοφύλακες: Ράιαν (Κλαμπ Μπριζ), Λάνγκερακ (Ντόρτμουντ), Γκαλέκοβιτς (Αδελαϊντ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Φράνιτς (Μπρισμπέιν Ρορ), Ντέιβιντσον (Χέρακλες), Σπιρανοβιτς (Σύδνεϋ Γουόντερερς), Ράιτ (Πρέστον), ΜακΓκόουαν (Σαντόνγκ Λουνένγκ Ταϊσάν), Γουίλκινσον (Γέονμπουκ Χιουντάι Μότορς)

Μέσοι: Μίλιγκαν (Μέλμπουρν Βίκτορι), Μπόζανιτς (Λουκέρνη), Ορ (Ουτρέχτη), Τροΐσι (Μέλμπουρν Βίκτορι), Χάλοραν (Ντίσελντορφ), Γέντινακ (Κρίσταλ Πάλας), Χόλαντ (Αούστρια Βιέννης), ΜακΚέι (Μπρισμπέιν Ρορ), Βίντοσιτς (Σιόν), Λουόνγκο (Σουίντον), Μπρεσιάνο (Αλ-Γκαράφα)

Επιθετικοί: Κέιχιλ (Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλ), Λέκι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Τάγκαρτ (Νιούκαστλ Τζετς)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Εξαιρετική η απόδοση της Κροατίας στο 1.90 (Goalbet). Δε βλέπουμε πως μπορεί να γύρει η πλάστιγγα προς τα αριστερά, ούτε καν προς το Χ.


 

 

Stoiximan.GR:Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

02:00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΙΟΡΔΑΝΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Πέδρο Μπιντεγκαΐν, Μπουένος Άιρες

 

Προϊστορία: –

 

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (5η): Τελικά ο Φαλκάο δε ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, με τον Πέκερμαν να «κόβει» και τον αμυντικό Περέα (Κρουζ Αζούλ) και τον εξτρέμ Μουριέλ (Ουντινέζε). Πριν την ανακοίνωση της τελικής 23άδας, η Κολομβία σημείωσε την τρίτη σερί ισοπαλία της σε φιλικά, μένοντας στο 2-2 με την Ολυμπιακή ομάδα της Σενεγάλης. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, όπου ξεκίνησε με τους περισσότερους βασικούς και προηγήθηκε χάρη στα γκολ των Τεόφιλο Γκουτιέρεζ (12’), Μπακά (45’). Πάνω στις 4 απανωτές αλλαγές που επιχείρησε (46’) δέχθηκε τη μείωση (47’), ενώ πριν το καταλάβει δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση. Αν και καλύτερη στη συνέχεια και με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 67’, δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Κάνει πρεμιέρα στο Μουντιάλ κόντρα στην Ελλάδα το επόμενο Σάββατο, ενώ ακολουθούν Ακτή Ελεφαντοστού (19/06) και Ιαπωνία (24/06). Ανοιχτό το θέμα του δεύτερου επιθετικού, που θα χρησιμοποιήσει ο Πέκερμαν, με τον Μπακά να φαίνεται πως θα είναι βασικός και τους Γκουτιέρεζ, Ράμος, Μαρτίνεζ να μάχονται για τη θέση. Πιθανότατα να δούμε τους δύο τελευταίους στο αρχικό σχήμα απόψε.

 

Τελευταία 5: 2-3-0

 

Τερματοφύλακες: Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Οσπίνα (Νις), Βάργκας (Σάντα Φε)

Αμυντικοί: Γιέπες (Αταλάντα), Ζουνίγκα (Νάπολι), Αρμέρο (Γουέστ Χαμ), Ζαπάτα (Μίλαν), Βαλντές (Σαν Λορέντσο), Αρίας (PSV), Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ)

Μέσοι: Γκουαρίν (Ίντερ), Αγκιλάρ (Τουλούζ), Σάντσεζ (Έλτσε), Ραμίρεζ (Μορέλια), Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Ροντρίγκεζ (Μονακό), Μεχία (Ατλέτικο Νασιονάλ), Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Κιντέρο (Πόρτο)

Επιθετικοί: Γκουτιέρεζ (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίνεζ (Πόρτο), Ράμος (Ντόρτμουντ), Μπακά (Σεβίλλη)

 

ΙΟΡΔΑΝΙΑ (64η): Βρέθηκε μία ανάσα πριν το όνειρο και την παρθενική της συμμετοχή στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά η Ουρουγουάη παραήταν δυνατός αντίπαλος στα διηπειρωτικά μπαράζ και έτσι το όνειρο δεν ευόδωσε (0-5 στο Αμάν, 0-0 στο Μοντεβιδέο). Από τότε (Νοέμβριος) κινείται σε επίσημους ρυθμούς, με αρκετά καλή πορεία (7 αγώνες), φτάνοντας στον τελικό του κυπέλλου Δυτικής Ασίας (4 αγώνες), όπου έχασε από το Κατάρ (0-2), ενώ στα προκριματικά του Κυπέλλου Ασίας έδωσε τρεις αγώνες, με δύο νίκες και μία ισοπαλία και τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της (3-3-0 συνολικά), κάτι που σημαίνει ότι θα βρεθεί στα τελικά της Αυστραλίας τον επόμενο Ιανουάριο. Μόλις 3 ποδοσφαιριστές αγωνίζονται εκτός εγχώριου πρωταθλήματος, οι δύο από αυτούς στη Σ. Αραβία.

 

Τελευταία 5: 3-1-1

 

Τερματοφύλακες: Αλ-Αμαϊρέχ (Αλ-Φαϊσάλι), Σατναουί (Αλ-Φαϊσάλι), Αμπντέλ-Σατάρ (Αλ-Τζαζίρα)

Αμυντικοί: Αντνάν (Αλ-Φαϊσάλι), Κατάμπ (Αλ-Γουεντάτ), Μουσταφά (Αλ-Σοαλάχ), Ζαχράν (Σαμπάμπ Αλ-Ορντόν), Γιασίν (Αλ-Αραμπί), Αλ-Ντμεϊρί (Αλ-Γουεντάτ)

Μέσοι: Αμπντέλ-Ραχμάν (Τατ Ρας), Μουρτζάν (Κάζμα), Αντούς Αλ-Μπακά, Λαχάμ (Νατζράν), Αλαμάχ (Αλ-Τζαζίρα), Αμπού Καμπίρ (Μπανί Χασάν), Σαμπάχ (Σαμπάμ Αλ-Ορντόν), Αγέντ (Αλ-Γουεντάτ)

Επιθετικοί: Ζατάρα (Αλ-Γουεντάτ), Μπαουάμπ (Γκαζ Μετάν Μεντιάς), Τζαουχάρι (Αλ-Τζαζίρα), Καλίντι (Αλ-Ραμτά), Ραουασντέχ (Αλ-Τζαζίρα)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Συμπαθητική ομάδα η Ιορδανία, με θετικά αποτελέσματα όμως μόνο στη «γειτονιά» της. Έξω από αυτή δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Ίσως όμως είναι η ευκαιρία να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν είναι για «πεντάρες». Ρίσκο με το under 3.5 (1.65 MyBet) και λόγω των υπερβολικών τιμών υπέρ της Κολομβίας και λόγω των «αλχημειών» που πιθανότατα να επιχειρήσει ο Πέκερμαν, στην χωρίς-Φαλκάο εποχή.


 

 

Novibet.grΠαίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

02:30 ΙΑΠΩΝΙΑ – ΖΑΜΠΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Ρέιμοντ Τζέιμς Στέιντιουμ, Τάμπα, Φλόριντα

 

Προϊστορία: –

 

ΙΑΠΩΝΙΑ (47η): Περισσότερο θετικό το δεύτερο τεστ της Ιαπωνίας, στην προετοιμασία της για το Μουντιάλ, επικρατώντας της Κόστα Ρίκα με 3-1, ανατρέποντας το σκορ στην επανάληψη (0-1 31’, 1-1 Εντό 60’, 2-1 Καγκάουα 80’, 3-1 Κακιτάνι 92’). Ικανοποιημένος δήλωσε ο Αλμπέρτο Τζακερόνι, τόσο από την φυσική κατάσταση των παιχτών, όσο και από το θετικό πνεύμα που δείχνουν, αν και τόνισε ότι αν η ομάδα του θέλει να έχει ελπίδες για να κάνει καλή πορεία στο Μουντιάλ, θα πρέπει να μάθει να εκμεταλλεύεται περισσότερο τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Σε άλλο… μήκος κύματος ο ηγέτης της ομάδας, Κεϊσούκε Χόντα, δήλωσε ότι η Ιαπωνία μπορεί να κερδίσει το Μουντιάλ. Είχε προηγηθεί το μέτριο παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο (1-0). Οι υποχρεώσεις της στη Βραζιλία ξεκινούν κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού (14/06). Αήττητη στα 5 τελευταία φιλικά που έδωσε (4-1-0). Over 3.5 και γκολ-γκολ τα 4 από αυτά.

 

Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Καβασίμα (Σταντάρ Λιέγης), Νισικάβα (Ουράβα Ρεντς), Γκόντα (Τόκιο)

Αμυντικοί: Κόνο (Γκάμπα Οζάκα), Ινόχα (Τζουμπίλο Ιβάτα), Ναγκατόμο (Ίντερ), Μορισίγκε (Τόκιο), Ουτσίντα (Σάλκε), Γιοσίντα (Σαουθάμπτον), Χιρόκι Σακάι (Αννόβερο), Γκοτόκου Σακάι (Στουτγάρδη)

Μέσοι: Εντό (Γκάμπα Οζάκα), Χασέμπε (Νυρεμβέργη), Αογιάμα (Χιροσίμα), Γιαμαγκούτσι (Σερέζο Οζάκα), Χόντα (Μίλαν), Καγκάουα (Μάν. Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Οκούμπο (Καβασάκι Φροντάλε), Οκαζάκι (Μάιντς), Κιγιοτάκε (Νυρεμβέργη), Κακιτάνι (Σερέζο Οζάκα), Σαΐτο (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Οζάκο (Μόναχο 1860)

 

ΖΑΜΠΙΑ (79η): Η άγνωστη ποδοσφαιρικά (και όχι μόνο) Ζάμπια, βρέθηκε ξαφνικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη όταν κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2012, επικρατώντας στα πέναλτι του «μεγαθήριου» Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά από τότε δεν έχει να επιδείξει πολλά. Αποκλείστηκε στον ίδιο θεσμό την επόμενη χρονιά στον πρώτο γύρο με τρεις ισοπαλίες, δε μπόρεσε να περάσει στα τελικά της δεύτερης τη τάξει αφρικανικής διοργάνωσης (African Nations Championship) και τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, πίσω από την σαφώς ανώτερη Γκάνα, που θα βρεθεί φυσικά στη Βραζιλία. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, στη Ν. Αφρική και στο Κονγκό. Εκτός ο βασικός κίπερ Μουινί, λόγω τραυματισμού.

 

Τελευταία 5: 4-0-1

 

Τερματοφύλακες: Μουινί (Μαμελοντί Σάνταουνς), Νσαμπάτα (Ντσάνγκα Ρέιντζερς), Τιτιμά (Πάουερ Νταϊνάμος)

Αμυντικοί: Τζόζεφ Μουσόντα (Γκόλντεν Άροους), Σουνζού (Σοσό), Μπολά (Χαποέλ Ρα’ανανά), Νκαούσου (Μπλουμφοντέιν Σέλτικ), Μπρόσον Τσαμά (Ρεντ Άροους), Τσονγκό (Μαζέμπε), Τσιλούφια (Ντσάνγκα Ρέιντζερς)

Μέσοι: Καλάμπα (Μαζέμπε), Λουνγκού (Ουράλ Σβερντλόβσκ Ομπλάστ), Μουντέντα (Πάουερ Νταϊνάμος), Κινκαλά (Σοσό), Καμπουέ (Ζανάκο), Μαλάμπο (Ρεντ Άροους), Αντριάν Τσαμά (Ράιφλμεν), Λουμπάμπο Μουσόντα (Πάουερ Νταϊνάμος)

Επιθετικοί: Κατόνγκο (Γκόλντεν Άροους), Μαγιούκα (Σοσό), Κόλα (Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα), Φιρί (Ζανάκο), Κανγκουά (Νκανά)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Παντελώς άγνωστη ομάδα η Ζάμπια. Αλλά ακόμα και έτσι, η Ιαπωνία μπροστά της θεωρείται υπερδύναμη. Άσος στο 1.60 (Playbet).


 

 

Playbet– Παίξε νόμιμα και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

 

03:00 ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο PPL Park, Τσέστερ, Πενσιλβάνια, ΗΠΑ

 

Προϊστορία: –

 

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (34η): Είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ιαπωνία, όπου προηγήθηκε με τον Μπράιαν Ρουίζ στο 31’. Δεν άντεξε όμως στην επανάληψη και τελικά ηττήθηκε δεχόμενη τρία γκολ. Την περιμένει ίσως το πιο δύσκολο έργο από κάθε άλλη ομάδα στη φάση των ομίλων, όπου καλείται να αντιμετωπίσει Ουρουγουάη (14/06), Ιταλία (20/06) και Αγγλία (24/06), αλλά όλοι δηλώνουν διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα και να παλέψουν για την έκπληξη. Η πρόσφατη φόρμα της πάντως δε βοηθάει, αφού έχει χάσει στα 4 από τα 5 τελευταία φιλικά που έδωσε μετά το τέλος των προκριματικών. Ο Χορχέ Λουίς Πίντο πάντως δήλωσε ότι το σημερινό ματς είναι η ευκαιρία που χρειάζεται η ομάδα του για να μπει με καλή ψυχολογία στο Μουντιάλ.

 

Τελευταία 5: 1-0-4

Τερματοφύλακες: Κέιλορ Νάβας (Λεβάντε), Πέμπερτον (Αλαχουελένσε), Καμπρονέρο (Χερεντιάνο)

Αμυντικοί: Ουμάνια (Σαπρίσα), Ζούνιορ Ντίαζ (Μάιντς), Ρόι Μίλερ (Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς), Τζιανκάρλο Γκονζάλεζ (Κολούμπους), Τζόνι Ακόστα (Αλαχουελένσε), Γκαμπόα (Ρόζενμποργκ), Μόρα (Σαπρίσα), Ντουάρτε (Κλαμπ Μπριζ), Φράνσις (Κολόμπους)

Μέσοι: Μπόργκες (ΑΙΚ), Μπολάνιος (Κοπεγχάγη), Μπαράντες (Άαλεσουντ), Κουμπέρο (Χερεντιάνο), Τεχέδα (Σαπρίσα), Γκρανάδος (Χερεντιάνο), Ντιέγκο Κάλβο (Βαλερένγκα)

Επιθετικοί: Μπράιαν Ρουίζ (PSV), Μπρένες (Καρταγινές), Κάμπελ (Ολυμπιακός/Άρσεναλ), Ουρένια (Κούμπαν Κράσνονταρ)

 

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (66η): Στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Euro 2016, όπου έχει ως στόχο την πρόκριση στα τελικά, έχει δώσει 5 φιλικά, με τον Μάρτιν Ο’Νιλ στον πάγκο, ο οποίος αντικατέστησε τον Τζιοβάνι Τραπατόνι. Από αυτά κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα, το πρώτο τον περασμένο Νοέμβριο (3-0 στη Λετονία), μένοντας στο 0-0 με Πολωνία και χάνοντας από Σερβία και Τουρκία με 1-2. Στο τελευταίο πάντως που έδωσε το περασμένο Σάββατο στο Κρέιβεν Κότατζ του Λονδίνου, στάθηκε πολύ καλά κόντρα στην Ιταλία, αποσπώντας ισοπαλία με 0-0, έχοντας και τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα. Αυτό που απασχόλησε περισσότερο τους Κέλτες τις τελευταίες μέρες πάντως είναι η παραμονή του Ρόι Κιν στο πλευρό του Ο’Νιλ, αφού απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ανάληψη καθηκόντων στην αγαπημένη του Σέλτικ. Έχει προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό στις ΗΠΑ κόντρα στην Πορτογαλία (10/06).

 

Τελευταία 5: 1-2-2

 

Τερματοφύλακες: Φορντ (Μίλγουολ), Τζο Μέρφι (Κόβεντρυ), Έλιοτ (Νιούκαστλ), Λόλορ (Μάν. Σίτι)

Αμυντικοί: Ο’Σέι (Σάντερλαντ), Κέλι (Ρέντινγκ), Γουάρντ (Μπράιτον), Κόλμαν (Έβερτον), Γουίλσον (Στόουκ), Κλαρκ (Άστον Βίλλα), Ντελάνεϊ (Κρίσταλ Πάλας), Κίο (Ντέρμπι), Πιρς (Ρέντινγκ), Ντάφι (Έβερτον)

Μέσοι: ΜακΓκίντι (Έβερτον), Γουίλαν (Στόουκ), Γουόλτερς (Στόουκ), Γκριν (Ίπσουιτς), ΜακΚλίν (Γουίγκαν), Χούλαχαν (Νόριτς), Ντάριλ Μέρφι (Ίπσουιτς), Μέιλερ (Χαλ), Χέντρικ (Ντέρμπι), Στέφεν Κιν (Χαλ), Πίλκινγκτον (Νόριτς)

Επιθετικοί: Ρόμπι Κιν (ΛΑ Γκάλαξι), Ντόιλ (ΚΠΡ), Λονγκ (Χαλ), Κοξ (Νόττινχαμ), Σάμον (Ντέρμπι), Στόουκς (Σέλτικ)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Δείχνει να ξεφουσκώνει η Κόστα Ρίκα. Η Ιρλανδία ψάχνει μια νέα ταυτότητα με τον Μάρτιν Ο’Νιλ και θέλει θετικά αποτελέσματα. Ρισκάρουμε στο Χ (3.20 Novibet).


 

 

Τέτοιο μπόνους, δε ξανάγινε! Μόνο η championsbet.net δίνει μπόνους 100%, έως 100€ με τη πρώτη σου κατάθεση!

 

03:30 ΜΕΞΙΚΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Ζιλέτ Στέιντιουμ, Μασαχουσέτη, ΗΠΑ

 

Προϊστορία: 0-0-1

 

ΜΕΞΙΚΟ (19η): Το αήττητο σερί της έλαβε τέλος τα ξημερώματα της Τρίτης, όπου έχασε στο Σικάγο με 0-1 από τη Βοσνία. Είχε 62% κατοχή και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αλλά οι Βόσνιοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 41’ και να κρατήσουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Σήμερα ο Μιγκέλ Χερέρα δήλωσε πως θα χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που προγραμματίζει για το Μουντιάλ και στο εναρκτήριο αγώνα με το Καμερούν στις 13/06, ενώ για το φιλικό στάθηκε πολύ στο «βρώμικο» παιχνίδι των Βόσνιων. Εκτός θα μείνει ο μέσος της Λεόν, Μόντες, ο οποίος έσπασε το πόδι του στη φιλική νίκη επί του Εκουαδόρ (3-1).

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Τερματοφύλακες: Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Ταλαβέρα (Τολούκα), Οτσόα (Αζαξιό)

Αμυντικοί: Φρανσίσκο Ροντρίγκεζ (Αμέρικα), Σαλσίδο (Γουαδαλαχάρα), Μάρκεζ (Λεόν), Ντιέγκο Ρέγιες (Πόρτο), Λαγιούν (Αμέρικα), Έκτορ Μορένο (Εσπανιόλ), Πόντσε (Τολούκα), Γκουαρδάδο (Λεβερκούζεν), Αγκιλάρ (Αμέρικα)

Μέσοι: Χερέρα (Πόρτο), Φαμπιάν (Κρουζ Αζούλ), Μπριζουέλα (Τολούκα), Μόντες (Λεόν), Πένια (Λεόν), Βάσκεζ (Λεόν)

Επιθετικοί: Χιμένεζ (Αμέρικα), ντος Σάντος (Βιγιαρεάλ), Πουλίδο (Τίγκρες), Χερνάντεζ (Μάν. Γιουν.), Περάλτα (Αμέρικα)

 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (3η): Έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ελλάδα, σε ένα ματς που δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αλλά ούτε κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της. Δε χρησιμοποιήθηκαν καθόλου βασικά στελέχη όπως οι Πέπε, Κοεντράο, Ραούλ Μεϊρέλες, Ρονάλντο και Ζοάο Μουτίνιο, ενώ δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε παίχτες που πιθανότατα να μην έχουν χρόνο συμμετοχής στο Μουντιάλ. Πριν την έναρξη του Μουντιάλ κόντρα στη Γερμανία (16/06), έχει προγραμματισμένο ακόμα ένα φιλικό, με την Ιρλανδία (10/06). Στον όμιλο επίσης θα αντιμετωπίσει ΗΠΑ (22/06) και Γκάνα (26/06). Αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (4-2-0). Η μοναδική της αναμέτρηση με το Μεξικό ήταν στο Μουντιάλ 2006, όπου είχε επικρατήσει με 2-1. Πρόβλημα με τενοντίτιδα αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πιθανότατα να προφυλαχθεί και σήμερα, με τις ανησυχίες να μεγαλώνουν για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το Μουντιάλ. Εκτός και ο κίπερ Μπέτο, ο Πέπε και ο μέσος Ραούλ Μεϊρέλες

 

Τελευταία 5: 4-1-0

 

Τερματοφύλακες: Εντουάρντο (Μπράγκα), Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λισ.), Μπέτο (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Πέπε (Ρεάλ), Κοεντράο (Ρεάλ), Ρικάρντο (Βαλένθια), Λουίς Νέτο (Ζενίτ), Αντρέ Αλμέιδα (Μπενφίκα), Ζοάο Περέιρα (Βαλένθια)

Μέσοι: Βελόσο (Ντιναμό Κιέβου), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Σπόρτινγκ Λισ.), Ζοάο Μουτίνιο (Μονακό), Ρούμπεν Αμορίμ (Μπενφίκα), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ), Ράφα Σίλβα (Μπράγκα), Ραούλ Μεϊρέλες (Φενέρμπαχτσε), Νάνι (Μάν. Γιουν.), Βαρέλα (Πόρτο)

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Ούγκο Αλμέιδα (Μπεσικτάς), Έντερ (Μπράγκα), Έλντερ Πόστιγκα (Λάτσιο)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Πορτογαλία θα παραταχθεί και πάλι χωρίς βασικά και υπερπολύτιμα στελέχη της. Το Μεξικό όχι και αυτό μας δίνει κίνητρο να το στηρίξουμε. Άσος στο 2.90 (Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

MEGA DEAL!!! Εσύ διαλέγεις το ΔΩΡΟ σου

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aπόλυτη Summer προσφορά*

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις