Pin It


Οι Γιορτές στη mybet ξεκίνησαν.

myXMAS: Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της mybet!

Τα Χριστούγεννα στην mybet ξεκίνησαν από 1η Δεκεμβρίου. Συγκεντρώστε όσα περισσότερα XmasPoints μπορείτε ή επιλέξτε ένα εβδομαδιαίο κέρδος. Συνολικά σας περιμένουν χρηματικά κέρδη πάνω από 10.000€, χιλιάδες μπόνους, καθώς και ένα ταξίδι για τον μεγάλο τελικό του 2015 στο Βερολίνο!

Πίσω από κάθε 5ο στοιχηματικό κουπόνι τον Δεκέμβριο κρύβεται μια XmasCard! Αν λάβετε μία ειδοποίηση κέρδους αμέσως μόλις καταθέσετε το στοιχηματικό σας κουπόνι, τότε έχετε αποκτήσει μια XmasCard!

Επιλέξτε ένα μυστικό εβδομαδιαίο κέρδος ή συγκεντρώστε και άλλα XmasPoint και βελτιώστε τη θέση σας στον Χριστουγεννιάτικο πίνακα κατάταξής μας. Εγγυημένα κέρδη ήδη από το πρώτο XmasPoint. Για αυτόν που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα XmasPoint, τον περιμένουν 3.000€ χρήματα για τα Χριστούγεννα και ένα αξέχαστο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβάνοντας έξοδα ταξιδιού για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του 2015 στο Βερολίνο!

Πως λειτουργεί

Καταρχάς, δεν χρειάζεται καμία εγγραφή για το myXMAS. Κάθε χρήστης ο οποίος τοποθετεί ένα στοίχημα μεταξύ 01.12.2014 και 21.12.2014 λαμβάνει μέρος στην προσφορά, και έχει την ευκαιρία να κερδίσει τα βραβεία μας.

Ακριβώς κάθε 5ο στοιχηματικό κουπόνι από 5€ ποντάρισμα, το όποιο τοποθετείται online, ενεργοποιεί μία αποκλειστική XmasCard! Εφόσον κερδίσατε, θα εμφανιστεί αυτόματα μία ειδοποίηση κέρδους και θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα λάβετε ένα εβδομαδιαίο κέρδος ή XmasPoints. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποντάρισμά σας στο κουπόνι, τόσο μεγαλύτερο είναι το εβδομαδιαίο κέρδος ή ο αριθμός των XmasPoints.

Κάθε XmasPoint θα βελτιώσει τη θέση σας στον μεγάλο μας Χριστουγεννιάτικο πίνακα κατάταξης. Όσα περισσότερα XmasPoints μαζεύετε, τόσο ελκυστικότερο θα είναι το βραβείο. Εγγυημένα κέρδη ήδη από το πρώτο XmasPoint.

Όλα τα εβδομαδιαία κέρδη που θα συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της προσφοράς, θα πιστώνονται στην αρχή της εβδομάδας, και πιο συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, στο λογαριασμό του χρήστη.

Βραβεία

Συγκεντρώστε κατά τη διάρκεια του myXMAS τα δικά σας XmasPoints και εξασφαλίστε 3.000€ χρήματα για τα Χριστούγεννα, αλλά και ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβάνοντας έξοδα ταξιδιού για το μεγάλο τελικό του 2015 στο Βερολίνο! Συνολικά σας περιμένουν χρηματικά κέρδη πάνω απο 10.000€, όπως και χιλιάδες μπόνους.

Κάθε XmasPoint που συγκεντρώνετε μπορεί ήδη να σας εκτοξεύσει στην υψηλότερη κατηγορία κερδών. Ο δυναμικός μας πίνακας κατάταξης ενημερώνεται αυτόματα μετά από κάθε κερδισμένο XmasPoint και σας δείχνει ποιος βρίσκεται ακόμη μπροστά σας στο δρόμο για το Βερολίνο. Όσα περισσότερα XmasPoints συγκεντρώνετε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος σας! Και φυσικά, επειδή στη γιορτή των Χριστουγέννων δεν πρέπει κανείς να μείνει παραπονεμένος, από το πρώτο XmasPoint έχετε ήδη εγγυημένα κέρδη.

Έχετε επιλέξει ένα εβδομαδιαίο κέρδος;

Δεν θέλετε να περιμένετε για την κατάταξη και προτιμάτε να κερδίσετε άμεσα από τις XmasCards; Τότε τα εβδομαδιαία κέρδη μας είναι ακριβώς αυτό που θέλετε! Σας περιμένουν για παράδειγμα μικρά δωρεάν στοιχήματα, ένα εβδομαδιαίο bonus κατάθεσης ή Δωρεάν Περιστροφές. Τα εβδομαδιαία κέρδη θα πιστώνονται κάθε Δευτέρα στον λογαριασμό χρήστη και θα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Ισχύουν Όροι Συμμετοχής

Εσύ δεν πάρεις μέρος στην Χριστουγεννιάτικη Προσφορά της MyBet;

Κάνε την Εγγραφή σου εδώ

Κατηγορίες: Aθλητικές ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως..

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114