Pin It


Ξεκίνησε ο… προεκλογικός αγώνας στη FIFA!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι και επίσημα σε περίοδο προεκλογικής περιόδου, αφού σήμερα ανακοινώθηκαν και επίσημα οι τέσσερις υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την προεδρία της, συμπεριλαμβανομένου και το τωρινού προέδρου, Σεπ Μπλάτερ.

Οι υπόλοιποι τρεις που θα διεκδικήσουν τον προεδρικό θώκο είναι ο αντιπρόεδρος της Ασιατικής Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδίας, Πρίγκηπας Αλί μπιν Αλ Χουσεΐν της Ιορδανίας, ο πρώην Πορτογάλος αστέρας Λουίς Φίγκο και ο Ολλανδός πρόεδρος της Ολλανδικής Ομοσπονδίας, Μίκαελ φαν Πράαχ, που διετέλεσε και πρόεδρος του Άγιαξ για 14 χρόνια (1989-2003).
Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πολλές φήμες και για άλλες δύο υποψηφιότητες, τον πρώην Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή Νταβίντ Ζινολά και τον Ζερόμ Σαμπάιν, πρώην διοικητικό στέλεχος της FIFA, αλλά κανείς δε μπόρεσε να συνεχίσει με την υποψηφιότητα, αφού δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη στήριξη από 5 διαφορετικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, για να έχουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι.

Η FIFA δήλωσε επίσημα ότι οι φάκελοι των υποψηφίων θα περάσουν από μία ανεξάρτητη ελεγκτική επιτροπή ώστε να ελεχθεί η ακεραιότητά τους, με την απόφασή να βγαίνει στις επόμενες 10 ημέρες.

«Μετά την παραλαβή των αποτελεσμάτων των ελέγχων ακεραιότητας, η σχετική Εκλογική Επιτροπή της FIFA θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να επανεξετάσει όλες τις υποβολές (υποψηφιοτήτων) και να επικυρώσει την συμμόρφωσή τους με τις ισχύουσες κανονιστικές διατάξεις της FIFA».

«Μετά τη διαδικασία, η Εκλογική Επιτροπή θα ανακοινώσει επίσημα και θα ονοματίσει τους υποψήφιους που επιλέγονται για το αξίωμα του Προέδρου».

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

Μετά από αυτό η εκτελεστική επιτροπή της FIFA θα συναντηθεί στη Ζυρίχη στις 29 Μαΐου για να αποφασίσει αν ο νυν πρόεδρος Σεπ Μπλάτερ θα παραμείνει στο τιμόνι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για 5η συνεχόμενη θητεία ή αν στη θέση του έρθει νέο πρόσωπο.

Ο 78χρονος Ελβετός γραφειοκράτης φαντάζει και αυτή τη φορά ως το μεγάλο φαβορί στις εταιρίες στοιχήματος, για να κερδίσει, παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, που αφορούν τις νοθείες στις υποψηφιότητες των δύο επόμενων Μουντιάλ, αλλά και τα υπερβολικά μεγάλα ποσά που ξοδεύτηκαν στο τελευταίο Μουντιάλ που διεξήχθη στη Βραζιλία.

Κατηγορίες: Aθλητικές ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

stoiximan

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως.

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114